Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

jaz imam nekaj kovancev in vse so med prvih 50... od tega je več kot 50 % BTC ... vse HODL 

nekaj malega pa stejkam ... tko da ... ... ko se mi zazdi, kovanec zamenjam v BTC in to je to ... 

pa nekaj malega rudarim .. lih tok, da mam žulje :kva2: 

miljoni bodo .. enkrat :P 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

sej jst tut hodlam, če tok pada :P

pa sam BTC in ETH mam..za ostalo se premal zanimam, da bi kaj pametnega vn naredu.

Objavljeno

Sam še to, pol pa dost za neki časa...

Če podpora 33k ne bo zdržala, se vidimo pri 25k. Če 25k ne bo zdržalo je pa 17k še zadnji CME "gap" kteri se zapolnijo v 98% primerih. Če ne v istem letu, pa v naslednjih.  Cene je v USD.

Objavljeno

Še jaz .. če pa bo, potem pa iz tega ne bo nič  :P

Objavljeno
pred 2 urami, skalar36 pravi:

Sodelujem tudi v komentarjih pri youtuberjih. Sem imel prepir z znamim slovenskim, kjer sem mu pri ceni 48k usd, napisal da gremo do 34, 35k uds za btc. Gres lahko preverit.. 

Tole sem pa jaz spregledal... Točno pri 48K sem kupil prvi paket... Ker je namen samo opazovat, se ne sekiram kaj dosti. Mene so sicer prepričevali, da bo padalo do nekih 30K, temu bo sledil še en odboj čez 48K in potem padec. Očitno ne bo tako, en naj napiše kdaj bo blizi minimuma, da še mal dokupimo... ;) 

Objavljeno
pred eno uro, skalar36 pravi:

Sam še to, pol pa dost za neki časa...

Če podpora 33k ne bo zdržala, se vidimo pri 25k. Če 25k ne bo zdržalo je pa 17k še zadnji CME "gap" kteri se zapolnijo v 98% primerih. Če ne v istem letu, pa v naslednjih.  Cene je v USD.

Če....

Objavljeno (popravljeno)

Seveda "če". Ampak padanje povzroča ameriški FED s svojim višanjem obrestne mere. Naprej pa sam ugotovi, kdaj se dobijo naslednjič, in kakšni so njihovi sklepi, do takrat bo pa počasi padalo.

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno

Objavljeno

baje Musk in banda že nakupujejo...

Objavljeno

Tudi jaz sem se največ naučil iz svojih napak. Vstopil sem prepozno, točno 1 leto nazaj. Preveč sem verjel raznin youtubarjem,do kam bo zrastlo in nisem vnovčil dobička, tako da je potem šlo že v minus. To se jje ponovilo 2x, potem sem pa začel bolj poslušati svojo intuicijo in prreden so pričakovali, da bo šlo do 100k in čez, sem pobral ven svoj vložek in obdržal samo +  

Tako, da sem sedaj notri samo z zaslužkom, ki je sicer relativno majjen, se pa zato praktočno ne obremenjujem preveč, kadar pada.

To bo ostalo notri in je mišljeno dolgoročno.

Če gledam nazsj, mi je BTC prinesel malo, mogoče celo minus, ETH je bil pa precej boljši.

Velikokrat je tako, da kar napoveduje večina, se zgodi ravno nasprotno.

Kogar padanje obremenjuje res preveč, je za razmislit, če ni vložek prevelik.

Sicer pa mislim, da dolgoročno vsi verjamemo v kripto in tu je @skalar36zelo dobro svetoval, da je treba imeti coine,ki imajo dolgo prihodnost.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

baje Musk in banda že nakupujejo...

Ne verjamem. Musk in "banda" so prodali delnice že lansko leto. Verjetno vedo kaj več, kot pa mi. News for the masess and news for the classes.

Finančna kriza je pred vrati. V tem obdobju vse trpi, razen zlata. a glej ga zlomka, zlato je začelo rast.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zlato je ohranjevalnik vrednosti.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, vandrovec pravi:

Preveč denarja imate...to je to ?

preveč je samo, ko policija tepe ... al pa ... ninđa gre preveč .. vsega ostalega ni nikoli preveč :P

a si preveril podatke na ZPIZ-u :ras: 

Popravljeno . Popravil maus
  • Haha 2
Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

a si preveril podatke na ZPIZ-u :ras: 

ja sem :OK:

Objavljeno
pred 2 minutami, vandrovec pravi:

ja sem :OK:

ta prihodek bo bolj ziher kot kriptice .. sigurno vsak mesece do konc žiulenja ;)

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno

2025, ... če bodo v 2024 kaj spreminjali, se bo že poznalo ali ne? Mislim na datum, ne na višino, ta se itak spreminja?

Objavljeno
pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

No sej se mi je zdelo. No zdej pa pejd na njegov kanal, pa si poglej novice starejše od enega leta, pa se boš samo za glavo prjel, k je vse falil. In tko jaz delam. Grem na You tube kanal, pa pregledam za nazaj kok kej fantje zadanejo. Edini je Alessio Rastqani, ki ga je vredno gledat. Vse ostalo je šodr.

Objavljeno
pred 9 minutami, skalar36 pravi:

No sej se mi je zdelo. No zdej pa pejd na njegov kanal, pa si poglej novice starejše od enega leta, pa se boš samo za glavo prjel, k je vse falil. In tko jaz delam. Grem na You tube kanal, pa pregledam za nazaj kok kej fantje zadanejo. Edini je Alessio Rastqani, ki ga je vredno gledat. Vse ostalo je šodr.

pa sej ta zlo mal napoveduje prihodnost. Več al manj samo povezane dogodke in sedanjost. Tut Rastanija pogledam, brez skrbi.

Največ zadanejo tisti, ki majo dnevno po 2 videoposnetka, in zlo lepo gledajo čarte. Vedno pa ugotovijo, da bo šlo dol, če se slučajno ne bo odbilo gor :P

Pol maš pa W, U doubleW, M pattern , pa death cross...itd...

• Haha 3
Objavljeno

Objavljeno
pred 16 urami, DAMI34 pravi:

Hitro so to ukinli...

Objavljeno
pred 27 minutami, C eagle pravi:

Hitro so to ukinli...

hm...

Objavljeno

Vse gre v maloro. Zdaj sam se Skalarja poslusam.

Objavljeno

Glede na to, da shitcoini rastejo, lahko pričakujemo nadalnje padanje.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!