Vito23 Objavljeno Julij 11, 2020 Opozori Objavljeno Julij 11, 2020 pred eno uro, Ris pravi: Tud Harley je poseben in ikona pa zato ni potrebe po opevanju. P.s. nekaj časa bo še trajalo to BMW obdobje, pol bo pa tud to iz mode, kot pred leti čoperi. Traja ja... že 40 let bo imel GS Glede okusa itak lahko nabijamo cel dan ampak, če je snečerju grd bmw mu je pač grd. Meni je pa grd versys sploh zadnji model in pa tak model kot ga ima on. Mi je tudi GS grd sploh tam leta 2000 do 2005. Pa še bi lahko govoril...
BRANE Objavljeno Julij 11, 2020 Opozori Objavljeno Julij 11, 2020 Sem pelal versisa 1000 malo. Lepo se pelje, ne čuti člouk teže, agregat perfekten, lahko vozi v 6. Od 50 pa do konca. V ovinke lepo pada, vetrna zaščita ok. Motijo me premajhne številke na digitalnem šteucu, neke čudne vibracije v nekem območju vrtljajev.. Sicer minimalne, ampak so. Sedež bi lahko bil boljši, širši. Lowcoast elementi na njemu (menjalna tačka, bremza...). Afrika 1000 mi je kljub precej švohnejšemu in bolj cukajočemu agregatu boljša izbira (glede na mojo enduro naravnanost). Vseeno lahko komot rečem, da je versys 1000 zelo dober motor- za razliko od 650 tke. Vito23, DAMI34 in 3nity 3
Ris Objavljeno Julij 11, 2020 Opozori Objavljeno Julij 11, 2020 pred 2 urami, DAMI34 pravi: da pristavim svoj lonček Lepota/nelepota/všečnost/grdoba itd...je tako subjektivne narave, da je skoraj nemogoče razpravljati o nji. Sam dizajn ima sicer neke smernice, o katerih lahko govorimo, vizuelno skladen, všečen na pogled ampak to je to. Spet pa je lahko nekaj, posebno,drugačno, pade prej v oko itd.. Kar je nekomu všeč, mogoče drugemu ni. Prbijat katerokol znamko na piedestal, je bedarija. Motorji so sedaj hudo dobri in opremljeni skoraj vsi, so majhne razlike med njimi ampak imeti občutek da si lastniki nečesa več kot drugi, ker voziš določeno blagovno znamko je pa smešno. Da plačujemo za motorje skoraj toliko kot za avto, pa tudi pove, da ni več slabih zadev, oziroma, da so vsi več al manj naloudani. Če se spustim na Versisa, je dizajn (govorim o dizajnu, ne kar je meni všeč) primeren hišni noti, podoben kawasakijem, pravzaprav dovolj skladen in lep. Kar pa ne pomeni, da je boljši ali bolj zaželjen od nekatere druge komkurence. Men so tak al tak vsi motorji lepi, vsak po svoje in mel bi vse. Amen DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 o lepotah GSa, primerjavah GSa in drugih motorjev itd, sem prestavil sem: da ne smetimo drugih tem. Čvekanje o lepoti/grdoti Versača je pa lahko tule.
HyperJack Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 bajkr88, DAMI34, cisco in 1 other 4
cisco Objavljeno Avgust 17, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2020 lep...tud jaz šel po škorpijončka...slovenskega...? mladench, DAMI34, HyperJack in 1 other 3 1
cisco Objavljeno Avgust 31, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2020 ....lep k slika...sam jeb...ti EU uredbe...zvoka pa nobenga... Bostjan L 1
Snečer Objavljeno Avgust 31, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2020 samo še mitas gor pa je gs killer Vito23 1
Darko3g Objavljeno Avgust 31, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2020 Samo sem gledal Versysa 1000 pa stane 17+ K€, Suzuki GSX 1000 pa 11,500. Je res taka razlika v kvaliteti, opremi, vrsti motorja?
