DAMI34 Objavljeno Avgust 23 Opozori Objavljeno Avgust 23 pred 6 minutami, u-r-o-s pravi: Vrhunsko! Vseh 15 minut si pogledal, svaka čast. Sej sem se trudil mal razbit monotinijo z Die Hard citati od Johna McClana MiNa 1
u-r-o-s Objavljeno Avgust 27 Opozori Objavljeno Avgust 27 Ob 23. 8. 2024 ob 13:20, DAMI34 pravi: Vseh 15 minut si pogledal, svaka čast. Sej sem se trudil mal razbit monotinijo z Die Hard citati od Johna McClana Sm mal gulfal 😁 MiNa in DAMI34 2
MiNa Objavljeno Oktober 3 Opozori Objavljeno Oktober 3 Glede na usrano vreme bo mogoče komu zanimivo. Laurent - Loro je bil letos v Motocamp Bolgarija takrat kot mi2. Seveda sva pokramljala o potepanjih, tehniki... mladench, Luka66, Akito in 4 others 5 2
GregorM Objavljeno Oktober 23 Opozori Objavljeno Oktober 23 Se je kdo po zadnjih poplavah vozil po bosanskem TETu? Je približno prevozen? silver321 1
Popularna objava GregorM Objavljeno Oktober 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26 Bom kar sam sebi odgovori. Bosanski TET je enako prevozen, kot je bil pred poplavami. Obiskal sem Pločno in Brasino. pik1, DAN, HyperJack in 13 others 14 2
silver321 Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami Letos sem se tudi jaz začel vozit po TET SLO, gledal nešteto fenomenalnih YT videov in se fino navdušil. Tudi moto sezona se zame podaljša ker v gozdu zebe precej manj in tudi drugačna dinamika je. Stanujem pa blizu kjer poteka trasa 🙂 Želim pa omeniti zelo preprosto aplikacijo "Organic maps" za uporabo GPX datotek, če bo komu uporabna ta info. Mavti, silver321 in DAMI34 3
franc Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami Malo pazite kaj delate in še posebno kaj objavljate, ker razni idioti s svojimi objavami in idiotizmi povzročajo škodo nam vsem. Pred dnevi je bilo na TV ravno to. En od idiotov je na tubi razlagal kako lahko kampiraš na klužah in seveda sprožil vsesplošno zgražanje. Posledično so dosegli, da se je trasa TET morala spremeniti (tako so vsaj poročali na TV) , pa seveda enačijo TET z nezakonitimi vožnjami v naravnem okolju (za kar jim, ti idioti, dajejo obilno gradiva) . Kot, da ne bi imeli zadosti svojih idiotov, nam sedaj delajo škodo s svojimi objavami še tuji. lp DAN in Mavti 2
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami Počasi bo potrebno reči bobu bob. TET naj bi bil legalen. Zato se popravlja, spreminja itd..in ravno pred kratkim sem gledal tet slo, kje je trasa od Idrijske bele okrog klavž itd..in je ni več bilo. Ker sem jo že večkrat prevozil, tudi letos, me je prav začudilo, zakaj je ni več. No zdej vem. Na yutubi je pa itak vse. In zakaj ne bi bilo? Poleg tega je TET skupnost zavezana naslednjemu: https://transeurotrail.org/tet-code-conduct/ seveda si vsak marsikaj lahko razlaga po svoje , sam to je že druga zgodba. Dokler se vozim legalno lahko snemam vse, žal je pa vedno več znakov prepovedi vožnje, tudi po lepih makedamskih cestah. Trans Euro Trail® subscribes to the following Code of Conduct: Use only vehicular rights of way and respect signs Motorcycles and riders must be road-legal, licensed and insured. Keep to the defined way across farmland as wheels can damage crops and grass – they are someone’s livelihood. Give way to walkers, horses and cyclists by stopping and switching off engines as necessary on narrow trails and slowing down, giving a wide berth and avoiding sending gravel and dust flying on wider ones. Leave gates as you found them so as to safeguard stock. Travel at a safe speed taking regard of conditions and visibility – the TET® is not and should never be regarded as a racetrack. Ride quietly and use the throttle with discretion as noise does offend. Do not travel in large groups – six or less is the ideal. Respect the countryside and those who live, work and play in it. Remember that trails can be fragile and susceptible to erosion especially when wet. Please consider a detour. Acknowledge the presence of other trail users with a friendly wave and a smile – it doesn’t cost anything! If you witness dangerous or irresponsible behaviour on the trails and it safe to do so, we would ask you to have the moral courage to have a chat – you might just sow a seed that will flourish. Ride within your and your bike’s capabilities. Contribute to the viability of rural communities by spending your money with local businesses.
