Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, Alla pravi:

:eek::slap:

Demokracijo pa ukinemo, a ne....
Ker na svetu obstaja res samo ena in edina resnica.

Kaj točno pa je demokracija?

Vladanje večine?

Res me zanima, kako si eni predstavljate, da sistem deluje. Kot anarhija? 100 ljudi, 100 čudi?

Objavljeno

pred 7 minutami, Snečer pravi:

https://www.zurnal24.si/zdravje/koncno-odskodnina-za-cepljene-proti-covidu-19-376748

Evo priložnosti za antiwaxerje :) se cepit in glumit in pobasat novce.

sedaj veš koliko je življenje vredno. 10kek če si starš in 20 če si otrok umrlega :P

po mojem jalov poiskus kako dvigniti precepljenost.

kaj meni znanstvenik o cepivu pa si le preberi

https://teleskop.hr/hrvatska/gordan-lauc-iskreno-priznao-i-ja-sam-pao-kao-zrtva-pandemijskog-marketinga/?fbclid=IwAR2_zgkCXMXEEvxAaIWZFGuylYSdLjavr0INybcz8M6cKb-nLTfiXcwkBd8

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

a zdej so mali krivi? A pol ko bodo otroci precepljeni bodo pa živali in hišni ljubljenčki krivi za okužbe? Ne verjet vsake neumnosti ki jo natrosijo naši "strokovnjaki". 

Jaz ne verjamem, da širijo okužbe otroci kaj bolj kot odrasli, pravzaprav jih manj. Ker lažje prebolijo imajo manj simptomov itd..so pa seveda v šolstvu predvsem mladi in je več kontakta. Torej so pogoji za širjenje boljši, kot če si sam v pisarni.

Pri nas je 300.000 državljanov do 15 let, ki prinašajo na dnevni ravni recimo tretjino okužb in s tem širijo nadlogo naprej.

Potem še cel kup packov, ki so večkrat fasali itd. Očitno tudi prebolelost za en k... deluje.

Tu imam zadnje informacije iz okolice, kako je deca raztrosila po celi familiji...

Ja problem so, ker so asimptomatski.

Vse cepit, vse testirat.

Brez izjem.

To je prava demokracija... vsi enaki!

pred 3 minutami, Alla pravi:

Kot tvoje diktatorsko nasilne ideje definitivno ne.

Ogabno nizke odškodnine. Da jih ni sram.

No, se vsaj ve, da smo za to vlado precej ničvredni.....

Sodna praksa pri nas za smrt je precej podobna, 10-30 jurjev.

In nov predlog je po višini v skladu z zakonom o nalezljivih boleznih.

Zakaj bi covid pikec smrt bila več vredna?

Objavljeno

Sneci ahaha...in cepivo pol deluje praviš? :P

torej nekdo brez simtomov spet kuži okrog, še mal pa bodo spet "hudobni aerosoli" okrog leteli.

Dej kako študijo o prenosu okužb z asimptomatskih otrok :P

Si prebral kaj pravi Lauc?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Alla pravi:

Snečer, ti si totalen idijot.

Ti si nepoučena in zato pišeš bedarije ter še primitivno žališ.

Če nimaš pojma o sodni praksi glede odškodnin v primeru smrti v Sloveniji, se prej pozanimaj, preden trosiš neumnosti o ogabnosti.

Nevednost in še enkrat nevednost.

In demokratično je, da ti sedaj še jaz napišem, da si "glupa kuzla?"

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Sneci ahaha...in cepivo pol deluje praviš? :P

torej nekdo brez simtomov spet kuži okrog, še mal pa bodo spet "hudobni aerosoli" okrog leteli.

Dej kako študijo o prenosu okužb z asimptomatskih otrok :P

Si prebral kaj pravi Lauc?

Cepivo deluje v nulo, vidim pri sebi :)

Nisem prebral, kar pavi lauc, kdo je to?

Objavljeno (popravljeno)
pred 38 minutami, Snečer pravi:

Ko bo obvezno, bo konec in bo tako uspelo.

Konec bo glume in antiwaxarije, motork itd.

Mogoče bodo pa tudi kakšne migracije ipd. in se bo tudi tako očistila država.

Verjami da ne bo konec, ker cepljeni pravtako zbolevamo. Poleg tega imajo nekatere države tako visoko precepljenost, da ni teorije, da zbolevajo če bi cepivo delovalo. Tako, da lahko, da ti to verjameš ampak praksa kaže drugače.

Popravljeno . Popravil Markisan
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Snečer.....da si totalen idijot sem replicirala na tole tvoje:

Citiraj

Pri nas je 300.000 državljanov do 15 let, ki prinašajo na dnevni ravni recimo tretjino okužb in s tem širijo nadlogo naprej.

Potem še cel kup packov, ki so večkrat fasali itd. Očitno tudi prebolelost za en k... deluje.

Tu imam zadnje informacije iz okolice, kako je deca raztrosila po celi familiji...

Ja problem so, ker so asimptomatski.

Vse cepit, vse testirat.

Brez izjem.

To je prava demokracija... vsi enaki!

Da pa si potem popravljal in dodajal, je pa tvoj problem....

In, ja, trdim, da vidiš samo eno samo zveličano resnico.
Dvomim, da si ti kaj bolj poučen in razgledan okol te tematike, predvsem zato, ker bereš (več kot očitno) samo tiste, ki odgovarjajo tvojemu stališču.
Za širino in kolikor toliko realno sliko je potrebno prebrati različne strani, za in proti in še vse vmes.

