Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 17 urami, Endlich pravi:

Zanimivo bi bilo izvedeti starost teh 39 oseb. Verjerno so vmes tudi pod 80. 

Kdor je trdil, da cepljenje nima stranskih učinkov je bil precej slep in zato bi cepljenje moralo ostati svobodna odločitev posameznika...

mislim, da v tem primeru hrvaški znanstvenik mikrobiolog Lauc dobro pove.

Nekje nad 50 je smiselno cepiti se, je veliko hujše breme korona če jo fašeš. Ampak siliti mlajše v cepljenje, sploh študentarijo in podobno je pa totalen nesmisel, oziroma mnogo večje tveganje.

Objavljeno

Torej..eureka.

Prvič sem uporabil masko za to kar je namenjena.

Namreč, točno tule:

20211230_122342.thumb.jpg.fbcf1f1b639538a1dc81ee9ac3c87b8a.jpg

me je prijelo...ajebiga, prebava dela svoje.

K sreči sem mel 4 komade mask :P

Objavljeno

Dami, Dami...vsak taprav dec nosi robčke zraven...za vsak slučaj, če kdaj srečaš objokano gospodično...

• Haha 3
Objavljeno
pred 20 urami, Frenk 67 pravi:

Uradno ti povem, da ne vem kaj si uradno hotu povedat. ?

V tem je problem

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Torej..eureka.

Prvič sem uporabil masko za to kar je namenjena.

Namreč, točno tule:

20211230_122342.thumb.jpg.fbcf1f1b639538a1dc81ee9ac3c87b8a.jpg

me je prijelo...ajebiga, prebava dela svoje.

K sreči sem mel 4 komade mask :P

Si preveril roko?

Smrdi!

Ne!

Pol je dobra maska in zaustavi tudi virus in ne samo vonj????

• Haha 2
Objavljeno
pred 17 urami, SAR-Solo Adventure rider pravi:

Si preveril roko?

Smrdi!

Ne!

Pol je dobra maska in zaustavi tudi virus in ne samo vonj????

si vidu potok zraven? Tam sem si roke opral :P

Objavljeno

Kot prvo, karkoli si naredil z maskami jih ne smeš pustit v naravi ampak nest v koš. 

Kot drugo, res da so met to kao krizo role skret papirja veljale skor za zlato ?, ampak jaz imam v vsakem prevoznem sredstvu vsaj pou role sabo. 

Objavljeno
pred 21 minutami, smasher pravi:

Kot prvo, karkoli si naredil z maskami jih ne smeš pustit v naravi ampak nest v koš. 

Kot drugo, res da so met to kao krizo role skret papirja veljale skor za zlato ?, ampak jaz imam v vsakem prevoznem sredstvu vsaj pou role sabo. 

sej je koš pri kučicah.

skret papirja pa ne bom vozil s sabo. Praviloma imam robčke za noseka brisat...občasno jih zmanjka, potem so pa maske ok :P

Objavljeno

Vidiš.

Za to so pa bile najboljše one Počivalškove servietke z gumico.

Maska proti okužbi, za pri kosilu, za obrisat nos, obrisat verigo, obrisat rit in nato izstrelit kot z fračo “izdelek” v neprijatelja! ?

Pa, tak smo šimfali te maske???

Objavljeno

https://hrvatska-danas.com/2021/12/31/lauc-polako-ali-sigurno-temeljna-logika-i-razum-izbijaju-na-povrsinu-nadam-se-da-ce-se-tv-komedijasi-i-strucnjaci-sada-prestati-ismijavati-oko-toga/?fbclid=IwAR0EpRT1VfJrk4W-YcW1_23J5aV0XsoNAuw3w1DsUbd6z-eNR0V4IIWzZR8

Svaka čast Laucu 

“Hrvatsku čekaju veliki brojevi zaraženih. To je potpuno sigurno. Svi dostupni podaci govore da je Omicron blaži od prethodnih varijanti virusa, no velik broj zaraženih sigurno će rezultirati i porastom broja teško bolesnih ljudi. Stariji i rizični koji se nisu cijepili ili preboljeli COVID-19 trebali bi sljedećih nekoliko tjedana biti iznimno oprezni i pokušati minimalizirati kontakte s bilo kime (uključujući i cijepljene koji također jako raznose virus)

