tomy1234 Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Ali kdo za skupno pot v Garmisch-Partenkirchen, Germany 5 - 7 Jul 2019 ADD TO CALENDAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 Zadnjih deset let sem vsako leto tam,ce se srecamo dam za pivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 pred 2 urami, luxsa pravi: Zadnjih deset let sem vsako leto tam,ce se srecamo dam za pivo. OK. luxsa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomy1234 Objavljeno Maj 8, 2019 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2019 pred 7 urami, luxsa pravi: Zadnjih deset let sem vsako leto tam,ce se srecamo dam za pivo. ok, tudi jaz plačam pivo. luxsa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Junij 27, 2019 Deli Objavljeno Junij 27, 2019 zadnjih 8 let vsako leto tudi letos bom tam krenem v četrtek 4-7-19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se