HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 18 minutami, mladench pravi: tudi jaz gledam že nekaj časa pa samo pr kitajcih popust mogoče bi @Vezalka vedel, če zaposleni dobijo kak popust? Vezalka mi je prav lepo odgovoril in potrdil to kar se govori že nekaj časa... zaposlena oseba lahko kupi izpuh samo za sebe z dokazilom, da je dejansko lastnik mopeda za katerega nabavlja lonec.
ukica Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 če je dober kolega, ter seveda dober popust, napišeš motor nanj in kupi on izpuh, nato pa naredila prepis nazaj..stroškov za cca 30,40€ mladench 1
Zivnorc Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 ... ja res je... ne da se več zrihtat auspuhov zaradi zlorabljanja... za prjatle... za prjatle od prjatlov...itd...pa še vsak je malo carine pobral.... zdej pa mamo... ...pa itak je Akrapović ćist predrag... .... jest bom dal Lipnika gor.. pa bo.. Joker, maus, mladench in 1 other 4
Popularna objava maus Objavljeno December 7, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 7, 2015 Če je res tolk velik Slovenec, bi lahko imel trgovino in prodajal malo ceneje, ne pa da je po celem svetu ceneje kot v Sloveniji. Vsi veliki slovenski izdelovalci (Elan, Gorenje, Mura, Peko itd itd) so imeli zraven tovarne tudi trgovino, ki je prodajala blago malo ceneje. Itak, da ima denarja ogromno in si ga je tudi z trdim delom tudi prislužil, ampak vseeno ... upam, da veste kaj želim povedati Joker, Zivnorc, Kmet2 in 7 others 10
ukica Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 no to da bi lahko slovencem prodajal robo ceneje kot je v tujini se strinjam(je pa vprašanje zakaj je dražji, mogoče zaradi davka ali kakšnih pizdarij). Je pa akrapovic absolutno predrag, še posebi če se gre samo za lonec kjer pridobiš samo zvok..sicer pa za cestno rabo je čist useen al maš gor akrapota,leota,mivv ali pa massa... To je isto kot s pivom Laško, pri nas ga delajo/polnijo pa je v vseh sosednjih državah cenejši kot pri nas..(verjetno zaradi dajatev??) Zivnorc, maus in DAMI34 3
motolover Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 1 minute ago, maus said: Če je res tolk velik Slovenec, bi lahko imel trgovino in prodajal malo ceneje, ne pa da je po celem svetu ceneje kot v Sloveniji. Vsi veliki slovenski izdelovalci (Elan, Gorenje, Mura, Peko itd itd) so imeli zraven tovarne tudi trgovino, ki je prodajala blago malo ceneje. Itak, da ima denarja ogromno in si ga je tudi z trdim delom tudi prislužil, ampak vseeno ... upam, da veste kaj želim povedati Želiš povedati, da bi rad kupoval ceneje ali, da naredi premalo za Slovenijo? Saj pridno futra državo z davki in zaposluje Slovence, kaj bi še rad? Tovarniške trgovine v domačih tovarnah so bile narejene z namenom prodajati blago z napako, ki ni šlo na police v trgovine.
Hytech Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 A je kdo tukaj, ki je že kupil kak tak "akra" lonc iz aliexpressa? Kako je pa s carino pa temi dajatvami, ker tole pride iz čajne ane?
motolover Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 Carina cca 10%, ddv 22% na ceno s transportom. Gledam tale aliexpress in meni ne izgledajo originali. Potem imam raje original izpuh od proizvajalca, kot ponaredek Akrapoviča. Hytech in bobi1001 2
HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 3 minutami, motolover pravi: Carina cca 10%, ddv 22% na ceno s transportom. Pa moli boga, da ni notri akrapovič nalepke, ker pol gre direktno na "razrez" ukica in bobi1001 2
maus Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 4 minutami, motolover pravi: Želiš povedati, da bi rad kupoval ceneje ali, da naredi premalo za Slovenijo? Saj pridno futra državo z davki in zaposluje Slovence, kaj bi še rad? Tovarniške trgovine v domačih tovarnah so bile narejene z namenom prodajati blago z napako, ki ni šlo na police v trgovine. nič drugega nisem hotel povedat ... ampak sem napisal kar sem napisal ... zame ni problem .. so pa mladi fantje, ki nimajo denarja in bi radi imeli Akrapović-a ... zato se pa odločajo za druge znamke izpuhov ... Itak je njegova poslovna odločitev in naj počne kar misli da je prav ... povedal sem samo svoje mnenje ...pa napiši še ti tvoje neodvisno mnenje in ne se obešat na moje mnenje ... zakaj je skoraj povsod zunaj ceneje kot pri nas ... PIKA Kmet2, DAMI34, hajoktejn in 2 others 5
HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 11 minutami, ukica pravi: no to da bi lahko slovencem prodajal robo ceneje kot je v tujini se strinjam(je pa vprašanje zakaj je dražji, mogoče zaradi davka ali kakšnih pizdarij). Je pa akrapovic absolutno predrag, še posebi če se gre samo za lonec kjer pridobiš samo zvok..sicer pa za cestno rabo je čist useen al maš gor akrapota,leota,mivv ali pa massa... To je isto kot s pivom Laško, pri nas ga delajo/polnijo pa je v vseh sosednjih državah cenejši kot pri nas..(verjetno zaradi dajatev??) Vseeno je...ni pa vseeno kako izgleda...prav zato na Z.ju nimam akrapota, ker tist dimnik je za bruhat...na GS.u pa glih praz paše ta dimnik, vse kar je manjše se ne sklada z velikostjo motorja...poleg tega, manjši kot je izpuh bolj je rezek zvok...
