Buschi Objavljeno Junij 17, 2022 Deli Objavljeno Junij 17, 2022 Sej so vse maše plačane...zakaj bi še kaj u ofer dau????? GoBobi in Scarabeo 500 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Junij 17, 2022 Deli Objavljeno Junij 17, 2022 Rosi prau, da je konc za ta teden in da se je začel vikend... GoBobi, Frenk 67 in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2022 Deli Objavljeno Junij 17, 2022 Helikopter 🐕🦺 🚁 829232881_VID_20220617_1116331.mp4 Tedybear, GoBobi, DAMI34 in 4 others 3 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 17, 2022 Deli Objavljeno Junij 17, 2022 Super! Je bil R. iz GRS Bohinj tudi? Če ga ne poznaš....to je tisti, za katerega vsi v GRS vejo, da je njegov pes pametnejši in inteligentnejši od njega. 😜 RobiRoberto in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2022 Deli Objavljeno Junij 17, 2022 Nimam pojma. Ampak verjetno ne, ker danes smo imeli vajo vodniki reševalnih psov in pa jamarji. Tedybear 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 18, 2022 Deli Objavljeno Junij 18, 2022 pred 16 urami, Alla pravi: Helikopter 🐕🦺 🚁 829232881_VID_20220617_1116331.mp4 . .... ja kakšnmu je bilo treba mal pomagat 😁 .... AMPAK ... vsem so pa mahal repki 😁💪💪💪 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Junij 18, 2022 Deli Objavljeno Junij 18, 2022 Pa kva je s temi italjani nooo Jbg v kempu 3€ nism zastojn gonu ceu dan biciku 😩 DAMI34 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 18, 2022 Deli Objavljeno Junij 18, 2022 pred 1 uro, mladench pravi: Pa kva je s temi italjani nooo Jbg v kempu 3€ nism zastojn gonu ceu dan biciku 😩 divieto-prepoved bevande-pijača alcoliche ...pa sj sam veš...fakju italia Moralno sem na tvoji strani. Enako sem ga pred leti spušil v Sarajevu na baščaršiji, ko je moja 3 ure puzala po ogledih, potem sem pa našel lokal, kjer mi niso hotel postreč z "normalo" birro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 18, 2022 Deli Objavljeno Junij 18, 2022 pred 4 urami, mladench pravi: Pa kva je s temi italjani nooo nism zastojn gonu ceu dan biciku 😩 Če prav razumem, je od 3. do 30 junija 2022 ob praznikih in vikendih prepovedana prodaja pijač v stekleni in aluminijasti embalaži. Za plastično nič ne piše. Torej bi lahko eventuelno kupil dvolitrske plastenke piva, kot ga imajo na Hrvaškem ali drugo pijačo v plastenkah. Sicer pa zelo čuden ukrep. C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Junij 19, 2022 Deli Objavljeno Junij 19, 2022 (popravljeno) pred 13 urami, DAMI34 pravi: divieto-prepoved bevande-pijača alcoliche ...pa sj sam veš...fakju italia Moralno sem na tvoji strani. Enako sem ga pred leti spušil v Sarajevu na baščaršiji, ko je moja 3 ure puzala po ogledih, potem sem pa našel lokal, kjer mi niso hotel postreč z "normalo" birro Tole je mene sezul v Donjem Vakufu, k sem se ustavu po šestih urah na motorju, da en per spijem. Jebo ih Alah da ih jebo. Popravljeno Junij 19, 2022. Popravil Frenk 67 pik1, Tedybear, Scarabeo 500 in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 19, 2022 Deli Objavljeno Junij 19, 2022 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Tole je mene sezul v Donjem Vakufu, k sem se ustavu po šestih urah na motorju, da en per spijem. Jebo ih Alah da ih jebo. . ... malinovc začni pit pa bo 🤣🤣🤣 Alla, maus, Frenk 67 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 19, 2022 Deli Objavljeno Junij 19, 2022 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... malinovc začni pit pa bo 🤣🤣🤣 sam maline prej namoči v alkohol Frenk 67, pik1 in Bmflar 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Junij 19, 2022 Deli Objavljeno Junij 19, 2022 pr nas je kapitalizem tako udaril da so "šiptarji" (ne mislim slabšalnico ampak to je splošni naziv za sladoledarje ki večinoma izvirajo iz enake skupnosti), povečali izbor, razen sladoleda in sladic (in banansplitov.. in vsej ostalih kremno smetanastih zadev) začeli ponujat še PIVO IN KOKTEJLE... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 20, 2022 Deli Objavljeno Junij 20, 2022 Ene znance imamo, se poznamo že kar nekaj let, tu in tam se občasno dobimo na kakšnem piru, špricarju, debati... Včeraj je padla ena taka debata, kjer sva spoznala oz. bila razsvetljena, da zemlja ni okrogla ampak ploščata... Njuno goreče zagovarjanje in "argumentiranje" omenjene flat earth teorije, pa... Niti najmanj se nista šalila, kljub vsemu pa bi naslov včerajšnje burleske gladko lahko ustrezal naslednjemu stavku: Saj ni res, pa je. RobiRoberto, Kugelschreiber, GoBobi in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 20, 2022 Deli Objavljeno Junij 20, 2022 ... pa sej je ploščata.... okrogle oblike... in ne kvadratne, kot so to trdili včasih... ...zato pa v puščavi recimo hodiš v krogih, če se izgubiš...ker v drugačnem primeru bi prišel do prvega vogla...pa bi se obrnil... Evo dokaz: Ploščata v obliki kroga: RobiRoberto, Mavti, GoBobi in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 20, 2022 Deli Objavljeno Junij 20, 2022 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... pa sej je ploščata.... okrogle oblike... in ne kvadratne, kot so to trdili včasih... ...zato pa v puščavi recimo hodiš v krogih, če se izgubiš...ker v drugačnem primeru bi prišel do prvega vogla...pa bi se obrnil... Evo dokaz: Ploščata v obliki kroga: neki mi ni jasno, kako potem avion iz Amerike leti levo in pride v Azijo ali EU, al mora vedno desno? Sicer pa majo tvoji kolegi prav. Ploščata je, sem na gugl zemljevide pogledu in okrogle oblike. No 2D je. Mavti in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Junij 25, 2022 Deli Objavljeno Junij 25, 2022 Da se je še stric Gugl spomnu na nas 😃 RobiRoberto, Buschi, DAMI34 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Junij 25, 2022 Deli Objavljeno Junij 25, 2022 ...tale, ki ga zdaj že 3 leta vidim v tem cajtu na skoraj istem parkir placu ...najbrž ima kar abonma tu 😂... boki brm, SAR-Solo Adventure rider, Frenk 67 in 2 others 3 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Junij 30, 2022 Deli Objavljeno Junij 30, 2022 Cakam samo pr dohtarju in berem 10 priporočil za zdravo spanje... Pismo, pr nas 100+ je vsak seks telovadba. bajkr88, RobiRoberto, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 1, 2022 Deli Objavljeno Julij 1, 2022 . ... dva nova "brata" .... za u motokujaunk 😁 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Julij 3, 2022 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2022 Da sem včeraj končno našel čas in uredil-servisiral zadnjo zavoro pik1, Quest in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2022 Deli Objavljeno Julij 3, 2022 Še zmorem. 👍 Kawasaki_rider in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Julij 4, 2022 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2022 Tamle v sosednji temi Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje, so me res nasmejali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2022 Deli Objavljeno Julij 5, 2022 Huanita na celmu svejti je mene najdla in bi bla rada moja frendica https://www.facebook.com/friends/requests/?profile_id=100082632888717 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 6, 2022 Deli Objavljeno Julij 6, 2022 GoBobi, GregorM, Mavti in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se