dromomaniac Objavljeno December 27, 2013 Opozori Objavljeno December 27, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7908547
Bremzer Objavljeno December 27, 2013 Opozori Objavljeno December 27, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7908547 Pravi motor samo nikoli ni vreden tega gnarja s temi kilometri !
Kmet2 Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Za dober denar ti ga prodam jaz l2012,prevoženih 8kkm z vso možno opremo,karbon,Akrapovič(kompleten)BMW navigacija,3kovčki +tank torba(BMW) skratka nov motor ,ki je še v garanciji! z 8k€ dodatne opreme!
MariborBMW Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Evo, olje ob pomoči dveh prijateljev zamenjano. Jaz sem tankal olje, onadva pa Jägermaistra... No, saj sem malo pomagal (pri Jägru) A je že kdo zvončke videl??
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 No s težkim srcem se vrjetno poslavljam od bmfe
Tedybear Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 (popravljeno) No s težkim srcem se vrjetno poslavljam od bmfe Rajši prodaj Folksvagna na 4 kolesih. PS...Kako se obnese Tiguanče... Popravljeno Januar 4, 2014. Popravil Tedybear
Nemirni Duh Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 No s težkim srcem se vrjetno poslavljam od bmfe A kam odhajaš, da se moraš poslavljati ????
sayo Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 No s težkim srcem se vrjetno poslavljam od bmfe Pa si naštimu decimalke na števcu da ne bo kaj narobe malakai 1
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Sayo vse naštimanu Nemirni duh poslavlja se motor,jaz ostajam. :grim Plišasti medvedek,me žena skalpira če prodam tiguančeta,je zadovoljna ko radijo,saj jaz tud,nemc že ve kaj dela,čeprav motosvetovi znanstveniki pravijo drugače DIN1 prvi april šele pride,nikol ne veš kaj bom prpelu takrat domov gasperX in TakeALookAround 2
nordkap Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Mater kmet, zdaj pa ne vem al si ti tisti srečneš kao iz Grosuplja in si milijoner al kaj, jaz še gate ne menjam tk hitro ko ti bike in avte. Al pa je po sredi korupcija, te bomo morali mal potipat. Pa, da navš mel nočne more, daj bemflajrev znak na bilo kateri bike, ki ga boš prpelu 1.aprila. Si pač tk kot skakalci - lucky luzer. gsxf750 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Js mislm, da bo spet BMW, fully loaded, vodno hlajen. :grim
nordkap Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 mislim, da ne. Tokrat je kmet potreben korenite spremembe, full loaded si je že naredil v glavi, zdaj al bo anglež al pa japonc.
TakeALookAround Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Japoncev se izogiba, je bolj Evropsko usmerjen.
bzq Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Kmet, prideš med nas, Triumphatorje ? Explorer; glede na tvojo velikost in maso, je premajhna krava... Kmet2 1
Snečer Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Js mislm, da bo spet BMW, fully loaded, vodno hlajen. :grim Delno vodno hlajen.
vandrovec Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Plišasti medvedek,me žena skalpira če prodam tiguančeta,je zadovoljna ko radijo,saj jaz tud,nemc že ve kaj dela,čeprav motosvetovi znanstveniki pravijo drugače ...kakšna druga barva bi bila mogoče lepša pa nov model bo tudi boljši?
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Fantje recesija je,kaj ne veste :slap:nč ne bom kupil več,ostajam na KTM 990 in 1200 to je to za naslednjih 5let dokler se ne skopljem iz recesije P.S. polem pa kupim Snecerjevega Versysa za 10€ :lol: Drugače pa bi morali malo bolj na svoje finance gledat,bi vam mogoče bolje šlo :Pkot pa sam kaj ma sosed ^_^
goggy99 Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Fantje recesija je,kaj ne veste :slap:nč ne bom kupil več,ostajam na KTM 990 in 1200 to je to za naslednjih 5let dokler se ne skopljem iz recesije P.S. polem pa kupim Snecerjevega Versysa za 10€ :lol: Drugače pa bi morali malo bolj na svoje finance gledat,bi vam mogoče bolje šlo :Pkot pa sam kaj ma sosed ^_^ Hvala bogu za recesijo! ....vsem bmflarjem pa Kmet2 1
vandrovec Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Najmanj 10 let bom imel versysa. Toliko časa pa ne bo zdržal, tudi, če je Versys, razen, če ga boš samo gledal.... :grim ...no ja, tej izjavi ne verjamem :grrr Kmet2 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Pa sej, kok je slisat, mas najboljsi motor ze v garazi....KTM je bojda bomba. Kmet2 1
Snečer Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Toliko časa pa ne bo zdržal, tudi, če je Versys, razen, če ga boš samo gledal.... :grim ...no ja, tej izjavi ne verjamem :grrr Saj če v tem obdobju menjam za versysa, imam še vedno versysa :grim Sicer pa ne dvomim, da tudi ta ne bo vzdržal za tistih par tisoč km na leto...
Nemirni Duh Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 (popravljeno) Najmanj 10 let bom imel versysa. Saj če v tem obdobju menjam za versysa, imam še vedno versysa :grim Sicer pa ne dvomim, da tudi ta ne bo vzdržal za tistih par tisoč km na leto... Aha, no ja logično razmišljanje ...................................... sem se že ustrašil, da ga nobeden ne bo hotel kupiti ..................................... pa bo moped prisiljen ostati pri hiši. Kmet2: Hahahahahahahahahahaha ........................... smo še daleč stran od recesije ..................... vsaj tisti, ki ne gledajo v sosedov krožnik ........................... A tako, bo potrebno malo bolj racionalno nabavljati mopede: "Snecerjevega Versysa za 10€" Popravljeno Januar 5, 2014. Popravil Nemirni Duh Kmet2 1
tonikoce Objavljeno Januar 10, 2014 Opozori Objavljeno Januar 10, 2014 Možakarji, kaj je to z vpoklicem 51.000 BMW-jev v ZDA glede puščanja goriva pri pumpi? Bo to tudi pri nas, ve kdo kaj?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se