franc Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami pred 33 minutami, DAMI34 pravi: Počasi bo potrebno reči bobu bob. TET naj bi bil legalen. Ja in ne. Zaenkrat "siva cona" (organizirane vožnje so prepovedane) . Če bodo razni idioti nadaljevali s svojim početjem, ne bo več "sivo" ampak prepovedano. In bo šla še ena dobra ideja rakom žvižgat, posledice pa bodo precej bolj obsežne (tako, da bomo lahko pozabili na "enduro za okol bajte" ) . Problem Slovenskega TET-a je tudi, da je prvi in poceni za razne zahodne bedake, ki si predstavljajo, da so že na Balkanu in lahko počnejo kar se jim zahoče. lp
DAMI34 Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami Na zahodu se Tut veliko vozijo po tetu. Mnogo več po "njivah" in privat zemljiščih. Je pa res da je sam narod bolj motorističen kot mi in zadeve drugače kapira. Se pa strinjam s tem, da se gluposti čimmanj objavlja. Ker smo pa hudičevo foušljiv in zaplankan narod, bodo vedno zgražanja in novinarska napihovanja drame.
nejc74 Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami jaz ga precej vozim po Franciji, in ja traso kr precej spreminjajo ravno zaradi pritoževanja folka. Stvari probajo bit legalne, ampak dostikrat pridejo prepovedi naknadno ko lokalcem dojadi. Sem že parkrat srečal organizirane ture, folku se pač ne da dopovedat. V Franciji me je enkrat en ustavil in reku da naj ne grem naprej ker je teren fuknjen in so že dvakrat reševali motorista od tam :DDD V Španiji so odstranil cele trase etc. VID_20241031_123344606~2.mp4 VID_20241031_121637373~3.mp4 DAMI34 1
vandrovec Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami Včeraj ali en dan prej je bilo objavljeno v medijih, kako so na Lokvah razrili travnik na smučišču, ko je zapadlo malo snega, s terenci in motorji. Gor hodi veliko Italijanov in vedno več je teh offroad vozil s katerimi na asfaltu ni zanimivo. Vem za primer v eni vasi, kjer se lastniki menijo s policijo kako preprečit vožnje po privat parcelah. V Italiji na bi pa celo s puškami nekje stražili svoje parcele, mi je danes en sodelavec pravil...
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Opozori Objavljeno pred 1 uro pred 46 minutami, vandrovec pravi: Včeraj ali en dan prej je bilo objavljeno v medijih, kako so na Lokvah razrili travnik na smučišču, ko je zapadlo malo snega, s terenci in motorji. Gor hodi veliko Italijanov in vedno več je teh offroad vozil s katerimi na asfaltu ni zanimivo. Vem za primer v eni vasi, kjer se lastniki menijo s policijo kako preprečit vožnje po privat parcelah. V Italiji na bi pa celo s puškami nekje stražili svoje parcele, mi je danes en sodelavec pravil... no, zdej mi pa pokaži, kje gre TET ruta? Če že nabijamo, dajmo operirat s pravimi podatki. Brezglava in prepovedana vožnja v naravnem okolju NI TET!!!!!! tule gre zadnja posodobljena trasa, objavljena na netu: https://transeurotrail.org/slovenia/#7.7/45.889/14.240 prav tako obstaja naslednja tema:
franc Objavljeno pred 33 minutami Opozori Objavljeno pred 33 minutami @DAMI34Si se kdaj vprašal koliko ljudi loči TET od vožnje v naravi? To, da ti veš, ne spremeni dejstva, da večina ne. In ko se v kombinaciji TET-a pojavijo posnetki, ki dejansko nimajo veze s TET-om, oz. to idejo, se javnost obrne proti. In potem noben ne omenja več, da TET poteka izključno po legalnih poteh (ker slike govorijo nekaj drugega) . Razni posnetki kampiranja na črno pa samo še dodajo. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se