Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, Bmflar pravi:

Dream team.jpg

level 10 :P sami profiči

• Haha 3
Objavljeno
pred 5 urami, Bmflar pravi:

brzi_zavrsetak.jpg

pa sj ona je mela isto časa kot ti :P

Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

pa sj ona je mela isto časa kot ti :P

To sem tudi jaz začel govorit.... ? ? ? ? 

Objavljeno

Pošlješ jo v spalnico, da sama začne.  Malo pred koncem,  pristopiš in kvalitetno zaključiš. 

Objavljeno
pred 15 urami, GeeSXer pravi:

Pošlješ jo v spalnico, da sama začne.  Malo pred koncem,  pristopiš in kvalitetno zaključiš. 

za več nasvetov sledite moj istagram profil :P

Objavljeno
Bajkeri iz Ilinoisa su vozili rutom I-74, dosli do mosta Murray Baker... i videli devojku da stoji na ogradi mosta. George, lider bajkera koji je bio veoma poznat, ljudina od 53 godine, zaustavlja svog Harley-a. Svi staju iza njega. On prolazi pored pandura koji pokusava da nagovori curu da sidje... i pita je:
Lepoto, sta radis na toj ogradi?
Cura odgovori: Hocu da se ubijem !!!!
Nije hteo da pokaze svoje osecanja, ali ni da propusti priliku da postane jos veca legenda, vikne joj...:
Ajde pre nego sto skocis, daj Velikom Georgu svoj najbolji poslednji poljubac!!!
Ona se okrenula, spustila blizu ograde, zagrlila ga i strasno poljubila. Posle prvog poljupca, usledio je i drugi jos bolji, sladji, lepsi.
Kad su zavrsili, svi bajkeri su poceli da slave i salju podrsku poljupcu uz ogromno odobravanje. Pandur koji je stajao je samo rekao..: Ja bolji poljubac u zivotu nisam video.
George je jos drzao u zagrljaju i pitao:
U tako vrucim pantalonicama, mogla bi biti poznata da se samnom vozis na motoru. Zasto hoces da se ubijes?
Pa...... roditelji ne odobravaju i ljute se kad se oblacim kao zensko.
Nije poznato, da li je sama skocila ili je bila gurnuta..... ??????
Objavljeno (popravljeno)

Pride tip po mnogih letih k spovedi in se vsede v spovednico. Potem opazi, da je na eni steni bar s številnimi pijačami, na drugi pa humidor z izbranimi cigarami. V tem pride župnik in tip mu pravi.

Oče, že dolgo nisem bil pri spovedi ampak, če bi vedel, da so sedaj spovednice takšne, bi gotovo prišel večkrat.

Župnik pa: Prosim, da greste ven, ste na moji strani spovednice.

----------------

Moja žena je pravkar končala 40 tedenski program za izgradnjo telesa. Je fantek, velik 52 cm težak 3,9 kg.

Popravljeno . Popravil Darko3g
Objavljeno

direkt s FBja:

Kam vozite Avto na notranje ciscenje?

• Na ministrstvo za notranje zadeve?
Objavljeno

Se hotel napisat en vic o Alfi, samo ponavadi ne vžge.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!