Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, smasher pravi:

No, ja, glih nič ni... lahko dvomimo v naše kakce, ampak kitajci ne ustavijo tivarn za nič, če jih umre 1000 na kitajskem rečejo da je nekdo v menzi zajebal  in nič se ni zgodilo... Če pa kitajci zaprejo celo pokrajino in kup tovarn, to ni hec. 

Maš delno prav. Čist hec lih ni. Ni pa  tok hudo, da je treba vse ustavit in delat paniko. Je bil zadnjič dokumentarec iz Kitajske o otrocih, katerih starši so obsojeni na smrt. Sram me je da sem človek, ko to gledaš, koliko je na kitajskem življenje vredno. Tudi tam v Vuhanu me nebi nič presenetilo, če bi bilo človeško meso na tržnici.

Spomnim se še enega Kitajskega dokumentarca, kjer so delali v neki dolini jez. Preselit je bilo treba celo dolino. Nekateri se niso hoteli, pa so dolino zalili z vodo. Smrtnih žtrev je bilo... sm pozabil...veliko. Tolko je življenje vredno na tem planetu, kolikor soldov lahko zaslužiš. Na Kitajskem pa sploh. Tako da...

Objavljeno
pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

sej veš kak je v trgovini. Največji lopovi so ta prvi skret papir nakupli, pa maske :P

V gospodarstvu bo pa isto.

Pri temu nategu, ki smo mu priča zdej, še David Copperfield nima za burek......:naughty:

Objavljeno
pred 21 minutami, skalar36 pravi:

Maš delno prav. Čist hec lih ni. Ni pa  tok hudo, da je treba vse ustavit in delat paniko. Je bil zadnjič dokumentarec iz Kitajske o otrocih, katerih starši so obsojeni na smrt. Sram me je da sem človek, ko to gledaš, koliko je na kitajskem življenje vredno. Tudi tam v Vuhanu me nebi nič presenetilo, če bi bilo človeško meso na tržnici.

Spomnim se še enega Kitajskega dokumentarca, kjer so delali v neki dolini jez. Preselit je bilo treba celo dolino. Nekateri se niso hoteli, pa so dolino zalili z vodo. Smrtnih žtrev je bilo... sm pozabil...veliko. Tolko je življenje vredno na tem planetu, kolikor soldov lahko zaslužiš. Na Kitajskem pa sploh. Tako da...

Tudi jaz sem to gledala.

Potem pa sem se vprašala,  koliko hinavšcine je skrite za tem lažnim socutjem do trpecih. Socutje se konca pri ceni  produkta, ki ga kupimo v trgovini in ga je nekdo izdelal v takih pogojih. 

Vsak lahko pri sebi naredi neko inventuru in se vpraša koliko prispeva k takemu svetu. Odgovor, saj nič ne moremo ni primeren. 

Lahko. Začnimo se obnasati kot odgovorni potrošniki. Hmmmmm ..... je pretežko a ne. 

Nihce noce iz svoje cone udobja , vedno bo izgovor , zakaj ne. 

.... in svet se vrti , dalje in pogreza v vse večje blato.....

Objavljeno

Za začetek bi lahko prenehali zahajati v trgovine ob sobotah in nedeljah.

Za vikend bi delovale le avtomatske črpalke.

@maxxa aplikacija "Na poti" dobro deluje :) 

Začetek epidemije je pokazal bolano potrošnjo.

Država je v celoti pogorela s svojo avtoriteto, kar se tiče mask in razkužil, saj vojni dobičkarji veselo izkoriščajo in služijo.

Dejansko jim nihče na prste ne stopi.

Objavljeno
pred eno uro, skalar36 pravi:

tam se povozi otroka na cesti, pa nihče ne reagira, kot pri nas ko mačko stisneš..pa še takrat ti je hudo.

Objavljeno

Jaz pri vsaki svoji izjavi dopuščam možnost da se motim. Poskušam pa čimveč podatkov vreči v isto zgodbo in iz nje izluščit bistvo. Medijev ne poslušam. Berem pa zgodovino, ker iz nje se lahko največ naučimo.

In če pogledam prejšnje dogodke in malo primerjam... WTC je bil par mesecev pred "terorističnim napadom" zaariovan za dvojno vsoto pri dveh zavarovalnicah, katero so lastniki kasneje tudi izterjali...

Lani oktobra so centralne banke ukinile vse kredite....

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Z maskami se umetno ustvarja oanika, danes prišle v firmi 2 velike škatle mask iz kitajske, pa ni bila naša firma verjetbo ne ta prva in ne nekakšna prioriteta... 

Objavljeno

Jaz pravim.....svet mora res biti v dreku, da se mu Kitajska ponuja kot rešiteljica, oziroma da jo nekateri tako vidijo.

Boj se Danajcev, ki nosijo darove.........

Je pa ta kriza vseeno za nekaj dobra...upam vsaj.....

