AndY1 Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Hej, zakaj si pa jaz zaslužim prvo fotko in to na Babjem shodu?!?! :blink: :unsure: Bo še kdo reku, da sem zvodnik al pa kej tacga. ;) :) Lucky, kdaj boš pa ti lahko postal svoje fotke? Komaj čakam.... B)
Vale Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Ok, čez dan ste se fotografirale, kaj ste pa zvečer in ponoči počele ...
marijan Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 plesale in se šle striptis, doma ko so slačile motoristično opremo :D
Vale Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 (popravljeno) Veselje, veselje, ... sam da so se mele fajn ... Če bi v Žiri prišle pa mal borovničk spile ne bi doma pol striptiza zganjale :P Popravljeno Junij 9, 2003. Popravil Vale
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Vale prišparaj borovničke za drugo leto oziroma jih letos dost naber,..da ne boš potem stokala k ti jih bo zmanjkalo. Bajbji žur je šel v 3PM.
SiR Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Hej, zakaj si pa jaz zaslužim prvo fotko in to na Babjem shodu?!?! :blink: :unsure: Bo še kdo reku, da sem zvodnik al pa kej tacga. ;) :) SEm hotel dat vse sluke skupaj v oročilo z MAKSI-rallyja, potem pa sem neki zaštrikal... ;) Če moderator to vidi, naj editira sporočilo tako, da bo šla Luckyjeva slika rakoam živškat :)
Mačica Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Poročila bi prosla ... :D kot je že napisala Sanda7: Bajbji žur je šel v 3PM.
dave the wave Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Ice, daj zakleni ta spot in sramoto. Ne pa ga brisat, naj ostane v spomin in opomin na babjo bistroumnost, organizacijsko sposobnost, voljo, predanost ..................... na babjo pamet :lol: :lol: :lol: :P :D :P :P :D :lol: B) :) :P B) :D :P lp DTW :rolleyes:
Thundercat Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Ice, daj zakleni ta spot in sramoto. Ne pa ga brisat, naj ostane v spomin in opomin na babjo bistroumnost, organizacijsko sposobnost, voljo, predanost ..................... na babjo pamet :lol: :lol: :lol: :P :D :P :P :D :lol: B) :) :P B) :D :P lp DTW :rolleyes: ti jih boš pa fasal na naslednjem snidenju z nežnejšim spolom.... :)
Mačica Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Ma kaj ti pomaga vsa organizacija pa pamet pa predanost, če ni volje :( :( :( <_< <_< <_<
VrUUUUUmmmm Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Ice, daj zakleni ta spot in sramoto. Ne pa ga brisat, naj ostane v spomin in opomin na babjo bistroumnost, organizacijsko sposobnost, voljo, predanost ..................... na babjo pamet :lol: :lol: :lol: :P :D :P :P :D :lol: B) :) :P B) :D :P lp DTW :rolleyes: He, he he... če že hočmo bit žleht,.... daj še sticky... da bo eno leto na vrhu... Dobro, da me ne poznajo :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :unsure: :rolleyes:
Brrrm Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Evo, zaklenil babjo pamet. :lol: Za sticky je pa ne bom naredil, ker so to le naše punce :) In boljših si očitno ne zaslužimo :huh: ;) :D B)
.T. Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 (popravljeno) Po nekaj mesecih intenzivnega iskanja, je Motosvetova UDBA našla eno vohunsko sliko iz babjega shoda: Očitno so se naše punce v toplicah lepo zabavale......... Popravljeno December 18, 2003. Popravil Tadej
Špilferderber Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 so delale "poglobljeno" analizo preteklega dela...
AlterMann Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Pozorno si oglejte sliko. Kje je Max ??? :rolleyes: :P
Sanda7 Objavljeno December 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2003 Sem čist pozabila da sem imela takrat še dolge lase :hmm: Sicer pa mislimo to srečanje ponoviti vendar v družbi vas dragih motosvetovcev,tako da se lahko kandidati za MEGA ORGIJO prijavijo direktno tukaj ali pa na št 0905418.Za prvih 5 kandidatov posebno presenečenje.Pohitite kilometri so omejeni :OK:
Gregs Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Sicer pa mislimo to srečanje ponoviti vendar v družbi vas dragih motosvetovcev,tako da se lahko kandidati za MEGA ORGIJO prijavijo direktno tukaj ali pa na št 0905418.Za prvih 5 kandidatov posebno presenečenje.Pohitite kilometri so omejeni :OK: Prijavljam se... :naughty: :yea2: :lol1:
Brrrm Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Pa imate vsaj 12 fotografij s te fešte, da pripravimo tradicionalni slavni motorsvetov koledar za 2004. Je sedaj ravno pravi čas za to. :lol1:
curi Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Živjo,se strinjam z Brrrm-om,same fejst punce,kdo bi si mislil :notworthy: :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se