RobiRoberto Objavljeno November 1, 2016 Deli Objavljeno November 1, 2016 (popravljeno) Danes je "praznik" in res ne vem, če se lahko tudi danes "dela". Nisem veren, toda če so bolniki oproščeni postnih dni, sem tudi jaz invalid oproščen "delovnega posta" ... Trajalo je približno 20 minut. Najprej sem "Robertomobil" očistil s krpo, rjo "napadel" z WD40 in verigo namazal z zato nemenjenim oljem. Ker mi "firbec ni dal miru" in me je zanimala "luknja" zaradi katere sem se moral domov pripeljati po prazni levi zadnji zračnici, sem to zračnico najprej napolnil s pomočjo komresorja in po tem mi je napolnjene zračnice ni bilo treba dati v vodo, ker je bila "luknja" dovolj velika, da sem na dlani začutil izhajajoči zrak ... Položaj "luknje" sem tudi označil s flomastrom in če imam vse potrebno, bom to zračnico tudi zakrpal in jo imel "v rezervi". Popravljeno November 1, 2016. Popravil RobiRoberto notranc, Joker, Ktr1sk in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 2, 2016 Deli Objavljeno November 2, 2016 (popravljeno) Ekstra d.o.o. | Čučkova ulica 6/A | 2250 Ptuj | Slovenija ID za DDV: SI35612126 | TRR: 04202-0001395282 IBAN SI56042020001395282 | SWIFT KBMASI2X Telefon: +386 (0)2/745-01-33 ali +386 (0)2/745-03-34 E-naslov: eurobike@eurobike.si Pozdravljeni, RobiRoberto Zahvaljujemo se za vaše naročilo v spletni prodajalniEurobike. Vaše naročilo smo pregledali. V primeru "Plačila po povzetju" vam bomo vaše naročilo dostavili. V primeru plačilne metode" Po predračunu" lahko sedaj izvedete plačilo (ne pozabite, da vaše naročilo velja kot predračun) in vam bomo po plačilu, vaše naročilo dostavili. V primeru osebnega prevzema v trgovini na Ptuju, vas bomo po elektronski pošti obvestili, kdaj lahko artikel osebno prevzamete. Ne glede na odločitev glede plačila ob naročilu, lahko naročilo poravnate v trgovini osebno. Status vašega naročila in podrobne podatke o naročilu lahko preverite s prijavo v vaš račun. V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate preko eurobike@eurobike.si ali nas pokličete direktno na +386 (0)2/745-01-33 ali +386 (0)2/745-03-34 med našim delovnim časom. Če želite hitro dobavo naročila, prosimo to sporočite na eurobike@eurobike.si. Več podrobnosti lahko pogledate tukaj... Št. potrdila: 100000846 za naročilo št.: 100002044 Podatki za plačilo: Način plačila: RobiRoberto Idrija IDRIJA, Primorska, 5280 Slovenija T: 0300 ooo 000 Plačilo po povzetju (+1.5€) Naslov za pošiljanje: Način odpošiljanja: RobiRoberto Idrija IDRIJA, Primorska, 5280 Slovenija T: 000 ooo ooo Pošta Slovenije Artikel Sku Količina Znesek skupaj Znesek (brez DDV) 8,03 € Znesek (z DDV) 9,80 € Dostava 5,37 € Provizija plačilne metode 1,50 € Davek 1,77 € Za plačilo 16,67 € Plašč Kenda K-841 16" D4418 1 4,75 € Zračnica Vee Rubber 16" Tip Presta 20677 - 02 1 3,28 € Zahvaljujemo se vam za nakup,Eurobike Popravljeno November 2, 2016. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 2, 2016 Deli Objavljeno November 2, 2016 Ker v soboto nisem prišel po kolo, bo popravljeno šele danes popoldne ... V mesto sem se seveda odpeljal z mestnim avtobusom, za nazaj domov sem se pa odločil iti peš in se spotjo ustaviti še v Merkurji in kupiti manjkajoči imbus M4 in tam sem zagledal "svetega duha" mojega bratranca, ki me je rade volje pripeljal nazaj domov ... Pepos, C eagle, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 2, 2016 Deli Objavljeno November 2, 2016 Roberto "štromar": Danes sem v delavnici dokončal eno od "novosti", začeti brez moje vednosti in prisotnosti in s tem poskrbel, da bojo "naši kadilci" v "kadilnici" zopet imeli luč in jaz v garaži zopet elektriko v vtičnici ... Za drugo "novost", oziroma vračanje stanja v njegovo nekdanje stanje, pa bo moral poskrbeti "avtor", pri čemer mu bom jaz seveda rad pomagal ... malakai, C eagle, Bmflar in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 Danes, ozirome sedaj, brez fotografij! Ker včeraj nisem preveril, če je na koncu kabla na drugi strani zidu tudi vtičnica in ker mi je šele fant od najine hčerke povedal, da je še ni, sem imel velikooo srečo, da pri svoji zagnanosti nisem naredil kratkega stika in on je seveda poskrbel, da kratek stik do "privitja" vtičnice ne bo mogoč, tako da je tisto kar sem včeraj naredil jaz, on zopet vrnil v prejšnje stanje ... Danes sem od poštarja pričakoval kar dva paketa (novo kamero in plašč ter zračnico za trikolo), vendar mi poštar ni prinesel nič, tako da mi ostane edino pozitovno upanje le še to, da je moje kolo danes končno ready to prevzem ... C eagle