Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
Ob 6. 9. 2020 ob 11:16, thumper pravi:

maske so obvezne za vse v skupnih prostorih.. niso obvezne v učilnicah če je zagotovljena medsebojna razdalja 2m.

kr temu se pritoži. 

3b4052a095d19be9556a.jpeg.41463dec68ea5f42f7abb01ae93a0d9d.jpeg

nč ne piše da je fotka simbolična, kar pomeni da zlo spoštuje vse, ti hojsek ti

https://www.zurnal24.si/slovenija/minister-hojs-taksne-zaostritve-nacrtuje-vlada-352866?fbclid=IwAR1LZKxEqD0BRlXyz6jKKBIdTdm4KtLQd2UiSBV3qYMQWpVRN5bL2G5VHIs

Hojs se je sicer udeležil obeležitve 30. obletnice sprejetja tajnih dokumentov za vojaško zavarovanje osamosvajanja Slovenije - zbral se je tako rekoč celotni državni vrh in ni bilo opaziti upoštevanja varnostne razdalje. 

@mausbi zapisal, da on zaupa organom. No, jaz jim ne!!!

Objavljeno
pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

@mausbi zapisal, da on zaupa organom. No, jaz jim ne!!!

a si mislil, da ne bom opazil, da me vlečeš v drek :P

jaz jim tudi ne zaupam, ko me na radar dobijo .. zakaj pa glih mene, zakaj ne njega :dry:  ...

zaupamo jim samo takrat, ko nam gre v prid, kajne ;) 

če organ reče, da nisi kriv za nesrečo, potem pač nisi v dvomih, kajne :jezik: 

Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

a si mislil, da ne bom opazil, da me vlečeš v drek :P

jaz jim tudi ne zaupam, ko me na radar dobijo .. zakaj pa glih mene, zakaj ne njega :dry:  ...

zaupamo jim samo takrat, ko nam gre v prid, kajne ;) 

če organ reče, da nisi kriv za nesrečo, potem pač nisi v dvomih, kajne :jezik: 

jaz jim vedno zaupam, ko me na radar dobijo, sploh če mi pokaže ispisek al pa če zadeva pride po pošti domol :P

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

jaz jim vedno zaupam, ko me na radar dobijo, sploh če mi pokaže ispisek al pa če zadeva pride po pošti domol :P

v katerih primerih pa ne zaupaš organom, kot si napisal tam, kjer si me citiral ?

Objavljeno
pred 23 minutami, maus pravi:

v katerih primerih pa ne zaupaš organom, kot si napisal tam, kjer si me citiral ?

poglej naslov teme

Objavljeno
pred 43 minutami, DAMI34 pravi:

poglej naslov teme

aha .. zdaj razumem .. samo v koroni jim ne zaupaš ... pametno pametno ... zaupaš samo sebi ... kako se pa testiraš na virus ?  ... katerim virom pa verjameš ....  na čigave nasvete se naslanjaš ? ... da bom še jaz več veden kot sem sedaj  :P 

Objavljeno

Taki smo ljudje ... preusmerjanje pozornosti ... evo .. lep primer ...

Fotografija osebe Jasminka Jojić.

Objavljeno
pred 10 minutami, maus pravi:

ta je res močna ja

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

Pa to sem jaz napisak že 14 dni nazaj tukaj, ko sem šel čez mejo ko sem jih vorašal kaj in kako so rekli da če nočem karantene mkrem sam dokazat kako "kratko" sem bil na Hr, kar ae mi je zdelo prau butalsko. 

Objavljeno

NAJNOVEJŠA INFORMACIJA, ne vem če velja za vse mejne prehode, na Sečovljah so rekli mojim staršem naj pokažejo sms ki ga prejmeš ko se telefon prijavi v tuje omrežje. 

• Haha 2
  • Zmeden 1
Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

aha .. zdaj razumem .. samo v koroni jim ne zaupaš ... pametno pametno ... zaupaš samo sebi ... kako se pa testiraš na virus ?  ... katerim virom pa verjameš ....  na čigave nasvete se naslanjaš ? ... da bom še jaz več veden kot sem sedaj  :P 

-ne, še marsikje drugje, ampak, ker si konkretno merilce omenil, tam jim zaupam

-da, sebi zaupam, da ravnam pametno

-ne rabim se testirat na virus, simptomov namreč nimam, razkužila pa uporabim kr precej (tistga oralnega) a ti se testiraš? Mate v službi laserski merilec temperature? :P

-verjamem virom, ki niso skregani z logiko in fiziko. Večinoma uporabim primerjave med tistimi ki pretiravajo in tistimi ki premal resno jemljejo zadeve, nekje vmes je prava pot. Do sedaj se mi je izšlo. Prenos virusa je splošno znan, kužnost tudi, varovalna sredstva tudi. Ne rabim nič tule izzumljat. Pa čeprav grem na "nevarno" Hrvaško al pa sedaj mal manj nevarno Srbijo.

