Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

pred 18 urami, DAMI34 pravi:

Uradno je kurac, neuradno je pretiravanje, resnica je vmes. Nekaj ljudi je umrlo za posledicami posiljevanja s cepivi. Ampak to je znano dejstvo. Bolj boleče je, da je veliko ljudi umrlo, klub temu da so se hoteli zaščitit s cepivom.

Tudi moj fotr. Umrl na hitro. Umrl "z delto". Ne morem napisati "samo zaradi delte". Imel je 80 let in mišično atrofijo.

Okužil ga je moj brat, ki se je tretjič cepil in mislil, da so simptomi ki jih je imel posledica cepljenja. Žal niso bili. Okužil je še fotra, ki je bil dober teden po tretjem odmerku (delta). Par dni je bilo pri mojih naslednje stanje:

DAMI: ej mat, kaku je fotr? Če se poslabša stanje,kliči rešilca, mi ne pridemo mimo, ker je moja žena z zjebanim imunskim sistemom zaradi MULTIPLE, pa še cepila se ni.

MAT: ja ni panike, Fotr pravi, da ni hudega

DAMI: ok

čez par dni pride brat mimo, pa vseeno teži, daj ker kontroliramo kisik v krvi....rezultat je bil ubitačan, gremo v bolnico.

Ob 12 uri pride rešilec in ga peljejo v bolnico, ob 17 uri je bila prva reanimacija (prenehal dihat). Ponoči je umrl...

Kaj so počeli, kako so počeli, pojma nimam. Mam pa nekaj znanja in vez tudi v bolnici da vem naslednje. Skoraj ni mel šanse, kljub faking cepljenju. Pljuča so nehala dela. In najslebše, nisem se mel časa niti poslovit od njega. A bi še živel, če ne bi fasal korone? JA!!

Je umrl zarad korone: ja in ne...dokrajčila je posel.

So cepiva pomagala? NE..je bil preveč bolan.

Tako da, razni čveki Blejovičke in podobnih, očitno je moj fotr v nebesih..vse drugo naj si pa ftakne u ret (bi reku Mlakar)

A cepiva delujejo? Še 1x pišem..ja, če si zdrav..mat čez 70 let se prvič niti ni okužila in je bila cel čas s fotrom in bratom (delta), pa sedaj januarja je z lahkoto preživela Omikron. 

Spet pa, 3x cepljena, popolnoma nična zaščita na Omikron in ga je fasala. Preživela z lahkoto, medtem ko je moj sin 30 let fasal omikron in pisal oporoko :P (necepljen, sam rad zganja dramo) Seveda je preživel že prej korono ne vem pa katero verzijo, mislim da eno pred delto.

Torej moje mnenje: ves svet je ponorel ( z restrikcijami...hvala Đole ker si pojebal Avstralijo, končno, psihopati so si zaslužili), farmacija nas je jebala v zdrav mozak s povprečno zaščito (deluje sam bolj za silo, pa pomembno je kako si sledi časovni okvir med pikecom in okužbo, ter kera varianta te zadane, govorim za tvegano populacijo), Blejovočka in podobni kalibri, ter psihopati tipa JJ (in lakaji, ki so jih ubogali, policija s kaznimi npr) so pa še samo zafukali cel svet do konca.

Ugotovitev: človeški neumnosti in paranoji ni konca. Itak če je tak zapisano, da boš umrl, boš umrl, četudi imaš dve maski na gobcu (fakju Tom Cruise :P )

ps. preden se Kmetu dvigne zakaj sem se cepil, naj še to odgovorim:

ker je to moja izbira, ne tvoja, ker se grem verzijo "če pomaga ok, če ne pomaga jebiga". Ker mam rad mir, in ker sem hotel prehajati meje bp. Nikoli pa nisem zapisal, da podpiram obvezo po cepljenju, niti neke obveze po izkazovanju dokumentacije pri prehodu meja. PCT pa to...zadeva je itak primerna samo za birokrate..maš papir in je vse ok :P Le ti ne razumejo, da tudi s papirjem lahko okužiš dalje ali preneseš okužbo na drugo lokacijo. In naj dodam, mene ne bodo nikol prisilili, da delam vizume za potovanja v druge države. Ker jih nočem. Ker si ne zaslužijo mojega obiska. Če hočejo imeti ograde okrog lastnega teritorija, pa naj si jih zgradijo, kot šiptarji. 3m visok betonski zid. Ne grem, ker me ne briga!!!

