Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 10 minutami, thumper pravi:

Sam tile ukrepi delujejo -folk verjemite mi s prve roke.. že 4 dni ni nobene podgane na spregled..

pa dans nobenga nouga rekorda :(

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

pa dans nobenga nouga rekorda :(

Pa je, slabo spremljaš - največ mrtvih v enem dnevu :blush:

Objavljeno
pred 36 minutami, Bmflar pravi:

Pa je, slabo spremljaš - največ mrtvih v enem dnevu :blush:

velajo sam pozitivni, ostalo ni tok pomembno za "tračarje"

In še ena žalostna vest:

Damjan Murko je že ozdravel :P

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 34 minutami, DAMI34 pravi:

velajo sam pozitivni, ostalo ni tok pomembno za "tračarje"

In še ena žalostna vest:

Damjan Murko je že ozdravel :P

sm ti že hotu stisnt minus zarad murke.. pa sm se spomnu da pol ostanemo brez abrambe 

Objavljeno
pred 1 uro, skalar36 pravi:

Ti, @Codeine, če ne boš nehu tele nore TV limat na forumu, bom prosu Snecerja, da te bana.;) :lol1:

Ne upaš! :) :) :)

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno

sneci dej banej kamiođijo pa cocainarja..

:lol1:

Objavljeno

ma ne ..pust cocainarja,, obrazložitev :

https://sl.wikipedia.org/wiki/Kodein

Kodein ali metilmorfin je opijat, ki ga zaradi antitusičnega, spazmolitičnega in analgetičnega delovanja uporabljajo pri zdravljenju kašlja in driske.

• Haha 2
Objavljeno

Torej Kodein učinkuje proti tudi besedni driski

Objavljeno
pred 12 minutami, Darko3g pravi:

Torej Kodein učinkuje proti tudi besedni driski

no sej to sm mel v mislih..zaščita pred politiki..

Objavljeno

S temle se ponavadiu kar strinjam, in kot sem rekel... kaj je bilo 14 dni pa je sedaj rahli padec.. torej če se bomo res držalivsega.. bojo zbili spet količino ljudi na aparatih na kakšnih 60... pol bo pa december pa bo treba it smučat in bo januarja spet štala..

No se splača malce pogledat, ni dohtar ampak nek fizik kise včaih tudi z radioaktivnimi stvarmi igra.

Objavljeno
pred 10 minutami, skalar36 pravi:

Statistika pa 15 okuženih na koncu. Testirani pa 3. :lol1:

realen prikaz je to, kak zmešnjava vlada pri nas...baje zidajo že novo bolnico, tok se trudijo politiki in prosim, ko je kriza se ne gleda na denar (sploh ne kam izpuhti) :P

Objavljeno

Saj je ok, če si našihtu rečeš šefu da moraš kompenzirat karanteno za nazaj...:slap:

Objavljeno
22 hours ago, Codeine said:

bil na Švedskem ne vem kolikokrat in tam celo kar nekaj časa tudi živel,

si til ostat tam ce je tako lepo kot pravis jaz ti pa garantiran da ni tako rojeni tam pravje drugace ,sicer ti dam prav da koncamo debato. 

Objavljeno

Za Potrča se mi ne da več zgubljat cajta.... 

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/dr-beovic-kje-so-hitri-testi-in-po-kaksni-ceni-821901?fbclid=IwAR2D5vZHs02fFHhWkz5Apov0famBsguhoyXa5_c74o8Dm28HOE-gMd7UkeY

Sicer ta necenzurirano mi niso neki zelo verodostojni, ampak čisto možno. Kako bo država naročila teste če ministra noben ne obvesti kaj se je odločila JJ-jeva izbranka

Objavljeno

korona je biznis..

• Všeč mi je 3
Objavljeno

policijska država :(

Objavljeno

No in je fix.... Herr Kuraz nas zapira. Torkem 3.11. LOckdown, lokali zaprti smemo narest razvoz ali pa si lahko sami pridejo iskat z predhodnim narocilom. 

Sole za enkrat ostajao odprte. Sportni centri zaprti, frizerji in kozmeticarji so odprti vendar z omejeno stevilo strankami.... In zivilske trgovine ostajajo odprte.

Ja pa Kurz nsm bo zvecer tut notr zapru... od 20h-6h nesmemo vn. 

Objavljeno
pred 2 minutami, gasperX pravi:

No in je fix.... Herr Kuraz nas zapira. Torkem 3.11. LOckdown, lokali zaprti smemo narest razvoz ali pa si lahko sami pridejo iskat z predhodnim narocilom. 

Sole za enkrat ostajao odprte. Sportni centri zaprti, frizerji in kozmeticarji so odprti vendar z omejeno stevilo strankami.... In zivilske trgovine ostajajo odprte.

Ja pa Kurz nsm bo zvecer tut notr zapru... od 20h-6h nesmemo vn. 

kaj lokdaun? na regije , občine al stanovanje? 

20h - 6h? sam vi ste pa res poredni...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!