-Če te še kaj zanima, ti kr vprašaj, z veseljem pomagam :P

ps. pa ti bom nalašč bolj grobo in po resnici povedal:

Ti meni skozi pojasnjuješ kako sem neumen, nevaren, kako narobe razmišljam (ko grem na Hrvaško), tvegano živim, hkrati pa isto počneš..od prehranjevanja zunaj v raznih "burgrečkih", sedenja na klopcah v družbi na ridah itd...a ti res sam sebi tok lažeš, da si bolj previden/bolj brihten/manj dovzeten za okužbo kot jaz?  :D

ja vem, nalašč sem oseben, ampak ti si začel.

Objavljeno
pred 1 uro, maus pravi:

ravno tule zajebeš/zajebe avtor...tolk govora je o "zaštitinih" (a slovensko ne zna avtor) maskah, da se gladko spregleda:

korupcija (z maskami so eni zlo lepo zaslužili in še služijo)

diktatura (poglej Hojseka kaj se gre)

nezaposlenost ( propad gostinstva in podobnih dejavnost, tudi vavčarji ne rešujejo problema, ter podobnih panog. Poglej samo avtomobilsko in povezane)

psihično stanje ljudi zaradi drame okrog korone

Objavljeno
pred 57 minutami, smasher pravi:

NAJNOVEJŠA INFORMACIJA, ne vem če velja za vse mejne prehode, na Sečovljah so rekli mojim staršem naj pokažejo sms ki ga prejmeš ko se telefon prijavi v tuje omrežje. 

boga mati..saj ga ne prejmeš vedno, kaj pa če nimaš founa? Al pa komot, 2 dni ga izklopim, pa pol prižgem in me SMS pozdravi.

Pravkar, Snečer pravi:

| Avtor:

končno en dober in uporaben podatek.

ps. Masturbacija v Zrčah, prilikom tuc tuc žura, predstavlja izuzetno visok nivo zaraženja od korone. :P

Objavljeno
pred 46 minutami, DAMI34 pravi:

-Če te še kaj zanima, ti kr vprašaj, z veseljem pomagam :P

ps. pa ti bom nalašč bolj grobo in po resnici povedal:

Ti meni skozi pojasnjuješ kako sem neumen, nevaren, kako narobe razmišljam (ko grem na Hrvaško), tvegano živim, hkrati pa isto počneš..od prehranjevanja zunaj v raznih "burgrečkih", sedenja na klopcah v družbi na ridah itd...a ti res sam sebi tok lažeš, da si bolj previden/bolj brihten/manj dovzeten za okužbo kot jaz?  :D

ja vem, nalašč sem oseben, ampak ti si začel.

kje sem napisal da si neumen ???? ... blodiš in si kar neke slike in scenarije zmišljuješ ... ne piši nekaj kar nisem napisal ... bolj grobo ti bom povedal ... LAŽEŠ ;)

jaz ljudi drugačnega menja ne izključujem, temveč proučim in če imajo boljše informacije od mene, preverim ;)  

ko je bila karantena jaz nisem imel dovoljenja se vozit po Italiji in po drugih občinah .... sem doma počival in od doma delal :P 

Lepo sem te vprašal, kje ti dobivaš razne informacije o koroni .. jaz jih dobivam in upoštevam NIJZ ... pač nočeš povedati, kje se ti seznanjaš o tej pandemiji, ker mi ovce se pač na nacionalnih inštitutih in njihovih uradnih objav ... jebiga .. pač več veš od nas ovc :P  ... 