Meje so v glavah ljudi. Tako pri potovanjih, kot pri koroni!!! V glavnem v glavah zabitih ljudi!!!

Aja pozabil povedat, kljub vsem stikom, služba dnevno po vsej Sleveniji, okuženimi doma (sin ma pisarno pri meni) še nisem fasal korone in ja sem 3x cepljen...lahko jo bom yu3.

In klub uničenemu imunskemu sistemu, vsakodnevnim stikom s pacijenti, moja žena še ni fasala korone in ja ni cepljena..lahko jo bo yu3.

Mlajši sin, je bil od Nove zelandije, do Francije, Portugalske, Španije, do kanarskih in še ni mel korone, in je cepljen (prehodi meja, se mu ne da zajebavat s testi). Starejši sin, max izlet je bil do 10km od doma :P, je mel korono 2x. Ni cepljen.

Zanimivo, njegova tašča, 3x celjena, če ne 4x :P je mela korono že 3x..dela v šolstvu.

Moje mnenje okrog cepiv (pa še to za tvegano populacijo 50+ let):

prve dva seva so cepiva v prvem tromesečju po cepljenju ščitila dokaj dobro. Tretji sev (delta) podpovprečno oziroma, če ni bilo tretjega odmerka nično) in celo s tretjim odmerkom samo zadovoljivo. 

Sedaj se je cepit brezveze...

ampak, po domače. Zakaj nekdo nosi airbag brezrokavnik. Pa saj tega ne rabiš vsak dan..pa še če se razletiš, je veliko spremenljivk. :P Evo podobno...cepivo je isti šmoren. Mogoče bo, mogoče pa ne. starejši kot si, bolj se splača tvegat s cepivom.

Žalostno, zaskrbljujoče in škandalozno je pa sejanje strahu, sejanje in posiljevanje s strani vladnih in strokovnih inštitucij o "vehementnosti" uporabe cepiva.

Če me že glih omenjaš, moje sožalje😔

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, Kmet2 pravi:

Če me že glih omenjaš, moje sožalje😔

Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 32 minutami, izibajker pravi:

Marsikdo se lahko v tem članku najde. DELO, sobota 28. januar 2023 str. 13

IMG_20230202_092649.thumb.jpg.adae12555f28940c246b4e9e68b5043d.jpg

IMG_20230202_091328.thumb.jpg.ae43f09355b398fee9f9b4a307035c16.jpg

IMG_20230202_092621.thumb.jpg.c1b685cc714707fae687632051527616.jpg

...ma ne tretjina 3/4 je takih ....in te potem prepričuje vsak v SVOJO teorijo zarote 😂...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Akito said:

...ma ne tretjina 3/4 je takih ....in te potem prepričuje vsak v SVOJO teorijo zarote 😂...

ni jih 3/4, le tista tretina je glasna za popizdit. Vse to je zdaj preteklost. Nastalo praznino v identiteti zdaj polnijo z navijajanjem za wagner in putina. 

Zaenkat razen "sezonskih špic" v moji statistiki graviranja za pogrebne službe ni opaznega odklona. Do prvih cepljenj v DSO-jih  in v valu z Delto je bilo povpraševanje ×4. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V glavnem, več problemov imajo sedaj cepljeni kot necepljeni, kolikor jih sam poznam. Kup bolezni in smrti zaradi neznanega vzroka...nekomu so rekli zdravniki, da bi lahko bil vzrok neke eksotične bakterije, pred katero so ga komaj rešili, covid ali cepivo...bolan pa ni bil v zadnjih treh letih. In to pove nekdo, ki je zelo napadal necepljene. Prav tako je staknil sin od sodelavca eno hudo bakterijo, dobro, da so jo ugotovili in ga dali v umetno komo...ne ve kje je to staknil in nobeden drug v njegovi bližini ni bil okužen. Je pa tudi res, da ostalih pet cepljenih sodelavcev nima nobenih posledic...zaenkrat. Preboleli smo pa vsi covid po tem, ko se je eden šel cepit in bil par dni slab, pa ni šel na bolovanje, vsi ostali smo bili potem hkrati en teden doma v začetku 2022...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimajo 😁

Pa tudi na boljšem niso.