in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 Leseno kolo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 (popravljeno) HVALA hčerkinenemu fantu, ker me je "osvestil", HVALA ker je ustrezno ukrepal in HVALA moji sreči, da se v delavnici včeraj ni bliskalo in grmelo in da mene ni nekontrolirano prestavil z delovne mize na tla, z nepredvidenim "pristankom in njegovimi posledicemi" ... Popravljeno November 3, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2016 Deli Objavljeno November 4, 2016 Hiphiphura, če ne bi bila dostava mojega drugega današnjega paketa tako časovno neugodna, po kosilu ne bi "šravfal", ampak bi izkoristil današnje lepoooooooo vreme in preizkusil delovanje popravljenega kolesnega menjalnika z vožnjo vsaj do brusovih klavž, najbrž kar do putrihovih ... notranc, Pepos, .... in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno November 4, 2016 Deli Objavljeno November 4, 2016 (popravljeno) Prej si čakal in čakal, zdaj si pa dobu vse na en dan Tele kenda plašči so res hudi Popravljeno November 4, 2016. Popravil Arzen RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2016 Deli Objavljeno November 4, 2016 "V družinski proračun" sem že dodal besedilo, za Robertota vsaj do njegovega rojstnega dneva v marcu prihodnje leto NIČ VEČ, razen če bo to kaj takega, "brez česar se ne da več živeti" ... V delavnici bom moral zamenjaati tri "dotrajane fluorescentne cevi", ki namesto belo svetijo bolj rumeno in za kar sem od svoje drage že dobil odobritev za nakup ... .... in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno November 4, 2016 Deli Objavljeno November 4, 2016 pred 18 minutami, RobiRoberto pravi: "V družinski proračun" sem že dodal besedilo, za Robertota vsaj do njegovega rojstnega dneva v marcu prihodnje leto NIČ VEČ, razen če bo to kaj takega, "brez česar se ne da več živeti" ... V delavnici bom moral zamenjaati tri "dotrajane fluorescentne cevi", ki namesto belo svetijo bolj rumeno in za kar sem od svoje drage že dobil odobritev za nakup ... Jah povej ji ceno za dražje cevi, pa si z razliko kupi še kej drugega Bmflar in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2016 Deli Objavljeno November 4, 2016 Tudi druga "današnja igrača" je prispela v Idrijo. V kompleti sicer ni spominske kartice (cca 5 €), vendar se prazen akumulator vseeno že polni: JuHuHu ... notranc, Bmflar, SAR-Solo Adventure rider in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 "Suma sumarum": imam dve kameri SJ4000, eno original in drugo ponaredek z "vgrajeno napako", obe skupaj sta me stali 150 € , zato uuupam, da bo nova kamera "brez vgrajene napake" snemala še dooolgo časa, tista z "vgrajeno napako" pa bo, razen objektiva, lahko za njene rezervne dele ... Današnje "kislo vreme" je bilo kakor naročeno za poizkus snemanja v slabših vremenskih in svetlobnih pogojih in s kvaliteto posnettka sem zelooo zadovoljen ... notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Robertos trimobil je zopet ready to race ... HVALA Vardero team iz Logatca za tehnično pomoč ... ;-) HVALA hčerki, za to česar sploh še nisem poskusil, ampak že sedaj vem, da bo moralo biti zelooo dobro ... Joker, Keiko, vuk76 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 6, 2016 Deli Objavljeno November 6, 2016 (popravljeno) Danes sem se s triemom že prevozil približno 30 m, od vhoda v hišo in delavnico, do garaže ... Včeraj sva s hčerinim fantom zapustila delavnico točno ob 18.00 in od takrat naprej je moja "splošna, modelarska in maketarska" delavnica zopet fulll ready to work ..., ..., oziroma moram za moje potrebe pri barvanju maket z airbrushem zamenjati še tri fluorescentne cevi ... OGLASI: Kupim plovno sredstvo za brze i duboke vode ... ARSO: Na zahodu in jugu države se je danes zjutraj pričelo razlivanje rek. Najmočneje je porasla reka Idrijca, ki poplavlja v širšem obsegu, a je pričela upadati. Opozorilne pretoke presegajo tudi reke Tolminka, Soča v Solkanu, Vipava s kraškimi pritoki, Kolpa v zgornjem toku, Poljanska Sora v spodnjem toku in Sava Bohinjka s pritoki, ki še vedno naraščajo. Popravljeno November 6, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar, notranc in Pepos 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 7, 2016 Deli Objavljeno November 7, 2016 Robi, Kadar montiraš zračnice je dobro (še posebno pri novem plašču) , da jih naprašiš s smukcem (otroški puder) , ker jim občutno podaljšaš življensko dobo (manj se brusijo) pa še lažje jih montiraš. lp RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 7, 2016 Deli Objavljeno