lojzi Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 trhee down.... any more??? <_< A jih ti s fračo klatiš, da jih tko veselo odštevaš?? :P
elbarto Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 nene, saj vidiš da same cepajo ko muhe...
bauca Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 trhee down.... any more??? <_< A jih ti s fračo klatiš, da jih tko veselo odštevaš?? :P On samo nabira poste .... :D
marijan Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 je pa res da ste številčno res močne, namesto babjega shoda se dobite na jezerskem na uni klopci pri jezeru pa se malo pomenite in to je to :D
Mačica Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Kot da nisem vedela kaj bo :( :angry: :( :o :huh: :wacko:
Wobewt Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Tko je to, če se BABE menijo! :blink: :P
Teya Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Maca! Jaz mam vročino, glava mi bo odpadla, grlo me boli ko... Ampak jutri sem naslikana na zbirnem mestu, pa če padajo sekire iz neba... Da neujo rekli da se ne znamo zmenit... B) Zdaj pa pridno goltam Ospen in Lekadole, tak da bom jutri okej!!! Se vidimo? LP, Teya
Sanda7 Objavljeno Junij 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 To ni res :rolleyes: me je kar groza napisat,jst sem na istem k Teya.Danes zvečer sem zbolela šla z vročino in brez glasa v šiht in komaj zdržala.No zdej sem od 14h pa do zdej mal odležala pojedla 2 aspirina polizala cel kup neoangina in upam da bo do jutri vročina zginla in da se vidimo.
elbarto Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 čeprav sila nerad to pišem, ampak štiri. Bilanca, če prav razumem - tam boste 3, kar je še vedno uspeh. Zaradi množične udeležbe bi bilo fino, če se prej najavite, da vam par miz skupaj dajo, da se boste mele vse kam vsesti. Pa zunaj naj vam 7 m parkplaca rezervirajo za par mopedov, da boste mele dobesedno "frauenparkplatz" :D :D :D :P :P :P :D :D :D , ko v nemčiji, ko na 3 m širokem parkplatzu mali mestni avteki kar postrani stojijo, kar njihovim lastnicam dostikrat omogoči izogib težavam.
Teya Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 čeprav sila nerad to pišem, ampak štiri. Bilanca, če prav razumem - tam boste 3, kar je še vedno uspeh. Zaradi množične udeležbe bi bilo fino, če se prej najavite, da vam par miz skupaj dajo, da se boste mele vse kam vsesti. Pa zunaj naj vam 7 m parkplaca rezervirajo za par mopedov, da boste mele dobesedno "frauenparkplatz" :D :D :D :P :P :P :D :D :D , ko v nemčiji, ko na 3 m širokem parkplatzu mali mestni avteki kar postrani stojijo, kar njihovim lastnicam dostikrat omogoči izogib težavam. Bartl! Pa ti bi lahko vedo da pregovor "the more the merrier" ne drži prav pogosto... :P
Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 Včeraj zvečer sem šla en krogec da sem prišla mal k seb.Tako da vsak čas štartam proti domžalah.Se videsmo
lojzi Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Včeraj zvečer sem šla en krogec da sem prišla mal k seb.Tako da vsak čas štartam proti domžalah.Se videsmo No, in? Koliko si jih videla tam? :rolleyes: B) ;) ;) :P
Thundercat Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Morde jih je bilo celo 5 :D :D :P
SiR Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Sanda7, čakamo tvoje poročilo :) Popravek - ne poročilo, tvojo plat zgodbe... lahko tudi jezni izbruh...
anA Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Babji shod popolnoma uspel!!! B) B) B) Blo nas je 6 se mi zdi. Tejka je zadevo dokumentirala... čakamo na fotke B) !!! Mele smo band, pa na plesišču smo ble, pa jezero je blo tam... skratka superca!!!! To mormo definitivno še ponovit!!! B) B) Elbarto in ostali pesimisti :P :P :P :P :D
marijan Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 čakaj čakaj, ali vas je bilo 6 ali se ti samo zdi, torej je moj predlog le obveljal, jezero pa bend pa ples, a vsi ostali smo bili pa luft kamniških planin :D
AndY1 Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 čakaj čakaj, ali vas je bilo 6 ali se ti samo zdi, torej je moj predlog le obveljal, jezero pa bend pa ples, a vsi ostali smo bili pa luft kamniških planin :D Hehehe, še dobro, da sem pravočasno odšel; se nisem pridružil luftu kamniških planin :lol:
SiR Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 (popravljeno) fotke za maksi-pes-fik-rejlija :) Popravljeno Junij 10, 2003. Popravil Hanzi
Lucky Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Hej, zakaj si pa jaz zaslužim prvo fotko in to na Babjem shodu?!?! :blink: :unsure: Bo še kdo reku, da sem zvodnik al pa kej tacga. ;) :)
AndY1 Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 fotke za maksi-pes-fik-rejlija :) Hvala za fotke!!! Vidim, da je marsikomu všeč moja R6, še posebno ženskemu delu motoristk :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se