Če maš 50% precepljenost celtne populacije, s tem da maš 80-90% precepljenost starejše populacije, torej 50+, tiste populacije, ki umira (tak al drugače) ne moreš blebetat, o tem ,da umirajo zaradi precepljenosti.

Umirali so prej, umirajo sedaj in umirali bomo potem :P

Al je to gripa, al je to korona, al so to kronične bolezni...vse nekaj doda. Sam ne, plis ne mi nabijat, kako so na slabšem. Sem veliko mel za povedat preko cepiv, sam takih šmornov , ki jih pišeš, pa žal ne morem prebavit :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne mislim zagovarjat cepljenja ali necepljenja. Očitno so lahko posledice kot npr. V določenih primerih strdk in ostaloi po cepljenju, prav tako pa tudi po prebolevnosti covida necepljenih.

Izbira i cepljenju bi morala biti svobodna brez prisile.

Po mojem mnenju so nas 50+ prehitro dolocili za rizicno skupino kot celoto. 

Podpiram oa, dq so se starejsi 60 oz. 70+ cepili.

Preveliko št. Cepljenj rudi ni resitev, ker se obrambni mehanizen poleni.

Sploh mlade bi morali manj cepiti, ker to je 'armada", ki je virus premagala po naravni poti lažje.

Upamjmo, da ne bodo s kovidom izvajali kakšnih "raziskovanj" in da se ne bi kaj zalomilo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In ravno ta armada mladih ga preboleva po 2x na leto 🙁.

Najmanj 14 delovnih dni, porabljenih na račun davkoplačevalcev, poleg okuževanja drugih. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 urami, KARMEN1 pravi:

Najmanj 14 delovnih dni, porabljenih na račun davkoplačevalcev, poleg okuževanja drugih. 

in starejša armada. Kovid okužba ne izbira, je pa zelo pomembno da armada mlajših zlahka preboli. Sem ti dal tudi primer sinove tašče (ista starost kot jaz) že 3jič ali četrtič fasala kovid. Preživela bp..dela v šolstvu. Polno cepljena. In armada mularije necepljene..že 2x al 3x kovid (žrna od sina). 2uri vročine in to je to.

Morala: pretiravanje v eni ali drugi smeri je kretenizem. tako kot Vandrovec kliče apokalipso cepljenih je neumno pretiravanje z nošenjem maske v avtu :P

Definitivno pa se ne moreš usajat na mlado generacijo. Največ bolniških povleče srednja generacija. Četudi mal bolj na mehko prdne. Mlada generacija praviloma nima služb ali so samozaposleni. V JU pa vemo katera "generacija" mrgoli. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, KARMEN1 pravi:

Ja in tudi starejši ga prebolevajo večkrat oz. So nekateri še dolgo pozitivni, čeprav pravi stroka, da ga ne prenasajo naprej.

Tako, kot prehlad nekateri prebolevajo veckrat. Covid bo očitno ostal z nami še dolgo ali pa vedno in treba bo živeti z njim.

Cepiti se 10x v parih letih verjrtno ne bo prava rešitev.

Upajmo le, da ne bo oostal močnejši kot je sedaj in da so najtezje oblike zq nami.

Sem prebolel delto in je bila kar zoprna, lani oktobra pa še omikron, to pa ni bilo omembe vredno. Upam, da bodo naslednje različice še lažje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, vandrovec pravi:

V glavnem, več problemov imajo sedaj cepljeni kot necepljeni, kolikor jih sam poznam. Kup bolezni in smrti zaradi neznanega vzroka...nekomu so rekli zdravniki, da bi lahko bil vzrok neke eksotične bakterije, pred katero so ga komaj rešili, covid ali cepivo...bolan pa ni bil v zadnjih treh letih. In to pove nekdo, ki je zelo napadal necepljene. Prav tako je staknil sin od sodelavca eno hudo bakterijo, dobro, da so jo ugotovili in ga dali v umetno komo...ne ve kje je to staknil in nobeden drug v njegovi bližini ni bil okužen. Je pa tudi res, da ostalih pet cepljenih sodelavcev nima nobenih posledic...zaenkrat. Preboleli smo pa vsi covid po tem, ko se je eden šel cepit in bil par dni slab, pa ni šel na bolovanje, vsi ostali smo bili potem hkrati en teden doma v začetku 2022...

