Lovro the N Objavljeno September 15, 2019 Opozori Objavljeno September 15, 2019 Zdravo sem nov na tem portalu tako da se že v naprej opravičujem za kaksne napake. Kupil sem yamaho ys 125 letnik 2019 motor ima 5 prestav in leti kaksnih 108km/h in me zanima glede na to da je nov katere predelave se lahko naredijo ce se sploh lahko katere in ce se mi splaca kupiti nov izpusni sistem BLACK WIDOW. HVALA ze v naprej.
smasher Objavljeno September 15, 2019 Opozori Objavljeno September 15, 2019 Poglej debato ki se odvija za podoben model ali druge teme 125cc. Lahko komot pogledaš temo o ybr125 verjetno je mašina ista. Torej če je motor čisto nov je dobro da se prej kvalitetno uteče. Odvisno kako si velik in težek se morda lahko igraš in zmanjšaš zadnji zobnik. Zaradi emisij in elekteonike samo menjava avspuha pripelje do lepšega zvoka, kaj bistvene več moči ne bo.
Lovro the N Objavljeno September 15, 2019 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2019 pred 30 minutami, smasher pravi: Poglej debato ki se odvija za podoben model ali druge teme 125cc. Lahko komot pogledaš temo o ybr125 verjetno je mašina ista. Torej če je motor čisto nov je dobro da se prej kvalitetno uteče. Odvisno kako si velik in težek se morda lahko igraš in zmanjšaš zadnji zobnik. Zaradi emisij in elekteonike samo menjava avspuha pripelje do lepšega zvoka, kaj bistvene več moči ne bo. Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se