boshell Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 zanimivo Danilo in Pol edina brez 0 drugače pa izgleda, da se bojo dajal za drugo štengo Kugelschreiber 1
vandrovec Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 https://www.24ur.com/sport/motogp/doviziosa-skrbi-niti-blizu-nismo-marquezu-trenutno-se-borimo-sami-s-seboj.html Ducati je za ravnine, Yamaha je za ovinke, Honda je pa najboljši kompromis...
svobodnaptica01 Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 A ni zanimivo, gre Lorenzo proc od Yamahe, se zacnejo lovit. Gre proc od Ducatija, se zacnejo lovit... mogoce bi mogel prit se mal KTM pogledat od blizje jvalant, bikez, sesir in 3 others 6
sesir Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 pred 5 minutami, svobodnaptica01 pravi: A ni zanimivo, gre Lorenzo proc od Yamahe, se zacnejo lovit. Gre proc od Ducatija, se zacnejo lovit... mogoce bi mogel prit se mal KTM pogledat od blizje Po kenijevo so te firme top ko jih on razvije...hahahah
Kugelschreiber Objavljeno Julij 10, 2019 Opozori Objavljeno Julij 10, 2019 Sicer je cist res, de se stvari za Lorenzom mal podrejo, ker dec ve nekaj vec. Ampak, Yamaha je ze 2016ga odpelala tako kot zadnja tri leta. Kriticne sezone. Do poletja gre, pol se konkurenca odpele. Sezono 16 so zaceli silovito, po poletnem premoru je slo slabse, Jorje je zmagal samo se v Valenciji. Ducati se je zadnji dve sezoni skoraj gotovo slepal na zgolfan IMU. Njihova glavna prednost je bla manjsa obraba gum. Letos je IMU zaklenjen, in se to ne zgodi vec.
fp4492 Objavljeno Julij 10, 2019 Opozori Objavljeno Julij 10, 2019 pred 12 urami, svobodnaptica01 pravi: A ni zanimivo, gre Lorenzo proc od Yamahe, se zacnejo lovit. Gre proc od Ducatija, se zacnejo lovit... mogoce bi mogel prit se mal KTM pogledat od blizje Točno to sem jaz govoril v našem krogu, ko smo debatirali: boste videli, kje bo ducati v drugi polovici sezone zdaj po odhodu Lorenza. In kje bo Lorenzo. Tu sem se pa uštel, pričakoval sem, da bo Lorenzo imel vsaj eno zmago do zdaj, on ga pa "serje" oziroma bolje rečeno, lomi. Kakor mi je človek antipatičen mi je žal za njega, da je ves polomljen in da pravzaprav niti ni zdrav vozil Honde. jvalant, 3ninja, Mavti in 2 others 5
ducar Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 Malo popestritve v času kislih kumaric. Moto GP inventar leta gospodovega 2040. Mavti, RobiRoberto, thumper in 5 others 2 6
Kugelschreiber Objavljeno Julij 30, 2019 Opozori Objavljeno Julij 30, 2019 Zelo izenaceno. http://www.motogp.com/en/news/2019/07/29/motogp-engine-list-at-the-half-way-point/301419?utm_source=facebook.com&utm_medium=Social&utm_content=MotoGPEngineListattheHalf-WayPoint&utm_campaign=Traffic
sesir Objavljeno Julij 30, 2019 Opozori Objavljeno Julij 30, 2019 pred 41 minutami, Kugelschreiber pravi: Zelo izenaceno. http://www.motogp.com/en/news/2019/07/29/motogp-engine-list-at-the-half-way-point/301419?utm_source=facebook.com&utm_medium=Social&utm_content=MotoGPEngineListattheHalf-WayPoint&utm_campaign=Traffic Ja ce hondo vozi jLo...
