Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Joj, Maus....

Tele bone bomo itaq plačali vsi davkoplačevalci. Cepljeni, necepljeni, antiwaxerji, pravoverni coronaši, levi, desni, beli, rdeči, mavrični, krščani, muslimani, ateisti, .....

In če jih že plačamo, je tudi prav, da jih izkoristimo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 29 minutami, Spasku pravi:

Necepljen 100% prenasalec

Zdej grem pa naložit Win 11 :)

statistika pokaže samo eno:

ZBOLEVNOST/možnost za okužbo.

S predpostavko da je razmerje cepljen/necepljen v prostoru, kjer se okužba širi 1:1 bo:

okuženi (lahko je cepljen ali necepljen) okužil 10 necepljenih in 2,1 polno cepljenih. bo šlo :P

In v tem primeru ima cepljenje prednost, oziroma je smiselno.

Seveda je fajn vedeti, po statistiki, koliko "težjih" primerov beležijo cepljeni, koliko pa necepljeni. Tudi to je v članku. In na koncu..kakšen je delež smrti po grupah. tudi v teh primerih je cepljenje na boljšem.

S tem da statistika ne upošteva že prejšnje umrljivosti, namreč veliko je bilo mrtvih med tvegano populacijo.

Velika je razlika a govorimo o 10000 okuženih mladih, kjer smrtnosti ali 10000 starejših. 

K sreči so dokaj precepljeni, pa lahko cifre posplošujemo.

pred 6 minutami, Alla pravi:

Joj, Maus....

Tele bone bomo itaq plačali vsi davkoplačevalci. Cepljeni, necepljeni, antiwaxerji, pravoverni coronaši, levi, desni, beli, rdeči, mavrični, krščani, muslimani, ateisti, .....

en zlo brihtn v tej temi je reku, da so zastonj :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Alla pravi:

Joj, Maus....

sj vem .. malo dražim ... 

koristi itak vsi koristijo .. še najbolj varovana etična skupina iz južne Slovenije je že v prvem valu dopustovala v Palace, čeprav bore malo prispeva v skupno blagajno :P

p.s.

ravnokar zvedu, da je na Metelkovi bil danes tak naval za cepljenje, da so jih pol zavrnili :huh: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, DAMI34 pravi:

statistika pokaže samo eno:

ZBOLEVNOST/možnost za okužbo.

Seveda je fajn vedeti, po statistiki, koliko "težjih" primerov beležijo cepljeni, koliko pa necepljeni. Tudi to je v članku. In na koncu..kakšen je delež smrti po grupah. tudi v teh primerih je cepljenje na boljšem.

Če pravi statistika, da bo 100% necepljenih zbolelo je to že strašenje ali reklama za cepivo...po moje neverodostojno :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, vandrovec pravi:

Če pravi statistika, da bo 100% necepljenih zbolelo je to že strašenje ali reklama za cepivo...po moje neverodostojno :)

na..še ta udarc :P

2 strani kucam, da bi folk razumel, pa očitno eni še ne zmorete.

Da nekdo zboli mora biti izpostavljen okužbi. Statistika govori v tej smeri. Sem tudi pojasnil.

Zdej pa pejva po domače in če lahko karkoli demantiraš mi demantiraj.

O Cepljenju bo govora!!!

ZA

-manjša obolevnost

-lažja prebolevnost

-manj birtokratskih zapletov pri gibanju in življenju

-konstantno nadlegovanje necepljenih z raznimi HAGT ali PCR za vsak pasji drek.