...da se bomo ( bodo) nekateri naucili, da se da vikend preživet tudi izven Qlandije....

..da je cisto blizu, okoli nas toliko neznanega, da imaš samo z odkrivanjem tega zapolnenih pol vikendov v letu ( druga polovica seveda na motorju ?)

...da bo prislo de neke "dezinfekcije" v športu, kjer bo jasno, da niti fuzbalerja, niti Federerja ali pa Dončića ni treba placat 150K€ na teden, da dela tisto, kar najbolje zna.....

Objavljeno
pred 2 urami, VS800 pravi:

Vidl bomo mi tanavadni po koncu tega sranja.......uni tavišji majo to pomoje že dolgo zračunan pa naštuderan kako in kaj bo......

Se ve kdo bo zaslužil. Banke, ker bodo velikodušno ponudile kredite in pa farmacija. Tisti, ki imajo že zdaj daleč največ denarja.

Kdo že ma v rokah centralno banko?

Objavljeno
pred 8 minutami, Alla pravi:

Se ve kdo bo zaslužil. Banke, ker bodo velikodušno ponudile kredite in pa farmacija. Tisti, ki imajo že zdaj daleč največ denarja.

Kdo že ma v rokah centralno banko?

Mislim , da 12 komercialnih bank. :hmm:

Objavljeno
pred 16 minutami, dr.looney pravi:

Mislim , da 12 komercialnih bank. :hmm:

Ameriška centralna banka ima v lasti 90 % vseh bank na svetu. Glavna pa je familija Rothschild

Objavljeno

http://novice.najdi.si/predogled/novica/1717a12e56a27417d3286448ed5dc195/Regional-Obala/Avtomobilizem/MINULI-VIKEND-103-KRŠITVE-PREPOVEDI-GIBANJA-IN-ZBIRANJA-Policisti-opravili-kontrolo-pri-3348-voznikih

139 policajev skrbelo za...varnost :P in 103 kršitve.

Policija v večini primerov nadzora ugotavlja okoliščine gibanja ljudi, pri čemer najpogosteje ugotavljajo, da ljudje spoštujejo omejitve.

6-01fpa_mesane_patrulje08t.jpg

pa super zaščiteni in na primerni razdalji :(

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

pa super zaščiteni in na primerni razdalji :(

slika je simbolna...so pozabili pripisat (glede na listje in uniforme) :)

Objavljeno
pred 2 minutami, vandrovec pravi:

Jest sm pa lih hotu prašat če so bli teli trije do te akcije doma na čakanju na delo (paj mama kuhala)......vsaj glede na postauce...:naughty:

Objavljeno
pred 5 minutami, vandrovec pravi:

pozabili, ker sem res pogledal, če kaj piše

pred 2 minutami, VS800 pravi:

Jest sm pa lih hotu prašat če so bli teli trije do te akcije doma na čakanju na delo (paj mama kuhala)......vsaj glede na postauce...:naughty:

če bi jim dal druge uniforme, bi bili podobni vardi :P

• Haha 3
Objavljeno

V Postojni so ta vikend hodili po vrtovih in popisovali ljudi, kateri so se družili. Ampak še vedno na varni razdalji. Sosed in njegova družba dobili pošto od Ministrstva za zdravje naj se izjasnijo, kaj so počeli. Policaji so postopek legitimacije opravili brez mask, rokavic, razkužil in varne razdalje. Eto, kako se držijo pravil. Sodelavec (poštar) danes fasal kazen za pas. Spet postopek speljan brez vsakršne zaščite in distance. 

• Hvala 1
  • Žalosten 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Pajk pravi:

V Postojni so ta vikend hodili po vrtovih in popisovali ljudi, kateri so se družili. Ampak še vedno na varni razdalji. Sosed in njegova družba dobili pošto od Ministrstva za zdravje naj se izjasnijo, kaj so počeli. Policaji so postopek legitimacije opravili brez mask, rokavic, razkužil in varne razdalje. Eto, kako se držijo pravil. Sodelavec (poštar) danes fasal kazen za pas. Spet postopek speljan brez vsakršne zaščite in distance. 

Saj je gospod glavni vladni govorec  Jelko Kacin obljubil, da bodo pri preverjanju uporabljali zdravo pamet in da se ni česa za bat.
Mhm....policajsko in vladno pamet :lol1::lol1::lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Ob 14:14 pripeljal maske direkt iz kitajske...

777.thumb.JPG.99aefb572e4705bac52b49e493625a17.JPG

777_1.JPG.c1ffe747bf91a957a3b9011affb2304e.JPG

Dobro za ni "zalutal" kot tovornjak.

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno
pred 13 minutami, Pajk pravi:

Lahko ti povem za sosednjo hišo od naše, ki je večstanovanjska.

Deca iz različnih stanovanj, familija (da ne rečem tudi ras) se še kar veselo druži med sabo, odrasli pa so na par metrov, ja, to je pravi LOL.

