skalaprava Objavljeno November 21, 2014 Opozori Objavljeno November 21, 2014 PrimozC, čestitam za novo avatar fotko ......tista prejšnja je bila res nadležna :grim PrimozC, Kmet2 in Nearrain 3
cikadina Objavljeno November 21, 2014 Opozori Objavljeno November 21, 2014 samo ne vem zakej ga je šou slikat med železniški odpad že tko se gorica ne more glih pohvalit s kšno lepoto, ma to je pa res najbolj neugledn konc.
PrimozC Objavljeno November 21, 2014 Opozori Objavljeno November 21, 2014 PrimozC, čestitam za novo avatar fotko ......tista prejšnja je bila res nadležna :grim Morem se spet tja zapeljat pa naredit novo ... samo ne vem zakej ga je šou slikat med železniški odpad že tko se gorica ne more glih pohvalit s kšno lepoto, ma to je pa res najbolj neugledn konc. Odpad? Prsu je iz DE po tirih zgleda...saj ves BMW-ji grejo radi po tirih...Brečko style
Kmet2 Objavljeno November 21, 2014 Opozori Objavljeno November 21, 2014 samo ne vem zakej ga je šou slikat med železniški odpad že tko se gorica ne more glih pohvalit s kšno lepoto, ma to je pa res najbolj neugledn konc. Upam da te moderatorji dajo na hladno ,seveda po tvojem nasvetu drugim......
Ferrarist Objavljeno November 24, 2014 Opozori Objavljeno November 24, 2014 Pozdravljeni, Zadnje čase mi je pod polno obremenitvijo nekajkrat vrglo iz 4. prestave in začelo "vklaplati", torej kot da bi na pol sekunde na polno "trzal" s sklopko, če me razumete...včerej sem naredil eno tristotko, pa mi je dvakrat naredilo tako, enkrat pa ostala ročica menjalnika v zgornji poziciji, da sem jo moral z nogo taknit da je padla spet v pravi položaj. Je imel že kdo podoben problem? Dogaja se samo iz 3 v 4... Sumim prestavni mehanizem...
PrimozC Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Par dodatkov od Touratech zmonitranih. Hvala uporabniku poggy za tole Zaščita prednjega žarometa. Cevasta zaščita radiatorjev - podaljšek originalne zaščite cilindrov. Zaščita kardana. Ferrarist, Kmet2, HyperJack in 6 others 9
raza Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 (popravljeno) A tiste grde zaščite zadnjega kolesa še nis uspel dol vreč? Pri Zorniku na Bledu dobiš lični karbonski podblatnik. Sem jo včerej videl zmontirano na kolegovem GSA-ju Popravljeno December 8, 2014. Popravil raza
PrimozC Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 A tiste grde zaščite zadnjega kolesa še nis uspel dol vreč? Pri Zorniku na Bledu dobiš lični karbonski podblatnik. Sem jo včerej videl zmontirano na kolegovem GSA-ju A tisto zadaj mislis? Meni je pa vsec ze na Multistradi ko sem gledal mi je bla vsec...Podblatnik sem ze gledal sicer ne karbonski je pa 160€ ....
poggy Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Par dodatkov od Touratech zmonitranih. Hvala uporabniku poggy za tole Zaščita prednjega žarometa. Cevasta zaščita radiatorjev - podaljšek originalne zaščite cilindrov. Zaščita kardana. Zelo lepo! Nearrain in PrimozC 2
PrimozC Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Hmm dobil sem zelo ugodno ponudbo blatnika kot na fotki, celo cenejši kot plastičen je...a bo ok ali bo preveč kičasto zgledalo na GS-u.... skalaprava in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Hmm dobil sem zelo ugodno ponudbo blatnika kot na fotki, celo cenejši kot plastičen je...a bo ok ali bo preveč kičasto zgledalo na GS-u.... Jaz sem imel isto gor zmontirano in kar naj bo kičasto,ta blatnik lepo pobira svinjarijo ki jo drugače razmetava na vse strani...... Robson in PrimozC 2
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 (popravljeno) Hmm dobil sem zelo ugodno ponudbo blatnika kot na fotki, celo cenejši kot plastičen je...a bo ok ali bo preveč kičasto zgledalo na GS-u.... Kičasto bo, če bo samo blatnik carbon. Zadevo moraš še nekje ponoviti (na prednjem delu, blatnik, ali zaščita ročk, ali ledvičke na rezervarju)), da bo motor izgledal uravnoteženo in estetsko. Popravljeno Januar 7, 2015. Popravil DAMI34 PrimozC 1
PrimozC Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Hvala obema, zaenkrat bo samo blatnik...to si ja kupim za rojstni daj pol pa se zascita avzpuha in prednji blatnik si tudi ogledujem...
