Popularna objava Ni3ous Objavljeno Junij 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 Jutri gre Transeurotrail (TET) page v "eter" Na spisku bodo brezplačni treki za vse države evrope Tako da se o odprlo nekaj novih možnosti za vse avanturistične enduraše, komur trasiranje ni povsem domače. Kot naročeno ravno jutri štartam na solo trip odvozit balkansko tranzverzalo TET. Cca 2500 km od tega 85% offroada iz SLO, preko HR, BiH, MNE v Albanijo in do Grčije. Planinske tranzverzale, jezera, nacionalni parki... same lepote, odročni kraji... Upam da zdrži tehnika... in tudi jaz. Se kaj javim, če bo možno. povezave: www.transeurotrail.org https://www.facebook.com/groups/Transeurotrail.org/ Odvozite jo in reportirajte. Sem prepričan, da vam bo všeč. Prosim ne uporabljat trekov v večji grupi od 3-4 motorjev. Izpade precej bolj agresivno in tako zgubimo možnost vožnje po dobrih odsekih v prihodnje zaradi hude jeze mimoidočih ali pa lastnikov. Janezs, AJ, igc1 in 8 others 11
Greencaj Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 Just now, Ni3ous said: Jutri gre Transeurotrail (TET) page v "eter" Tako da se o odprlo nekaj novih možnosti za vse avanturistične enduraše, komur trasiranje ni povsem domače. Kot naročeno ravno jutri štartam na solo trip odvozit balkansko tranzverzalo TET. Cca 2500 km od tega 85% offroada iz SLO, preko HR, BiH, MNE v Albanijo in do Grčije. Planinske tranzverzale, jezera, nacionalni parki... same lepote, odročni kraji... Upam da zdrži tehnika... in tudi jaz. Se kaj javim, če bo možno. Hvala za informacijo! Še kako bo prišlo prav In veliko sreče na turi, upam na kake slikce ^^
Biker87 Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 1 hour ago, Ni3ous said: Super! Odvozite jo in reportirajte. Sem prepričan, da vam bo všeč. Prosim ne uporabljat trekov v večji grupi od 3-4 motorjev. Izpade precej bolj agresivno in tako zgubimo možnost vožnje po dobrih odsekih v prihodnje zaradi hude jeze mimoidočih ali pa lastnikov. Report bo, več kot 4 motorji pa definitivno ne bojo. Velik sreče na poti v GR. Report ! Ni3ous in miklavc 2
gsxf750 Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 (popravljeno) Ni3ous in SREČNO in nadejamo se poročil/foto materjala Popravljeno Junij 14, 2017. Popravil gsxf750 bearded, igc1 in sesir 3
poggy Objavljeno Junij 21, 2017 Opozori Objavljeno Junij 21, 2017 Ob 14. 6. 2017 ob 10:20, Ni3ous pravi: Jutri gre Transeurotrail (TET) page v "eter" Na spisku bodo brezplačni treki za vse države evrope Tako da se o odprlo nekaj novih možnosti za vse avanturistične enduraše, komur trasiranje ni povsem domače. Kot naročeno ravno jutri štartam na solo trip odvozit balkansko tranzverzalo TET. Cca 2500 km od tega 85% offroada iz SLO, preko HR, BiH, MNE v Albanijo in do Grčije. Planinske tranzverzale, jezera, nacionalni parki... same lepote, odročni kraji... Upam da zdrži tehnika... in tudi jaz. Se kaj javim, če bo možno. Je zadeva že online?
Ni3ous Objavljeno Junij 22, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2017 Ni še lansirana, en "detajl" je še treba rešit:
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Junij 22, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2017 Zaključil sem z voznjo po TET - Balkans section. Trek je fenomenalen. In spodbujam da si ga zada odvozit še kdo in odide na nepozabno avanturo! Janezs, HyperJack, 3nity in 24 others 21 6
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Junij 22, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2017 hajoktejn, Spasku, avtomoto in 34 others 29 8
boych Objavljeno Junij 22, 2017 Opozori Objavljeno Junij 22, 2017 (popravljeno) To pa so pogledi, ki jih iz asfaltne steze ne vidiš ... razen določeni osebki na MS ... fenomenalne slike! RESPECT! Popravljeno Junij 22, 2017. Popravil boych Ni3ous 1
poggy Objavljeno Junij 22, 2017 Opozori Objavljeno Junij 22, 2017 pred 8 urami, Ni3ous pravi: Zaključil sem z voznjo po TET - Balkans section. Trek je fenomenalen. In spodbujam da si ga zada odvozit še kdo in odide na nepozabno avanturo! Pa zahtevnost terena?