Hytech Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 Just now, HyperJack said: Pa moli boga, da ni notri akrapovič nalepke, ker pol gre direktno na "razrez" Ja ja to se moraš pa seveda prej zmenit s prodajalcem, da naj kakšne škatle z napisom akrapovic ipd kar ubistvu ne rabiš tok kar takoj v smeti vrže ali pa ločeno pošlje na kak naslov od kolega ipd, ker drugače je zelo verjeten ta scenarij,da si ob izdelek pa še stroške "uničenja" ti znajo zaračunat pa si naredu biznis pol...
Zivnorc Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 ...hehe... sem se nasmejal tem "karapovičem"... ..imajo od oranžnih, do zelenih... ... to NIKOLI ni original. .... sej piše Kung Fu Akrapović..itd... ... pa sej...to naj bi bila realna cena izpuha, kot je tole na Aliexpres. ..... tut če kupiš tega recimo za 100€ + 30€ .... ... samo kaj pa homologacija? ... verjetno nimajo kartončka zraven.... ..... (nisem šel raziskovat podrobnosti...) Bmflar 1
motolover Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 4 minutes ago, maus said: nič drugega nisem hotel povedat ... ampak sem napisal kar sem napisal ... zame ni problem .. so pa mladi fantje, ki nimajo denarja in bi radi imeli Akrapović-a ... zato se pa odločajo za druge znamke izpuhov ... Itak je njegova poslovna odločitev in naj počne kar misli da je prav ... povedal sem samo svoje mnenje ...pa napiši še ti tvoje neodvisno mnenje in ne se obešat na moje mnenje ... zakaj je skoraj povsod zunaj ceneje kot pri nas ... PIKA Naj te spomnim, da si napisal: "upam, da veste kaj želim povedati". Odgovor je bil temu primeren. Moje mnenje in odgovor na tvojo objavo o željah po poceni trgovini za njegove izdelke je, da naredi za našo družbo dovolj. Odkod ti podatek, da prodaja po celem svetu ceneje kot pri nas?
HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...hehe... sem se nasmejal tem "karapovičem"... ..imajo od oranžnih, do zelenih... ... to NIKOLI ni original. .... sej piše Kung Fu Akrapović..itd... ... pa sej...to naj bi bila realna cena izpuha, kot je tole na Aliexpres. ..... tut če kupiš tega recimo za 100€ + 30€ .... ... samo kaj pa homologacija? ... verjetno nimajo kartončka zraven.... ..... (nisem šel raziskovat podrobnosti...) Kaj zdej tle sikaš :D...že stokrat smo govorili, da je homologacija najmanjši problem! Poglej koliko je ponudnikov graviranja v sloveniji.Gravirana ploščica, dve luknje dva neta in to je to =) DAMI34, Zivnorc in Andro Asgaard 3
motolover Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 Ali ni treba imeti s seboj tudi homologacijski kartonček od proizvajalca? Jaz sem to potreboval, ko sem homologiral za RRa. 2 minutes ago, Zivnorc said: ...ekola... naročeno... Si se odločil za tistega z zlatim robom? Zivnorc 1
Hytech Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 Just now, Zivnorc said: ...hehe... sem se nasmejal tem "karapovičem"... ..imajo od oranžnih, do zelenih... ... to NIKOLI ni original. .... sej piše Kung Fu Akrapović..itd... ... pa sej...to naj bi bila realna cena izpuha, kot je tole na Aliexpres. ..... tut če kupiš tega recimo za 100€ + 30€ .... ... samo kaj pa homologacija? ... verjetno nimajo kartončka zraven.... ..... (nisem šel raziskovat podrobnosti...) Pa men se zdi,da to vsi vemo, da niso original akrapo izdelki Homolomo ni sploh, razen če... pol je haha Uglavnem za tok keša kot se tle gor najdejo "akrapoti" se men zdi, da je vreden nakupa... Vem za fanta, ki sta kupila pa že par deset tisoč km izpuh cel, še polnilo je ok,ker se ni nič kaj bolj začel dret izpuh kot ob nakupu... Sam pol pa pogledaš 130€, pa homolomo ni, pa treba nekak to uredit če ne je šit,ko te borut ustav in pol pogledaš storm za 190€ al pa mivv za cca220€ pa homolomo ma, pa je spet mal za premislit... Ma stock je zakon pa še noben ne ve kdaj greš pa prideš dam
