Popularna objava mladench Objavljeno September 10, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2021 Včer vbistvu... Prva enduroooo furaaa RobiRoberto, Spasku, tomaz69 in 7 others 9 1
boki brm Objavljeno September 10, 2021 Opozori Objavljeno September 10, 2021 pred 34 minutami, mladench pravi: Včer vbistvu... Prva enduroooo furaaa a si se mau zataknu? ? Erikcslo, Ninč. in mladench 3
mladench Objavljeno September 10, 2021 Opozori Objavljeno September 10, 2021 (popravljeno) mau, nisem navajen teh gonilk z mašino gre Popravljeno September 10, 2021. Popravil mladench Ninč., Erikcslo, thumper in 1 other 4
izibajker Objavljeno September 12, 2021 Opozori Objavljeno September 12, 2021 Včeraj dopoldan. Ma skoraj zjutraj je še bilo. Kapučino in croissant v Izoli. Z enim našim soforumašem. In z lepim razgledom na dogajanje na placu... Erikcslo, RobiRoberto in C eagle 1 1 1
Buschi Objavljeno September 12, 2021 Opozori Objavljeno September 12, 2021 Ob 10. 9. 2021 ob 10:44, mladench pravi: Prva enduroooo furaaa Z crosscountry trdakom...
mladench Objavljeno September 12, 2021 Opozori Objavljeno September 12, 2021 pred 6 urami, Buschi pravi: Z crosscountry trdakom... Sj vem da tu na MS, pojem enduriranja, zelo širok ? tale XC za moje začetke in makedamske potke vrhunski Najots, Spasku, Kawasaki_rider in 4 others 6 1
smasher Objavljeno September 12, 2021 Opozori Objavljeno September 12, 2021 (popravljeno) ooo neeeee... kakšna pedantnost.. kaj potem če nekdo reče da je šel s komot cetnim kolesom po makadamu po kdo takoj popravljal da je to Gravel kolo ? Sedaj me skrbi kaj se zgodi če povem da sem na dvojno uzmeten XC dal cestne/mestne gume ? Popravljeno September 12, 2021. Popravil smasher RobiRoberto in Erikcslo 1 1
Buschi Objavljeno September 12, 2021 Opozori Objavljeno September 12, 2021 pred 24 minutami, smasher pravi: Sedaj me skrbi kaj se zgodi če povem da sem na dvojno uzmeten XC dal cestne/mestne gume ? Penzič.
smasher Objavljeno September 12, 2021 Opozori Objavljeno September 12, 2021 15 minutes ago, Buschi said: Penzič. Sej že nekaj časa razmišljam da bi si gravel kolo kupil.... samo mi vsakič ko pogledam cene dvigne pritisk.... Hočjo jurja za neko jajčasto opremo, treking kolo ki je prakitčno enako s karbonsko vilco in ravno balanco so od 700€ naprej, enako "gravel" kolo je 1500€ WTF ? Kaj tako neverjetno težko je preprosto dat MTB opremo na cestni okvir. Oprema na gravel biciklih pod 2 jurja je na ravni MTB za 700€.. še malo pa si bom v decatlonu kupu un jajc za 500€ ... ps: če ima kdo za posodit ali poceni prodat kakšno staro specialko še najraje kako 10 let staro trak madono s trojnim zobnikom na gonilkah ker se je moja kondicija zgubila in še ni našla poti domov in rabim lahkotne prestave za penziče
mladench Objavljeno September 12, 2021 Opozori Objavljeno September 12, 2021 Z gravelom si... Si... Si... Hipster ?♂️? smasher, ciciban in Erikcslo 3
Buschi Objavljeno September 13, 2021 Opozori Objavljeno September 13, 2021 CC-ja in Gravela nisem nikoli razumel. Niti se mi ni dalo ukvarjati z njihovimi rajderji, ki so še bolj čudni kot specihalkarji. Tko zlo ajnfoh ne gre iz roada na gravela, ker si omejen z širino, predvsem pa z višino gume. Na marsikatero staro specijalko je že podvig 25 gumo not spravt.
smasher Objavljeno September 13, 2021 Opozori Objavljeno September 13, 2021 (popravljeno) 8 hours ago, mladench said: Z gravelom si... Si... Si... Hipster ?♂️? Jaz sem pravi hipster, ne po izgledu ampak obnašanju, staro šaro k sebi vlečem in pol popravljam torej živim po tistem kar naj bi delali hipsterji "reduce, recycle, reuse" pri nas pa samo brčice na gor vihajo. Še večja žaljivka pa to da me družba meče v koš z milenijci, samo zaradi datuma rojstva... (sicer bibrekel da milenijski trend pri nas nastopil enkrat okoli 95, ampak globalno mečejo že vse po letu 85 v ta koš) 2 hours ago, Buschi said: CC-ja in Gravela nisem nikoli razumel. Niti se mi ni dalo ukvarjati z njihovimi rajderji, ki so še bolj čudni kot specihalkarji. Tko zlo ajnfoh ne gre iz roada na gravela, ker si omejen z širino, predvsem pa z višino gume. Na marsikatero staro specijalko je že podvig 25 gumo not spravt. A, ne samo sm kratek pa ne poznam nikor z specialko velikosti S da bi probal če mi splohnpaše taka poza, sem se pa naveličal krampasih gum. Ko sem bil mlad pa neumen sem lahko prišel domov ves blaten, zdej so skoraj vse že asfaltirali tle na obali in za malo občasnega šudra se ne splača met skozi kramparce na biciklu. Popravljeno September 13, 2021. Popravil smasher mladench 1
Buschi Objavljeno September 13, 2021 Opozori Objavljeno September 13, 2021 Valter nima nobenga Spešalabajza v tvoji velikosti v stacun?
