Climberka Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Jaz ,ki sem Ljubljančanka :lol: :lol: , me pa prvo zanima ,kje je ta snobovski Maček. trunutno me lahko vpišeš na seznam, z malim :?: ,...... Na kakšen način bom potovala proti Jelenovem grabnu pa še ne vem, to je pa trenutno skrivnost tudi zame :lol:
Mačica Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Evo, si dobla en mičkan vprašajček
Teya Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Mene bi tudi s vprašajčkom prijavla??? (z še manjšim... 8) )
Mačica Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Mene bi tudi s vprašajčkom prijavla??? (z še manjšim... 8) ) Manjšim tlele ne prodajamo. Lahk dobiš sam mičkanga. In voila ga že imaš.
bauca Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ TUUUUUUUUUUUUUUUD GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!!!!!!!!!
Mačica Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ TUUUUUUUUUUUUUUUD GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!!!!!!!!! Kaj misliš, da te bo ata pustu?
kat Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Bi še jest prspevala k post majskemu monsunu :twisted: :twisted: :twisted: z mičkenim vprašajčkom :wink:
uti Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Mene tud pripiši...pa s vprašajčkom...saj veš... :wink:
Babi Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Ekola končno mi je uspelo usposobiti računalo in inštalirati XP-je, tako, da se lahko brez vprašaja prijavim na "babji shod". Matr bo letos lepo vreme. Sej je itaq znano, da ženske moškim prinašamo samo srečo in srečo in nič drugega, kajneda :?: Včasih tudi malo ledu ne škoduje :oops:
.T. Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Jaz ,ki sem Ljubljančanka :lol: :lol: , me pa prvo zanima ,kje je ta snobovski Maček. Macek je tam ob Ljublanici ob ulici, ki je namenjana za pesce. Se pa da tam tudi z avtom pripeljat in ga pustiti na plocniku tik spredaj, da ga vsi vidijo. Pa dosti folka hod mimo, tko da moras biti opazen ti in tvoj avto. Drugace je pa ta macek nasproti stare Makalonce oz. cez leseni most, pa 100 metrov na desno (proti toku). Ob nedeljah je pred Mackom tudi boljsji sejem starin. A zdaj ves? Tadej
kat Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Tadej .... a si ti mogoče baba :roll: ???
.T. Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Tadej .... a si ti mogoče baba :roll: ??? No se umikam iz topica :cry: Tadej
Mačica Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Torej imamo 6 motoristk, 2 brez motorja in eno, ki še ne ve točno.
dubi Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Hja jst pa ne vem, ce bi sla zraven, k se ne pocutim glih dober v sami zenski druzbi. Sm bla dvakrat na striptisu-moškem, k so ble same ženske(preden je stiptismen pršu), pa mi je blo full glupo. bolj vsec mi je mesana družba.
Mačica Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Hja jst pa ne vem, ce bi sla zraven, k se ne pocutim glih dober v sami zenski druzbi. Sm bla dvakrat na striptisu-moškem, k so ble same ženske(preden je stiptismen pršu), pa mi je blo full glupo. bolj vsec mi je mesana družba. Po želji
bauca Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ TUUUUUUUUUUUUUUUD GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!!!!!!!!! Kaj misliš, da te bo ata pustu? Ja mi je že reko da lahko .... je kr navdušen :)
bauca Objavljeno Marec 15, 2003 Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 A to je zaj že dogovorjeno, al še vedno vprašljivo ? :roll:
Mačica Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 A to je zaj že dogovorjeno, al še vedno vprašljivo ? :roll: zaenkrat je že dogovorjeno. Rezervirani so trije apartmaji za 4 osebe.
bauca Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 A to je zaj že dogovorjeno, al še vedno vprašljivo ? :roll: zaenkrat je že dogovorjeno. Rezervirani so trije apartmaji za 4 osebe. nice :P
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Drage moje motosvetovke, vaša Mačica se je spravila v akcijo in sem rezervirala 3 apartmaje za 4 osebe v penzionu Jelenov greben. In sicer za vikend od 23.5-25.5.2003. Ej pa kaj misliš da bi šle že v petek?Mislim da bo bolj kriza,za dopust.Jst sem bolj za sob in ned se pravi eno noč.Ej in kaj če bo dež.No sej jst lahko drugač tud po džu vozim sam za druge ne vem.No naj še ostale napišejo kako jim odgovarja.
Climberka Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Jaz bom šla samo v soboto in nedeljo nazaj, je čisto dovolj, ker v petek zvečet imam druge obveznosti. Zmenit bi se morale katero uro v soboto bo odhod ali , da se dobimo na poti ,......,.......,saj vem da bo zadosti časa še za to debato.
Mačica Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Hja, zaenkrat je rezervirano od petka do nedelje. Zamislila pa sem si zadevo tako, da pridemo tja v petek enkrat popoldan (po službi). Če bodo pa želje večine drugačne, pa se lahko lih tako drugače zmenmo. Meni je vseeno.
anA Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Načeloma sem zraven, prijava z vprašajčkom... :roll: še nisem prašala, če grem lahko :wink: sem pa definitivno sam za soboto in nedeljo...
Sanda7 Objavljeno Marec 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 No jaz sem tud za soboto in nedeljo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se