THOMPSON Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 (popravljeno) cca 4-5cm pri novemu (meritev na oko-po obodu kolesa) Popravljeno Oktober 3, 2014. Popravil THOMPSON u-r-o-s 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 Kakšna je normalma "zracnost" zadnjega kolesa, naprej/nazaj. Se pravi ce je motor na stojalu, ugasnjen in v prestavi, kolk je tist hod da cutis kdaj se zacne zraven premikati tudi ostali pogonski sklop? To ni nikjer napisano in dokler ti nič ne ruži samo gasaaaaaa ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 To ni nikjer napisano in dokler ti nič ne ruži samo gasaaaaaa ! Verjamem da tega podatka ni, je pa vseeno fajn vedet kolk je kej pr ostalih, za boljsi obcutek! Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 (popravljeno) Verjamem da tega podatka ni, je pa vseeno fajn vedet kolk je kej pr ostalih, za boljsi obcutek! Hvala! To se ti neda pravilno odgovorit kajti je več dejavnikov npr,koliko imaš zategnjeno verigo,koliko zračnosti imajo gume v zadnjem pestu,kolikšna je zračnost verige na obeh verižnikih,ali je prednji verižnik v gumi,malo zračnosti je tudi v menjalniku med zobniki,zobniški prenos iz glavne gredi preko sklopke v menjalnik,aksijalna zračnos med zobniki itd.itd. Ps; najbolj merodajenn odgovor boš dobil,če primerjaš zračnost na tvojem motorju z ekvivalentnim motorjem ! Popravljeno Oktober 3, 2014. Popravil Bremzer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 To se ti neda pravilno odgovorit kajti je več dejavnikov npr,koliko imaš zategnjeno verigo,koliko zračnosti imajo gume v zadnjem pestu,kolikšna je zračnost verige na obeh verižnikih,ali je prednji verižnik v gumi,malo zračnosti je tudi v menjalniku med zobniki,zobniški prenos iz glavne gredi preko sklopke v menjalnik,aksijalna zračnos med zobniki itd.itd. Ps; najbolj merodajenn odgovor boš dobil,če primerjaš zračnost na tvojem motorju z ekvivalentnim motorjem ! Se mi zdi, da se nanaša vprašanje na zračnost pri modelu z kardanskim prenosom . Zato je bil moj odgovor vezan na zračnost pri 1200GS-kardan. Če pa se motim in gre za pogon z verigo, lahko tudi to preverim, vendar moped ni več tovarniško nov. Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 Misljeno je za gs 1200, se pravi kardan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 Evo, še dopolnitev meritve zračnosti za GS z verigo. sem se ravno zato sprehodil do garaže, da vas razsvetlim in potešim svojo radovednost GS z dobrimi 80kkm, že 1x menjana veriga veriga, 44mm GS z 3800km, 62mm ??? Se pravi, čim več kkm ima BMW, manj lufta ima na mehanskih elementih . Kmet2 in u-r-o-s 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Super, hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 cca 4-5cm pri novemu (meritev na oko-po obodu kolesa) Pogledal danes na svojem, 5cm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Je kdo že menjal potenciometer?...ima res povezavo z mirnostjo delovanja agregata? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Je kdo že menjal potenciometer?...ima res povezavo z mirnostjo delovanja agregata? Kolikor je meni ta motor poznan imaš dva potenciometra je pa večkrat problem, če kdo vrti na vijaku lopute in se zgodi da je en potencoiometer na nuli drugi pa že na prvem impulzu kar povzroči nemiren prosti tek ! vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Rešitev je priklop na tester ter sinhronizacija.....a bo držal Peter. Pa tudi poraba goriva se zmanjša ........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Rešitev je priklop na tester ter sinhronizacija.....a bo držal Peter. Pa tudi poraba goriva se zmanjša ........... Bo držalo samo, če jaz napišem na servisni tester me vsi poplujejo! LP ciciban, Kmet2 in dore 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 (popravljeno) Jaz ti kar zaupam,zame si tehnično veliko bolje podkovan kot 80% forumašev z mano na čelu! sem ter tja kakšno cvetko spustiš ampak sej jo vsi :grim Popravljeno Oktober 4, 2014. Popravil Kmet2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Jaz ti kar zaupam,zame si tehnično veliko bolje podkovan kot 80% forumašev z mano na čelu! sem ter tja kakšno cvetko spustiš ampak sej jo vsi :grim Hvala za 20% cvetk,če so to tehnične sem "vedno" na razpolago,da jih zagovarjam in obrazložim ! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 (popravljeno) Rešitev je priklop na tester ter sinhronizacija.... Pa tudi poraba goriva se zmanjša ........... Saj na servisu, kjer so vse to opravili, so mi omenili, da bi bilo za mirnost prostega poteka potrebno zamenjat še tisti del, za katerega sem pozneje po slikah izvedel, da je verjetno potenciometer. Pokazal je en del, ki se nahaja le na levem vplinjaču, če sem si prav zapomnil....ali je še kaj drugega lahko tam, kar bi vplivalo na delovanje v prostem teku? Povedel je le, da je malo povečal obrate v prostem teku, da se nemirnost ne opazi toliko. Sicer bi to lahko zamenjali že takrat, ko je bil motor v popravilu, ker sem rekel, naj popravijo vse, kar opazijo, da je narobe, vendar mi je to omenil šele, ko sem prišel po motor. Je pa opazno, ker včasih cukne pri nizkih obratih, včeraj ravno v križišču...sicer sem potem tudi sam nastavljal ta prosti tek, ker je bil na previsokih obratih. Popravljeno Oktober 5, 2014. Popravil vandrovec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 To je tale "potenciometer" (4), 13 54 7 696 412 THROTTLE VALVE SWITCH - 4 KOHM ki se nahaja na levem "vplinjaču" (throttle body (1)). Cena pa cca 140€. Kmet2 in vandrovec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Jaz mislim da ga niso imeli na zalogi zato niso menjali. Takšne zadeve ravno ne crkujejo pogosto . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8914983&show=1 Naprodaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kitekatus Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8914983&show=1 Naprodaj! Absolutno preveč evrčkov hočeš za tok star motor :grim Res,da je eden top motorjev na svetu,vendar niste normalni s temi cenami,ampak,sej ga boš prodal,brez skrbi Jaz ti ponudim 8.000€ Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Absolutno preveč evrčkov hočeš za tok star motor :grim Res,da je eden top motorjev na svetu,vendar niste normalni s temi cenami,ampak,sej ga boš prodal,brez skrbi Jaz ti ponudim 8.000€ Malo si poglej cene po netu ... moja cena bazira na ostalih cenah ... sicer pa se še za kaki EUR da zmenit ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Men se zdi čist solidna, malo se še pogodiš s pravim kupcem in je to to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kitekatus Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Malo si poglej cene po netu ... moja cena bazira na ostalih cenah ... sicer pa se še za kaki EUR da zmenit ... Mal se hecam Boych,vem kakšne so cene,ampak ja,kaj čmo,kvaliteta se plača,ni kej boych 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Mal se hecam Boych,vem kakšne so cene,ampak ja,kaj čmo,kvaliteta se plača,ni kej hočeš rečt statusni simbol? DAMI34, Fazer03 in NX650 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 hočeš rečt statusni simbol? Govoriš kar hočeš, na tem motorju se v 46kkm, kar ga imam, zamenjal samo senzor nivoja goriva ... ostalo pa samo tankal in delal servise ... Fritz, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se