Učinak „strogih mjera“, covid-potvrda, cijepljenja djece i mladih vrlo jasno vidimo u zemljama koje to sve već davno uveli, a sada imaju više zaraženih no bilo koja druga zemlja tijekom čitave epidemije… Ako netko tvrdi da razne zabrane i covid-potvrde rade, ili stvarno nema sreće u razmišljanju, ili je naprosto plaćen da govori to što govori…

Objavljeno

kako že gre tista: zaupam strokovnjakom :P

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/razkrivamo-kje-so-mimo-pravil-cepili-mladoletnike-dokumenti-932021?fbclid=IwAR3trSLvDTS4Wcy5vWWjOShcrbh-Rh3wR0VflaVAImMj0FV1EhXkQOORuzQ

Kar 24 zdravstvenih ustanov v Sloveniji, tako javnih kot zasebnih, je mladoletne osebe cepilo z vektorskimi cepivi, ki jih evropski regulator (EMA) dovoljuje le za uporabo pri odraslih osebah. Za zdaj je potrjenih 47 takšnih primerov, pri čemer gre v veliki večini za cepiva Janssen. Največ mladoletnikov so s tem cepivom cepili julija, že dva meseca po tem, ko so prve pošiljke prišle v Slovenijo. 

Vse to je razvidno iz zapisnikov zdravstvenega inšpektorata, ki smo jih pridobili po zakonu o dostopu do informacij javnega značaja. Ti dokončno potrjujejo, da pri nedovoljenem cepljenju mladoletnikov ni prišlo do napak pri vnosu podatkov v elektronski sistem cepljenja eRCO. O tej možnosti so pred tremi meseci, ko smo razkrili, da so v Sloveniji odmerke cepiva Janssen prejeli tudi mladoletniki, na glas ugibali na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ). Njegov direktor Milan Krek je takrat stopil v bran izvajalcem cepljenja in izrazil pričakovanje, da ti sledijo navodilom, objavljenim na spletni strani NIJZ.

..........

Kaj bo v preiskavi ugotovilo tožilstvo

Medtem sume storitve kaznivih dejanj, povezane z nedovoljenim cepljenjem oseb, mlajših od 18 let, že preiskujejo na specializiranem državnem tožilstvu. Tam so nam prejšnji mesec potrdili, da se "zadeva nahaja v fazi predkazenskega postopka", a zaradi interesov postopka in varstva osebnih podatkov več informacij ne morejo posredovati. Po naših informacijah so na tožilstvu do sedaj prejeli več prijav sumov storitve kaznivih dejanj pri cepljenju.

Preiskava bo ugotavljala tudi, ali so vsa cepilna mesta prejela ustrezna navodila NIJZ. Prav tako bo pokazala, ali je šlo morda pri delu zdravnikov in drugega zdravstvenega osebja za malomarnost ali kazniva dejanja, povezana s korupcijo. Ena ključnih prednosti cepiva Janssen je namreč, da zadostuje le en odmerek, ustrezna zaščita pa se vzpostavi 14 dni po cepljenju, torej prej kot pri Pfizerju in Moderni. Prav zaradi tega razloga je postalo cepivo Jannsen zelo zaželeno konec poletja, ko je postalo jasno, da bo vlada zaostrila pogoje prebolelosti, cepljenja in testiranja (PCT). 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 1. 1. 2022 ob 9:58, DAMI34 pravi:

sej se lahko tudi cepljenim 

Točno tako.

Sodelavec trikrat cepljen, pozitiven. Razen glavobola zaenkrat nič. Bomo videli, kaj bo z njim po 8-10 mesecih !

Objavljeno
pred 25 minutami, Buschi pravi:

Točno tako.

Sodelavec trikrat cepljen, pozitiven. Razen glavobola zaenkrat nič. Bomo videli, kaj bo z njim po 8-10 mesecih !

Velika večina tak al tak preživi. Pizdi me in še vedno se zavaja z "varnostjo" cepljenih.

