Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, Scarabeo 500 pravi:

Slabe odločitve? Oni? Oni so delali za ljudi, jih ščitili pred zlom. Ti ne razumeš, vse je zaradi nas. On je to moral narediti.

aha, no če se da, nej mal manj zame dela, nej kar za druge. Jest hočem sam mir pa prosto pot :D

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

aha, no če se da, nej mal manj zame dela, nej kar za druge. Jest hočem sam mir pa prosto pot :D

Jebala, imam bujno domišljijo, pa vseeno ne vem, kje se bo to vse končalo. Lani ni bilo sezone, letos zgleda, da je ne bo kaj prida, za nadaljevanje pa grem k šlogarci. :)

• Haha 3
Objavljeno
Pravkar, Scarabeo 500 pravi:

Jebala, imam bujno domišljijo, pa vseeno ne vem, kje se bo to vse končalo. Lani ni bilo sezone, letos zgleda, da je ne bo kaj prida, za nadaljevanje pa grem k šlogarci. :)

ja, me daje tut mene psiha, počas zgublam živce, ko gledam te kretenizme od meja, kombinacij nekih ukrepov, pravljic o širjenju, kamione krst in podobno.

Jest ne vem kako so Švedi preživeli...najbrž so imeli srečo :D

bom dal sam en blesav primer:

jaz pa šef, oba se voziva vsak dan iz Ajd v Gorizio..mava skupno pisarno. Jaz ne rabim delat testa, ker se vozim s kombijem, on ga mora, ker se vozi z avtom. Logika mar ne...pred tem, smo eno leto preživel brez testov, vsi.

ps. Šef ma rad JJa, pa mu ni problem stat uro pa pol v vrsti za test.

• Všeč mi je 2
  • Šokiran 1
Objavljeno

Počasi gre na jetra vse skupi tudi unim, ki verjamejo/verjamemo v virus in ukrepe ;) 

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno

164034777_2583370821809302_3024407303353729009_n.jpg.00b0b32991fb146dee310a777de920da.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 22. 3. 2021 ob 15:42, Scarabeo 500 pravi:

V par mesecih bodo pripravili nova, varna, učinkovita cepiva, nič bat. Morda jih že imajo. :)

Aja pa še to. Moral bi se cepiti po mnenju nekoga. Že prvič sem rekel NE cepljenju. Še dvakrat so me pozvali. Nekateri so pod pritiski popustili.

https://zazdravodruzbo.si/2021/02/13/resolucija-sveta-evrope-izrecno-in-odlocno-prepoveduje-kakrsno-koli/

Danes so me zopet pozvali ali grem na cepljenje. Najrajši bi nekoga med roge.

Objavljeno
pred 9 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Te nič ne mika Jadranka? ...nekateri pa komaj čakajo, da dobijo potrdilo o cepljenju :)

tudi mene ne bodo prepričali...B)

Objavljeno

Tok posiljujejo s tem cepljenjem, da gre ze na bruhanje. Kacina so dal za koordinatorja, da se tm zdej mal heca. Odlicno nam gre. ?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Scarabeo 500 pravi:

mene pa nočejo :(, resno, kolega 65 let nič online prijavljen, moja mati 75 let nič, pri dohtarju prijavljena..

zihr me kaznujejo, k bi rad na jadranko šel :P

ps. Mariborčani, nehite ga srat :P

https://mariborinfo.com/novica/slovenija/vecja-prisotnost-virusa-zaznana-v-odpadni-vodi-tudi-v-blatu-mariborcanov/356447?fbclid=IwAR3iUg-FtDo5twr6WKtOFbG60Lw9sbz-CafRVXiiUxfSa6XwJVXKhFs_GeQ

Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

Počasi gre na jetra vse skupi tudi unim, ki verjamejo/verjamemo v virus in ukrepe ;) 

haa točno to sem čaku... ja končno... mogoče boste le spregledal, zal prepozno ma vseen ok... 

Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

Te nič ne mika Jadranka? ...nekateri pa komaj čakajo, da dobijo potrdilo o cepljenju :)

tudi mene ne bodo prepričali...B)

Jadranka, no ja. Imam nekaj destinacij na lagerju in čakajo. Jadranka je bila nekako zmeraj v sklopu drugih tur. Letos se bom fural tam, kje bo mogoče. Naslednje leto pa ali se bo zadeva malo umirila ali pa bomo dobili cepilne pasoše in se bomo prisiljeni vsi pocepiti. Pasoši bodo verjetno že letos, upam da ne. Že iščem plac za zemljanko. :)

IMG_0300.thumb.JPG.e426aa9ca4811d526be25b5945428d92.JPG

• Haha 2
Objavljeno
pred 29 minutami, DAMI34 pravi:

mene pa nočejo :(, resno, kolega 65 let nič online prijavljen, moja mati 75 let nič, pri dohtarju prijavljena..

zihr me kaznujejo, k bi rad na jadranko šel :P

ps. Mariborčani, nehite ga srat :P

https://mariborinfo.com/novica/slovenija/vecja-prisotnost-virusa-zaznana-v-odpadni-vodi-tudi-v-blatu-mariborcanov/356447?fbclid=IwAR3iUg-FtDo5twr6WKtOFbG60Lw9sbz-CafRVXiiUxfSa6XwJVXKhFs_GeQ

Jaz sem tako kot tvoja draga - drugim za zgled. A ne boš se cepil :eek: tak fris naredijo, ko te vprašajo, pa rečem ne - no, ne vsi. Midva bova pa nesla denar tja, kjer bova lahko potovala brez korona testov. A sem preveč optimističen?

Objavljeno
pred 3 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Jaz sem tako kot tvoja draga - drugim za zgled. A ne boš se cepil :eek: tak fris naredijo, ko te vprašajo, pa rečem ne - no, ne vsi. Midva bova pa nesla denar tja, kjer bova lahko potovala brez korona testov. A sem preveč optimističen?

najbrž.

Ker očitno bo prišlo do "covid potnih listov".

Jaz se tudi nočem, ampak prednosti imeti papirček. odtehtajo morebitne probleme :P

Z ozirom, da sem 2 meseca ležal razmesarjen, nepokreten, preživel, kup operacij, bil našopan z vsemi živimi zdravili me enega cepljenja ni strah. Sem pa proti cepljenju, sploh na način, ki se ga gredo. tudi smatram, da samo cepljenje bolj slabo rešuje problem pri srednji in mlajši generaciji. Žal nas pa v to silijo, meni pa gre sam ena zadeva po glavi:

163865811_1074398996379950_7300038394509930370_n.jpg.7fc0d9a6994e9c37ae0bcef78d45e12e.jpg

in potovat hočem, pa jadranko hočem. Žal bom na vrsto verjetno prišel leta 2022 :(

ps. moja draga se sicer noče, ampak če bi se hotela, se lahko takoj. Pa tut hitre teste lahko dela, oziroma so pri njih pooblaščeni 

Objavljeno

A, mi kdo razloži katera korupcija je tle v krogu da se pri nas tako otepajo opcije "Sputnik", a noben iz JJ-jevih krogov ni dobavitelj pa zato to cepivo ni primerno v Sloveniji? 

Objavljeno
pred 8 minutami, smasher pravi:

A, mi kdo razloži katera korupcija je tle v krogu da se pri nas tako otepajo opcije "Sputnik", a noben iz JJ-jevih krogov ni dobavitelj pa zato to cepivo ni primerno v Sloveniji? 

Mogoče je pa v tem problem, da je sputnik dobro cepivo in ne rabijo talat provizij, ali jih pa nočejo talat, pa se jih potem pri nas izogibajo. 

• Hvala 2
Objavljeno

EU verjetno, ker so v skupni nabavi..

Objavljeno

Sputnik naj izdelovali v Italiji, Pfizer v Leku...to bo zalaufalo na polno, če hočejo dvakrat letno vse pocepit

Objavljeno
17 minutes ago, skalar36 said:

Mogoče je pa v tem problem, da je sputnik dobro cepivo in ne rabijo talat provizij, ali jih pa nočejo talat, pa se jih potem pri nas izogibajo. 

26 minutes ago, smasher said:

11 minutes ago, DAMI34 said:

EU verjetno, ker so v skupni nabavi..

