Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

pred 39 minutami, Kugelschreiber pravi:

Eh, na šihtu sva cepljena 2. Oba s tremi odmerki. Prejsn tedn sva bla na sihtu 2. 2 sta ostala zarad pozitivnega testa, 2 zarad karantene s stikom. Ja, mona sem se cepil, in zdej morm delat. Dobrimnameni ne ostanejo nekaznovani. ?

sposod si test od pozitivnega, ga poslikaj, pa rec da šmrkaš, pošlji dohtarju in ostan 7 dni na bolniški :P

pred 18 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi:

Tudi to je res!

Primer!

Zaprte imamo vse upravne enote!!!!  Zato, ker se na UE moraš prej naročit. Sem bil in na lastne oči videl v decembru prazno UE v MB. Prazno!

pri nas enako, v zadnjem letu bil 2x na UE, so me bili skor veseli, ko sem jih mal zmotil sredi počivanja na delovnem mestu. :D

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi:

Tudi to je res!

Primer!

Zaprte imamo vse upravne enote!!!!  Zato, ker se na UE moraš prej naročit. Sem bil in na lastne oči videl v decembru prazno UE v MB. Prazno!

Učiteljica pa dela z 20 froci katere menja vsko uro. Torej če ima 6 ur pouka zamenja 120 oseb v enem prostoru. Med odmori pa v zbornico na priprave za naslednjo uro in 40 sodelavcev na kupu. Na Ue čez pisarno pa dnevno 10 oseb čez pisarno.
UE zaprte, šole odprte. Pa kdo koga zdaj tu je.e???

Pri nas ravnateljca od septembra teži da so za okužbe krivi otroci ki ne nosijo pravih mask.....no sedaj pa je evidentno okužbo v razred prinesel cepljen učenec .... zdaj je pa utihnila. Na kosilu stojijo v vrsti s pladnji z masko, nato se pa 1 meter stran vsedejo vsi na kup in jejo brez mask.  Ljudje so ratal bolniki v glavah. 

• Všeč mi je 9
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

53 minutes ago, Kugelschreiber said:

Hehe. Davos 2020  2 minerlani vodi 4 espresi (slabi, ceprav z Illyjeve masine) 34chf, oziroma 32€. Lugano 2021 2 espressa 2 mineralni 18chf 17€. Burgerja in mali pivi v Arbonu 2021 55chf oziroma 52€. U bistvu ? v svici neke lakote niti ne cutim. ?. Je pa res da v hoferju velikih razlik nisem opazil. 

maske so nekateri nosili 2021, 2020 samo rokavice. Na meji A-CH so hoteli osebno, nic drugega. 

Tocno tako. Pa da vemo, Basel/Zurich sta se drazja. Pri nas v centru Ljubljane bi tole stalo okvirno 10-12e. Drugi primer pa cca 25e, ce gres na burger v Pops place ki ima dalec najdrazje burgerje v Ljubljani.. Tako da kot sem rekel.. v CH je luksuz drag, ostalo se pa strinjam da ni tako hudih razlik(kar se tice hrane). Storitve so pa zooet 250% drazje.. 

Le zakaj tam zena ostane doma z otroci? Ker vrtec stane po 400-500 frankov na teden/otrok. Ja poznam kar nekaj ljudi ki so tam sluzili po 10k/mesec pa si takega “luksuzka” kot v Ljubljani z 3x nizjo placo niso mogl prvosct.

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, vandrovec said:

Da so tebe napačni učili pa ni možno? ?

"Zal" imam v ozji familiji ljudi profesionalno iz tocno tega foha... ...odgovor vzemi kot negativen.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Markisan said:

Ko poslušam tistle posnetek ki sem ga zgoraj objavil so nas namerno nategoval 2 leti. Za to more nekdo odgovarjat

Bit kreten je tvoja pravica in legitimna izbira. Nihce ti ne zameri. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi:

ajd nooo..mal mal bolj nežno :P

272196155_763561814605110_6039207442376611874_n.thumb.jpg.e348d7fa6af33746ae5d9e5001d0193b.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

15 hours ago, Markisan said:

Danes sem bil pozitiven na domačem testu

Sej mi niti z nosa ne teče. Kolko berem zame karantene ni, haha kera bedarija

Zakaj ne? 3x cepljeni ne gredo avtomatsko v karanteno ob tveganem stiku. Pozitiven test je pa nekaj povsem drugega: zavestno trosis okoli, pa pametujes o pameti drugih? Eden od razlogov, zakaj se rec siri hitro. Ne edini, eden od... Pa ne trdim da si sigurno pozitiven, samo ob pozitivnem testu je treba ostati doma in preveriti z PCR

