Bremzer Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Ja in kako se je potem znašla Toyota na vašem dvorišču?!? Po pomoti ali zavestno, da je že dozorel čas za nabavo tudi nečesa, kar ni bavarskega porekla. In predvidevam, da je tvoja ura Swiss made iz kolekcije BMW M Power ... Žena jo je ZAVESTNO kupila,ker je hotela mali mestni avto in to HIBRIDA na žalost BMW ga še ne proizvaja ! Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinhood Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 (popravljeno) Mal mi je dolg čas v tem deževnem vremenu, pa se poigravam z mislijo, da bi pokrov tanka in nos mojega GS-a malo preoblekel v kakšno 3D carbon folijo, ali pa posprejal s plast dip-om?! "= # Je že kdo poskušal kaj podobnega? (Mislim da sem nekje na forumu zasledil, da je nekdo svojega GS-a oblekel v turkizno modro, pa ne najdem več zadeve) ... Popravljeno September 2, 2014. Popravil robinhood Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 NejcGS je mel lepo foliranga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 (popravljeno) Je že kdo poskušal kaj podobnega? (Mislim da sem nekje na forumu zasledil, da je nekdo svojega GS-a oblekel v turkizno modro, pa ne najdem več zadeve) ... @CB1300 v letu 2013 Popravljeno September 2, 2014. Popravil raza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 @CB1300 v letu 2013 pa še res je...... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Ali ima kdo kakšen predlog za povišano prednjo šipco za GSA letnik 2009? Želel bi, da je čim višja, kolikor toliko estetska in da ne stane čez 150€ (s poštnino vred). Trenutno si ogledujem tole: http://www.ebay.it/itm/231271311744?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Kak boljši predlog? Mimogrede, tudi ideja prevlečenja posameznih delov s folijo mi je všeč. Recimo modre odsevne črte čez fluorescenčno rumeno odsevno podlago. Kje bi to lahko naročil v Ljubljani ali okolici? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Ko sem jaz kupoval za GSA sem kupil povišano zatemnjeno in originalno za 167€ v A-Cosmos in paše ko ata na mamo! Edino če ti 17€ narobe hod pol si pa omisli kakšno po Snecerjevo jami65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Ali ima kdo kakšen predlog za povišano prednjo šipco za GSA letnik 2009? Želel bi, da je čim višja, kolikor toliko estetska in da ne stane čez 150€ (s poštnino vred). Trenutno si ogledujem tole: http://www.ebay.it/itm/231271311744?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Kak boljši predlog? Mimogrede, tudi ideja prevlečenja posameznih delov s folijo mi je všeč. Recimo modre odsevne črte čez fluorescenčno rumeno odsevno podlago. Kje bi to lahko naročil v Ljubljani ali okolici? Kupi originalno od GSA-ja vendar boš potreboval še aluminijast nosilec pa še ne vem ,če ti bo dovolj za tvojo višino jaz sem zmontiral še MRA spojler Imajo ga v TC-ju mislim ,da je 69,00€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Čakajte malo, saj imam gor originalno šipco od GSA-ja (glede na to, da gre za GSA l. 2009). A obstaja originalna povišana šipa za GSA? Ne najdem informacije o njej in koliko naj bi bila visoka. No, jutri pokličem AC Cosmos in povprašam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 A do GSA je najbrž višja kot original od GS ? Če je tako potem bi jst poizkusil od GSA če mi kej bolj odgovarja, pri tej dobim namreč kr nekaj vetra v glavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 A do GSA je najbrž višja kot original od GS ? Če je tako potem bi jst poizkusil od GSA če mi kej bolj odgovarja, pri tej dobim namreč kr nekaj vetra v glavo. Točno ... od GSA je višja, širša in ima dodatni nosilec ... če paše na GS pa ne vem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Puig tudi dela za 5 cm višjo šipo za GS (tako imam montirano tudi sam) http://www.puig.tv/tuning-bikes/bmw-r1200-gs-2009/touring-screen/c171en/f1-r19-m2463/ Uvaža Pintar racing. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Jaz imam na motorju Givi šipo, ki je res visoka in široka. Jo imam v najnižjem položaju, da med vožnjo gledam preko nje, mrčes in dež pa odnese preko čelade. Če bi jo imel postavljeno višje bi med vožnjo gledal skozi šipo, kot pri skuterju, ampak to mi ne paše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beker11 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Na gs-u, sem imel šipo od givija-airflow...je variabilna..v vročih dneh si jo spustiš v Trstu sem dal zanjo 120 eu. enkratna.. http://www.motorradzubehoer-hornig.de/Unternehmen.html?newsid=149--Gewinner-des-brandneuen-AirFlow-Windschildes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Na gs-u, sem imel šipo od givija-airflow...je variabilna..v vročih dneh si jo spustiš v Trstu sem dal zanjo 120 eu. enkratna.. http://www.motorradzubehoer-hornig.de/Unternehmen.html?newsid=149--Gewinner-des-brandneuen-AirFlow-Windschildes Dobra stvar! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Na gs-u, sem imel šipo od givija-airflow...je variabilna..v vročih dneh si jo spustiš v Trstu sem dal zanjo 120 eu. enkratna.. http://www.motorradzubehoer-hornig.de/Unternehmen.html?newsid=149--Gewinner-des-brandneuen-AirFlow-Windschildes Me veseli, da ti pomaga. Zame ne pride v poštev, ker je za GS, jaz pa iščem šipo za GSA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Me veseli, da ti pomaga. Zame ne pride v poštev, ker je za GS, jaz pa iščem šipo za GSA. Kok si pa ti zahteven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Taki so bmflarji z malim niso zadovoljni :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Saj cenim pomoč in predloge, čeravno niso za GSA. Morda bo pa komu drugemu v pomoč. Jaz bom na koncu vzel tisto z eBay-a in potem sporočil, kako se obnese. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Mene pa zanima, kaj te moti pri serijski? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Mene pa zanima, kaj te moti pri serijski? Prenizka mi je. Na prejsnjem motorju sem imel aftermarket povisano sipco in mi to zelo ustreza, ker se rad vozim z odprtim vizirjem na celadi. @ Snecer A lahko, prosim, odjebeš s svojimi kompleksi in idiotskimi komentarji. Fak, lahko bi bil tvoj foter, če me ne bi pes prehitel pri ograji! nejcgs in MihaGS 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Fritz glede na tvoje zahteve ti predlagam, da začneš mogoče bolj razmišljati v tej smeri? Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Počiščeno. In ker bo kmalu polna luna, predlagam, da se nehate hecat, ker nisem dobre volje. Držite se teme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 (popravljeno) GS ne bi smel it 200, vsaj po papirjih ne :grim uradno po papirjih je končna hitrost GS-a..... + 200km/h (to velja vsaj od letnika 2009 naprej) Popravljeno September 8, 2014. Popravil nejcgs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Prenizka mi je. Na prejsnjem motorju sem imel aftermarket povisano sipco in mi to zelo ustreza, ker se rad vozim z odprtim vizirjem na celadi http://shop.nationalcycle.com/perl/cycle/Z2418 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se