Jaz pa ne poznam nobenega cepljenega, ki bi imel kake probleme zaradi cepljenja. Mi opišeš prosim par primerov? ...katere bolezni in smrti zaradi neznanega vzroka pa so imeli? ..lahko napišeš vzrok tega?

...malo je treba razlikovat bakterije od virusov.

Človeško telo je sestavljeno iz trilijonov bakterij  in virusov, brez katerih ne bi mogli živeti. Vedno pa se človeški (živalski) imunski sistem bojuje proti škodljivim bakterijam in virusom.... in to s pomočjo "dobrih" virusov in bakterij, ki so nujno potrebni za "delovanje" našega organizma. Ni treba, da "fašeš" kako "eksotično" bakterijo... lahko se ti samo poruši ravnovesje med "dobrimi in slabimi bakterijami" .... pa si že lahko "adijo".

... en lušten članek... ..prvi, ki mi ga je ponudil internet...  https://vizita.si/zdravozivljenje/ne-bi-verjeli-koliko-bakterij-zivi-v-nas.html

in še..

https://www.dnevnik.si/1042818243

in še...in še

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 hours ago, Endlich said:

Ne mislim zagovarjat cepljenja ali necepljenja. Očitno so lahko posledice kot npr. V določenih primerih strdk in ostaloi po cepljenju, prav tako pa tudi po prebolevnosti covida necepljenih.

Izbira i cepljenju bi morala biti svobodna brez prisile.

Po mojem mnenju so nas 50+ prehitro dolocili za rizicno skupino kot celoto. 

Podpiram oa, dq so se starejsi 60 oz. 70+ cepili.

Preveliko št. Cepljenj rudi ni resitev, ker se obrambni mehanizen poleni.

Sploh mlade bi morali manj cepiti, ker to je 'armada", ki je virus premagala po naravni poti lažje.

Upamjmo, da ne bodo s kovidom izvajali kakšnih "raziskovanj" in da se ne bi kaj zalomilo.

Sej je. Samo pac nisi imel brez tega vseh privilegijev - ala preckanje meje, iti v zaprt prostor, lokal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Zivnorc pravi:

Jaz pa ne poznam nobenega cepljenega, ki bi imel kake probleme zaradi cepljenja. Mi opišeš prosim par primerov? ...katere bolezni in smrti zaradi neznanega vzroka pa so imeli? ..lahko napišeš vzrok tega?

...malo je treba razlikovat bakterije od virusov.

Človeško telo je sestavljeno iz trilijonov bakterij  in virusov, brez katerih ne bi mogli živeti. Vedno pa se človeški (živalski) imunski sistem bojuje proti škodljivim bakterijam in virusom.... in to s pomočjo "dobrih" virusov in bakterij, ki so nujno potrebni za "delovanje" našega organizma. Ni treba, da "fašeš" kako "eksotično" bakterijo... lahko se ti samo poruši ravnovesje med "dobrimi in slabimi bakterijami" .... pa si že lahko "adijo".

... en lušten članek... ..prvi, ki mi ga je ponudil internet...  https://vizita.si/zdravozivljenje/ne-bi-verjeli-koliko-bakterij-zivi-v-nas.html

in še..

https://www.dnevnik.si/1042818243

in še...in še

Prijatelj na fitnesu je po cepljenju stalno v problemih z zdravjem. 

Športnik, zdrava prehrana, nekadilec, ne pije alkohola. 

Po cepljenju ne more prehodit običajnih stopnic, be da bi moral počivati vmes. 

Drug prijatelj šofer, ni vedel kaj je zdravnik do cepljenja... 

Po cepljenju večkrat hospitaliziran, 200 pritiska, aritmije... 

Itd... 

Zgoraj opisana sta moja prijatelja in smo dnevno v kontaktu ne nekdo tretji, ki je slišal od četrtega... 

Jaz ne trdim, da je covid zarota, izmišljen itd

Menim pa da je prenapihnjen in podoben gripi za katero umre isto ali še več ljudi na leto samo mediji vam tega ne bodo povedali, ker je nekomu v interesu. 

Ne morem pa vrjet, da ste tako slepi, da tega ne vidite, kljub priznanju bivšega direktorja Pfizerja da cepivo ne preprečuje širjenja virusa, in ne preprečuje težje oblike covida itd... 