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri spopadanju z omikronom nismo nič uspešnejši, če vsak pozitiven hitri test potrjujemo še z metodo PCR. Smo pa zato hitrejši pri zapravljanju denarja.

https://www.delo.si/mnenja/komentarji/med-cakanjem-na-uredbo-eu-gredo-milijoni-v-nebo/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3Ra8b_yG5ArRKf1NnpsKcgphxhps7H12B_Rs5fYuhXbsTo-YuB4ug8gUg#Echobox=1643359930

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

Pri spopadanju z omikronom nismo nič uspešnejši, če vsak pozitiven hitri test potrjujemo še z metodo PCR. Smo pa zato hitrejši pri zapravljanju denarja.

https://www.delo.si/mnenja/komentarji/med-cakanjem-na-uredbo-eu-gredo-milijoni-v-nebo/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3Ra8b_yG5ArRKf1NnpsKcgphxhps7H12B_Rs5fYuhXbsTo-YuB4ug8gUg#Echobox=1643359930

Preden potrdijo okužbo s PCR testom, je oseba že skoraj izven karantene. :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, ukica said:

Pops place

Nism se bil. Ce zakruli v LJ, je smiselno sam za to it v garazno hiso? V Tiskarni  se pocutim kar OK. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 30 minutami, jvalant pravi:

Zakaj ne? 3x cepljeni ne gredo avtomatsko v karanteno ob tveganem stiku. Pozitiven test je pa nekaj povsem drugega: zavestno trosis okoli, pa pametujes o pameti drugih? Eden od razlogov, zakaj se rec siri hitro. Ne edini, eden od... Pa ne trdim da si sigurno pozitiven, samo ob pozitivnem testu je treba ostati doma in preveriti z PCR

Govoriš da trosim a realno sem doma in včeraj šel na pcr, zdaj pa čakam. Edini v tej zgodbi pametuješ ti ker še zdej nisi glave iz svoje riti potegnu

pred 45 minutami, Kugelschreiber pravi:

Mislim da vsi kazalci kažejo v tvojo smer, verjetno boš absolutni zmagovalec v kategoriji IQ do 25. Preveč po kamenčkih tolčeš pa so te treslaji načel…..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z mojo drago sva že oba dobile vse tri doze in oba imava stranske učinke. Ona je mkar nekakrat bolj tečna kakor lpred cepljenjem   :blush:  , jaz pa delam vse daljše pohodne ture ...   :D

1331455093_1225km.JPG.74c334700c9463172565f87b2fd871b5.JPG

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, Markisan said:

Govoriš da trosim a realno sem doma in včeraj šel na pcr, zdaj pa čakam. Edini v tej zgodbi pametuješ ti ker še zdej nisi glave iz svoje riti potegnu

Mislim da vsi kazalci kažejo v tvojo smer, verjetno boš absolutni zmagovalec v kategoriji IQ do 25. Preveč po kamenčkih tolčeš pa so te treslaji načel…..

Stari dej spij kak pir... Nic kaj pozitivno se ne obnasas.

Popravljeno . Popravil Zok
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 36 minutami, Markisan pravi:

Ni slaba ideja…. Mam enga 00 hajnikena u hladilniku

0,0 prime kot prvi dve dozi cepiva :P

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Markisan pravi:

Če ga zeksaš lahko rigneš. :)

ja to je stranski učinek :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 hours ago, Kugelschreiber said:

Nism se bil. Ce zakruli v LJ, je smiselno sam za to it v garazno hiso? V Tiskarni  se pocutim kar OK. 

Iskreno? Ne(in se predrag je). Defenitivno pa v Pops pizza place, ce imas rad napolitansko pico. 
Tiskarna in dirty sanchez je kar dobra kombinacija. 

• Hvala 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidim da bodo lahko necepljeni Johani šli spet na zrak tudi če ni nujno. Po dveh mesecih in pol:(

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/konec-zaprtja-za-necepljene-v-avstriji-dom-lahko-zapustijo-tudi-zaradi-nenujnih-opravkov/610612

A to so si pljuvali v glavo skozi okna? Zanalašč dihali aerosolne oblake pri odprtih oknih? Od kje pridejo drugače te rekordne okužbe?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, Alla pravi:

Mhm.....kolk jih je pa pomrlo zarad izgube sllužbe, propadlega posla, od lakote .....

Ampak so umrli zdravi ?

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!