Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 37 minutami, Snečer pravi:

so res do konca poslušal? :) 

da

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, Snečer pravi:

so res do konca poslušal? :) 

Sej veš kako je. Veliko jih samo delček stvari pogleda pa se naveliča. Večina pa niti ne klikne.

A si gledal zeitgeist? Tam ko Rotchild reče , da bodo čipiral ljudi po USA, pa ga nekdo vpraša, "zakaj" je rekel, "ker lahko".

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
pred 1 minuto, skalar36 pravi:

Sej veš kako je. Veliko jih samo delček stvari pogleda pa se naveliča. Večina pa niti ne klikne.

A si gledal zeitgeist?

jap

Objavljeno
pred 21 minutami, Snečer pravi:

jap

A gledaš tudi kaj kanal Balkan UFO?

Ima zanimiv video od virusov.

Objavljeno
pred 8 urami, skalar36 pravi:

A gledaš tudi kaj kanal Balkan UFO?

Ima zanimiv video od virusov.

ne,tega pa ne spremljam

Objavljeno

Evo, rešeni smo :) :)

Pfizer in BioNtech izdelala prvo cepivo, ki nudi 90-odstotno zaščito

Danes je 'velik dan za znanost in človeštvo', je ob rezultatu, ki kaže, da cepivo družb Pfizer in BioNTech daje 90-odstotno zaščito pred novim koronavirusom, dejal izvršni direktor Pfizerja Bourla. Družbi nameravata za odobritev uporabe cepiva zaprositi do konca meseca.

https://www.24ur.com/novice/korona/pfizer-in-biontech-izdelala-prvo-cepivo-ki-nudi-90-odstotno-zascito.html

Objavljeno
pred eno uro, Codeine pravi:

Danes je 'velik dan za znanost in človeštvo', je ob rezultatu, ki kaže, da cepivo družb Pfizer in BioNTech daje 90-odstotno zaščito pred novim koronavirusom, dejal izvršni direktor Pfizerja Bourla. Družbi nameravata za odobritev uporabe cepiva zaprositi do konca meseca.

https://www.24ur.com/novice/korona/pfizer-in-biontech-izdelala-prvo-cepivo-ki-nudi-90-odstotno-zascito.html

na, še ta udarec. LP

Kacin v upanju, da ni še potrebe po sproščanju ukrepov :(

Objavljeno
pred 18 urami, Codeine pravi:

po tej objavi, so najbolj zrasle delnice podjetij ki so od začetka korona krize največ izgubile (letalske, potovalne družbe).... 

tko da, tisti ki potujete, bookirajte letalske karte za pomlad/poletje 2021, ker se znajo cene občutno dvignit (nafta +10%, povečano povpraševanje za turizem..... 

Objavljeno

Itak da je nateg. Virusi so vedno bili in vedno bojo. Ljudje bomo pa umirali, do takrat, dokler se bomo rojevali.

3 svetovna vojna je to. Vrši se nad prebivalci. Seveda se rabi tudi krivca za gospodarski zlom, ki bi prišel tako ali tako. Rešitelji bodo spet banke, ki so posodile denar in farmacija ki bo dala ven cepivo, na račun manj svoboščin. 

Hkrati je pa na vlado prišel še oblastnik, ki se izživlja nad lastnim ljudstvom. Travme še iz prejšnih časov. Ne dvomim, da nekdo iz višje instance daje ven predloge, kako jebati narod. Pokupljeni mediji in vlade pa pač delajo v interesu lastnega profita. Tudi nesposobno zdravstvo sodeluje. Do sedaj so se šetkali po hodnikih, sedaj ko je treba poprijeti za delo pa jamrarija. To se lahko dogaja samo v javni upravi.

Največji virus je pohlep, ki na dan privleče najslabše človeške lastnosti. In sedaj hara v svojem največjem obsegu.

Objavljeno (popravljeno)

Načeloma se v tej temi več ne oglašam, ker je tu ostalo še nekaj delegatov, ki si samo prikimavate.

Bom pa samo povedal sledeče. Moj brat dela v UKC Maribor kjer se je okužil in zbolel za korono in nima nobenih pridruženih bolezni in je 6 let mlajši od mene (peti dan poteka bolezni). Stvar ne izgleda dobro...pravzaprav je vsak dan slabše...precej slabše.

Mogoče malo pobrskajte po vaših možganih preden vas ta svetovni nateg dobro nategne do respiratorja.

Btw...še dober teden nazaj mi je pošiljal video posnetke s teorijami zarote...danes noče o tem nič slišat.