Da ne pišem v korupciji med glavo EU in Pfizerjem, vse javno dokazano itd... 

Nič, nabite si maske na pisker, pa eno 5 šusov v ramo in ste varni👍

Sej to je prava tema ane, korupcija, zavajanje in ovce... 🤔

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 21 minutami, Kmet2 pravi:

Menim pa da je prenapihnjen in podoben gripi za katero umre isto ali še več ljudi na leto samo mediji vam tega ne bodo povedali, ker je nekomu v interesu. 

Točno moj point. 

Reševanje pandemije z tiskanjem denarja, ter kovidnimi dodatki res ni pravi pristop.

Zanimivo je bilo zadnjič poslušat Neil deGrasse Tyson, ker je trdil, da se je šlo v veliki meri za "public health issue". V Ameriki Deželi kokakole in Mc junk food.:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sodelavc ma skos aritmije od cepljenja naprej, prej nikol, pa skos gorsko kolesari, fitnes, ne pije, ne kadi. Zdrav clovk :) res pa je, da se bliza 40,pol gre sam se na dol :)

Zadnc sm bil pr enmu mozakarju, ma hojco, da do skreta pride. Ker ne more vec hodt. V osnovi je itak pretezk, ampak po 3 susu je oblezu, ni mogu vec vstat iz postle. Covida sploh srecu ni, ker ne gre nkamr. 

Tko da ja, butast je blo posiljevat ljudi s cepljenjem, ce se ve, da dolocen odstotek ne prenese tega....in take pol srecas vsake tolk oz slisis storije, ki pa ratajo pravljice, ker so nekateri raje slepi. 

Vrhunski planiran korona nateg. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Itd... 

Zgoraj opisana sta moja prijatelja in smo dnevno v kontaktu ne nekdo tretji, ki je slišal od četrtega... 

Ne morem pa vrjet, da ste tako slepi, da tega ne vidite, kljub priznanju bivšega direktorja Pfizerja da cepivo ne preprečuje širjenja virusa, in ne preprečuje težje oblike covida itd... 

Če me že omenjaš...

...nič osebnega... ampak če odgovorim:

...lepo po vrsti stavek po stavku.

vem za nekaj ljudi, ki redno obiskujejo fitnes in se zdravo prehranjujejo z vsemi mogočimi dodatki, ene dva tudi direkt v žilo. ..nekateri izmed njih nekadilci... in ne pijejo alkohola.  Smo šli enkrat z enim nekam (pred cepljenjem) in je bilo treba iti tudi po stopnicah ..in je komaj premagal tistih nekaj stopnic, ki jih je moja žena  ( s potrjeno boleznijo) z lahkoto premagala.

... en žlahtnik ..pa še nekaj znancev, oz. sodelavcev, niso vedeli, kaj je zdravnik.... pol je pa eden izmed njih enkrat komaj preživel ( tudi par let pred cepljenjem).  ... pritisk... cukr... apnenje žil...itd... drugi pa  infarkt... strdki... tudi hospitaliziran.... zdravila...itd. Prej nikoli pri zdravniku. Hrusti, ki se jim ne more nič zgoditi. Ena znanka je komaj preživela porod svojega prvorojenega sina (pred 25 leti) ... počila žilica v možganih ( je na srečo lepo okrevala) ... primer mojega pokojnega starega očeta: brez razloga zaspal v postelji za večno.

Zgoraj opisane (nekatere) srečavam dnevno...in nismo samo v kontaktu...

Je res, da je kaka stvar prenapihnjena... in da ljudje umirajo dnevno....   me pa zanima, kakšen bi bil odziv ljudi (ki nasprotujejo vsemu), če ne bi storili nič v tej smeri... verjetno bi bila še veča "štala".

Smo slepi. Vsi. Eni za ene stvari, drugi za druge. ...in nikoli ne bomo izvedeli, kaj bi bilo, "če ne bi bilo"....

Korupcija? Kaj je to?... kje se izvaja?