Sputnik V ni se odobren za EU. EMA pravkar gleda skoz prste, da tud to pride v igro. Pa Novavax tudi. 
https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-starts-rolling-review-sputnik-v-covid-19-vaccine

Drugi problem je, da tud Sputnika ni na hektolitre. Ven ga je slo relativno malo. 

https://www.statista.com/statistics/1123927/sputnik-v-exports-from-russia-by-country/

Tudi narocil ima manj od glavnih konkurentov

46B0A319-FF6F-4911-BC33-D7E0C1D2D10C.thumb.jpeg.766f75a339dfd4535e18c5915d36212c.jpeg

Mi je pa dokaj komicno gleda/brat navijastvo za precej nepreverjena ruska in kitajska cepivia na eni strani, in vso silno skepso okrog AstraZenece, ki ima vse certifikate in odobritve.  Od kje to navdusenje? S cim je utemeljeno? S tem da iz rusije in kitajske ni vesti o kakih stranskih ucinkih? A bi si kdo vzel trenutek za razmislek o tem? Nad sputnikom se navdusjete na podlagi nultih slabih informacij iz rusije in kitajske. 

ne vem, jez sm skepticn nad popolnoma vsemi. Najmanj nad pfizer biontech, ker jim zaupa izrael, in je svojo populacijo ze precepil.

Prjavlen sm na ceplenje, da bi mel cisto vest, da cim tezje kaj prinesem starsem, in da z zigom v jeben cepilni pasoš, ki bojda to ni, ampak de facto seveda je in bo,  debilno birokracijo skinem s kurca.

Ce bi meli kej od drzavnih politikov, bi nekdo nesu kufer soldov v nemcijo in prpelal kombi cepiva. Cez dober mesec bi postopek ponovili in bi blo tega pr nad skor konc. Slovenije je pol Berlina. Cetrt Londona. Al problemov za 4 kitajske. 

besn in tecn sm. No worries, u cetrtk grem nazaj na siht in se mi ne bo dalo vec motosvetit. 

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, vandrovec said:

Sputnik naj izdelovali v Italiji, Pfizer v Leku...to bo zalaufalo na polno, če hočejo dvakrat letno vse pocepit

Ta je pa dobra ja......

Cepilni pasos ni nic “novega”

Probaj iti v Indonezijo brez tetanusa, Afriko brez rumene mrzlice, ali pa na Tajsko brez hepatitsa A/B.. 

Popravljeno . Popravil ukica
Objavljeno

pred 6 urami, Scarabeo 500 pravi:

Ne vem točno kaj misliš? Mogoče, da imamo tudi mi enakomisleči na MS kakšne strice in tete, a to?

ja valjda..

pred 5 urami, DAMI34 pravi:

veš kako je s simulacijami? Podobno kot z ženskim orgazmom..lah je..lah ni :P.

. Po vsaki vladi sem pljuval, zakaj ne bi še po tej?

So si privoščili stolčke, pa naj nosijo tudi odgovornost za slabe odločitve.

ko boš v mojih letih te ženski orgazem ne bo več skrbel..

pred 5 urami, Scarabeo 500 pravi:

za nadaljevanje pa grem k šlogarci. :)

stari 10 dag kufeta rajš v tank ulij za vsak slučaj,

pred 5 urami, maus pravi:

jst vrjamem u alkohol.. za tega vsaj vrjanen da mi gre na jetre..

pred 3 urami, Scarabeo 500 pravi:

Jadranka, no ja. Imam nekaj destinacij na lagerju in čakajo. Jadranka je bila nekako zmeraj v sklopu drugih tur. Letos se bom fural tam, kje bo mogoče. Naslednje leto pa ali se bo zadeva malo umirila ali pa bomo dobili cepilne pasoše in se bomo prisiljeni vsi pocepiti. Pasoši bodo verjetno že letos, upam da ne. Že iščem plac za zemljanko. :)

IMG_0300.thumb.JPG.e426aa9ca4811d526be25b5945428d92.JPG

a rabš kej husqarna olja za mešanco?

Objavljeno

Kar naj bo se zaprto vsaj do drugega leta.  Enim je pac lustno, manj dela, dodatki, ni lepsega :)

Objavljeno
pred 9 urami, thumper pravi:

stari 10 dag kufeta rajš v tank ulij za vsak slučaj,

Dobra ideja - 10 dag kofeta v tank. Reši vse.? Mi ne bo treba nikamor. ?

Jaz ne vem od kje obsedenost s strici in tetami - saj jih imamo vsi. :) 

Ne rabim huskvarne - zame delajo lobadarji. Ašovčič pa imam nekje na dilah. ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!