Alla Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Jaz tudi samo za soboto in nedeljo...... (z malim vprašajčkom.......še nimam varstva...... :roll: ) Alla
Babi Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Soboto in nedeljo, več itak ne zdržim brez varstva :P
bauca Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Veselite se ljudje, kajti jaz NE grem ..... :cry: :roll:
aja Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Moja draga občasna skoraj soseda, piši - Aja pride sigurno!!!!!!! :D :D Glede datuma mi je vseeno....
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Veselite se ljudje, kajti jaz NE grem ..... :cry: :roll: Sej ne morem verjet pa tako si se veselila.Upam da ni kakšen čuden izgovor.Zakaj veselite?
bauca Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 Veselite se ljudje, kajti jaz NE grem ..... :cry: :roll: Sej ne morem verjet pa tako si se veselila.Upam da ni kakšen čuden izgovor.Zakaj veselite? Ja sej zaj sem pa ful žalostna !! No pa poglejmo ..... : 1. Kak naj grem jaz dol zraven, če itak nimam motorja pa s kom it .... 2. Jaz mam 14 let ve pa .... no zlo več kot jaz .... vsaj nekatire .... 3. Veselite ..... kaj pa vem .... da vam ne bo kakšn froc tam zravn sveto .... 4. 23.5. Mam končni izlet .... tko da .... moj glavni vzrok .... Upam da se bote mele fajn .... jaz bi vas itak ful rada vse spoznala .... pa drugič ne ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: biba :roll: :oops: :cry: :idea:
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Veselite se ljudje, kajti jaz NE grem ..... :cry: :roll: Sej ne morem verjet pa tako si se veselila.Upam da ni kakšen čuden izgovor.Zakaj veselite? Ja sej zaj sem pa ful žalostna !! No pa poglejmo ..... : 1. Kak naj grem jaz dol zraven, če itak nimam motorja pa s kom it .... 2. Jaz mam 14 let ve pa .... no zlo več kot jaz .... vsaj nekatire .... 3. Veselite ..... kaj pa vem .... da vam ne bo kakšn froc tam zravn sveto .... 4. 23.5. Mam končni izlet .... tko da .... moj glavni vzrok .... Upam da se bote mele fajn .... jaz bi vas itak ful rada vse spoznala .... pa drugič ne ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: biba :roll: :oops: :cry: :idea: 1.Če nimaš s kom jit greš lahko z mano na zadnjem zicu 2Pa kaj jst jih imam 10 več katera jih ima pa 10 več od mene 3.No 10 let nazaj sm bila jst tud tak froc,ampak takrat še ni bilo tolk motorjev pa motoristk skratka nisem imela tolk možnosti poznat motoriste in moto sceno,teb je to dano in iskoristi. 4.No večina pa se menmo da bi šle 24.5 Tako da ni ovir da te nebi bilo zraven.
bauca Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 1.Če nimaš s kom jit greš lahko z mano na zadnjem zicu 2Pa kaj jst jih imam 10 več katera jih ima pa 10 več od mene 3.No 10 let nazaj sm bila jst tud tak froc,ampak takrat še ni bilo tolk motorjev pa motoristk skratka nisem imela tolk možnosti poznat motoriste in moto sceno,teb je to dano in iskoristi. 4.No večina pa se menmo da bi šle 24.5 Tako da ni ovir da te nebi bilo zraven. 1.Zlo si prijazna .... res 2.Ne bom komentirala :) 3.Sej vem kaj je meni dano .... :) 4.Upam da bom lahko šla .... sem se zlooooo veselila .... :roll:
uti Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Sanda7 ... si me prehitela :wink: Bauca...če se boš dobro počutila v naši družbi, se bomo tud me v tvoji :wink: ......
bauca Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Sanda7 ... si me prehitela :wink: Bauca...če se boš dobro počutila v naši družbi, se bomo tud me v tvoji :wink: ...... zagotovljeno da se bom .... 100% !!
bauca Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Da ne pozabim.....kiri datum ste (če ste) določle zaj ? Da vidim če bom šla al ne :roll: Lp biba :twisted:
Mačica Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Zaenkrat še ni nobenih sprememb. Nisem še nič tja klicala.
Alla Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Mačica, prijavljam Alko in sebe za soboto in nedeljo.....(sebe že drugič, ker še vedno nisem na listi prijavljenih.... :? ) 8) Alla
Mačica Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Mačica, prijavljam Alko in sebe za soboto in nedeljo.....(sebe že drugič, ker še vedno nisem na listi prijavljenih.... :? ) 8) Alla Alla, se globoko opravičujem. Ne vem kako sem te lahko spustila.
bauca Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Mačica daj mene zraven z takim lepim vprašajem ? .... :?:
Teya Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Maca!!! Briši vprašaj!!! Pridem sto posto! LP, Teya
bauca Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Uuuuu pa sem le na listi .... :roll: :P In to celo z vprašajem :P :D :P :twisted: Vauuuuu ..... zdaj pa zbriši vprašaj .... ker grem .... 100% !!
Mačica Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 No, tako. Rezervacija je spremenjena in sedaj je samo za eno noč s 24.5. na 25.5.2003. Cena pride 3900 SIT. Dajmo se tako zmenit, da bom naslednji dve sredi v OLP pobirala denar. Če ne moreš priti v OLP mi piši na PM pa se zmenmo kako drugače poravnati zadeve.
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Kako pa naj se jaz spravim tja !? .... najbrž bo IKE prineso dnar ko bo šeu v OLP .... :oops: :P Kaj pa je vklučeno v ceno ?! 8) :roll: :roll: :roll: :roll: 8) :roll: :roll: :roll: :roll: 8) :roll: :roll: :roll: :roll: 8)
Mačica Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Maš na prvi strani točno vse napisano. Zate pa še enkrat ekstra: nočitev z zajtrkom in turistična taksa. Poleg tega pa imajo tudi savno in jakuzi. Bo dobr?
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Maš na prvi strani točno vse napisano. Zate pa še enkrat ekstra: nočitev z zajtrkom in turistična taksa. Poleg tega pa imajo tudi savno in jakuzi. Bo dobr? Hvala .... bo že ja SUPEEEER !!
Sanda7 Objavljeno April 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2003 Mater za tako ceno sem jaz na Norveškem spala skor v hotelu.
bauca Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Mater za tako ceno sem jaz na Norveškem spala skor v hotelu. Ta skor ti malo bol obširno razloži no
Mačica Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 ne pozabit, da danes v olp pobiram 3900 sit
Babi Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Pozabila, pridem naslednjo sredo, upam, da bomo že na 3M.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se