Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno
pred 18 urami, nejc74 pravi:

Zame so pezdeti recimo uni k starim mamkam Kirby sesalce za vrednost osmih penzij prodajajo tako daj jim niti ni jasno kaj kupijo.

A se to še dogaja? Moraš biti pa cepljen, če jim nasedeš.

Objavljeno

še žiu :ras: 

tečen, zaspan in len ... kar pa verjetno ni posledica cepljenja, ker taka stanja se pojavljajo že nekaj 10 let :huh: 

Objavljeno
pred 27 minutami, maus pravi:

še žiu :ras: 

tečen, zaspan in len ... kar pa verjetno ni posledica cepljenja, ker taka stanja se pojavljajo že nekaj 10 let :huh: 

AZ prime čez nekaj dni...še mal pa boš ninđo v vodo rinu :P, Sneči bo pa po Jadranki začel noret :D

• Haha 2
Objavljeno
7 hours ago, thumper said:

profesionalno si se prodajal ženskam ?? :eek:

no ja vsaka ti čast za gibčnost.. :P

douzina, ne pa gibcnost

gnar je gnar, vazno da krozi baje

Objavljeno

Nisem se na vrsti... 

Sem pa danes slisala spet eno cvetko... Da bodo/ bomo cepleni sevali???

Objavljeno

Ja, tudi to, da sploh ne rabimo zelenega potrdila, ker že imajo na mejah detektorje, ki zaznajo, da si bil cepljen ???.

• Haha 2
Objavljeno

sam baje te pol lahko iza ovinka zmerijo kok hitro peles ?

Objavljeno
pred 7 urami, nejc74 pravi:

sam baje te pol lahko iza ovinka zmerijo kok hitro peles ?

zdej se pa ne bom cepu...k to je pa res preveč--

• Haha 2
Objavljeno

Stevilko majo itak samo sebi namen ???

50x najmanj v dveh dneh

Screenshot_20210604_110653.jpg

Objavljeno
pred 12 urami, Ninč. pravi:

Nisem se na vrsti... 

Sem pa danes slisala spet eno cvetko... Da bodo/ bomo cepleni sevali???

tej mau strah, a?:lol1:

• Haha 3
Objavljeno
pred 14 minutami, VS800 pravi:

tej mau strah, a?:lol1:

Cist nč, k zemla use vn uzame :naughty:

Objavljeno
pred 13 urami, KARMEN1 pravi:

Ja, tudi to, da sploh ne rabimo zelenega potrdila, ker že imajo na mejah detektorje, ki zaznajo, da si bil cepljen ???.

no, na mejah je marsikateri borut.

Je šel tip v Cro. Jelko je jasno povedal, 22 dni od prejema AZ prvega šusa, pa lahko greš.

Greš moj kurac, so ga zavrnil, ker je prejel tudi drugi šus. Za drugi šus pa spet moraš čakat 14 dni. Je tip laufal nazaj do Posotojne in plačal HAGT, da je lahko zadostil birokraciji...ps. pri drugem prehodu, so pa rekli Hrvatje: samo naprej, še pogledal niso.

Danes na radio1 :D

ps. naši niso nič boljši 

pss. da ne govorim o cepilcih, objestni, netolerantni, polni sami sebe.

Baje lahko prosiš za drugi šus AZ prej kot pretečejo 3je meseci...sem klical. 10x, končno zveličana pička dvigne telefon. Povem situacijo, prosim za dogovor o cepljenju. Ja to pa je nemogoče, mi full delamo. Ok. pravim, vam lahko vsaj povem, kdaj imam čas, da se prilagodim, terensko delo pa to? Je rekla da ne, boste že dobil sms. 

Sm se zahvalil in reku, razumem, torej, vas ne briga, če izgubim službo, ker ste tok zasedeni. Sam ne me klicat potem, če priletim v 10ih minutah, kot je bilo prvič, ker je cepivo ostajalo in si je 5 bab riti praskalo. Da ne govorim o vseh dodatkih, ki jih kasirajo, pfuj svojat gnila.

Objavljeno

Šele sedaj vidim, kakšno srečo sem imela, da so mi dodelili Janssen.

14 dni in že potujem povsod.

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno

Čist vse na tem svetu je napredovalo, edin cepljenje ne. Pa ne vem zakaj ne nardijo, enga cepiva, k ga bi cuknu 0.5 po štamparlu. Jest bi se večkrat cepu, pa tumperja bi s samo vzel, :naughty:  tko pa tista igla...:panic:

Objavljeno
pred 3 urami, KARMEN1 pravi:

Šele sedaj vidim, kakšno srečo sem imela, da so mi dodelili Janssen.

14 dni in že potujem povsod.