Je ta prava tema. ... 

pa da še jaz napišem svoja opažanja:

Poznam na desetine ljudi, ki nimajo nikakršnih težav po cepljenjih.... staro in mlado.... imela je težave samo ena družinska prijateljica, ki ima mnogo zdravstvenih težav in je po prvem cepljenju dobila kar hudo reakcijo. Zdravniki so ji svetovali, da naj se ne gre več cepit proti Covid. Sedaj težav zaradi cepljenja nima.

Poznam pa nekaj ljudi, ki so v tem času pandemije (še pred cepljenjem) komaj preživeli okužbo z virusom  (verjetno kake gripe, ker covid baje ni nevaren). ... nekaj jih je žal preminilo, ki sem jih poznal ali slišal zanje od bližnjih. 

Kot sem napisal v uvodu, Nič osebnega... samo odgovarjam, kot si ti meni....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Itd... 

Nič bolj slepi nismo kot " športniki" , ki "zdravo" jeste razne praške in dodatke. A ne.

Ti bom js povedala eno zgodbo o takih zdravih športnikih, ki so cepnili še pred korono v starosti okrog 40 let. Enega je infakt, drugi pa je imel tumor v glavi. Oba drugače zdrava.

Zanimivo je to kako hitro začneš lepiti etikete o ovcah, pa si sam tudi del te črede.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 2. 2. 2023 ob 9:45, izibajker pravi:

Marsikdo se lahko v tem članku najde. DELO, sobota 28. januar 2023 str. 13

IMG_20230202_092649.thumb.jpg.adae12555f28940c246b4e9e68b5043d.jpg

IMG_20230202_091328.thumb.jpg.ae43f09355b398fee9f9b4a307035c16.jpg

IMG_20230202_092621.thumb.jpg.c1b685cc714707fae687632051527616.jpg

Teorije zarot. Veliko se jih je izkazalo za resnične.  Operation paperclip, Bohemian Grove, Epstinov otok, Začetek vojne v Vietnamu.... pa še bi našteval, pa nima smisla. Seveda so vmes tudi take butaste, da je zemlja ravna, in da zaradi cepiva vmreš do oktobra. Sta pa Snowden pa Asange veliko stvari sščivkala, pa mediji niso nikjer pisali, kaj nam delajo. Ker mediji morajo pisati to, kar je naročeno, drugače jih ni.

Sploh s pojavom interneta morajo mediji pisati po "naročilu". Informacije po internetu krožijo hitro ter zelo poceni. Tudi reklamiranje izdelkov na internetu doseže veliiikooo večjo publiko. Kako zasllužiti denar pri taki konkurenci in preživeti... tako, da si plačan za vsebino katero objavljaš... kdo to plača!? Tist, ki ima denar in agendo, kako zaslužiti še več denarja.

Ja, je treba kar veliko materijala pregledat, presrfat, da si lahko narediš neko jasno sliko, kako deluje ta sistem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, skalar36 pravi:

Ja, je treba kar veliko materijala pregledat, presrfat, da si lahko narediš neko jasno sliko, kako deluje ta sistem.

... je res. Ampak eni raje gledajo slike na platnu...jih fotografija ne zanimajo... in obratno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz poznam enega k se je cepu star 40 let, čez 2 leti jih je mel že 42. :P

Zakaj bi gledali teorije zarot po svetu? Ena fantastična zarota je bilo zdravstvo. Po ukazu politike in biznisa. V času korone ni bilo izgub v bolnišnicah, ko je korona minila so spet strašne izgube.

evo biznis, je bil in je še:

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/hitre-teste-vam-prodajajo-po-stirikratni-ceni-drzave-to-ne-zanima-1024275?fbclid=IwAR36NWIWveAStebBl_RF16usuNyJwkW9l9es7mSN38i31yAW1ogF6WM71A4

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Zivnorc pravi:

Če me že omenjaš...

...nič osebnega... ampak če odgovorim:

...lepo po vrsti stavek po stavku.

vem za nekaj ljudi, ki redno obiskujejo fitnes in se zdravo prehranjujejo z vsemi mogočimi dodatki, ene dva tudi direkt v žilo. ..nekateri izmed njih nekadilci... in ne pijejo alkohola.  Smo šli enkrat z enim nekam (pred cepljenjem) in je bilo treba iti tudi po stopnicah ..in je komaj premagal tistih nekaj stopnic, ki jih je moja žena  ( s potrjeno boleznijo) z lahkoto premagala.