PROTI

-možnost stranskih učinkov

-neznani podatki na dolgi rok (tu je zajeto vse, od efektive cepiva, mogoče bo potrebno vsako leto pikec, do tega, da vsi cepljeni umremo :P)

Torej ko postaviš ZA in PROTI, lahko dodaš še starostno mejo, ker važnost vsake postavke se močno spreminja s starostjo

In to je to..o čipih in 5G, ter magnetih pa ne bi razpravljal, če se da :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 31 minutami, DAMI34 pravi:

ZA

-manjša obolevnost

-lažja prebolevnost

-manj birtokratskih zapletov pri gibanju in življenju

PROTI

-možnost stranskih učinkov

-neznani podatki na dolgi rok (tu je zajeto vse, od efektive cepiva, mogoče bo potrebno vsako leto pikec, do tega, da vsi cepljeni umremo :P)

-konstantno nadlegovanje necepljenih z raznimi HAGT ali PCR za vsak pasji drek.

Tisto zadnje bi bilo ZA ne PROTI cepljenju?

Popravljeno . Popravil vandrovec
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Citiraj

Načrti za pripravljenost na pandemijo so bili sproženi konec leta 2019, kar je proizvajalcem omogočilo povečanje proizvodnih in dobavnih zmogljivosti. Poleg tega so bili diverzifikacija dobavnih poti, napovedovanje povpraševanja in v nekaterih primerih tesno sodelovanje z zdravstvenimi organi ter usklajevanje nacionalnih ukrepov na ravni EU ključni elementi našega skupnega odziva na pandemijo.

https://siol.net/novice/zdravje-za-jutri/nacrti-za-pripravljenost-na-pandemijo-sprozeni-ze-konec-leta-2019-556950

In potem se je v letu 2020 zgodila Italija z začetno šibko različico virusa...kakšne pravljice ? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, vandrovec pravi:

Tisto zadnje bi bilo ZA ne PROTI cepljenju?

prjatu, ti ne boš umrl od cepiva zihr ne, boš pa fasal čir na želodcu, če se boš tok sekiral :D

drgać pa maš prav, ne vem kako mi je celo vrstico udarilo dol, bom popravil

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, DAMI34 pravi:

prjatu, ti ne boš umrl od cepiva zihr ne, boš pa fasal čir na želodcu, če se boš tok sekiral :D

Se nimam za kaj sekirat...cepivo je stalno na volji. Odcepljenje je večji problem :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, vandrovec pravi:

Se nimam za kaj sekirat...cepivo je stalno na volji. Odcepljenje je večji problem :naughty:

ne ne, je problem k stalno podzavestno misliš na cepljenje in s tem povezane probleme. :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lejga k je spregledal, lepo, vesel zate, bolš pozno kot nikoli ... to je politicno, 3sv.... dejte si dopovedat, par let še pa bomo vidl kaj bo , dobr nč

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene samo zelo zanima, kaj za vraga bomo videli čez nekaj let!

Antiwaxerji stalno grozijo, nihče pa mi do sedaj ni povedal, kaj bomo videli!

Rada bi vedela že sedaj, ker imam itak samo še dve leti življenja.

FB_IMG_1626852596891.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, Snečer pravi:

zdaj pa je čas za veliko ulico, da zaključimo s to korona norostjo

čas je svoje pokazal

dovolj nategovanja

4. vala ne bo, bo samo vesoljni potop

spucat

Krek je v strahu...

da vala ne bo :P

221112867_351466779881494_129834373781220409_n.jpg.3ce3a05b1a6ee8451a8c0e8d964c1353.jpg

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda mi grozijo, tudi osebno!

Žugajo in napovedujejo apokalipso!

Veliko ljudi sem na fb in messengerju gladko dala na block, ker niso odnehali z bombardiranjem z njihovimi prepričanji, pa sem jim lepo napisala in tudi osebno povedala, da me te stvari ne zanimajo.

Ni samo ta forum na tem svetu, tudi druga družbena omrežja so zabasana s takimi modeli, ki v lajfu nimajo nič drugega, razen vsiljevanja svojega prepričanja.

Seveda nisem nek veliki strokovnjak na tem področju, ampak se izobražujem iz preverjenih virov, spremljam osebe, ki objavljajo strokovne članke, o njih se pozanimam, pogledam kdo so, kaj počnejo, kje delajo, kaj je njihova specializacija,....... pa še kaj zraven.

