Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

pred 3 minutami, ftp pravi:

Glede vlade je druga tema.

ponavljaš se, ukrepi o koroni so v tej temi, pa čeprav jih vlada predpisuje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Just now, DAMI34 said:

velja obratno, stalno objavljaš kako so necepljeni vsega krivi. Tečno jebiga.

Res?? No pa poišči in prilepi. Daj. Čakam.

1 minute ago, DAMI34 said:

ponavljaš se, ukrepi o koroni so v tej temi, pa čeprav jih vlada predpisuje

namenjeno ... vladi ki skrbi samo za svoje riti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsaj upanje obstaja..

Dr. Borut Štrukelj s Fakultete za farmacijo pravi, da matematični model, ki ga opazujejo, nakazuje, da bi se lahko epidemija končala februarja ali marca. Pred virusom so le še dve ali tri mutacije na površinskemu S-proteinu, pravi strokovnjak.

Mogoče bosta še dve ali tri mutacije na površinskemu S-proteinu virusa, glede na matematični model, ki ga opazujemo. Potem virus ne bo imel več svojih prostostnih stopenj. Po domače povedano, težje se bo prijemal in verjetno bo pandemija počasi prenehala."

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni ni jasno, kaj se eni toliko ubadate z vlado in ukrepi...

Ubadati se je potrebno sam s sabo, torej odgovorno obnašanje, higiena, kontrolirano (a)socialno udejstvovanje itd.

Ko bo vsak naredil vse, kar je v njegovi moči, se še po možnosti cepil, da še zmanjša tveganje, potem smo na pravi poti brez palice.

Ampak ne.

Antiwaxerske ovce bodo iskale neke internetne hujskače, teorije zarot itd. samo da se bo lahko zanikovalo.

In tako se zadeva lepo širi dalje, fašemo ukrepe, zapiranje, a solze ne pomagajo.

Vsakemu, ki je fasal bi se bilo potrebno "osebno" zahvalit, da je pomagal pri širjenju te epidemije in uničevanju nekega normalnega življenja...

---------

Od pikeca naprej (v mesecu maju) je bilo in je še enako zame. Vse odprto, kamorkoli se lahko gre, a varnostno-preventivnih navad nisem spreminjal.

pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

velja obratno, stalno objavljaš kako so necepljeni vsega krivi. Tečno jebiga.

Krivi so malomarni in neodgovorni sodržavljani, med njimi seveda tudi prešpikani.

Pikec ne spremeni podstrešja, kot vidimo niti ne hujši potek na bolniški postelji, eni pridejo, če preživijo ven še bolj pametni in prepričani kako gre za svetovno zaroto.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

16 minutes ago, ftp said:

A slučajnost da ni tvoje mišlenje?

To da li je ili ipak nije moje misljenje nije bitno. Ono sto je bitnije je u kojem dijelu te njihove lazi se nalazi istina!! 
To je prijeko potrebno za smiremje situacije 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 minute ago, kronik said:

To da li je ili ipak nije moje misljenje nije bitno. Ono sto je bitnije je u kojem dijelu te njihove lazi se nalazi istina!! 
To je prijeko potrebno za smiremje situacije 

Ok, Ok, si pač v svojem svetu. Vse dobro.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Snečer pravi:

Krivi so malomarni in neodgovorni sodržavljani, med njimi seveda tudi prešpikani.

Pikec ne spremeni podstrešja, kot vidimo niti ne hujši potek na bolniški postelji, eni pridejo, če preživijo ven še bolj pametni in prepričani kako gre za svetovno zaroto.

Jaz trdim, da je za tako obnašanje, vsaj delno dodatno še kriv predpisovalec ukrepov, ki predpisuje slabe, neefektivne, mnogokrat skregane z logiko ukrepe. In ker se še sami med seboj ne morejo zmeniti še dodatno povzročajo zmešnjavo, da folk ne ve kaj je res in kaj ni. Dodaš še 5G in kak antivaxerski biser in je mineštra, kot jo imamo. 

Da ne govorim o uradnih podatkih o cepivu, ki zamujajo, premal se obvešča, prepozno reagira. 

Če že cepljeni niso varni, bi lahko vsaj cepljeni bili, če bi mel boljše podatke. 

Tipičen primer je PCT. dovolj je da pride v prostor en okužen in to oseba, ki ima veljaven pct, pa bo lepo kužil. Samo to se ne pove, to se ne sme povedat očitno.

+zajebancije trenutno med Kacinom, ministrom za zdravje, in ostalimi z NIJZja. Saj nihče ne ve več kaj je res. Oziroma, takih ne moreš več resno jemat. Jaz trdim, da je Kacin veliko zafural na precepljenosti, predvsem zaradi ošabnega vedenja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

inšpektorji niso odkrili nepravilnosti. Vsi meli pct :P

evo, kje smo...

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

inšpektorji niso odkrili nepravilnosti. Vsi meli pct :P

evo, kje smo...

moje oko vidi malomarnost in neodgovorno norenje

inšpektorji pa so opravili delo in se pridružili :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Snečer pravi:

govorim resno, ene 40 strani nazaj, oziroma ene 2 dni strani nazaj sem dal članek. Poostren nadzor so izvajali. V glavnem vse ok, varno. Vsi v svojih mehurčkih :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28 minutes ago, DAMI34 said:

vsaj delno dodatno še kriv predpisovalec ukrepov

To je že bolje.

28 minutes ago, DAMI34 said:

Da ne govorim o uradnih podatkih o cepivu, ki zamujajo, premal se obvešča, prepozno reagira. 

