Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

pred 6 urami, izibajker pravi:

Odlična ideja. Če boš vsak post v povprečju bral 30 sekund boš porabil cca. 160 ur čistega branja. K temu dodaj še "par uric za analizo", in boš na koncu dobil zmagovalni tim... Imaš pa čisto zgoraj desno v tej temi že tudi neke statistike v smislu: Najbolj dejavni člani, Priljubljene objave...

Gre za hipotetično idejo. BI blo pa definitivno zanimivo ..... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 urami, Kugelschreiber pravi:

Pa ga imajo. Od vekomaj. Sodelavc za kogar virus ni dokazan, je zdej ze drug tedn na bolniski, za masko pa če bi boh mislu de je maska dobra, bi se rodili z njo….boga njegova mama, k ga je rodila v bundi z gojzarji 46.

vecina flateartherjev je pa ko fakin pokvarjena ura. 
kolk je ura?

pet

ni pet! 11 je

kolk je ura? 
pet! 
ni pet! Pol 3 je!

kolk je ura? 
pet! Ja pet je.

AHA! SEM VAM GOVORU DE JE PET URA……CEL CAS SEM IMEL PRAV!

Ne, kreten, cel cajt si imel narobe…..

In to je to. 

na bolniški je večina šolstva in JU brez simtomov..zakaj?

ker lahko :P

čeb bla maska dobra, bi se manj kužili med sabo, simpl...je pa dobra za "filing". Da te spomnija, da nekaj ni vredu, da ko govoriš stalno leze dol, ko ti jo brada vleče, da si jo vsakih 5 minut dotaskneš in porivaš nazaj na nos

ali

da jo maš v avtu in izgledaš ko mumija

da kolesariš z njo in izgledaš "neki posebnega"

da razbijaš kanalizacijo pri materi (menjava salonitk) s štemarco, pa še takrat ni lih neki preverjeno

V glavnem: maske in PCT, pa še aplikacija in naslednjih 14 dni. Edine stalnice v teh turbulentnih virusih grške abecede. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 2. 2. 2022 ob 13:09, Markisan pravi:

Bi blo zanimivo za nazaj it vse prebrat in videt:

- kdo ima isto mnenje od začetka do danes

- kdo se je obračal po vetru

- kdo je popolnoma narobe predvideval kaj bo

- kdo je večinoma imel prav kaj bo

To bi bla tematika že za 15k novih postov

Sam spremljam temo več ali manj od začetka. Obračanja po vetru nisem zaznal, nekateri so se umaknili iz debate. Kdo je imel prav kaj bo in kdo je narobe predvideval kaj bo, se pa še ne ve trenutno. Kaj bo genska terapija spremenila ali ne bo, bodo pokazala leta. Poznane so že hitrejše posledice cepiv in tudi teh ni malo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prebral sem naslov članka:

IZJAVA

Beovićeva o tem, zakaj lahko test na drugi lokaciji pokaže drugačen rezultat

in se zamislil. Ma to je isto kot cepivo, lah prime, lah ne, če maš srečo nauš umrl če se okužiš, če nimaš sreče pas mal str, pa na drugi lokaciji, bogsiga +vedi. :P

Vsaka podobnost z analizami kriptovalut, ki se začnejo tako:

BIG NewS...BTC bo v naslednjih dneh nenormalno zrastel, če ne bo slučajno padel.... :P

pred 16 minutami, vandrovec pravi:

Sam spremljam temo več ali manj od začetka. Obračanja po vetru nisem zaznal, nekateri so se umaknili iz debate. Kdo je imel prav kaj bo in kdo je narobe predvideval kaj bo, se pa še ne ve trenutno. Kaj bo genska terapija spremenila ali ne bo, bodo pokazala leta. Poznane so že hitrejše posledice cepiv in tudi teh ni malo. 

jah jst lahko potrdim, da cepljeni lani jeseni nismo umrli. to je bla hitra napoved, kar se spomnim v povezavi z MRNA cepivi. Sem pa 100%, da bomo vsi umrli po letošnji pomladi (sam kdaj ne vem točno) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

jah jst lahko potrdim, da cepljeni lani jeseni nismo umrli. to je bla hitra napoved, kar se spomnim v povezavi z MRNA cepivi. Sem pa 100%, da bomo vsi umrli po letošnji pomladi (sam kdaj ne vem točno) :P

Jaz pa vem, da zaradi cepiva ne bom imel problemov. Zaradi covida jih tudi nisem imel ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, vandrovec pravi:

Jaz pa vem, da zaradi cepiva ne bom imel problemov. Zaradi covida jih tudi nisem imel ?

sam verjetno boš tut ti umrl po letošnjem tretjem februarju :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 1/30/2022 at 12:50 PM, Markisan said:

še zdej nisi glave iz svoje riti potegnu

Saj mi ni treba nic dodati...  Resn argument!  :D

Popravljeno . Popravil jvalant
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za navadne ljudi strah. Za une malo bližje korita pa korona dodatek. In potem to lahko traja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem pa vseeno malo pogledal tole temo za nazaj. Zmagajo izjave da so vsi packi k se okužijo .... me zanima ali danes to še velja. Nasmejal sem se do solz. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Ris1 pravi:

Torej nauk zgodbe....vsakega obišče ista smrt???

to se pa popolnoma strinjam :OK: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 2. 2. 2022 ob 23:55, Kugelschreiber pravi:

vecina flateartherjev je pa ko fakin pokvarjena ura. 
kolk je ura?

pet

ni pet! 11 je

kolk je ura? 
pet! 
ni pet! Pol 3 je!

kolk je ura? 
pet! Ja pet je.

