raza Objavljeno December 16, 2021 Opozori Objavljeno December 16, 2021 In koliko jih gre policiji in lastnikom potovalnih agencij? Pa še kakšen preprodajalec izven Slovenije se najde vmes....
MiNa Objavljeno December 16, 2021 Opozori Objavljeno December 16, 2021 (popravljeno) Ultimativna želja vsakega pri nas je, da vozi tisto, kar vozi sosed Vsi brez lastnega jaza.... Popravljeno December 16, 2021. Popravil MiNa raza in vandrovec 1 1
spartanbp Objavljeno December 16, 2021 Opozori Objavljeno December 16, 2021 (popravljeno) En moj sosed vozi Hondo, drugi je zaljubljen v Ducatije, tretji v BMW-ja, sam pa imam Yamaho (prej Kwake) Tako smo pisano kot Brazilija Popravljeno December 16, 2021. Popravil spartanbp
vandrovec Objavljeno December 16, 2021 Opozori Objavljeno December 16, 2021 pred 5 urami, MiNa pravi: Ultimativna želja vsakega pri nas je, da vozi tisto, kar vozi sosed Vsi brez lastnega jaza.... Ne vem, ker motorje ima samo en sosed, pri avtih pa, ravno zato, ker ga ima sosed ga nočem. V znamke pa nisem zaljubljen...pri motorjih je pomembno enduro, pri avtih dizel.
DAMI34 Objavljeno December 16, 2021 Opozori Objavljeno December 16, 2021 in v tej temi je pomembno, da se osredotočimo na novega Tigra 1200. MiNa, Bostjan L, raza in 1 other 1 2 1
MiNa Objavljeno December 16, 2021 Opozori Objavljeno December 16, 2021 @vandrovec, @spartanbp saj poznata, izjeme potrjujejo pravilo . Še OT Triunfa še nisem imel, pa kdaj? Ne bo 1200...
Joker Objavljeno December 16, 2021 Opozori Objavljeno December 16, 2021 (popravljeno) pred 17 urami, spartanbp pravi: 17.750 v Nemciji za Tigra, za GS-a pa 19.200 €. Obe osnovni razlicici. S tem, da ima Tiger ze polaktivno vzmetenje, za katerega BMW zahteva dodatni denar. Koliko pa, mi ni znano. Ker vidim, da nisi kliknil linka s slovenskega konfiguratorja, ki sem ga pripel par postov višje, ti pripenjam še nemškega. Cene pa so tako ali tako enake! Ker govoriš na pamet. 19200€ ne stane niti osnovni GSA. Der BMW Motorrad Konfigurator - Alle Modelle, Farben, Pakete und Preise im Überblick (bmw-motorrad.de) Pa da ne bo pomote. Ne delam reklame za BMW. Ko bo (če bo) v Sloveniji možno preizkusit novega Tigra, bom med prvimi v vrsti. Ampak če že primerjamo, dajmo objavljat prave podatke. Popravljeno December 16, 2021. Popravil Joker luxsa, GoBobi, siks in 1 other 4
MARJA Objavljeno December 17, 2021 Opozori Objavljeno December 17, 2021 pred 15 urami, Joker pravi: Pa da ne bo pomote. Ne delam reklame za BMW. Ko bo (če bo) v Sloveniji možno preizkusit novega Tigra, bom med prvimi v vrsti. Jerman ga bom mel sigurno za preizkusit, še vsako leto ga je mel. Tud jaz ga bom šel, čeprav moj še ni star 2 leti. Da vidmo kaj so naredil.
maus Objavljeno December 17, 2021 Opozori Objavljeno December 17, 2021 pred 27 minutami, MARJA pravi: Jerman ga bom mel sigurno za preizkusit, še vsako leto ga je mel. Tud jaz ga bom šel, čeprav moj še ni star 2 leti. Da vidmo kaj so naredil. menju ? MARJA 1
MARJA Objavljeno December 17, 2021 Opozori Objavljeno December 17, 2021 pred 1 minuto, maus pravi: menju ? Ma sem prestar za menjavo. ?