Se ne strinjam. Že dolgo ni nič novega. Kar vemo o cepivih, še ve že od maja, pa ne brskam kaj posebnega o tem.

30 minutes ago, DAMI34 said:

Če že cepljeni niso varni, bi lahko vsaj cepljeni bili, če bi mel boljše podatke. 

kako prosim ????? :eek:

31 minutes ago, DAMI34 said:

Tipičen primer je PCT. dovolj je da pride v prostor en okužen in to oseba, ki ima veljaven pct, pa bo lepo kužil. Samo to se ne pove, to se ne sme povedat očitno.

To se ve, ka ti morajo še s prstom pokazat ????? PCT samo zmanjšuje  možnost vnosa okužbe.

33 minutes ago, DAMI34 said:

+zajebancije trenutno med Kacinom, ministrom za zdravje, in ostalimi z NIJZja. Saj nihče ne ve več kaj je res. Oziroma, takih ne moreš več resno jemat. Jaz trdim, da je Kacin veliko zafural na precepljenosti, predvsem zaradi ošabnega vedenja.

Tipično izogibanje odgovornosti. Tip je odgovoren za koordinacijo cepljenja, ko se zaplete, so pa krivi drugi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cepljenje je zagotovo dodana vrednost kar se tiče varnosti in zaščite.

Antiwaxarija pa trdi prav nasprotno in sicer da je to korak bližje trugi.

Tam je en strokovnjak izjavil, da bomo vsi cepljeni umrli najkasneje v dveh letih.

...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nakon tri izvorna i originalna tennesse jack danielsa i jedno 6-7 originalnih sljivovica iz bosne kaze meni moja bolja polovica da sam potpuno imuniziran za sljedecih par dana. Mogu i kod Rozge na koncert ako zelim! 

1 hour ago, Snečer said:

Cepljenje je zagotovo dodana vrednost kar se tiče varnosti in zaščite.

Antiwaxarija pa trdi prav nasprotno in sicer da je to korak bližje trugi.

Tam je en strokovnjak izjavil, da bomo vsi cepljeni umrli najkasneje v dveh letih.

...

a jedan strokovnjak je izjavio da ce samo cijepljeni prezivjeti! 

na srecu niti jedan od tih strokovnjaka kurca pojma nema. 

2 hours ago, ftp said:

Ok, Ok, si pač v svojem svetu. Vse dobro.

sta znaci u svome svijetu. ja sam i dalje na ovome zajednickom. ??

Popravljeno . Popravil kronik
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 minutes ago, Erikcslo said:

Posel za 500 miljard evrov pričakujejo delničarji pfizerja!

Nemas pojma kako si mi pojasnio sa time sigurnost cjepiva!! ???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, Erikcslo said:

Posel za 500 miljard evrov pričakujejo delničarji pfizerja!

Prodaje.. dobicek pa bomo vidl. Mislim da levji delez zna iti k biontechu.. kaj pa vem, samo spekulirm. Si pa ne predstavljam stroskov proizvodnje/shranjevanja/transporta za izdelek na -40 stopinjah.. 

Nov 2 (Reuters) - Pfizer Inc (PFE.N) on Tuesday said it expected 2021 sales of the COVID-19 vaccine it developed with German partner BioNTech SE to reach $36 billion and forecast another $29 billion from the shot in 2022, topping analyst estimates for both years.

The U.S. drugmaker said it is seeking to sign more vaccine deals with countries, which could drive sales even higher next year. It has the capacity to produce 4 billion doses in 2022 and has based its projections on sales of 1.7 billion doses.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 hours ago, ukica said:

Prodaje.. dobicek pa bomo vidl. Mislim da levji delez zna iti k biontechu.. kaj pa vem, samo spekulirm. Si pa ne predstavljam stroskov proizvodnje/shranjevanja/transporta za izdelek na -40 stopinjah.. 

Nov 2 (Reuters) - Pfizer Inc (PFE.N) on Tuesday said it expected 2021 sales of the COVID-19 vaccine it developed with German partner BioNTech SE to reach $36 billion and forecast another $29 billion from the shot in 2022, topping analyst estimates for both years.

The U.S. drugmaker said it is seeking to sign more vaccine deals with countries, which could drive sales even higher next year. It has the capacity to produce 4 billion doses in 2022 and has based its projections on sales of 1.7 billion doses.

Čisto možno, rekli so posel in ne dobiček.

Delajo pa kot šalabajzerji:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, Snečer pravi:

To so priložnosti za pridobitev PC potrdila :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No evo. Naslednji teden ne bom mogu delat ker so otroc doma zarad karantene. Kako pa je do tega pršlo. Od sosošolca stara starša ter mama (vsi cepljeni so zboleli), sošolec brez simpotomov ampak so ga testirali pozitivno in sedaj je cel razred v karanteni. Tok o vaših učinkovitih cepivih in neprenašanju. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, John2005 pravi:

No evo. Naslednji teden ne bom mogu delat ker so otroc doma zarad karantene. Kako pa je do tega pršlo. Od sosošolca stara starša ter mama (vsi cepljeni so zboleli), sošolec brez simpotomov ampak so ga testirali pozitivno in sedaj je cel razred v karanteni. Tok o vaših učinkovitih cepivih in neprenašanju. 

Ponovno, cepljenje ne pomeni, da se ne moreš okužit ali da ne moreš prenašat.

Nekdo se je obnašal neodgovorno in malomarno ter se okužil in zadeva se je razširila.

To nima veze s cepljenjem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!