Jaz tudi sedaj potujem povsod brez cepljenja...to je še večja sreča :naughty:

Objavljeno
pred 27 minutami, skalar36 pravi:

Čist vse na tem svetu je napredovalo, edin cepljenje ne. Pa ne vem zakaj ne nardijo, enga cepiva, k ga bi cuknu 0.5 po štamparlu. Jest bi se večkrat cepu, pa tumperja bi s samo vzel, :naughty:  tko pa tista igla...:panic:

kje se lah prijavim? A obstaja kaka aplikacija? :P

pred 11 minutami, vandrovec pravi:

Jaz tudi sedaj potujem povsod brez cepljenja...to je še večja sreča :naughty:

brez testiranja pa ne..palčko ti v možgane rinejo..bogve kaj si že fasal :D

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

brez testiranja pa ne..palčko ti v možgane rinejo..bogve kaj si že fasal :D

Samo za Cro bi trenutno rabil hitri test...v GO ga narediš s slino, pljuneš. Problem je, ker trenutno nimam časa pohajat, sam nimam nobenih obveznosti, partnerka pa en kup...oranje, sajenje, košnja trave, ni da ni...ta vikend spet nikamor ?

Objavljeno

Potem pa imam vseeno večjo srečo ?????.

Nimam oranja, sajenja, košnja le po vrtu. 

Cepljenje je bila moja odločitev, da zaščitim sebe in svojo okolico, predvsem zato, ker imam v službi velike možnosti okužbe. Zato je zame to največja sreča, ti pa si misli, kar hočeš, tvoja stvar ?.

Včeraj sem bila na Plominki, jutri grem na Grobnik, potem pa me čaka Jadranka ?.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

Zdej pa mene neki zanima. Informacij je malo morje. Pa 6x na dan se spreminjajo. Al pa js ne zastopim. Predvidimo da sem cepljena. In imam "svobodo gibanja" in spokam na fitnes na hrvasko- medžimurska županija. .. Kaj rabim za nazaj v slovenijo? Hitri iz njihove drzave? Al sem oproscena nastavlanja... 

Banda se je posodobila, ne mors vrjet... Sej so rabl 3mesce za 2min dela z guglom ?

Screenshot_20210604_213449.jpg

Objavljeno
pred 5 urami, skalar36 pravi:

pred 5 urami, DAMI34 pravi:

kje se lah prijavim? A obstaja kaka aplikacija? :P

tedensko cepljenje poteka redno od pon-čet 16h-16h20min in pet 13,30h - 13.50h ..če je slučajno cepivo pretoplo je ohlajeno laškozdravilo.. 

pred 3 minutami, Ninč. pravi:

Al pa js ne zastopim.

Predvidimo da sem cepljena.

I Al sem oproscena nastavlanja... 

ne zastopiš..

nisi..

ne nisi..

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 15 minutami, Ninč. pravi:

Zdej pa mene neki zanima. Informacij je malo morje. Pa 6x na dan se spreminjajo. Al pa js ne zastopim. Predvidimo da sem cepljena. In imam "svobodo gibanja" in spokam na fitnes na hrvasko- medžimurska županija. .. Kaj rabim za nazaj v slovenijo? Hitri iz njihove drzave? Al sem oproscena nastavlanja... 

Banda se je posodobila, ne mors vrjet... Sej so rabl 3mesce za 2min dela z guglom ?

Če si cepljena, ne rabiš nič.

Objavljeno
pred 3 minutami, KARMEN1 pravi:

Če si cepljena, ne rabiš nič.

To se hoče brat ???

Objavljeno

In, a se ga mate cez mejo, zdej k ste cepljeni? ?

Objavljeno
pred 16 urami, vandrovec pravi:

Samo za Cro bi trenutno rabil hitri test...v GO ga narediš s slino, pljuneš. Problem je, ker trenutno nimam časa pohajat, sam nimam nobenih obveznosti, partnerka pa en kup...oranje, sajenje, košnja trave, ni da ni...ta vikend spet nikamor ?

in za domov, velja 48 ur. Če si lastnik nepremičnine 72 ur.

Kako misliš, da bo pa moja žena šla na morje? Če ne bo sprememb bo za dol hitri, za nazaj čez 14 dni bo dan pred odhodom spet naredila hitrega. 

Lahko pa čisto nič ne narediš za domov (odvisno od službe in dopusta) ti napišejo karanteno in 5i dan nardiš HAGT in si rešen.

Tole o pljuvanju mi sicer ni jasno, vendar Hrvat, če pogleda, hoče videti vse napisano, kdo, kdaj, kje, izvajalec mora biti EU priznan, tip testa (tudi EU priznan)

pred 11 urami, Ninč. pravi:

tule vse piše:

https://www.avtokampi.si/novice/hrvaska-prehod-meje

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!