Ko bo  en od teh prinesel zadevo od zunaj, bodo fasali vsi itd...

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

Lahko ti povem za sosednjo hišo od naše, ki je večstanovanjska.

Deca iz različnih stanovanj, familija (da ne rečem tudi ras) se še kar veselo druži med sabo, odrasli pa so na par metrov, ja, to je pravi LOL.

Ko bo  en od teh prinesel zadevo od zunaj, bodo fasali vsi itd...

Pa si kaj ukrepal?

Objavljeno
pred 4 minutami, notranc pravi:

Pa si kaj ukrepal?

Staršem sem ob začetku epidemije povedal, da je konec druženja, pa so me noro gledali...

Deci pa sem že večkrat povedal, ko pridejo do ograje, ampak so me noro gledali. Celo moj jim je povedal, da se ne smejo več družiti.

Vedo v glavnem vsi, ne razume pa noben...

Vsi ostali okoli pa vzorno v nulo.

Objavljeno
pred 24 minutami, Pajk pravi:

V Postojni so ta vikend hodili po vrtovih in popisovali ljudi, kateri so se družili. Ampak še vedno na varni razdalji. Sosed in njegova družba dobili pošto od Ministrstva za zdravje naj se izjasnijo, kaj so počeli.

To si napisal kot da delaš pri Slovenskih novicah....tendenciozno... Po kakšnih vrtovih so hodili...zelenjavnih...botaničnih? Bere se kot, da so plazili čez ograje in vzganjali teror. Ta vikend je bil vremensko lep in mnogi so sebi in prijateljem (po možnosti še iz drugih občin) prirejali piknike...ko jebe korono...nam ne bo nihče govoril kaj lahko in kaj ne...daj še en pir!...In so lepo stali vsi 2m narazen...? Kakšne "vrtove" imajo...nogometno igrišče? Daj no...gotovo je bil razlog, da so dobili kar so. Poleg tega imajo možnost pojasnit zadevo.

Ne razumem zakaj je tako težko dojet, da so ukrepi namenjeni zajezitvi širitve okužbe in s tem zdravju vseh ljudi. Nihče si jih ne želi in vsi si želimo, da čim prej minejo...ampak družabna srečanja na piknikih niso ravno prava pot. Da so ljudje neodgovorni do sebe mene ne moti....neodgovornost do širše družbe pa je problem. In druženje po "vrtovih" v teh časih je neodgovorno do širše družbe.

Objavljeno

Bojimo se lahko velike noči, ker bo vreme premium, toplo, bodo ziher "pikniki".

V nedeljo smo šli v skladu z odlokom na sprehod, kjer je to dovoljeno (Mb otok). Ljudi je bilo res malo, a tisti so veselo kršili navodila, pikniki iz košare, v praznem bazenu pa sta dva celo igrala neko obliko tenisa. Še v normalnih razmerah ni dovoljeno "uničevat" objektov...

Da ne govorim, da je na otoku prepovedano kolesarjenje...ko jebe, gremo se vozit.

WDwfsvCvz8IXBUbFcJHzbiJhM_yGWzoGfI0xI9_iysyKjbjVXuZoeeZ1b7vYVNoeXH_rQBQiUDpT8-lscos8t5MuFs8s9uhmtEd5JW5nAVxSQqQFtWQBij0JxuJLTLztita3GokjYWysRGQOd8kkkt0X_k8IEIpFHg59ek_mGbhkgXgbmM22nXcAiopVmWklPW3T2FhtOcuZByfSySUsBWqMivvlSxWGUMfUwc3OEr9fC6OEeBbdcRmhwOTLGn4Vhtl662aZ8WsrGgnYnEt94zGeVxtAlHivrElb8AOqBfv8ssq3xwQPBBhwPLWBD9uzYFRpqQSBWV_vvOZzv_gU8MiVd2T40JUhaYAyfJUTY2TlX0214rY55GRfgrB7tGGYNpGWCl2ZKNiMJni4jUbdcz8evM_rqZKNUoPV3E8zOwF2_l88f1GYF6BoZn8_gy0PCoGd81GBJIgNI_xnU64isbrvERGMN4vUUlWA5B5JS3klgsKHtdSaFOqIcI-oe59krxgfobbsOzUlpfFVK0biW8xzjO36UdS4b09SZRws_kHhjHMrMfA9nxgxzzozli1oXvZplAE3KcZHc6JLHn7o9MF9GE-cADmqsUMXhADvAPyj-Gv9Ym9lX1scM0MeHhFfrlp6PaUVP4pMhAfrDCZ1iw3SPu39EfSNmmbfpa7vKdqE1LXPioeKbcpKZ36636pf7aVolRrVooRDim6tcelJ7G9Y4cX8jRQRw36AZNqJ7MsMCcmiw_fMsmzZ=w718-h405-no

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!