Jump to content
 • Sign Up
 1. mladench

  mladench

 2. luxsa

  luxsa

 3. MiNa

  MiNa

 4. DAMI34

  DAMI34

 5. Snečer

  Snečer

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • BIF
   Pa o tem govorim....že testi niso zanesljivi, da ne govorim o tem, da ne moreš vseh testirat. Zato je maska smiselna. Sam jo žal nosim ves čas sližbe...kar me moti...ampak s tem ščitim ostale...in enako pričakujem in zahtevam od strank. Vsaj 40% okuženih je asimptomatakih...tudi sami ne vedo, da so okuženi in s tem prenašalci. Žal se večina ljudi nenhno obrega ob ukrepe, še posebaj okrog mask...širša družbeno odgornost pa je ko jebe še maske, saj mi nič ni....tako dolgo dokler ti pač ne naraste temperatura. Ukrepi ki so v veljavi so posledica takšnega razmišljanja...
  • Kričač
   Res je, zakaj bi silil v neka kontaminirana področja, če ni potrebe. Razumem pa te mlade, ki pač ne morejo brez Hrvaškega morja in ne verjamejo v virus, ki je ustavil ves svet, tudi sami smo v teh mladih butastih letih bili takšni (najbolj noro je bilo od 1984-88), ampak takrat je bilo življenje popolnoma drugačno .... Ti ljudje, ki danes se delajo najbolj pametne in pogumne glede virusa, češ, da to ni nič, bodo pričeli v to verjet, ko jim bodo najbližji zbolevali za tem virusom, se utapljali v lastnih izpljunkih, ter po 20ih dneh predihavanja se poslovili, me zanima kdo bo potem kriv za smrt bližnjega, morda osebje v bolnici? Primitiven je slovenski narod, kar se v teh časih najbolje vidi. Ponavadi pa ne verjamejo v to ravno tisti, ki koristijo vse ugodnosti, ki jh je država ponudila ... krizni dodatek, turistični boni, izkoriščanje sistema z "čakanjem" na delo, karantene ... itd. Takšni imajo ponavadi največ za povedat, čez vse!
  • BIF
   ...se strinjam... Če sem v primeru hiše, ki stoji v Hrvaškem zagorju odkrit, mi je korona samo izgovor, da mi ni treba it dol delat. Sosed se je s ponidbo, ki je bila podkrepljena s 400 litri vina takoj strinjal, meni pa tudi paše. Saj ne trdim za sveto, da pa zdaj ne bom šel dol, dokler korona popolnoma ne izgine (verjetno ne bo nikoli), ampak trenutno sem združil previdno s koristnim in mi tako paše. Definitivno pa me v Sukušanu v prikolici letos ne vidijo...to pa čisto iz korona razlogov.
  • LunaticFringe
  • RobiRoberto
 • Similar Content

  • PuBeC
   By PuBeC
   evo jaz sn se odločo to temo odpret zato ker sn iskal in iskal ampak nič našel!!! :naughty: :naughty:

   ta stran bo namenjena IZKLJUČNO samo Kawasakiju kmx-u 125r!!!

   torej povejte vse o:
   -tuning
   -slike
   -torej vse in še več o tem motorju!!!

   lp!
   by PuBeC!!! :OK: :OK: :OK:
  • alesg1
   By alesg1
   prosim pomagajte mi kje naj dobim boljsi avspuh od originalnega za kawasaki kr1 250 ccm THANX vsem vam!
  • GT13
   By GT13
   zivjo
   ali mi bi kdo znal povedat kaj o kawasakiju 125 ali 250
   katerega se mi bolj splaca kupit.katere so dobre in slabe lastnosti.
   hvala
  • BORIS
   By BORIS
   Imam omenjeni motor, ki je normalno vozen brez akomulatorja. Sedaj sem montiral akomulator. Motor vžge, vendar pri prestavi v prvo, pri spušcanju kuplunge motor ugasne.
   Prosim za pomoc.
  • ZINGA
   By ZINGA
   Hm. moj Kawasaki je zaribu. utrgan zgorni batni obročk na batu k ma 10 000 km :? . ris na cilindru je tk vlek d ne dobim več tak vlkega bata originalnega. obstaja možnost, da obnovim cilinder => drago, al pa če cilinder iz 54 pobrusim na 67mm pa dam not bat od KMX200. hod mata enak, moj cilinder ma še dost mesa... ka pa blajerca? je ista? bo to držalo? kr drgač sta motorja čist enaka, sam 200tka ma drgačne vilce pa števc do 160. k sm gledu na zuni mata še cilindra čist enaka. ka naj nardim? :?:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!