Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

si že skopal zaklonišče in nabavil konzerve fižola za 14 dni? :P

Seveda. Ni boljšega za odganjanje ljudi stran, kot par konkretnih spustit v okolico :P

Objavljeno
Pravkar, jskrablin pravi:

Seveda. Ni boljšega za odganjanje ljudi stran, kot par konkretnih spustit v okolico :P

+10 kg čebule...zajamčeno varn :D

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

+10 kg čebule...zajamčeno varn :D

Za ziher še par kit česna okoli vrata. Tako kot oni v Alo alo. Kot vidiš sem čisto po NNNP. Edino če wc papirja sfali bo štala.

Tako pol resno sicer. Ni panike za zganjat. Sam obnašat se kot da nič ni... je tudi kontraproduktivno. Osebno sicer kaj veliko zaenkrat ne rabim spreminjat - delam že itak od doma, kaj dosti po kakih štacunah, kafičih, restavracijah in podobnem tudi ne hodim. Če bo treba kam v mesto, mam bicikl. Al pa avto če bo grdo vreme. Glede na masovno odpadanje motošportnih prireditev bo treba malo več na MX proge v okolici Lj hodit. Obiskovalce pa z varikino zalit, ziher je le ziher.

Popravljeno . Popravil jskrablin
Objavljeno
pred 6 minutami, jskrablin pravi:

Za ziher še par kit česna okoli vrata. Tako kot oni v Alo alo. Kot vidiš sem čisto po NNNP. Edino če wc papirja sfali bo štala.

Tako pol resno sicer. Ni panike za zganjat. Sam obnašat se kot da nič ni... je tudi kontraproduktivno. Osebno sicer kaj veliko zaenkrat ne rabim spreminjat - delam že itak od doma, kaj dosti po kakih štacunah, kafičih, restavracijah in podobnem tudi ne hodim. Če bo treba kam v mesto, mam bicikl. Al pa avto če bo grdo vreme. Glede na masovno odpadanje motošportnih prireditev bo treba malo več na MX proge v okolici Lj hodit. Obiskovalce pa z varikino zalit, ziher je le ziher.

tole z WC papirjem mi pa res ni jasno. Kje je fora?

ps. prva Slovenska žrtev korone je bila ženska, ki se je polila z nerazredčenim razkužilom. Baje je fasala hude opekline..

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

tole z WC papirjem mi pa res ni jasno. Kje je fora?

Ne vem. Se pa menda v ZDA kr mlatijo za rezervne rolce.

pred eno uro, DAMI34 pravi:

ps. prva Slovenska žrtev korone je bila ženska, ki se je polila z nerazredčenim razkužilom. Baje je fasala hude opekline..

Hm, od običajnih alkoholnih zadev lih ne fašeš opeklin. Da ni res kake varikine po sebi zlivala?

Objavljeno
pred 6 minutami, BIF pravi:

Tako to gre...in kdo bo to ustavil?...NIJZ&Co?...samo zdrava pamet...

No takih nazornih izobraževalnih videev fali pri nas. Če so lahko Slakonja al kdo že posneli zajebancijo na temo korone, bi lahko tudi kaj takega. Kot bi lahko RTV rolal pasice z informacijami o ravnanju in telefonske številke za informacije 24/7. Sam ne sfurajo niti tega.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, BIF pravi:

Ko bo tega konec bi lahko smučarji, ki so zadevo privlekli v Slovenijo ustanovili SKI CLUB-CORONA in imeli memorialna smučanja v Italiji....ena velika srečna družinica....

kar en nov sindikat zdr. delavcev :)

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

Corona za telebane:

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/57-potrjenih-okuzb-zaprta-sola-v-kamniku-omejitve-v-bolnisnicah/516820

po tejle sliki je Goriška free, kljub hudemu obisku in navalu lahov (Italijanov) na naše šopoing centre in ostalo v zadnjih 14 dnevih. Ta številka zna predstavljati tudi 30% lokalnega prebivalstva, če ne več.

In potem, pogledam tabelo ter zahtevam!!!!

Nujno hočem zaprtje meje na Rebernicah v smeri proti ostali Sloveniji saj imajo en kup okuženih in sem v smrtnem strahu da umrem. Torej, hočem, da vsakomur merijo temperaturo in vsak mora imeti najmanj potni nalog podpisan od direktorja firme overjen na občini in še Šarac nej da svoj žig, da bo ziher!!! :P :P Vse to hočem, da preprečim širitev korone!!!!

Koliko debilno sem napisal zgornji stavek, ti mora biti jasno kaj sem hotel s tem povedati.

Ma BAJE so na Lijaku eni trije. 