... en žlahtnik ..pa še nekaj znancev, oz. sodelavcev, niso vedeli, kaj je zdravnik.... pol je pa eden izmed njih enkrat komaj preživel ( tudi par let pred cepljenjem).  ... pritisk... cukr... apnenje žil...itd... drugi pa  infarkt... strdki... tudi hospitaliziran.... zdravila...itd. Prej nikoli pri zdravniku. Hrusti, ki se jim ne more nič zgoditi. Ena znanka je komaj preživela porod svojega prvorojenega sina (pred 25 leti) ... počila žilica v možganih ( je na srečo lepo okrevala) ... primer mojega pokojnega starega očeta: brez razloga zaspal v postelji za večno.

Zgoraj opisane (nekatere) srečavam dnevno...in nismo samo v kontaktu...

Je res, da je kaka stvar prenapihnjena... in da ljudje umirajo dnevno....   me pa zanima, kakšen bi bil odziv ljudi (ki nasprotujejo vsemu), če ne bi storili nič v tej smeri... verjetno bi bila še veča "štala".

Smo slepi. Vsi. Eni za ene stvari, drugi za druge. ...in nikoli ne bomo izvedeli, kaj bi bilo, "če ne bi bilo"....

Korupcija? Kaj je to?... kje se izvaja?

Je ta prava tema. ... 

pa da še jaz napišem svoja opažanja:

Poznam na desetine ljudi, ki nimajo nikakršnih težav po cepljenjih.... staro in mlado.... imela je težave samo ena družinska prijateljica, ki ima mnogo zdravstvenih težav in je po prvem cepljenju dobila kar hudo reakcijo. Zdravniki so ji svetovali, da naj se ne gre več cepit proti Covid. Sedaj težav zaradi cepljenja nima.

Poznam pa nekaj ljudi, ki so v tem času pandemije (še pred cepljenjem) komaj preživeli okužbo z virusom  (verjetno kake gripe, ker covid baje ni nevaren). ... nekaj jih je žal preminilo, ki sem jih poznal ali slišal zanje od bližnjih. 

Kot sem napisal v uvodu, Nič osebnega... samo odgovarjam, kot si ti meni....

Hvala za odgovor, sicer ciničen a vseno. 

Vsak ima svoj križ in težave. 

Samo par kratkih odgovorov, ker me narobe ocenjuješ glede te stvari... 

Nisem noben nasprotnik cepljenja. 

Če pa me s tem posiljujejo, kljub dokazom, da cepivo ne deluje, kot so govorili pa me začne motit in nasprotujem. 

Jaz nobenega ne silim in prepričujem za cepljenje in tako bi pričajoval nazaj. 

Tudi sam poznam in večina po cepljenju nima nobenih stranskih učinkov, med drugim so to tudi moji starši... 

Kot sem napisal pa poznam tudi tiste, ki imajo po cepljenju velike probleme, ne želim si biti v tej statistiki, čeprav so v manjšini, ker so si pri teh zdravniki umili roke in ne priznavajo oz. je težko dokazljivo, da je od cepljenja... 

Sam sem pisal o zdravih ljudeh in predvsem mladih o posledicah cepljenja in ne o ljudeh, ki že dišijo po cipresah. 

Ker je dokazana tudi umrljivost po Covidu, ki je primerljiva z gripo. 

Prav tako je dokazano neučinkovitost zdravil, cepiv... 

Kaj je korupcija ti ne bom razlagal, delaš tam, kjer jo je veliko😏

Pa če si moral poudariti nič osebnega ti napišem nazaj isto, nič osebnega in tudi če bi bilo mi je povsem vseno, ker mi ti in ostali tu gor pomenite toliko, kot lanski sneg ali še manj... 

Vem, čustva so obojestranska😁

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsak od nas se je odločal po svoji presoji oz. Svojih interesih, kaj mu več pomeni. 

Zelo dobro je, da je veliko ljudi menilo, da mora biti prosta izbira cepiti ali necepiti se.

Resnično pa upam, da smo se iz tega kaj naučili, ko (če) se bo pojavila podobna zadeva, vsi mi, še bolj pa tisti ekstremni, ki so bili na obeh straneh glede ceoljenja.

Strpnost, razuniti druge in dopuščatu svobodo odločitve so lepe lastnosti. 

Konec koncev smo na isti ladji   

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!