Objavljeno

Danes je moja draga telefonirala v idrijski zdravstveni dom, ča lahko ostane doma zaradi slabega počutja (utrujenost, glavobol, kašljanje, ... ), in dobila je odgovor, da mora vseeno priti v zdravstveni dom zaradi covid testiranja. Mislinm, da od petih članov družine, samo jaz im moja vnukinja še nisva bila testirana ...

Objavljeno

Dober nas je Janša nategnu !

HGT naj bi veljali 24 ur samo čez praznike...ja seveda.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 5 urami, Buschi pravi:

Dober nas je Janša nategnu !

HGT naj bi veljali 24 ur samo čez praznike...ja seveda.

Ena pripomba, v odloku piše "za uporabnike storitev", torej test za delavce še naprej velja 48h. Če se motim, naj me kdo popravi.

?

FB_IMG_1641217672283.jpg.8ddd4599ff23b2a7e6583349a99623ca.jpg

Objavljeno (popravljeno)

ZA tiste ki ste še v senci ...... se pa vidi smer kam tale virolog govori.....skratka usklajeno do konca

Popravljeno . Popravil Markisan
Objavljeno
pred 12 urami, 3nity pravi:

Ena pripomba, v odloku piše "za uporabnike storitev", torej test za delavce še naprej velja 48h. Če se motim, naj me kdo popravi.

Večina podjetij tako ali tako izvaja samotestiranje, ki pa nima nobene veze z HAGT izvidom.

Torej, testirati se je potrebno 5X na teden, če želiš normalno funkcionirati.

Objavljeno

zdej pretresajo ukrepe...sampovem :P

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

zdej pretresajo ukrepe...sampovem :P

Naslednjih 14 dni bo ključnih....pa tretji odmerek obvezno...?

Mamicu jim strokovno?

Objavljeno
pred 5 urami, Markisan pravi:

ZA tiste ki ste še v senci ...... se pa vidi smer kam tale virolog govori.....skratka usklajeno do konca

ok, moram komentirat, da vse se zgleduje po Izraelu, ampak na 1.35, ga lahko gladko demantiram. Cela EU se okuži pa čeprav imajo dve doze, nekateri se celo s tremi dozami okužijo. Nekateri pa celo umrejo. (delta in sedaj omikron)

Na 1.43 to tudi potrdi. Čudi me datum izdaje videoposnetka, namreč podatki so že dolgo znani. Sicer ima prav, da če bo tretja doza, bo tudi četrta peta itd...namreč denar je sveta vladar, politiko pa vodijo idioti, ki se jih zlahka zmanipulira.

Meni je vseeno bolj jasna in bolj pametna izjava WHO, kjer opozarja države, ki bodo imele preveč boosterjev, da bo ravno to pripomoglo k širjenju virusa in njegovih mutacij. Nastal bo namreč velik razkorak med neceplenjimi ali slabo cepljenimi državami in takimi, ki se konstantno cepijo.

Že v sami osnovi se preveč cepi. Sploh ne vidim štosa zakaj bi se mlajše od 50 let. Lahko se, imajo pravico ampak zakaj posiljevat? 

pred 8 minutami, Ris1 pravi:

Naslednjih 14 dni bo ključnih....pa tretji odmerek obvezno...?

Mamicu jim strokovno?

lej, če maš dva, je kot bi mel nič :P

realno in skozi birokratski pogled

Objavljeno
pred 22 minutami, DAMI34 pravi:

lej, če maš dva, je kot bi mel nič :P

realno in skozi birokratski pogled

Na žalost... 

Objavljeno

Darilo.jpg

Ob 3. 1. 2022 ob 8:22, Buschi pravi:

Točno tako.

Petič bo cepljen :P

Objavljeno

Pa čez tri mesece, bojo odkrili novi sev !

Pa čez šest mesecev, bojo odkrili novi sev !

Pa čez 9 mesecev, bojo odkrili novi sev !

Pa čez  12 mesecev, bojo odkrili novi sev !

Pa čez 15 mesecev, bojo odkrili novi sev !

Naprej si računajte sami ! 

Našli so orodje za držat homo sapiensa za JAJCA !

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!