se strinjam .. na hrvaškem inštitutu so lagali, kar se sedaj vidi .... njim pa res nisem verjel ;) 

pred 46 minutami, DAMI34 pravi:

ravno tule zajebeš/zajebe avtor...tolk govora je o "zaštitinih" (a slovensko ne zna avtor) maskah, da se gladko spregleda:

korupcija (z maskami so eni zlo lepo zaslužili in še služijo)

diktatura (poglej Hojseka kaj se gre)

nezaposlenost ( propad gostinstva in podobnih dejavnost, tudi vavčarji ne rešujejo problema, ter podobnih panog. Poglej samo avtomobilsko in povezane)

psihično stanje ljudi zaradi drame okrog korone

spet si narobe sliko razbral .. to je slika in je napisano v nekem tujem jeziku ... še enkrat počasi preberi ... res pa je, da pa velja za celo Evropo in cel svet ;) 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 20 minutami, maus pravi:

kje sem napisal da si neumen ???? ... blodiš in si kar neke slike in scenarije zmišljuješ ... ne piši nekaj kar nisem napisal ... bolj grobo ti bom povedal ... LAŽEŠ ;)

jaz ljudi drugačnega menja ne izključujem, temveč proučim in če imajo boljše informacije od mene, preverim ;)  

ko je bila karantena jaz nisem imel dovoljenja se vozit po Italiji in po drugih občinah .... sem doma počival in od doma delal :P 

Lepo sem te vprašal, kje ti dobivaš razne informacije o koroni .. jaz jih dobivam in upoštevam NIJZ ... pač nočeš povedati, kje se ti seznanjaš o tej pandemiji, ker mi ovce se pač na nacionalnih inštitutih in njihovih uradnih objav ... jebiga .. pač več veš od nas ovc :P  ... 

se strinjam .. na hrvaškem inštitutu so lagali, kar se sedaj vidi .... njim pa res nisem verjel ;) 

spet si narobe sliko razbral .. to je slika in je napisano v nekem tujem jeziku ... še enkrat počasi preberi ... res pa je, da pa velja za celo Evropo in cel svet ;) 

aha, hvala za pojasnilo

118920897_10224076740455512_909755194983226326_o.thumb.jpg.d4f46633f7f615dfe8da483b4a03d708.jpg

• Haha 3
Objavljeno

takole se pa dramo in paranojo ustvarja:

118769323_10164220291610444_1812289531996889428_n.thumb.jpg.a187fd55ca095798ef57362cadac88de.jpg

Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

oba bosta šla na test :)

IQ test? :P

Objavljeno
pred 5 urami, smasher pravi:

eh ja... k da nimajo vse v sistemu..

https://www.zurnal24.si/slovenija/poziv-zupani-hrvaske-istre-jansi-poslali-pismo-352589

SLOV

Poziv: Župani hrvaške Istre Janši poslali pismo

Vodilni predstavniki Istrske županije in župani tamkajšnjih mest pozvali Janšo, naj hrvaško Istro umakne z rdečega seznama.

Na Hrvaškem so v minulih 24 urah potrdili še 145 okužb z novim koronavirusom ter eno smrtno žrtev covida-19, je danes objavil nacionalni štab civilne zaščite. Kot so dodali, je trenutno v državi 2492 aktivnih primerov okužb. Na bolnišničnem zdravljenju je 258 ljudi, med njimi jih 14 potrebuje pomoč ventilatorja. 

Največ novih primerov imajo znova v Splitsko- Dalmatinski županiji (45) in v Zagrebu (29). V Istri so v zadnjem dnevu zabeležili štiri nove primere, trenutno je na tem območju 75 aktivno okuženih prebivalcev. 

COVID-19Novi podatki: Število okuženih znova poskočilo

Hrvaški portal index.hr medtem povzema pismo, ki so ga vodilni predstavniki Istrske županije in župani tamkajšnjih mest naslovili na slovenskega predsednika vlade Janeza Janšo, v katerem ga pozivajo, da njihovo županijo umakne z rdečega seznama. 

"Spoštovani predsednik..."

"Spoštovani predsednik vlade Republike Slovenije, pozdravljamo prizadevanja vlade Republike Hrvaške, da bi s sosednjimi državami in državami EU dosegla dogovor o uvedbi epidemiološkega režima na ravni hrvaških županij in ne po vsej državi," so na začetku zapisali župani. Po njihovem so se za apel slovenskemu premierju odločili po tem, "ko je znano, da je epidemiološka slika na tem območju izjemno dobra, čeprav se je po drugih delih države močno poslabšala." Manjše število okužb v tej županiji pripisujejo velikim naporom tamkajšnjih odgovornih in dejstvu, da so domačini in njihovi vestno upoštevali ukrepe. 

poštovani brati rvati .. ko bo meja na plovanji kot je bilo dogovorjeno potem se lahko pogučamo.. do takrat pa jedite govna..svoja turističnosezonskograbljiva ..

Objavljeno
pred 21 minutami, thumper pravi:

eh ja... k da nimajo vse v sistemu..

sem že pred nekaj dnevi dal to informacijo iz HTV teleteksta, pa so me zmerjali, da sem zaostal z tehniko :P

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!