November 7, 2016 (popravljeno) Smukec mi je celo še znan, med montažo plašča pa sem se spomil tudi tega, da sem njegova (plaščeva) robova kdaj "namazal" z milom stopljenim v vodi in za montažo plašča na obroč kolesa nisem rabil nobenega orodja, ampak so zadostovali samo prsti. Ali je moj spomin tokrat OK ??? Popravljeno November 7, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 8, 2016 Deli Objavljeno November 8, 2016 Naš vrt danes, seveda z našo predhodno privolitvijo, toda vseeno ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 HVALA moji dragi včeraj, ki je bila takoj po svoji službi moj prevoznik da Sam Svuj Mujstr, kjer sem kupil tri fluorescentne sijalke (?) in starterje, tako da bom v prihodnjih meseceh, ko bo moja kolesarska sezona "na čakanju", v delavnici lahko barval makete z airbrushom in z dovolj potrebne svetlobe ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 Ker je bilo poslušanje "rovokopača" celo dopoldne preveč za mojo poškodovano glavo, ... ..., sem se po današnjem precej zgodnjem kosilu vsedel na kolo in odpeljal v malo bolj mirno okolje. V Idrijski Beli sem doživel kar dve presenečenji in sicer, da se mi pr'Lajštu ni bilo več treba voziti po taki ali drugačni "obvoznici" in da razlog za to ni bil asfaltiran, kakor sem do danes pričakoval, ampak je zopet lesen, kar bo kopališče pr'Lajštu ohranilo tako, kakršno je že ves čas, od kar se ga jaz spominjam (osnovna šola). Ker sem med vožnjo v levi dlani ves čas občutil večjo obremenitev in v vzratnem ogledalu videl samo asfalt, sem to takoj po vrnitvi domov tudi popravil. Moj kratkoročni spomin je še vedno zelooo ubooog. Ko sem se vrnil nazaj v stanovanje nisem nikjer našel očal, katera sem uporabljal med vožnjo, zato sem se vrnil v vhodno vežo, kamor ponavadi po vožnji najprej odložim čelado, očala, rokavice in flaško, nato sem preveril še okensko polico zraven vhoda v hišo, na katero sem odložil inbus ključ za vijak na "levem rogu" kolesa in nazadnje pogledal še v delavnico, kamor sem šel iskat potreben imbus ključ in ker očal nisem našel nikjer, sem "za vsak" slučaj pogledal še v predal "moje" delavne mize v dnevni sobi, kamor očala v njihovem "etuiju" vedno spravim in res so bila očala v etuiju tam, ker sem v trenutku pozabil, da sem jih tudi tokrat že spravil tja ... Koliko kilometrov bom s kolesom prevozil letos ??? Lansko leto sem jih malo manj kakor 3.000. Letos ... SAR-Solo Adventure rider, Joker, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 Ob 9.11.2016 at 9:16, RobiRoberto pravi: HVALA moji dragi včeraj, ki je bila takoj po svoji službi moj prevoznik da Sam Svuj Mujstr, kjer sem kupil tri fluorescentne sijalke (?) in starterje, tako da bom v prihodnjih meseceh, ko bo moja kolesarska sezona "na čakanju", v delavnici lahko barval makete z airbrushom in z dovolj potrebne svetlobe ... Robi tu si ga pihnil, sijalke NE sodijo med odpadno steklo. Imaš v elektro trgovinah posebne zbiralnike za fluo sijalke, tja sodijo. Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 (popravljeno) Sedaj vem, prej pa nisem vedel in tudi spomnim se ne, da bi v kakšni trgovini že kdaj videl tak zbiralnik ... SLOVENIJA moja dežela = UDRI PO SIROMAKU ... Popravljeno November 10, 2016. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 pred 19 urami, RobiRoberto pravi: To Robi, to so pravi krti, ne pa naše male sirote Kor13 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 (popravljeno) Taki krti v Idriji dajejo tudi meso in mleko ... Včeraj sem pri kopališču pr' lajštu v Idrijski Beli nekaj spregledal in ker mi je to kasneje povedal hčerkin fant, sem se danes že pred kosilom odpeljal to preveriti in res je narasla Idrijca pustila posledice tudi na "cigu mostu". Zakaj sem se od doma odpeljal že pred kosilom? Zato ker je današnje vreme oblačno in brez padavin za snemanje z mojo "mini kamero" bolj ugodno, kakor spremembe svetlobe sonce / senca kot prejšnjič in zato upam, da je moj današnji posnetek vožnje s kolesom Putrihove klavže ---> kopališče pr' lajštu uspelo bolje, kakor prejšnič. Zaenkrat samo današnje fotografije, ker objava video posnetka na Youtube, z našo internetno povezavo, traja in traja in traja ... Popravljeno November 10, 2016. Popravil RobiRoberto notranc, Bmflar, Keiko in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 Očitno kamera SJ4000 Robertotu ni usojena ... Predvajanje ni mogoče. Poskusitr znova pozneje. Če se težava ponavlja, poiščite napotke na spletnem mestu www.xbox.com/support 0xc00d002f Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se