maus Objavljeno December 17, 2021 Opozori Objavljeno December 17, 2021 Pravkar, MARJA pravi: Ma sem prestar za menjavo. ? za zamenjavo nisi nikol prestar... stari in iztrošeni ratajo motorji
spartanbp Objavljeno December 19, 2021 Opozori Objavljeno December 19, 2021 Ob 16. 12. 2021 ob 16:35, Joker pravi: Ker vidim, da nisi kliknil linka s slovenskega konfiguratorja, ki sem ga pripel par postov višje, ti pripenjam še nemškega. Cene pa so tako ali tako enake! Ker govoriš na pamet. 19200€ ne stane niti osnovni GSA. Der BMW Motorrad Konfigurator - Alle Modelle, Farben, Pakete und Preise im Überblick (bmw-motorrad.de) Pa da ne bo pomote. Ne delam reklame za BMW. Ko bo (če bo) v Sloveniji možno preizkusit novega Tigra, bom med prvimi v vrsti. Ampak če že primerjamo, dajmo objavljat prave podatke. Se pardoniram, pdatke sem vzel iz clanka v nemskem Motorradu
raza Objavljeno December 23, 2021 Opozori Objavljeno December 23, 2021 (popravljeno) Če koga zanima, da gre pogledat in potipat..... Popravljeno December 23, 2021. Popravil raza Joker, Zivnorc in MARJA 3
raza Objavljeno Januar 8, 2022 Opozori Objavljeno Januar 8, 2022 Online iz Mottoradclinik v Beljaku DAMI34, IF7 in MiNa 3
raza Objavljeno Januar 8, 2022 Opozori Objavljeno Januar 8, 2022 Malo so me razočarali, ker je bil na ogled in otip samo Tiger 1200 Rally Pro in pa manjša brata 900 v cestni in offroad verziji. Cestne različice še ni v salonih, bo pa v februarju, tudi z možnostjo testne vožnje, obljubljajo v MotorradKlinik. Relly verzija je visoka in z mojimi 180cm sem v nižji postavitvi sedeža na prstih. Sedež je bolje oblazinjen kot pri predhodnikih. Tudi sedenje nekoliko manj sili proti tanku. Občuti se nižje težišče, čeprav sumim, da je bil rezervoar prazen. Malo me motijo te posodice z hidravlično tekočino na balanci, pa izgleda, da je to zdaj moda....kot LCDji... Zanimivo je rešena hidravlika sklopke. Namesto cilindra na pokrovu, je zdaj isto kot , da bi imel zajlo, pa je ni. Nad pokrovom je potezni cilinder. Zelo mehak občutek! Podrobno sem si ogledal zanje vpetje, ki deluje robustno. Se pa čudim, da so z dimenzijo zadnje gume stopili korak nazaj na 150 širine (za teren celo razumljivo, za cesto pač ne). Zanimivo so rešili hlajenje z postavitvijo hladilnikov ob bok, da leteče kamenje izpod prednjega kolesa ne leti po satovju hladilnika. Ne vem pa, koliko bo to vplivalo na gretje mednožja (predhodnik kar precej greje, bolj kot prva verzija). Postavili so sicer kanale za dovod in odvod zraka. Razstavni exponat je imel izobešeno ceno, pa ni bil z max opremo... Ampak napram konkurenci, ki je stala na dvorišču..... Še dobro, da so ga postavili, tja na dvorišče, če ne bi celo pot domov poslušal kako je Tiger drag... IF7, Kawasaki_rider, DAMI34 in 5 others 7 1
raza Objavljeno Maj 31, 2022 Opozori Objavljeno Maj 31, 2022 Končno potipal še cestno različico Prvi občutek - lahkotnost na mestu, kot da mu nekaj manjka....Kilogramov. DAMI34, Scarabeo 500, Luka66 in 6 others 8 1
Kugelschreiber Objavljeno Junij 1, 2022 Opozori Objavljeno Junij 1, 2022 8 hours ago, raza said: Končno potipal še cestno različico Prvi občutek - lahkotnost na mestu, kot da mu nekaj manjka....Kilogramov. OOO FAAK!!! 😲 Na tvoji levi! KR1s?!!?!!?!! Joker, MiNa in IF7 3
dlicen Objavljeno Junij 1, 2022 Opozori Objavljeno Junij 1, 2022 pred 9 urami, Kugelschreiber pravi: OOO FAAK!!! 😲 Na tvoji levi! KR1s?!!?!!?!! pri Jermanu se večkrat najde kaj zanimivega in Marko rad tudi kaj pove.
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 6, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 6, 2022 Skoraj cela sezona je minila, cedile so se sline, danes pa je le napočil dan, ko sem ga imel priložnost preizkusit, kako stvar teče na cesti. Lahkotnost na mestu se izkaže tudi v vožnji. Po par kilometrih sva bila že kar uigrana in popustila je trema in strah pred nepoznanim. Delavno mesto za krmilom je identično predhodniku, tako da ni iskanja gumbov in stikal. Nekoliko se je potrebno navaditi ročice zavore, ki omogoča res natančno doziranje. Sklopka deluje mehko, ampak kaj, ko jo rabiš samo pri speljevanju in ustavljanju. Vse vmes s pomočjo kwikija poteka gladko in skoraj neslišno. Precej bolje kot pri predhodniku. Položaj za krmilom je nekoliko bolj nagnjen naprej, bolj športno nastavljen, kar kar sili k aktivnejši vožnji. Nekoliko me je presenetilo drugačno prestavno razmerje, kajti za ostre zaprte ovinke je bilo potrebno prestaviti v 1. prestavo, ker je bila 2. prehitra, obrati pa so preveč padli za zvezno pospeševanje. O vsem ostalem je že @Luka66veliko napisal in se pridružujem njegovim opažanjem. Skratka velik korak naprej v razvoju tega modela. Še zadnji napotki in opozorila pred testno vožnjo. Potem pa ni bilo več časa slikati in zapravljati časa s tem. Sem raje prevozil kak testni kilometer več. Za en tank goriva se jih je nabralo. Kugelschreiber, zundapp, MiNa in 7 others 7 3
Joker Objavljeno Oktober 8, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2022 A se ga zdaj da že tudi kupiti, ali še kar ta stare ponujajo?
MARJA Objavljeno Oktober 8, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2022 pred 24 minutami, Joker pravi: A se ga zdaj da že tudi kupiti, ali še kar ta stare ponujajo? Da se ga kupit. Jih je že nekaj na cesti. raza 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se