Popravljeno . Popravil BIF
Objavljeno

Vsak se različno odziva, moja sestra, njen mož in vsi njegovi doma (skupaj 8ljudi) so se tudi okužili pa so dal bp skozi...

Objavljeno
pred 38 minutami, BIF pravi:

Načeloma se v tej temi več ne oglašam, ker je tu ostalo še nekaj delegatov, ki si samo prikimavate.

Bom pa samo povedal sledeče. Moj brat dela v UKC Maribor kjer se je okužil in zbolel za korono in nima nobenih pridruženih bolezni in je 6 let mlajši od mene (peti dan poteka bolezni). Stvar ne izgleda dobro...pravzaprav je vsak dan slabše...precej slabše.

Mogoče malo pobrskajte po vaših možganih preden vas ta svetovni nateg dobro nategne do respiratorja.

Btw...še dober teden nazaj mi je pošiljal video posnetke s teorijami zarote...danes noče o tem nič slišat.

Moj prijatelj je v 3. mesecih star 40 let zaradi raka umrl. Drugi prijatelj je pri 15 letih umrl zaradi levkemije. Kje je panika, kje je zdravilo, koliko vodilne skri tale bolezen, ki ne izbira?

V moji vasi so v 2. družinah umrla 2 otroka po rojstvu. Moj tast in 2. stricja sta umrl zaradi alkohola. Samomori se dogajajo 2x dnevno, vsaj. Kje je panika? Kje je po TV noč in dan obveščanje, kako je nevaren tobak in alkohol... še relamirajo ga, če se le da.

Nisi pogledal video od Žerjala. Ja res, verjetno je korona nevarna za 2-5% ljudi na tem planetu. Ali zaradi tega mora najebati 99% prebivalstva? Ali je treba ljudi pahniti v revščino.

Imeli so čas in denar, da bi prazne stavbe opremili z vsem potrebnim, da bi lahko zdravili ljudi. 

Kaj so počeli med vmesnim časom? Sprejemali so zakone škodljive malim ljudem, in dobre za koorporacije. Ukvarjali so se z menjavanjem kadrov na položajih. Na narod so pa pozabili, sedaj bi ga pa zapirali. Nisi pogledal prispevka, ki sem ga dal iz oddaje  Studio City. Če to ni nateg potem ne vem kaj je.

Objavljeno (popravljeno)

Janša je prišel na oblast ravno zaradi korone, ker komidijant ni vedel kako in kaj. Vmes se je pokazalo, da stvar ni toliko smrtonosna, kot se je paničarilo. Sedaj je treba igro odpeljati do konca, vsaj iz njegove strani. Čas si mora pridobit, da spelje vse poteze in se zasidra v to državo. In ne samo on, kar večina politikov, ki se je zamenjala po evropi. Kupujejo proteste, da bodo dodatno zaostrovali vsak upor. Če se ukrepi sprostijo, bodo takoj protesti, in tega se zaveda, zato narod zapira v občine. Ker pa delam v takem poklicu, kjer delam z ljudmi, ti povem, da obupujejo, ker ni prihodkov, računi pa so. Ne upajo k meni v občino. Tudi jaz bom propadel ob takih ukrepih.

Sedaj bodo testirali vsakega. Seveda rabijo številke za na TV, da bodo upravičili dodatno zaostrovanje. Čeprav oba, jaz in ti, veva, da test ne pokaže korone, ampak prisotnost virusa. Nateg.

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
pred 10 minutami, skalar36 pravi:

Janša je prišel na oblast ravno zaradi korone,

saj pravim, da korona sam sranje dela po ceumu svetu :P 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 14 minutami, skalar36 pravi:

Janša je prišel na oblast ravno zaradi korone, ker komidijant ni vedel kako in kaj. Vmes se je pokazalo, da stvar ni toliko smrtonosna, kot se je paničarilo. Sedaj je treba igro odpeljati do konca, vsaj iz njegove strani. Čas si mora pridobit, da spelje vse poteze in se zasidra v to državo. In ne samo on, kar večina politikov, ki se je zamenjala po evropi. Kupujejo proteste, da bodo dodatno zaostrovali vsak upor. Če se ukrepi sprostijo, bodo takoj protesti, in tega se zaveda, zato narod zapira v občine. Ker pa delam v takem poklicu, kjer delam z ljudmi, ti povem, da obupujejo, ker ni prihodkov, računi pa so. Ne upajo k meni v občino. Tudi jaz bom propadel ob takih ukrepih.

Sedaj bodo testirali vsakega. Seveda rabijo številke za na TV, da bodo upravičili dodatno zaostrovanje. Čeprav oba, jaz in ti, veva, da test ne pokaže korone, ampak prisotnost virusa. Nateg.