maus Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 (popravljeno) pred 11 minutami, motolover pravi: Naj te spomnim, da si napisal: "upam, da veste kaj želim povedati". Odgovor je bil temu primeren. Moje mnenje in odgovor na tvojo objavo o željah po poceni trgovini za njegove izdelke je, da naredi za našo družbo dovolj. Odkod ti podatek, da prodaja po celem svetu ceneje kot pri nas? Upal sem, da vam je kaj bolj jasno, pa vam očitno ni... no ja ... ne vsem ... tudi jaz se znam delat mau glupega Mau posrfaj po Ameriki in po Evropi .. saj obstajajo uradni prodajalci .... ne bom ti linkov iskal ... sem pa gledal cene, ko sem ga za ninđo kupoval ... in to sm kr dva kupu ... pri nas je bil 750 € v Ameriki pa 450 $ (govorim za mojga slip on ... kok je zdaj, ne vem). V današnji internetni dobi, je pa res čist preprosto, včasih so nas lahko nategovali ... zdaj je pa to malo težje Davki niso tako gromozanski, da bi morali biti dražji .. pa še prevoza nima, ne špedicije in tralalatrala ... Pač ... ko se bodo fantje odločili, da ne bo več in ... kar že par let ni več .. in vse več je drugih proizvajalcev ... trg se malo obrača in ni nujno, da bo vedno v špici ... lahko se zgodi, da jih bo na tržnci prodajal ... edino kar je sigurno, da bomo živeli do smrti. Popravljeno December 7, 2015. Popravil maus DAMI34, Kmet2, bobi1001 in 1 other 4
ukica Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 **************** [ Zbrisano! ] ****************http://www.ebay.com/itm/AKRAPOVIC-SLIP-ON-EHXHAUST-SUZUKI-GSX-R-1000-2005-2006-/231403230654?hash=item35e0b515be:g:QvUAAOSw2XFUdSrJ&vxp=mtr iz oka je razlike cca 150€, mogoče mal več.. pa mogoče bi kje našel še ceneje, ampak to je res prvi link ki sem ga našel na ebayu
HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 27 minutami, motolover pravi: Ali ni treba imeti s seboj tudi homologacijski kartonček od proizvajalca? Jaz sem to potreboval, ko sem homologiral za RRa. Si se odločil za tistega z zlatim robom? Certifikat sprintaš od kakšnega znanega proizvajalca izpuhov. Potrdilo o vgradnji, pa dobiš kjer koli za cirka 10 € če že res nimaš nekih vez, če jih imaš potem ena kavica tudi ta problem reši. =)
HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 35 minutami, HyperJack pravi: Certifikat sprintaš od kakšnega znanega proizvajalca izpuhov. Potrdilo o vgradnji, pa dobiš kjer koli za cirka 10 € če že res nimaš nekih vez, če jih imaš potem ena kavica tudi ta problem reši. =) Moraš pa provat, nisem še tega počel v celoti, sem pa že videl na lastne oči kako ta celoten proces poteka
DAMI34 Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 2 urami, mladench pravi: well that sux. akarapoti z eu ebaya: http://www.ebay.it/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=z1000sx+akrapovic&LH_PrefLoc=3&_sop=15 dobiš ga pa tudi na Kawasaki original servisu, saj spada med dodatno opremo cena cca 1300€ bobi1001 in maus 2
maus Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: akarapoti z eu ebaya: http://www.ebay.it/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=z1000sx+akrapovic&LH_PrefLoc=3&_sop=15 dobiš ga pa tudi na Kawasaki original servisu, saj spada med dodatno opremo cena cca 1300€ itak smo sami krivi ker to precenjeno robo kupujemo ... ampak ... taki smo pijem pa ne bobi1001 in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se