Bambi61 Objavljeno Junij 22, 2017 Opozori Objavljeno Junij 22, 2017 Mene in mogoče še koga ta TET po Balkanu močno zanima! In sedaj nagradno vprašanje: kje dobim traso rute?? P.S.: butl na računalniku! sohen, DAMI34 in celjan89 2 1
NAČO Objavljeno Junij 22, 2017 Opozori Objavljeno Junij 22, 2017 Kapo dol! Bravo Ni3ous!! še malo pa bomo mi uživali te tvoje tracke A nismo spali tu 2014? Ni3ous 1
Ni3ous Objavljeno Junij 23, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2017 @poggy na 2500 km poti in 85% offroad srečaš vse možne terene in zahtevnosti. Z težkim motorjem bi izpustil vsaj Lure park v Albaniji, ki je sedaj še bolj jeba. @Bambi treke boš dobil na internet strani www.transeurotrail.org. Če se ti mudi in bi šel preden gre stran v "live" pa javi in ti pošljem treke. @NAČO correct, tle smo spali. Evo že na trajektu proti domu. Sem omenil da je Ksamil plaža lepa? Najbrž bel pesek does the trick. igc1, BIF, 3nity in 1 other 3 1
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Junij 23, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2017 (popravljeno) Popravljeno Junij 23, 2017. Popravil Ni3ous skalar36, dr.looney, Erik99 in 26 others 23 5 1
Bambi61 Objavljeno Junij 23, 2017 Opozori Objavljeno Junij 23, 2017 Meni plaža ni všeč!Obe! Ja , tracke bi pa imel?Kaj delajo v Google maps al kako?
BIF Objavljeno Junij 23, 2017 Opozori Objavljeno Junij 23, 2017 Bravo dedec...respect za avanturo. Tak to delajo tisti iz pravega testa. Upam, da v prihodnjosti zberem jajca za kaj podobnega. Še en krat....globok poklon....! Ni3ous 1
Ni3ous Objavljeno Junij 26, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2017 On 22. 6. 2017 at 2:09 PM, poggy said: Pa zahtevnost terena? Na cca 2500 km, ki je 85% offroad čez cel balkan prideš na vse mogoče nivoje zahtevnosti podlage. Blato, luže, prečkanje rek, razsuto kamenje, udarne jame, travniške potke, kolovozi lepi makadami, slabi makadami, vožnje ob prepadih... you name it... ipd... od zelo tekočih odsekov z 130 km/h do odsekov za katere rabiš eno uro za 10 - 15 km. Več je teh slednjih, ker povprečna hitrost je bila okoli 25 km/h vključno z ustavljanjem, slikanjem, malicami, druženjem z ljudmi, pa menim da sem ga sicer kar hitro pičil. jskrablin, MiNa, Quest in 3 others 6
miklavc Objavljeno Junij 30, 2017 Opozori Objavljeno Junij 30, 2017 @Ni3ous Eno vprašanje glede TET balkanski del. Kako je kaj z bencinom? Kakšen je mininmalen doseg, ki ga motor potrebuje od ene do druge bencinske na trasi?
Ni3ous Objavljeno Julij 4, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 On 30. 6. 2017 at 3:52 PM, miklavc said: @Ni3ous Eno vprašanje glede TET balkanski del. Kako je kaj z bencinom? Kakšen je mininmalen doseg, ki ga motor potrebuje od ene do druge bencinske na trasi? Če hočeš ostat na treku ves čas, potem je potreben doseg 250 km. miklavc 1
Ivana Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 A se že ve kdaj približno bo aktivna spletna stran s treki?
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Julij 6, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6, 2017 (popravljeno) Spletna stran se ni šla live zaradi tveganja odgovornosti. Ko bo to rešeno in ko bomo ziher, da smo kriti v primeru če se kdo na treku poskoduje ipd na lastno odgovornost, potem bo spletna stran na voljo. Do takrat pa dodajam se nekaj malega what to expect... Popravljeno Julij 6, 2017. Popravil Ni3ous Biker87, Spasku, UrošG in 16 others 12 7
Bambi61 Objavljeno Julij 6, 2017 Opozori Objavljeno Julij 6, 2017 Torej če jaz napišem kje sem vozil proti Ljubljani in dam gor še karto poti.......me lahko vsak ki tam pade ali ima karambol toži!!????????????? Ne povem nikoli več kje sem bil! Tak!
jskrablin Objavljeno Julij 6, 2017 Opozori Objavljeno Julij 6, 2017 pred 5 urami, bambi61 pravi: Torej če jaz napišem kje sem vozil proti Ljubljani in dam gor še karto poti.......me lahko vsak ki tam pade ali ima karambol toži!!????????????? Ne povem nikoli več kje sem bil! Tak! Nah, ti kot navaden Janez Prostak lahko objaviš trek. Če pa se gre za organizirano skupino, ki sistematično objavlja treke... se pa tudi v pravnem smislu lahko obravnava drugače. Te stvari je najbolje urediti vnaprej. Ko ti enkrat advokati visijo za vratom, je jeba. Ni3ous 1
motolover Objavljeno Julij 7, 2017 Opozori Objavljeno Julij 7, 2017 Večino Slo tracka sem odpeljal in ni kaj posebnega, z drugimi besedami dolgčas skozi gozdove, brez razgledov in kakih posebno lepih poti. Par povezav bo tudi treba urediti, ker poti ne peljejo nikamor. Nasploh ni dobro, da dela pot ena oseba, moralo bi jih biti recimo vsaj pet iz različnih koncev Slovenije, z različnimi motorji in različnimi znanji enduro vožnje in potem sestaviti neko res zanimivo pot. Ker je pri nas toliko gozdnih poti, se da sestaviti težje, kakor tudi lažje odseke okoli za tiste z večjimi in otovorjenimi motorji. Slovenija s to potjo izgubi veliko, kljub potencialu, ki ga taka pot preko naše dežele ima. Zopet bo postala samo transfer za priti do boljših odsekov v tujini, kot je itak že v turističnem smislu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se