Objavljeno
pred 9 minutami, Markisan pravi:

Verjami da ne bo konec, ker cepljeni pravtako zbolevamo. Poleg tega imajo nekatere države tako visoko precepljenost, da ni teorije, da zbolevajo če bi cepivo delovalo. Tako, da lahko, da ti to verjameš ampak praksa kaže drugače.

Nekomu se moraš zahvalit, da si zbolel.

Ali sebi, ker si bil malomaren, nepazljiv, ali nekomu, ki se je tako obnašal.

Dajmo še tu neko kazen, odškodnino itd. dalje uvest.

Objavljeno (popravljeno)
pred 23 minutami, Snečer pravi:

Cepivo deluje nula, vidim pri sebi :) 

Popravljeno . Popravil BlackDoc
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Matr.... dons pa ne bom gledal Ljubezen po domače... pa ljubav na selu...pa kmetijo... pa to...

bo tlelele bolj zanimivo.... kot v filmu vojna med bogovi....al neki tazga...  :kmet:

Objavljeno

Vprašaj vse tiste, ki so cepljeni pristali na intenzivni.
Aja, ni ti treba vprašat....k že itaq veš, da so packi, k so se družili s packi al pa so kupili potrdila o cepljenju.....

Objavljeno

S cepivom ki ne prepreči okužb (dokazano) lahko čisto vse precepiš, pa ne boš rešil problema.

Znanstveniki pa naj raje namesto tretjega šusa izzumijo nekaj kar dela.

pred 42 minutami, Snečer pravi:

Ti si nepoučena in zato pišeš bedarije ter še primitivno žališ.

Če nimaš pojma o sodni praksi glede odškodnin v primeru smrti v Sloveniji, se prej pozanimaj, preden trosiš neumnosti o ogabnosti.

Nevednost in še enkrat nevednost.

In demokratično je, da ti sedaj še jaz napišem, da si "glupa kuzla?"

Necepljenje deluje v nulo vidim pri ženi ?

Objavljeno
pred 35 minutami, Snečer pravi:

Nekomu se moraš zahvalit, da si zbolel.

Ali sebi, ker si bil malomaren, nepazljiv, ali nekomu, ki se je tako obnašal.

Dajmo še tu neko kazen, odškodnino itd. dalje uvest.

Kako sem zbolel ne vem kje, na uč rečem pri zdravniku v čakalnici ampak nisem polagal pozornosti na to.  Je bilo pa to v začetku korone prejšnje leto po preletu avionov in zmagoslavnem veseljačenju.  Mojo ženo ki še sedaj ni prišla k sebi pa je okužila cepljena sodelavka, katera se je okužila od cepljenega predavatelja in žena je tudi cepljena. Tko, da ne razumem teh tvojih izjav. Vendar kolikor berem si šteješ v ponos ker se še nisi okužil. Ne vem kakšen poklic imaš, koliko se srečuješ z različnimi ljudmi. Niso/smo vsi na istih pozicijah...žal. Verjemi pa, da se boš slej ko prej tudi ti okužil in takrat bodo vse te izjave ničvredne. Naš ramenski .... izdelek je dejansko polizdelek, prinaša pa dober zaslužek.

Objavljeno
pred 36 minutami, Snečer pravi:

si na intenzivni?

Ne, se nisem cepil, so se pa ostali okoli mene in so vsi obležali. Dvomim da bi bil kateri na intenzivi glede na leta...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

:huh:

napeto 

kdo bo koga ... cepljeni necepljene ali necepljeni cepljene ..

da se vam res da o tem pregovarjat ... nekako opažam, da so nesepljeni bolj agresivni ... 

pred eno uro, Alla pravi:

Da pa si potem popravljal in dodajal, je pa tvoj problem....

ti počenjaš enako ... ko sem repliciral, si brisala in spreminjala objavo ... mar ne ;)

Objavljeno
pred 26 minutami, Alla pravi:

Kaj pa tisti, ki jim je žal, da so se cepili?
Ima takvih i onakvih ....

Da ne bo samo ena stran zastopana :P

To je spet kakšna nova skupina?

Nekomu je žal, ker se je cepil?

Ker kaj bi bil že razlog za solze....

Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

napeto 

kdo bo koga ... cepljeni necepljene ali necepljeni cepljene ..

da se vam res da o tem pregovarjat ... nekako opažam, da so nesepljeni bolj agresivni ... 

Jah tema je zanimiva, ker se nas vsakodnevno dotika. Meni se necepljeni ne zdijo bolj agresivni, no mogoče bolj izstopajo ker se večji pritiski izvajajo na njih in se jih bolj omejuje. Če psa drezaš ugrizne. Če ga pustiš se pride pobožat. Imamo pa očitno tudi cepljeni drugačne poglede (necepljeni jih očitno nimajo). Nekateri vidijo to kot odrešitev in najboljšo odločitev v življenju jaz pa ne. Cepil sem se zgolj zaradi udobja, posledic zaenkrat nisem imel. Se mi pa vseeno zdi, da so za informacije popolnoma enako skrajni zagriženi cepilci kot necepilci. Mogoče bi celo lahko rekel, da so necepljeni bolj odprti za pogovor kot obratno. Vsaj take izkušnje imam jaz.

Objavljeno

Glavni krivec za širjenje okužb povsod po eu:

1. Slaba zaščita s cepivom

2. Covid potrdila

Glavni krivec za umrljivost:

1. Slaba precepljenost tvegane populacije 

2. Slaba zaščita s cepivom proti okužbi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!