Nočem razpravljat o vsem kar nas tare na tem svetu. Vsak naj zadevo razpuca pri sebi. Samo povedal sem kaj se je zgodilo. 
Drugače pa kar se mene tiče mi je čisto vseeno če se norlak na motorju razfuka do smrti, ker so po njegovem predpisi za pičkice. Ni pa vseeno, če se razfuka tako, da zraven pobere še dva ali tri, ki z njegovo tumasto glavo nimajo nič.

Objavljeno
17 minutes ago, skalar36 said:

Janša je prišel na oblast ravno zaradi korone, ker komidijant ni vedel kako in kaj.

Komidijant je odstopil 27. januarja, ko se nobenemu politiku v Evropi še sanjalo ni o koroni.

Objavljeno

virus obstaja in je lahko nevaren.... 100%

je pa tud 1000% da politika  izkorisca ta virus na polno ..in se jim jebe za starce ki umirajo....tko je in tko bo...

Objavljeno
pred 8 minutami, Vin pravi:

Komidijant je odstopil 27. januarja, ko se nobenemu politiku v Evropi še sanjalo ni o koroni.

O se je sanjalo. Je bil januraja tale virus že v Slo. Je bil prispevek na tv, samo niso "še vedeli" kaj je. Čeprav so kitajci že novembra vedeli. Golob je verjetno letel prepočasi. Za interner pa še nismo slišali, ane. Tudi v Šk. Loki je bil. Sem ga imel.  Vsi simptomi korone so bli. Samo zalata ribica htro pozabi.

pred 10 minutami, BIF pravi:

Nočem razpravljat o vsem kar nas tare na tem svetu. Vsak naj zadevo razpuca pri sebi. Samo povedal sem kaj se je zgodilo. 
Drugače pa kar se mene tiče mi je čisto vseeno če se norlak na motorju razfuka do smrti, ker so po njegovem predpisi za pičkice. Ni pa vseeno, če se razfuka tako, da zraven pobere še dva ali tri, ki z njegovo tumasto glavo nimajo nič.

Vidiš, najbolje, da se prepove motorizem. Na cestah jih vsako leto toliko in toliko umre. Prepovedat in je. In planinarjenje tudi. Na Ratitivcu v selški dolini so se lani ubili 3. In na koncu pridemo, da je prepovedano piti vodo, ker lahko utoneš. Prepovejmo vodo.

Kogar je strah naj poskrbi zase. Naj se pazi in  ne hodi v množico. Tisti, ki nas pa ni strah nam pa naj dajo svobodo odločanja. Svobodo, ne pa zapiranje v geta.

Zdravstvo pa naj poskrbi za bolne. Za to so plačani in jih plačujemo. Če so ga pa pokradli in skorumpirali, pa se naj zbere ulica pa poračuna.

Objavljeno
pred 9 minutami, bajkr88 pravi:

virus obstaja in je lahko nevaren.... 100%

je pa tud 1000% da politika  izkorisca ta virus na polno ..in se jim jebe za starce ki umirajo....tko je in tko bo...

Je res....ampak je tudi vseeno kdo je na oblasti. Menda res ne verjamete, da je Janša kriv za to kar se dogaja. Popolnoma vseeno bi bilo kdo bi bil na oblasti. Pa četudi Luka Mesečnik....verjetno bi bilo še slabše....ampak ko se bolnišnice polnijo in narašča število obolelih to terja reakcijo. Menda ne mislite, da bi pa pod Fajonko zdaj hodili brez mask in vsi veselo šetali okrog kot hipiji....ti socialci so še bolj nagnjeni k nedelu in zapravljanju ter zadolževanju. In nenazadnje...vsi do zadnjega so samo nepomembni kmeteki na svetovni šahovnici....vseeno je kako jim je ime in katere barve so. Trenutno pač imamo Ivana...je treba pač njega jebat... Ko boste razumeli, da je vseeno kdo je pri nas oblasti vam sicer ne bo vseeno, če niste ravno prave barve...se pa ni treba tak sekirat zaradi Janeza....Ivana...kogarkoli...

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 14 minutami, skalar36 pravi:

Vidiš, najbolje, da se prepove motorizem. Na cestah jih vsako leto toliko in toliko umre. Prepovedat in je.

....tako ti vidiš zadevo. Jaz pa menim, da je treba take norlake spravit s ceste, preden naredijo škodo drugim....

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Tukaj se pa do popolnosti strinjam s tabo. Ampak trenutno je to JJ in vidim njega. Vem pa, da če prv vržem kamen z zavezanimi očmi v parlament, pa 100% zadel pravega.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!