solorider Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 Ob 4. 4. 2025 ob 19:21, vandrovec pravi: Da obudim nazaj temo mojega motorja... https://www.facebook.com/groups/222733990679/permalink/10163144509930680/ Bomo videli, kdaj ga bodo Kitajci presegli....🙂 Za cesto je enkraten, tudi izven asfalta soliden ...sedaj že star in poceni pa še vedno dokaj konkurenčen ... Na koliko km si zamenjal zadnji disk! 1
vandrovec Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 48 minutami, solorider pravi: Na koliko km si zamenjal zadnji disk! Odkar ga imam, zadnjih 70 kkm ga še nisem, prej pa ne vem, a je bil kdaj menjan ali ne. Letos je v planu zamenjava...še manj kot 4 kkm in bo na 200 kkm
solorider Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 3 minutami, vandrovec pravi: Odkar ga imam, zadnjih 70 kkm ga še nisem, prej pa ne vem, a je bil kdaj menjan ali ne. Letos je v planu zamenjava...še manj kot 4 kkm in bo na 200 kkm Sem mislil, da je od začetka tvoj!
Snečer Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 Ob 4. 4. 2025 ob 19:21, vandrovec pravi: Da obudim nazaj temo mojega motorja... https://www.facebook.com/groups/222733990679/permalink/10163144509930680/ Bomo videli, kdaj ga bodo Kitajci presegli....🙂 Za cesto je enkraten, tudi izven asfalta soliden ...sedaj že star in poceni pa še vedno dokaj konkurenčen ... Na zaslonu ti piše, da moraš nekaj preverit...
vandrovec Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 Poceni sem kupil rabljenega z nad 100 kkm...dobro je sedaj, ker ga ni škoda, ni problem ga kje pustiti, tudi, če ga ukradejo in še vedno dobro pelje. V vseh letih niti ni bilo pretiranih stroškov poleg servisov ki jih sam naredim. Tudi pogled nanj mi je še vedno privlačnejši od recimo novega CF 800, sem ga za vikend gledal...saj je lep ampak je vse nekam....nič posebnega, motor kot motor brez posebnega vtisa.... pred 1 minuto, Snečer pravi: Na zaslonu ti piše, da moraš nekaj preverit... Moj ima malo manj km 🙂
Snečer Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 2 minutami, vandrovec pravi: Poceni sem kupil rabljenega z nad 100 kkm...dobro je sedaj, ker ga ni škoda, ni problem ga kje pustiti, tudi, če ga ukradejo in še vedno dobro pelje. V vseh letih niti ni bilo pretiranih stroškov poleg servisov ki jih sam naredim. Tudi pogled nanj mi je še vedno privlačnejši od recimo novega CF 800, sem ga za vikend gledal...saj je lep ampak je vse nekam....nič posebnega, motor kot motor brez posebnega vtisa.... Moj ima malo manj km 🙂 kardan že menjan al luft da peče? 1
vandrovec Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 4 urami, Snečer pravi: kardan že menjan al luft da peče? Kardan je tak kot je bil ob nakupu, vse normalno, enkrat namazan v 70 kkm in olje zamenjano.
solorider Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 4 urami, vandrovec pravi: Kardan je tak kot je bil ob nakupu, vse normalno, enkrat namazan v 70 kkm in olje zamenjano. Danes sem dobil nazaj motor, serviser me je olupil, ko banano... Zamenjavo zadnjega diska in nove plošcice 20€ 😀 2 1 1
MiNa Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 Ni čudno, da je tako poceni, če je pa vgradil neoriginalne Aliexpress dele Srečno vožnjo! 1 1
vandrovec Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred eno uro, solorider pravi: Danes sem dobil nazaj motor, serviser me je olupil, ko banano... Zamenjavo zadnjega diska in nove plošcice 20€ 😀 To je cena le za delo? Disk si menjal prvič ali drugič?
solorider Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 38 minutami, vandrovec pravi: To je cena le za delo? Disk si menjal prvič ali drugič? Disk prvič na ... 1
solorider Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 16 urami, MiNa pravi: Ni čudno, da je tako poceni, če je pa vgradil neoriginalne Aliexpress dele Srečno vožnjo! Jaz sploh ne rabim zadnje bremze 😂 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se