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Kičasto bo, če bo samo blatnik carbon. Zadevo moraš še nekje ponoviti (na prednjem delu, blatnik, ali zaščita ročk, ali ledvičke na rezervarju)), da bo motor izgledal uravnoteženo in estetsko. A si se ti zgubil,govorimo o GS-u.....kakšna estetika.........nemc naredi motor za vozit ne pa za gledat Nearrain 1
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 A si se ti zgubil,govorimo o GS-u.....kakšna estetika.........nemc naredi motor za vozit ne pa za gledat aha, pol pa vzem mojo izjavo za brezpredmetno Kmet2 1
PrimozC Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 A si se ti zgubil,govorimo o GS-u.....kakšna estetika.........nemc naredi motor za vozit ne pa za gledat Zakaj si ga pa mel ti (skor) zmeri lepo zglancanga mal more bit tudi za oči Kmet2 1
Joker Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Če je že grd kot smrt, naj se vsaj sveti... Kmet2 in PrimozC 2
Ferrarist Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Haha ta debata okol grde bmw R linije me spomni na uno foro pr babah....ženska k barbika, luštna, simpatična, lepe wčke, skratka za ožent...vsi prjatli gledajo in se slinijo, prstopiš, jo ogovoriš, se ti lepo sladko nasmehne, v pol sekunde imaš 200 pulza...pomežikne......in ti reče "ODJEBI!!" Prjatli se smejijo, ti pa prbiješ: ahh, ni moj tip... Nauk: dost nas je takih k nam ni všeč samo zatu k si ga nismo sposobni kupit jami65, dulinr, PrimozC in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Haha ta debata okol grde bmw R linije me spomni na uno foro pr babah....ženska k barbika, luštna, simpatična, lepe wčke, skratka za ožent...vsi prjatli gledajo in se slinijo, prstopiš, jo ogovoriš, se ti lepo sladko nasmehne, v pol sekunde imaš 200 pulza...pomežikne......in ti reče "ODJEBI!!" Prjatli se smejijo, ti pa prbiješ: ahh, ni moj tip... Nauk: dost nas je takih k nam ni všeč samo zatu k si ga nismo sposobni kupit Moj prjatu bi lohk kupu vsaj 3,pa noče ker je zaljubljen v Kawo DAMI34, bugy2004 in PrimozC 3
Ferrarist Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 pol pa nej kupi enga meni, sej se mu ne bo poznalo :grim :grim :grim DAMI34 in PrimozC 2
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 pol pa nej kupi enga meni, sej se mu ne bo poznalo :grim :grim :grim Ja men ga je kupil,pa še mi bo kakšnega a ne Miško PrimozC, DAMI34 in Ferrarist 3
Nearrain Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 (popravljeno) Jaz sem namontiral MachineArtMoto-ov Mud Sling Zadeva opravlja svojo nalogo perfektno. Popravljeno Januar 7, 2015. Popravil Nearrain Kmet2 1
PrimozC Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Cena? Kar gledam 149 USD se pravi v EU 150€...raj iz carbona kupim ce je taka cen...
Nearrain Objavljeno Januar 7, 2015 Opozori Objavljeno Januar 7, 2015 Jaz sem ga nasel&kupil na ebay-u za 105 eurosongov
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se