DAMI34 Objavljeno Avgust 23 Opozori Objavljeno Avgust 23 pred 6 minutami, u-r-o-s pravi: Vrhunsko! Vseh 15 minut si pogledal, svaka čast. Sej sem se trudil mal razbit monotinijo z Die Hard citati od Johna McClana MiNa 1
u-r-o-s Objavljeno Avgust 27 Opozori Objavljeno Avgust 27 Ob 23. 8. 2024 ob 13:20, DAMI34 pravi: Vseh 15 minut si pogledal, svaka čast. Sej sem se trudil mal razbit monotinijo z Die Hard citati od Johna McClana Sm mal gulfal 😁 MiNa in DAMI34 2
MiNa Objavljeno Oktober 3 Opozori Objavljeno Oktober 3 Glede na usrano vreme bo mogoče komu zanimivo. Laurent - Loro je bil letos v Motocamp Bolgarija takrat kot mi2. Seveda sva pokramljala o potepanjih, tehniki... RobiRoberto, Akito, Luka66 in 2 others 3 2
GregorM Objavljeno Oktober 23 Opozori Objavljeno Oktober 23 Se je kdo po zadnjih poplavah vozil po bosanskem TETu? Je približno prevozen?
Popularna objava GregorM Objavljeno Oktober 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26 Bom kar sam sebi odgovori. Bosanski TET je enako prevozen, kot je bil pred poplavami. Obiskal sem Pločno in Brasino. DAMI34, HyperJack, pik1 in 10 others 11 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se