Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Vprašanje za poznavalce:

Ali lahko Korona virus vpliva tudi kako drugače na zdravje, ali samo fizično na pljuča, nos in grlo, ali ima okužba še kake druge simptome?

...ker meni se nekaj čudno bruha. Zato se preventivno odjavljam iz foruma (spet), da še koga ne okužim.

Želim Vam zdravja (enega in drugega), sreče...mnogo varno prepeljanih kilometrov, sebkov, kjerkoli, lahko tudi na klopcah in da dobite čimveč všečkov...

SREČNO!

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

a pol veš zakaj majo klopce trak? :P

ti praviš, da zaradi ozemljitve..a očitno ne veš, s katero barvo se ozemlji...

in kot videno, nisi razumel mojega zakaj...škoda... bi lahko sam sebi na par mojih vprašanj postavil.... 

Objavljeno

mene najbolj skrbi za moje jetre...

Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

mene najbolj skrbi za moje jetre...

mene pa za moto in Zajebantove. Pa za Norca k bruha :P

Objavljeno
pred 5 minutami, Zivnorc pravi:

Vprašanje za poznavalce:

Ali lahko Korona virus vpliva tudi kako drugače na zdravje, ali samo fizično na pljuča, nos in grlo, ali ima okužba še kake druge simptome?

...ker meni se nekaj čudno bruha. Zato se preventivno odjavljam iz foruma (spet), da še koga ne okužim.

Želim Vam zdravja (enega in drugega), sreče...mnogo varno prepeljanih kilometrov, sebkov, kjerkoli, lahko tudi na klopcah in da dobite čimveč všečkov...

SREČNO!

Škoda takšnih članov kot si ti, resno! Pustiva, da se razumeva... ampak, toliko strokovnosti kot jo premoreš ti v določenih temah, jo ima malokdo na temu forumu! 

Vem pa, da boš še vedno kot gost, dajal dobre nasvete... saj prav, takrat vsaj nisi zasmejevan, itd! 

Srečno norc! 

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

mene pa za tvoje všečke in brisane objave :P 

Objavljeno
Pravkar, motozajebant pravi:

mene pa za tvoje všečke in brisane objave :P 

Objavljeno
pred 20 minutami, DAMI34 pravi:

bruhanja? preveč bas? eh pa sej je še mlad bo že sfolgal.. :P

Objavljeno
pred eno uro, motozajebant pravi:

pomoje ne, ker ne testiramo vseh... v ITA mislim da ja.... je pri nas številka veliko večja.... vsaj tako mi je povedal kolega zdravnik.... 

Čez teden ali dva bo bolj jasna slika. Sicer pa je Slovenija s 6500 testi/milijon ljudi med državami, ki testirajo največ. Na svetu. To da je število okužb večje, kot je uradno potrjenih ti čivkajo vrabci na strehah. Vseeno pa zaenkrat zgleda da je rast okuženih počasnejša kot v Ita. Smo pa komaj dobra dva tedna od najdenega prvega primera.

Seveda pa to ne pomeni da lahko zdaj folk začne bluziti naokoli in neha upoštevati navodila za #ostanidoma. Takole bo še precej časa. Dlje ko bo uspevalo bremzat rast števila okuženih, več časa bo zdravstveni sistem imel časa da se pripravi. Več časa bo za nabavo in izdelavo zaščitne opreme, respiratorjev, manj možnosti da nam gre vse v cvet in kolaps zdravstvenega sistema.

Objavljeno

Iz Petrola so sporočili, da imajo pripravljene akcijske načrte, s katerimi bodo zagotovili oskrbo z energenti. "Družba Petrol od izbruha koronavirusa pozorno spremlja razmere. Ustanovili smo koordinacijski tim, ki spremlja dogajanje in pripravlja ustrezne organizacijske ukrepe. Poslovanje zaenkrat poteka nemoteno, v primeru zaostritve razmer pa ima družba pripravljene akcijske načrte, s katerimi bo zagotovila oskrbo z energenti," so zagotovili.

On 3/13/2020 at 11:29 AM, Snečer said:

akcijske načrte? novo dno

On 3/13/2020 at 12:00 PM, domina said:

daj razloži malo, prosim.

On 3/13/2020 at 12:09 PM, Snečer said:

Čakaj, da vidimo akcijske cene in vojno dobičkarstvo.

