Skoči na vsebino

Akrapovič izpušni sistemi

wowman

Priporočene objave

Kje se pa da kupt avspuh. Kje si ga ti kupila?

jaz sem ga kupila v AS Domžale - Motocenter d.o.o., Blatnica 3a, IOC Trzin :)

: Tukaj se zadržuje elita. :P

Juj mi je kr :SS - hecam se oz mal podžigam kokr je napisu uni zgoraj

Popravljeno . Popravil TinaRR
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodam nalepke karbon-look, s katerimi lahko oblepite vse alu rore ( tudi stock ) in dosežete "Akrapovič efekt". Tako se lahko uspešno postavljate pred sosedi in lokali in postanete elita tudi vi. Ugodno.

PS: nisem zdržal sem moral mal :topic: zavit. mal heca

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa prosm, pejte smetit s takimi posti v ustrezno temo. Tukaj se zadržuje elita. :P

PS: ne me jemat resno, sam mal podžigam in provociram. Kisle kumarce pa to...

Oprosti :blush: Šele zdej dojel da je naslov teme Akrapovič. Se opravičujem za moje poste.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

CENIK - je pa teta tudi po telefonu zelo prijazna;recimo za mojega Zja stane titan ali karbon 99.000 SIT, alu pa 75.000 SIT.

lp vuk

Te cene katere so na njihovi spletni strani od LINDEMPE so bre DDV-ja

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A mi lahko kdo pove koliko je pa cena kompleta ali pa samo lonca (v homologirani veziji) za ninjo 636 modelno leto 05/06, ker na tem ceniku so cene samo za starejše letnike(Do 2003). :hmm: :hmm:

Hvala! :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj ne sprašuješ za Vinketa ?? :lol1:

Polna cena za lonec + cev je cca. 130.000... .)

Ne zanima me za Akrapoviča (kot komplet pa sem mislil z kolektorjem vred).

Sem poslal mail na njihov naslov pa še zmeraj čakam na odgovor! :? :? Ko sem pa klical, pa so mi rekli, da so vsi nihovi trgovci na sejmu in da se vrnejo konec tedna. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem zasledil da ima Akrapovič patentirano novo obliko dušilcev (hexagonal) Zgleda da se je tudi on odločil patentirati obliko kot Yoshimura (tri-oval) Stvar zgleda zelo všečno :OK:

Lp, Bizi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jeba... vsakič znova ko vidim ta trikotni ror mi je bolj všeč ta nova oblika.... prvič se mi je zdel :SS

sorry če je ta koment malo :topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nočem provocirat, ampak zgolj ( mogoče? ) neumno vprašanje: komu sploh pridejo prav, oz. kdo sploh izkoristi ta par konj, mislim od povprečnih uporabnikov ( pistarji izvzeti ); povdarja se razlika teh par šetlandskih ponijev, kot da kdo to občuti oziroma je to skrajno uporabno

( spet za povprečnega uporabnika ) in to pri motorjih z 80+ konji. :hmm:

Moje skromno mnenje: ne gre le za nekaj konjev pri fol gasu/optimalnih obratih, ampak se motor drugače odziva na celem območju. Z eno besedo - zadiha, grabi in spremeni karakter. Z Akrapovičem večinoma na bolje, z raznimi cenenimi producenti hrupa, pa večinoma na slabše. Kar se tiče slip on, je isto če original malo odpreš, razen da je original veliko težji. Odpre se original zelo preprosto: vzameš pol metrsko železno špico in jo nabiješ od zadaj v ror - preizkušeno. Motor zadiha, sledijo večje dize. Moj SV 650 je po tem posegu zadihal s polnejšimi pljuči in imel malo več glasu (pa še vedno premalo, ker je cel originalen izpušni sistem od znotraj oblečen v neko volno - tudi krivine). Zmogljivosti so narasle, sploh okoli 7.000 rpm je postal zelo izrazit (neustavljiv). Postal je nekako manj poštirkan, kot bi si razvezal kravato. Z celim Akrapovičem bi, predpostavljam, (da se izrazim v prispodobi) obleko zamenjal s športno trenirko. To je tista razlika....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...
  • 2 tedne pozneje...

Zanima me ali je dušilec pri street legal privijačen ali zanetan? Kako ga odstraniš?

Hvala za odgovore!

Kawasak5 daj povej nam zakaj te to zanima? :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ima keri st. od tovarne akrapovič ? kar na pm

prosim

Se ti bolj splača ljudi na PM gnjavit in na forumu, al mogoče uporabit telefonski imenik, do katerega sem ti tudi že napisal link?

AKRAPOVIČ D.O.O.

MALO HUDO 8 A (01) 787 84 04

(031) 606 888

(051) 350 888

(01) 787 84 05

tehinfo@akrapovic-ai.si

http://www.akrapovic-exhaust.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ej fantje, kje bi najdu cenik od Akrapovičevih avspuhov?

Nikjer ne najdem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

017244327 Elisa Domžale, pokličeš in vprašaš za model pa ti prijazna ženska takoj vse pošiče!

No vsaj pri meni je blo tako! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dimni ko ga boš namontiral boš denarce kar hitro pozabil žlahten zvok pa ostane. :OK: :OK: :OK:

Tudi sam imam namen letošnjo sezono menjat lonec pa mislim da se bom kar za slip-on odločil, vendar mi trenutno finance ne znesejo vsega. :P :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!