Antiwakserjem pa nisem nikoli napovedala bolezni, smrti, ali še kaj zraven, oni so tisti, ki nam napovedujejo konec sveta, svetovne zarote, politične spletke, sterminiranje svetovne populacije, nepopravljive poškodbe na organizmu, smrti, ..............

Pa brez zamere, ne @mladench, zate pa mi je žal, da spadaš v to skupino ljudi, ker sem te imela za pametnega in razgledanega fanta.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, KARMEN1 pravi:

Pa brez zamere, ne @mladench, zate pa mi je žal, da spadaš v to skupino ljudi, ker sem te imela za pametnega in razgledanega fanta.

khm...če prav razumem, tisti, ki se ne cepijo ali ne želijo niso pametni in razgledani?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

khm...če prav razumem, tisti, ki se ne cepijo ali ne želijo niso pametni in razgledani?

Niti slučajno!

Ampak od njih pričakujem kredibilne argumente, od preverjenih strokovnjakov, trditve s podlago,........

Glede na to, da so oni tisti, ki napovedujejo vesoljni potop in uničenje človeštva.

Jaz nikogar ne prepričujem, naj se cepi, v naši družini sem se samo jaz, ostale pustim pri miru, prav tako prijatelje, sodelavce in znance. 

In ko povem, da sem se cepila, nimam nobene dolžnosti utemeljevati, zakaj sem to storila, poslušati očitke, da sem egoist, ker mislim samo nase (ja @DAMI34, tudi od tebe napr.), in poslušati napovedi o moji smrti in podobne trulululu zadeve. Oni so tisti, ki mi vsiljujejo občutke krivde in napovedujejo grdo prihodnost.

Povem, da sem se cepila, to je moja stvar in moja osebna odločitev.

In kdor se ni in se ne bo, je to njegova stvar in njegova osebna odločitev, samo naj mene pusti pri miru, kot pustim jaz druge.

Ampak to so le moje pobožne želje, ker še vedno poslušam, da bom že videla, kaj bo lez nekaj let, a do sedaj mi nihče nj znal povedati, kaj bo! 

Zakaj moram vsak dan znova doživljati ta ustrahovanja?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam še vedno ne vem a so al niso pametni?

Konc sveta pa bo 1x..najbrž :P

ps. cepu sm se, ker me total boli qurac za cel svet. Iz čisto egoističnega razloga sem se cepil. :D tok da veš.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, KARMEN1 pravi:

Niti slučajno!

Ampak od njih pričakujem kredibilne argumente, od preverjenih strokovnjakov, trditve s podlago,........

Glede na to, da so oni tisti, ki napovedujejo vesoljni potop in uničenje človeštva.

Jaz nikogar ne prepričujem, naj se cepi, v naši družini sem se samo jaz, ostale pustim pri miru, prav tako prijatelje, sodelavce in znance. 

In ko povem, da sem se cepila, nimam nobene dolžnosti utemeljevati, zakaj sem to storila, poslušati očitke, da sem egoist, ker mislim samo nase (ja @DAMI34, tudi od tebe napr.), in poslušati napovedi o moji smrti in podobne trulululu zadeve. Oni so tisti, ki mi vsiljujejo občutke krivde in napovedujejo grdo prihodnost.

Povem, da sem se cepila, to je moja stvar in moja osebna odločitev.

In kdor se ni in se ne bo, je to njegova stvar in njegova osebna odločitev, samo naj mene pusti pri miru, kot pustim jaz druge.

Ampak to so le moje pobožne želje, ker še vedno poslušam, da bom že videla, kaj bo lez nekaj let, a do sedaj mi nihče nj znal povedati, kaj bo! 

Zakaj moram vsak dan znova doživljati ta ustrahovanja?

Samo zakaj sploh skos razglašaš, da si se cepila?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!