On 3/13/2020 at 12:12 PM, domina said:

verjemi, da tukaj ni govora o akcijskih cenah ampak o načrtovanih ukrepih glede na stanje razmer

On 3/13/2020 at 12:13 PM, Snečer said:

ne verjamem

verjameš zdaj?

https://siol.net/posel-danes/novice/ogromna-pocenitev-goriva-rezervoar-skoraj-10-evrov-cenejsa-521537

Objavljeno

sem. se pravi je po tvojem na AC še višja kot pred korono?

Objavljeno

Glede na ceno nafte na tržišču, je cena še premalo padal-trošarine. Samo, ljudjem zbižaš za 17centov in so veseli... lupi se pa še vedno!! 

Objavljeno
pred 36 minutami, DAMI34 pravi:

ju3 pa vsi na pumpe tankat :D

Ni dvakrat za rečt. Ne glede na to da bo cena vsaj dva tedna ostala taka... mogoče pa si kako cisterno za nafto ubodem :D

Objavljeno
pred 4 urami, BIF pravi:

FD0DF2A0-32DA-4FFD-BE54-8A6F212FF82F.png

Kliping? :)

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

se se, ker se ful ubadaš z mano :P

pa klopcami in trakovi in selfiji.

ej 13000 opravljenih testov pri nas na 2 maljona ljudi.

pa še za zdravnika tvojga frenda graf:

download.png

Mogoče vidiš, kje je Italija?

Vprašanje dami, kje si prišel do številke 13000?  Resno, brez provokacij ali zajebancije :)

Objavljeno
6 minutes ago, motozajebant said:

Vprašanje dami, kje si prišel do številke 13000?  Resno, brez provokacij ali zajebancije :)

Erm, www.nijz.si, epidemija.si....

Objavljeno
pred 1 minuto, jvalant pravi:

Erm, www.nijz.si, epidemija.si....

Na nijz se pa nisem spomnil, bedak ??  tnx! 

Objavljeno (popravljeno)

Naletel na tale video, in se mi zdi (meni osebno) zelo realen opis in razlaga korone.  V uvodu pa se Denzel pove svoje in ima prav!

Popravljeno . Popravil jvalant
  • Hvala 3
Objavljeno

Čudni podatki s spletne strani vlade.

image.png.7cfed5548ac169bceea69fa42a1c3dc1.png

Sicer pa je graf, ki prikazuje število testiranih na miljon star (13.3.)

Pri ceni goriv so vse postavke enake, le nabavna cena je toliko nižja, zato je končna tudi nižja. Cene na AC se pa prilagajajo tem (imajo možnost le spreminjat maržo, trošarino in prispevke imajo enake kot pri regulirani ceni. Da bi pa v tej situaciji vlada znižala trošarino pa je neumno, saj je že tako potrošnja toliko nižja in bo nakapljalo toliko manj denarja, rabi pa ga več.

Objavljeno
pred 28 minutami, jvalant pravi:

Naletel na tale video, in se mi zdi (meni osebno) zelo realen opis in razlaga korone.  V uvodu pa se Denzel pove svoje in ima prav!

Denzel ima prav. Se je treba odločiti med tem, komu boš verjel. Tale lepo poda pomembne informacije... ne glede na to da štarta precej tinfoilhatovsko. In glede žute štampe ima lih tolko prav kot okoli korone. Najbolje jih je obravnavat po principu karantene - ostani čimdlje stran. In isto ima prav okoli represivnih ukrepov. Zdaj so nujni. Na daljši rok... bo treba paziti kaj se dogaja.

Pa tale Greta terorist teorija je fenomenalna :D Vrhunsko.

Objavljeno
pred 1 uro, jskrablin pravi:

Ni dvakrat za rečt. Ne glede na to da bo cena vsaj dva tedna ostala taka... mogoče pa si kako cisterno za nafto ubodem :D

v bistvu pričakujem kar nekaj časa tako ali podobno ceno, ker je nekoliko manj povpraševanja

pred 1 uro, motozajebant pravi:

image.png.ab435aae2a71e6d0b1baa1c0c4fa76d1.png

tule:

https://www.nijz.si/sl/dnevno-spremljanje-okuzb-s-sars-cov-2-covid-19

sej pravim, na vrh teme sem pripel, nekaj strani od naše, do svetovne statistike, kjer se je moč igrati s številkami, premetavat grafe, gledat posamezne države itd..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!