motolover Objavljeno Maj 6 Objavljeno Maj 6 6 minutes ago, motom said: Maš tud junake s KTM1290 in Supertenere. Na tem delu TET?
mladench Objavljeno Maj 6 Objavljeno Maj 6 (popravljeno) Pa saj gre 💪 Popravljeno Maj 6. Popravil mladench 3 1
silver321 Objavljeno torek ob 11:12 Objavljeno torek ob 11:12 (popravljeno) Za info, slovenski in hrvaški TET sta bila 2025 posodobljena. lp Popravljeno torek ob 11:19. Popravil silver321 2
Satao Objavljeno torek ob 18:50 Objavljeno torek ob 18:50 7 hours ago, silver321 said: Za info, slovenski in hrvaški TET sta bila 2025 posodobljena. lp TET is dead..Sploh Slovenija in dezela hrckov....:).Pravi Trans Eu Trail (Balkan) se zacne v BiH....Pa Kosovo je trenutno najbolj vroce.....naj tako ostane vsaj se leto 2.. 1
silver321 Objavljeno torek ob 19:03 Objavljeno torek ob 19:03 pred 11 minutami, Satao pravi: TET is dead..Sploh Slovenija in dezela hrckov....:).Pravi Trans Eu Trail (Balkan) se zacne v BiH....Pa Kosovo je trenutno najbolj vroce.....naj tako ostane vsaj se leto 2.. Vedno se najde nek negativec ki smeti sicer zanimiv forum. Info pač ni bila namenjena takim jokicam. lp
Satao Objavljeno torek ob 19:15 Objavljeno torek ob 19:15 10 minutes ago, silver321 said: Vedno se najde nek negativec ki smeti sicer zanimiv forum. Info pač ni bila namenjena takim jokicam. lp kok pa ti dobro čitaš folk......maš prav...naredim 3 korake nazaj....:) 1
MARE 65 Objavljeno torek ob 20:10 Objavljeno torek ob 20:10 pred eno uro, silver321 pravi: Vedno se najde nek negativec ki smeti sicer zanimiv forum. Info pač ni bila namenjena takim jokicam. lp No jaz vam glede na objave o podvigih na terenu ne sežem niti do gležnjev, se pa strinjam s Sataom (če sem ga prav razumel), glede na razne prepovedi in nova pravila mislim, da se bomo oz. se boste kmalu lahko vozili samo še po avtocesti. 1
DAMI34 Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami pred 12 urami, MARE 65 pravi: No jaz vam glede na objave o podvigih na terenu ne sežem niti do gležnjev, se pa strinjam s Sataom (če sem ga prav razumel), glede na razne prepovedi in nova pravila mislim, da se bomo oz. se boste kmalu lahko vozili samo še po avtocesti. Sam zato ni TET mrtev. Je žal mal okrnjen. Hkrati pa dosegljiv širšim množicam. Lahko pa rečemo, da ga birokracija ubija in regulira. Vedno kapo dol fantom, ki skrbijo za rute (zastonj, nihče od nas nič ne plača ko skine ruto). V prejšnjih tetih je bilo nekaj hard odsekov. Verjamem, da si iskalci adrenalina vedno lahko najdejo drugega, oziroma ponovijo starega. Slovenija ni tak velika da si starih odsekov ne bi zapomnili .
celjan89 Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami (popravljeno) Ma mi mamo namen konec meseca odpeljati tet cro.. Ima kdo kakšna priporočila.. Seveda da gremo robinzon varjanto z šotori! Zato kaj v tej smeri je kje kaj mogoče da se da malo odmočit Popravljeno pred 13 urami. Popravil celjan89 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se