AHA! SEM VAM GOVORU DE JE PET URA……CEL CAS SEM IMEL PRAV!

Ne, kreten, cel cajt si imel narobe…..

In to je to. 

...vrhunsko.... :OK:

škoda, da ne morem stisnit več lajkov....

... ampak, nekateri ne bodo dojeli, kaj si mislil s tem.... kot mojih kmečkih razlag ne....  :D 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 34 minutami, Markisan pravi:

Sem pa vseeno malo pogledal tole temo za nazaj. Zmagajo izjave da so vsi packi k se okužijo .... me zanima ali danes to še velja. Nasmejal sem se do solz. 

In če verjameš stari modrosti "smeh je pol zdravja" boš od zdaj naprej duplo odporen.?

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Ris1 pravi:

Torej nauk zgodbe....vsakega obišče ista smrt???

a to pa ne, smrt za vakcinisane ma večje joške :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"People who die of severe COVID-19 have brain abnormalities that resemble changes seen in Alzheimer's disease - accumulation of a protein called tau inside brain cells, and abnormal amounts of the protein beta-amyloid that accumulates into amyloid plaques - small studies have found. [...]

Other research teams have looked for - and found - abnormal amyloid levels in brains of COVID-19 patients, according to reports posted online ahead of peer review on bioRxiv and on The Lancet's preprint server.

In all the studies, patients had experienced the most severe forms of COVID-19. If similar changes are occurring in the brains of patients with milder illness, that might help explain the "brain fog" associated with long COVID, Marks said."

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/alzheimers-like-changes-found-covid-patients-brains-flu-shot-mrna-booster-safe-2022-02-04/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mnenje stroke je, da bodo vsi, ki se odločijo za poživitveni odmerek, živeli do smrti...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, Zok pravi:

"People who die of severe COVID-19 have brain abnormalities that resemble changes seen in Alzheimer's disease - accumulation of a protein called tau inside brain cells, and abnormal amounts of the protein beta-amyloid that accumulates into amyloid plaques - small studies have found. [...]

Other research teams have looked for - and found - abnormal amyloid levels in brains of COVID-19 patients, according to reports posted online ahead of peer review on bioRxiv and on The Lancet's preprint server.

In all the studies, patients had experienced the most severe forms of COVID-19. If similar changes are occurring in the brains of patients with milder illness, that might help explain the "brain fog" associated with long COVID, Marks said."

.... evo.... točno to se je zgodilo, kot ste nekateri opozarjali že od začetka....

... najprej so spustili virus, da so naredili "meglo" v možganih (strokovno bi verjetno rekli, da so zresetirali možgane) in smo postali nekako "pasivni" ....al pa zombiji (sam to se že preveč čudno - televizijsko sliši..) ... in potem pride na vrsto cepljenje z  grafen nano delci in čipiranje .... in ko se grafenske antene sestavijo v telesu... in s poživitvenim odmerkom aktivira čip.....

VOILA .... elita lahko počne z nami kar hoče.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

https://www.zurnal24.si/svet/kaksen-smisel-se-imajo-omejitve-380919?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR38NNo06lw5b6E1xKx-MSwzm-4QCDpa7HKtoWzyyODGr1MPjOOcTJtIDu0#Echobox=1643899815

Zdi se, da so ukrepi pri prehajanju mej znotraj schengenskega območja, vsaj v trenutni situaciji, rahlo manj smiselni kot v preteklih mesecih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

cepivo nas bo rešilo, al kako že?

Izraelci se pravkar spopadajo z neefektivnostjo četrtega odmerka in hudim navalom na bolnišnice

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-izraelu-jednom-od-svjetskih-sampiona-cijepljenja-imaju-rekordan-broj-teskih-oboljenja-od-covida-15154590?fbclid=IwAR3sJWFTNjazOXsCp53VzcT5y_Nf3boaPDYY6qBYP6TenwQU6iU7Rt6COQA

Ukupno je 1229 pacijenata hospitalizirano zbog teškog oblika covida, što je najviši broj od početka pandemije, objavilo je ministarstvo zdravstva

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

cepivo nas bo rešilo, al kako že?

Izraelci se pravkar spopadajo z neefektivnostjo četrtega odmerka in hudim navalom na bolnišnice

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-izraelu-jednom-od-svjetskih-sampiona-cijepljenja-imaju-rekordan-broj-teskih-oboljenja-od-covida-15154590?fbclid=IwAR3sJWFTNjazOXsCp53VzcT5y_Nf3boaPDYY6qBYP6TenwQU6iU7Rt6COQA

Ukupno je 1229 pacijenata hospitalizirano zbog teškog oblika covida, što je najviši broj od početka pandemije, objavilo je ministarstvo zdravstva

Še nekaj za dodatno širite obzorja

https://brownstone.org/articles/more-than-400-studies-on-the-failure-of-compulsory-covid-interventions/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!