Erikcslo Objavljeno September 13, 2021 Opozori Objavljeno September 13, 2021 Jaz sploh ne gledam kako razvrščajo kolesa, meni najbolj paše polno-vzmeteno in take vozim že dobrih 20 let. Veliko prijateljev mi je reklo da s takim kolesom težje voziš po cesti, seveda imajo prav, ampak jaz se vozim zaradi užitka in da se čimbolj zadiham!
Buschi Objavljeno September 14, 2021 Opozori Objavljeno September 14, 2021 (popravljeno) Nič ni boljšega, kot zaliti odličen rezultat najboljšega nogometnega kluba z njihovim uradnim pirom: Popravljeno September 14, 2021. Popravil Buschi thumper, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 2 others 4 1
Popularna objava skalar36 Objavljeno September 15, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2021 DAMI34, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 8 others 9 2
Kawasaki_rider Objavljeno September 15, 2021 Opozori Objavljeno September 15, 2021 (popravljeno) Neumen kmet ima debel krompir, skalar 36 pa... ? Popravljeno September 15, 2021. Popravil Kawasaki_rider Scarabeo 500, skalar36, RobiRoberto in 6 others 9
skalar36 Objavljeno September 15, 2021 Opozori Objavljeno September 15, 2021 pred eno uro, Kawasaki_rider pravi: Neumen kmet ima debel krompir, skalar 36 pa... je pameten pa sadi paradižnik, ki bogato obrodi Spasku, thumper, Mavti in 4 others 2 5
Spasku Objavljeno September 18, 2021 Opozori Objavljeno September 18, 2021 Recimo tole ravnokar sem prebral ni rubrike sport ali pa ne najdem https://www.slovenskenovice.si/sport/tekme/slovenija-se-bori-za-najmanj-srebrno-kolajno/
Alla Objavljeno September 18, 2021 Opozori Objavljeno September 18, 2021 pred 35 minutami, Spasku pravi: Recimo tole ravnokar sem prebral ni rubrike sport ali pa ne najdem https://www.slovenskenovice.si/sport/tekme/slovenija-se-bori-za-najmanj-srebrno-kolajno/ Hm...še na motosvetu ne najdeš športne rubrike, o medicini in verodostojnih člankih veš pa absolutno vse.... Zanimivo. ? Še ena izjema.... Aja, še link, da lahko preveriš ali zavajam https://motosvet.com/tabla/forum/40-zdrav-duh-v-zdravem-telesu/ (Vse na temo športa in rekreacije, zimski, letni, dvoranski,... športi...) C eagle, thumper, Spasku in 1 other 1 2 1
Darko3g Objavljeno September 18, 2021 Opozori Objavljeno September 18, 2021 95 let star veslač, ki je zmagal na veteranskem prvenstvu v veslanju v svoji kategoriji in premagal 80 let starega tekmeca. Tedybear, thumper, Akito in 1 other 4
Spasku Objavljeno September 19, 2021 Opozori Objavljeno September 19, 2021 10 hours ago, Alla said: Hm...še na motosvetu ne najdeš športne rubrike, o medicini in verodostojnih člankih veš pa absolutno vse.... Zanimivo. ? Še ena izjema.... Aja, še link, da lahko preveriš ali zavajam https://motosvet.com/tabla/forum/40-zdrav-duh-v-zdravem-telesu/ (Vse na temo športa in rekreacije, zimski, letni, dvoranski,... športi...) ti si pa nasla šport rubrikuostalo ne bom niti komentiral ker spet nakladadas v rubriki Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo?o koronavirusu bolano C eagle 1
thumper Objavljeno September 19, 2021 Opozori Objavljeno September 19, 2021 pred 15 urami, Spasku pravi: ti si pa nasla šport rubrikuostalo ne bom niti komentiral ker spet nakladadas v rubriki Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo?o koronavirusu bolano no jaz sem takoj našel temo "odbojka" : še kje sem našel : iskalno okence desno zgoraj
thumper Objavljeno September 19, 2021 Opozori Objavljeno September 19, 2021 Še slika ekrana Podolgovata svetla vrstica desno zgoraj s polkrožnim začetkom in koncem ki ima na svojem desnem koncu stilizirano povečevalno lupo , ki v računalništvu simbolizira iskanje. C eagle, maxxa, Kaldu in 2 others 5
Spasku Objavljeno September 20, 2021 Opozori Objavljeno September 20, 2021 On 9/19/2021 at 11:49 PM, thumper said: Še slika ekrana Podolgovata svetla vrstica desno zgoraj s polkrožnim začetkom in koncem ki ima na svojem desnem koncu stilizirano povečevalno lupo , ki v računalništvu simbolizira iskanje. Ti ki si racunalnisko pismen jaz k nisem niti pojma nisem imel kaj je tisto oknce pa print screen ne znam naredi da bi vprasal zakaj sluzi. }:->
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se