Kugelschreiber Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 Mal rumenga tiska. A majo u spaniji kaznovanje vezano na zasluzek? https://www.gpone.com/en/2019/07/30/motogp/record-fine-for-pol-espargaro-eu-64800-for-driving-with-a-revoked-license.html
thumper Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 pred 10 urami, Kugelschreiber pravi: Mal rumenga tiska. A majo u spaniji kaznovanje vezano na zasluzek? https://www.gpone.com/en/2019/07/30/motogp/record-fine-for-pol-espargaro-eu-64800-for-driving-with-a-revoked-license.html dve dirki bo zastonj odvozil. https://www.morebikes.co.uk/58299/motogp-ever-wondered-how-much-top-lever-racers-earn/
maus Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 Po mojem laičnem mnenju, bo v nedeljo v Brnu spet en zmagu... sergini 1
sesir Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: Po mojem laičnem mnenju, bo v nedeljo v Brnu spet en zmagu... Po mojem laicnem mnenju jLo to ne bo...mogoce ker ve da sem zelo zejen,ker je vroce
KennyJR Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred 9 minutami, sesir pravi: Po mojem laicnem mnenju jLo to ne bo...mogoce ker ve da sem zelo zejen,ker je vroce Glede na to, da se je Jorgejev povratek zamaknil, se lahko zgodi, da boš že po dirki v Avstriji lahko neki spil ???. Zjasni se do takrat, kam in kaj ti dostavim, ker tistle staropramen me kar trese samo da slišim za to brozgo ???? ukica in sesir 2
sesir Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred 18 minutami, KennyJR pravi: Glede na to, da se je Jorgejev povratek zamaknil, se lahko zgodi, da boš že po dirki v Avstriji lahko neki spil ???. Zjasni se do takrat, kam in kaj ti dostavim, ker tistle staropramen me kar trese samo da slišim za to brozgo ???? Lasko ali union tudi velja...Sesir za pivo ko maus za kavo...casceno ne komplicira...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 (popravljeno) 23 minutes ago, KennyJR said: staropramen me kar trese samo da slišim za to brozgo A VEŠ, TISTO, K SE S KENIJEM ČIST STRINJAŠ? Popravljeno Avgust 2, 2019. Popravil Kugelschreiber bojc84, ukica, TakeALookAround in 4 others 6 1
sergini Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 @maus po mojem pravtako laičnem mnenju bo zmagal tisti, ko bo v zadnjem krogu Prvi prevozil ciljno črto medtem, ko mu bo nek gospod mahal s kockasto črno belo zastavico. maus 1
Rossi Objavljeno Avgust 2, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 Tako, radi se mejte, brozga gor/dol maus 1
sesir Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred 22 minutami, Rossi pravi: Tako, radi se mejte, brozga gor/dol Pa kenija imam jz ful radi...sploh ker edini z MS,ki bo mi castu plato piva....
KennyJR Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred eno uro, sesir pravi: Pa kenija imam jz ful radi...sploh ker edini z MS,ki bo mi castu plato piva.... Stari, če ne boš slovnice popravil, težko rečem, da mel srce bom ti častit sesir in Kugelschreiber 1 1
KennyJR Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 Sicer pa do konca beden trening.... Olivera 4. desetinko zadi, Gvinto 5... Pa nima veze s kakšnimi gumami sta vozila... Noben sploh ni resno šel v trening... Edino zanimivo je bilo dirkanje Mavericka z Marcom... Pa še to je trajalo 3 ovinke... sesir 1
KennyJR Objavljeno Avgust 3, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2019 (popravljeno) Uuuu... Fabio očitno "že" naslednje leto v Factory Yamaho, pravi "dobro obveščen vir"... Yamaha očitno noče ponoviti Zarcoja... No samo, da se ne ponovi Spies... Rossi pa sedaj očitno dokončno pakira kufre... Vprašanje samo ali v penzijo, ali pa bo sprejel slabši zic (predvsem glede na status).... No sej glede na rezultate zadnji cajt... Mislim, da tudi najbolj zagrizeni navijači več ne verjamejo v povratek z zmagami... Popravljeno Avgust 3, 2019. Popravil KennyJR sesir in Demon 2
TakeALookAround Objavljeno Avgust 3, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2019 MM zopet drekobezi. Pacient.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se