Objavljeno
Citiraj

Vzgojiteljica: nobeden od nas ni potoval v tujino "Moj svojec je okužen in je bil odpeljan v bolnišnico na opazovanje. Nobeden on nas ni potoval v tujino, ampak se je svojec okužil na poslovnem sestanku nekje v Ljubljani, torej je bil virus prinesen. Vsi družinski člani se počutimo dobro in nismo na testiranju," nam je sporočila vzgojiteljica, ki ne želi biti imenovana.  Starši vrtčevskih otrok so včeraj v poznih večernih urah po e-pošti prejeli naslednje sporočilo:

https://www.zurnal24.si/zdravje/prvi-primeri-tudi-na-notranjskem-343194

zdaj je zadeva v taki fazi, da se širi nenadzorovano

Objavljeno

Zgleda, da bomo "odjadrali" za nekaj časa :)

https://www.slovenskenovice.si/bralci/clanek/hrvaska-zaprla-mejo-to-se-je-zgodilo-slovenki-ki-je-zelela-k-juznim-sosedom-287657

Citiraj

»Danes v zgodnjih jutranjih urah so na mejnem prehodu Obrežje naši policisti obveščali potnike (glede na trenutne informacije, ki so jih imeli), da pristojne hrvaške službe na mejnem prehodu na vstopu v Hrvaško zavračajo vse potnike, ki niso njihovi državljani oziroma niso državljani Bosne in Hercegovine ali Srbije in imajo namen izključno tranzitirati Hrvaško in potujejo domov. Slovenski policisti potnikom niso preprečevali izstopa iz Slovenije, ampak so jih le obveščali o trenutnih ukrepih na hrvaški strani. V tem času so po naših informacijah hrvaške službe na mejnem prehodu zavračale vse potnike, ki na podlagi odločitve pristojne službe niso bili pripravljeni v prostovoljno karanteno na Hrvaškem. Okoli 8.40 pa so po naših informacijah pričeli zavračati le potnike, ki naj bi prihajali iz t.i. "rizičnih območij".«

samo vprašanje časa je še..., ampak do sezone bodo že odprli :) 

Kaj migrantje pa so imuni? ... :)

zanimivo

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pacijent-sa-simptomima-koronavirusa-pljunuo-na-lijecnika-i-sestru-u-italiji/2164166.aspx

Objavljeno
Citiraj

Med 57 potrjenimi primeri okužbe s koronavirusom je po zadnjih infromacijah tudi prvi iz Šmarja pri Jelšah. Gre za učiteljico v tamkajšnji osnovni šoli. Virus je bil najverjetneje vnešen iz severne Italije, poroča Kozjansko.info. 

Najbrž še ena "smučarka"...

Prosveta in zdravniki, torej tisti, od katerih tega ne bi pričakoval, so največji raznašali virusa ...

Pa kdo je zdaj tu nor.

Objavljeno (popravljeno)
pred 18 minutami, Snečer pravi:

Drug teden se pridružijo še ostale regije, ki so imele počitnice en teden kasneje. 

Tretji teden pa okužbe tercialnega izvora. 

Popravljeno . Popravil dr.looney
Objavljeno
Pravkar, dr.looney pravi:

Drug teden se pridružijo še ostale regije, ki so imele počitnice en teden kasneje. 

dva smučarja iz mb sta že pozitivna id začetka, tak da... smučarski počitniški virus bi se že moral. pokazati tudi pri drugih, razen če je inkubacija različna

Objavljeno
pred 2 minutami, Snečer pravi:

dva smučarja iz mb sta že pozitivna id začetka, tak da... smučarski počitniški virus bi se že moral. pokazati tudi pri drugih, razen če je inkubacija različna

Tudi do 27 dni je lahko inkubacijska doba.

Otroci obolevajo redkeje so pa prenašalci. Tako kazejo trenutni podatki WHO. 

Objavljeno
pred 1 uro, BIF pravi:

Tako to gre...in kdo bo to ustavil?...NIJZ&Co?...samo zdrava pamet...

približno takole gre, ampak sem prepričan, da so vsaj naši in Italija imeli bolj verzijo prenosa tipa "airborn" kih in čih in smrk.

pred 1 uro, jskrablin pravi:

Ne vem. Se pa menda v ZDA kr mlatijo za rezervne rolce.

Hm, od običajnih alkoholnih zadev lih ne fašeš opeklin. Da ni res kake varikine po sebi zlivala?

https://siol.net/novice/slovenija/razkuzila-si-je-obraz-in-pristala-na-urgenci-518695

Objavljeno
pred 1 uro, Kugelschreiber pravi:

Ma BAJE so na Lijaku eni trije. 

v kanalu pa 4je, 2 sta s Ceste :P

ups nepovezano, znan primorski štos.

Ma Jskrablin prav, trenutno jih ni, komot pa bodo. Sem pred 14 dnevi zapisal, ko so pisali da pri nas ni okuženih, in sicer da bodo, ter točno to, folk ki se bo vračal s smučarije.

Daleč da podpiram brezbrižno ravnanje, al pa da trdim, da je Corona prehlad (lah da je ampak zafukan) ne bom se pa u klet zakopal, pa brezvezno ravnanje, ter trošenje denarja v prazno me moti.

• Haha 1
Objavljeno
pred 3 urami, Kričač pravi:

Transportne poti, da se izognemu ogromnim kolonam tovornjakov, posledično temu ogromno tujcev, bi pa lahko upravljali preko železnice, avio prometa.

Ne bom komentiral corona virusa. Vidim, da je tu in pa se posebej na Financah ogromno strokovnjakov iz imunologije, kriznega menedžmenta, itd.

Na železnice pozabi. Glavni prometni tokovi so na zeleznici na meji svojih zmogljivosti.

Objavljeno

Kakšne razsežnosti pandemije ,je za pričakovati v Nemčiji, je danes napovedala Merklova...

1790360701_ScreenShot2020-03-11at19_49_25.png.41456bbe49a0af07bb1cac9e5dba0b61.png

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!