Snečer Objavljeno Avgust 31, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2020 pred 2 minutami, Darko3g pravi: Samo sem gledal Versysa 1000 pa stane 17+ K€, Suzuki GSX 1000 pa 11,500. Je res taka razlika v kvaliteti, opremi, vrsti motorja? najbrž ne, ampak vprašaj se,zakaj bi nekdo suzukija kupil gsx je bolj ninja 1000 rang, ne pa versysu saj tudi med versys 650 in 1000 ni takšne razlike, z obema se lepo pelješ
Tedybear Objavljeno September 1, 2020 Opozori Objavljeno September 1, 2020 pred 12 urami, Darko3g pravi: Samo sem gledal Versysa 1000 pa stane 17+ K€, Suzuki GSX 1000 pa 11,500. Je res taka razlika v kvaliteti, opremi, vrsti motorja? Ta Versys ima elektronsko nastavitev vzmetenja in kufre in centralca, pa še kaj......, Suza pa ne. Versys brez SE oznake, oziroma gol in bos, je pa 13K. DAMI34 1
HyperJack Objavljeno September 1, 2020 Opozori Objavljeno September 1, 2020 pred 21 urami, cisco pravi: ....lep k slika...sam jeb...ti EU uredbe...zvoka pa nobenga... Vzel bi Scorpiona pri meni, plačal bi pol manj, zgledal in slišati bi ga bilo bolje... Zdej pa šuti i trpi :D, haha bajkr88, cisco in Ris 1 1 1
Snečer Objavljeno September 1, 2020 Opozori Objavljeno September 1, 2020 pred 28 minutami, HyperJack pravi: Vzel bi Scorpiona pri meni, plačal bi pol manj, zgledal in slišati bi ga bilo bolje... Zdej pa šuti i trpi :D, haha Kakšna fotka, kak bi zgledalo? vandrovec 1
vandrovec Objavljeno September 1, 2020 Opozori Objavljeno September 1, 2020 pred 48 minutami, HyperJack pravi: Vzel bi Scorpiona pri meni, plačal bi pol manj, zgledal in slišati bi ga bilo bolje... Zdej pa šuti i trpi :D, haha ...pa še glas morda, danes se nič zastonj ne proda...
DAMI34 Objavljeno September 1, 2020 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2020 pred 6 urami, Tedybear pravi: Ta Versys ima elektronsko nastavitev vzmetenja in kufre in centralca, pa še kaj......, Suza pa ne. Versys brez SE oznake, oziroma gol in bos, je pa 13K. ko sem bral teste zadnjega modela, so ga testniki pohvalili, a jih je bilo kr nekaj mnenja da je najboljša nakup prav ta verzija, torej brez SE oznake, ker je enostavno dovolj dobra. pred eno uro, HyperJack pravi: Vzel bi Scorpiona pri meni, plačal bi pol manj, zgledal in slišati bi ga bilo bolje... Zdej pa šuti i trpi :D, haha po mojem četut ga dol odšraufa ne bo nekega zvoka, ga je EURO4 oz 5 požrl Tedybear 1
Darko3g Objavljeno September 2, 2020 Opozori Objavljeno September 2, 2020 A se ni Akrapovič včasih imenoval Skorpion? (firma, ne Igor)
LunaticFringe Objavljeno September 2, 2020 Opozori Objavljeno September 2, 2020 pred eno uro, Darko3g pravi: A se ni Akrapovič včasih imenoval Skorpion? (firma, ne Igor) Se je ja... Pa so morali spremeniti ime.
siks Objavljeno September 2, 2020 Opozori Objavljeno September 2, 2020 pred 11 urami, HyperJack pravi: Lepši Ob 1. 9. 2020 ob 17:16, DAMI34 pravi: po mojem četut ga dol odšraufa ne bo nekega zvoka, ga je EURO4 oz 5 požrl ...moj je euro4, pa mA z Leo vince dosti bolj konkreten zvok... DAMI34 1
Ris Objavljeno September 30, 2020 Opozori Objavljeno September 30, 2020 https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/news-and-views/news/2020/september/kawasaki-versys-1000-se-suspension-upgrade-for-2021 Snečer 1
Ris Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 Pogled v notranjost.? kolegu so na 12000 menjali svečke, zavorno olje, zračni filter, olje in filter. Ok tud ketno namazali in nastavli. Aja na Dunaju nekje. Bostjan L 1
Snečer Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pred 3 minutami, Ris pravi: Pogled v notranjost.? kolegu so na 12000 menjali svečke, zavorno olje, zračni filter, olje in filter. Ok tud ketno namazali in nastavli. Aja na Dunaju nekje. Ma enake svečke kot mali versys CR 9EIA-9 Te se sicer ne menjavajo na 12000km, ker so laser iridium (držijo 50k+), ampak ok, že vejo 12000 piše v knjigi, ampak to je za navadne, ki držijo neko takšno obdobje. DAMI34 1
Ris Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pred 15 minutami, Snečer pravi: Ma enake svečke kot mali versys CR 9EIA-9 Te se sicer ne menjavajo na 12000km, ker so laser iridium (držijo 50k+), ampak ok, že vejo 12000 piše v knjigi, ampak to je za navadne, ki držijo neko takšno obdobje. Na mojem niti povohnili niso svečke. Ker jih bodo na 24000?. DAMI34 1
Snečer Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pred 36 minutami, Ris pravi: Na mojem niti povohnili niso svečke. Ker jih bodo na 24000?. Maš mehanika, ki se bolj spozna Bostjan L 1
raza Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 Po izjavi mojega mehanika (Jerman s.p.) je tudi Iridium svečke potrebno odviti in očistiti začetek navoja, ki je najbolj obremenjen, ker v nasprotnem primeru se po večjemu številu prevoženih kilometrih zapečejo in kasneje pri odvijanju lahko poškodujejo navoj, ki je v Al glavi. Očiščene in pregledane Ir svečke se lahko uporabijo dalje do kilometrine, ki jih v specifikacijah poda proizvajalec.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se