boych Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 To pa tako ali tako prideš v vsak kovček... ... originalni BMW-jevi kovčki imajo zaklepanje vseeno malo bolj ''varno'' rešeno ... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Meni Trax malo spuščajo... Ne pri tesnilu na pokrovu ampak na ostalih spojih... Niso pa bili nikoli poškodovani... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Kake sode vozte gor . Pa sej niste AMZS pomoč na cesti! BelaStrela 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brutal Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Vpoklic za 2013 R 1200GS: http://www.motorcycle-usa.com/573/18509/Motorcycle-Article/Recall-Notice-for-2013-BMW-R1200GS.aspx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinhood Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Sem se odločil za givi...levi 37l in desni 48l. Bomo videli, kako se bodo obnesli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Kake sode vozte gor . Pa sej niste AMZS pomoč na cesti! Bla, bla. Je pa fajn, ko greš kam za deset dni ali več in imaš sabo tudi kaj ''rezervne krame'', ne pa samo rezervne gate in kartico. jami65, nejcgs in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dromomaniac Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Dve Touratech toolbags popolnoma novi imam za prodat, več na ZS http://shop.touratech.com/toolcase-universal-pannier-lid-bag-zega-zega-pro-case.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Bla, bla. Je pa fajn, ko greš kam za deset dni ali več in imaš sabo tudi kaj ''rezervne krame'', ne pa samo rezervne gate in kartico. Tisti, ki imamo prazne kartice, potrebujemo velike kufre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 (popravljeno) Dve Touratech toolbags popolnoma novi imam za prodat, več na ZS http://shop.touratech.com/toolcase-universal-pannier-lid-bag-zega-zega-pro-case.html Posebej razvito za BMW motocikle, ki to potrebujejo kot obvezno opremo. LP, Snecer Popravljeno Maj 27, 2014. Popravil Žan96 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Pozdravljeni. Imam problem z števcem na gs-u. In sicer imel sem poče lcd zaslon in sem kupil drugi števec, ta pa je bil od novejšega letnika in je bila grafika druga, tako da sem se vozil kar z drugim števcem. In ker se ne ujemata so skupni prevoženi km utripali.. sedaj po približno 3000km sem dobil enaki števec in sem menjal lcd zaslon tako da sedaj je original od tega motorja števec ampak kilometri vseeno utripajo, torej je problem v tem da sem se 3000km vozil z drugim števcem.. Kako bi lahko rešil zadevo da kilometri ne bi več utripali? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Pozdravljeni. Imam problem z števcem na gs-u. In sicer imel sem poče lcd zaslon in sem kupil drugi števec, ta pa je bil od novejšega letnika in je bila grafika druga, tako da sem se vozil kar z drugim števcem. In ker se ne ujemata so skupni prevoženi km utripali.. sedaj po približno 3000km sem dobil enaki števec in sem menjal lcd zaslon tako da sedaj je original od tega motorja števec ampak kilometri vseeno utripajo, torej je problem v tem da sem se 3000km vozil z drugim števcem.. Kako bi lahko rešil zadevo da kilometri ne bi več utripali? lp To ti bo rešil edino BMW- servis z njihovim računalnikom ! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 17800 Novih - vodno hlajenih BMW-ejev R-1200GS mora na odpoklic zaradi nezavarovanega oljnega tesnila (semeringa) na izhoddu pogonske gredi(kardana),ker ga vsled pritiska olja(oljnih par) lahko porine ven in olje teče direktno na zadnjo gumo ! ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Očitno je res, da BMW-ja ne smeš kupovat prvi 2-3 leta :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Očitno je res, da BMW-ja ne smeš kupovat prvi 2-3 leta :mellow: Nekateri tule pa bodo rekli da ga sploh ne smes kupvat! PURPLE 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Nekateri tule pa bodo rekli da ga sploh ne smes kupvat! BMW je odličen motor, ni pa edini takšen. Vsak ima svoje prednosti in slabosti, vsak ima svoje specifike. Zato tudi različnim ljudem ustrezajo različni motorji. Danes slabih motorjev ni več, škoda edino, da z razvojem tako hitijo (nekateri bolj, drugi manj). Vse ostale debate, prerekanja in prepiri na to temo so brezpredmetni. Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 tale zadeva je pa precej uporabna: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beker11 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Zdravo, je mogoče že kdo kdaj na originalne kovčke od Gs vezal kaj na vrh?? Kako bi kaj ruzak fiksiral?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 če misliš na originalne plastične (raztegljive). raje pozabi. Zadeva je že v osnovi bolj tako-tako fiksirana. konstruktorja bi osebno dal j-ebat! Alu so OK! lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beker11 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Ja..na raztegljive sem mislil....mogoče kaj lahkega..podmetač za na plažo ali kaj podobnega.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Poglej, kako trdno držijo na nosilcih. Če je OK, potem imaš srečo! V nasprotnem primeru pa raje nebi preveč obremenjeval že tako butasto izvedenega fiksiranja kovčkov. Dol preverjeno ne bojo padli. lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Ja..na raztegljive sem mislil....mogoče kaj lahkega..podmetač za na plažo ali kaj podobnega.. Kamot, preverjeno tudi na dolgi tur. samo veži spodaj na ogrodje (sivo) z gumicami in ne samo na kufer. Brez skrbi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brutal Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 Še en BMW, ki ni "preživel" motorradovega 50.000km testa. http://www.motorradonline.de/in-eigener-sache/leseraufruf-dauertest-bmw-r-1200-gs/565294 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinhood Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 No pa sem jih le dočakal...givi trakker outback. Nekih izkušenj še nimam...zaenkrat sam slikce Kmet2 in jami65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Perja je to koliko? rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinhood Objavljeno Junij 21, 2014 Deli Objavljeno Junij 21, 2014 (popravljeno) 715 eur... 2 kufra + nosilec Popravljeno Junij 21, 2014. Popravil robinhood Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se