Nearrain Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 52 minutes ago, HyperJack said: P*** mater nimam sreče s tem zadnjim podblatnikom. Me kličejo iz Selmarja, da je Wunderlichov blatnik (puig) prišel in da ga lahko prevzamem. Se vsedem v avto in odpeljem v celje. Mi prodajalec da blatnik iz vrečke, jaz pa samo , odlitek nosilca faliran tako, da je imel luknjo a kljub temu so ga pobarvali..barva je na dveh koncih stekla po cirka 7 cm... in jaz naj dam 204 € za kos, ki ga sam lepše naredim? Zdej nevem al so PUIG taki šalabajzerji, da dajo tako robo sploh naprej, nemci pa še toliko bolj, da se grejo neko high quality, potem dobiš pa, da ne rečem kaj...svaka čast kitajcem, plačaš pol manj, za 2 x boljšo kvaliteto... In tko človek naredi 240 km in se pobriše pod nosem. Ima kdo predlog kje dobit PUIG podblatnik? SLO Zastopnik za Puig PINTAR RACING SERVICEJaka Pintar s.p. Prebačevo 63a 4000 Kranj Razstavni salon: Prebačevo 63a, Kranj Tel.: 04/235 48 90Faks: 04/235 48 91Gsm: 031/470 819 E-pošta:pintar.racing@siol.net http://www.racing-service.net/prodajni_program/dodatki/ pik1 1
HyperJack Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 (popravljeno) pred 5 urami, Nearrain pravi: SLO Zastopnik za Puig PINTAR RACING SERVICEJaka Pintar s.p. Prebačevo 63a 4000 Kranj Razstavni salon: Prebačevo 63a, Kranj Tel.: 04/235 48 90Faks: 04/235 48 91Gsm: 031/470 819 E-pošta:pintar.racing@siol.net http://www.racing-service.net/prodajni_program/dodatki/ Od njih sem kupil podblatnik in dobil popraskanega...samo enega imajo na zalogi...toliko o zastopstvu... So pa vzeli blatnik nazaj brez kompliciranja, to moram pa vsekakor pohvalit. Popravljeno December 6, 2015. Popravil HyperJack
motolover Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 Koliko je pa bil popraskan? Dobro izhodišče za pogajanja o ceni, saj bo na motorju tudi hitro dobil kako praskico. Glede zalog pa: ko bodo Slovenci več kupovali, bodo tudi zastopniki imeli zaloge. do takrat pa naročajo po povpraševanju.
HyperJack Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 pred 19 minutami, motolover pravi: Koliko je pa bil popraskan? Dobro izhodišče za pogajanja o ceni, saj bo na motorju tudi hitro dobil kako praskico. Glede zalog pa: ko bodo Slovenci več kupovali, bodo tudi zastopniki imeli zaloge. do takrat pa naročajo po povpraševanju. Na dveh delih je bil popraskan do aluminija..dva fleka...samo lej, dnarja ne serjem. Od mene ljudje kupijo lučko za 2 € pa hoče imet 10 let garancije, pa more bit narejena v nulo... ne jebem scene. Za 200 € ima da je v nulo. Kmet2 1
motolover Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 Mogoče bi ga dobil za pol cene, če bi vprašal.
motolover Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 Govorimo o poškodovanem izdelku, ne o maržah.
Snečer Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 če bi šlo za neznatno napako pol niti ni poškodba
Kmet2 Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 pred 11 urami, HyperJack pravi: P*** mater nimam sreče s tem zadnjim podblatnikom. Me kličejo iz Selmarja, da je Wunderlichov blatnik (puig) prišel in da ga lahko prevzamem. Se vsedem v avto in odpeljem v celje. Mi prodajalec da blatnik iz vrečke, jaz pa samo , odlitek nosilca faliran tako, da je imel luknjo a kljub temu so ga pobarvali..barva je na dveh koncih stekla po cirka 7 cm... in jaz naj dam 204 € za kos, ki ga sam lepše naredim? Zdej nevem al so PUIG taki šalabajzerji, da dajo tako robo sploh naprej, nemci pa še toliko bolj, da se grejo neko high quality, potem dobiš pa, da ne rečem kaj...svaka čast kitajcem, plačaš pol manj, za 2 x boljšo kvaliteto... In tko človek naredi 240 km in se pobriše pod nosem. Ima kdo predlog kje dobit PUIG podblatnik? http://www.rumenestrani.si/si/ms-production-zornik-48824 tu sem kupil vse karbonske dele za BMW in Ducati,bil zadovoljen !
HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 10 urami, Kmet2 pravi: http://www.rumenestrani.si/si/ms-production-zornik-48824 tu sem kupil vse karbonske dele za BMW in Ducati,bil zadovoljen ! Sergej hvala za kontakt. Vendar karbonskih izdelkov ne kupujem edino če je res kriza. Kmet2 1
HyperJack Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 (popravljeno) "moj" tretji blatnik (drugi po vrsti od Wunderlicha)... sem jaz prezahteven? Popravljeno December 11, 2015. Popravil HyperJack
Snečer Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 Ti se še vozit nisi začel pa si ob živce na bemfli Sicer pa imaš prav, poškodba je vidna in očitna. Vrni in zahtevaj neoporečen izdelek. VS800, Cartman in builder 3
HyperJack Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 (popravljeno) pred 4 minutami, Snecer pravi: Ti se še vozit nisi začel pa si ob živce na bemfli Sicer pa imaš prav, poškodba je vidna in očitna. Vrni in zahtevaj neoporečen izdelek. Bemfi super...zdej sploh k je kardan še gor Ga nisem niti prevzel..moje živciranje izhaja iz tega, da sem tudi sam prodajalec in perfekcionist. Potem pa rečem, da za to 200 € ne bom dal, pa te debelo gledajo...kao "pa sej je samo blatnik"...no pa smo tam kjer smo... Popravljeno December 11, 2015. Popravil HyperJack KilleRBee, DAMI34 in Kmet2 3
MiNa Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 Wunderlich pod svojim imenom prodaja neke poceni kitajske polizdelke!?
HyperJack Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 pred eno uro, MiNa pravi: Wunderlich pod svojim imenom prodaja neke poceni kitajske polizdelke!? Nevem..mogoče tudi.. tole je zadnji blatnik od proizvajalca PUIG. Wunderlich ga pa trži pod svojim imenom. zadnja dva videna mi izgledata, bolj kot škart roba. Je pa za moje pojme nesprejemljivo, da da to sploh kdo iz rok, tako PUIG kot tudi Wunderlich
DAMI34 Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 pred eno uro, MiNa pravi: Wunderlich pod svojim imenom prodaja neke poceni kitajske polizdelke!? ja, gor piše Wundedlight......no pa smo tam, sploh ne lažejo Dark in Kmet2 2
luxsa Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 5 hours ago, HyperJack said: Bemfi super...zdej sploh k je kardan še gor Ga nisem niti prevzel..moje živciranje izhaja iz tega, da sem tudi sam prodajalec in perfekcionist. Potem pa rečem, da za to 200 € ne bom dal, pa te debelo gledajo...kao "pa sej je samo blatnik"...no pa smo tam kjer smo... Jaz sem imel Puigovega na svojem,pa je bil brez napak,ampak direkt puig ne wunderlich,narocen v BS centru v Lj.
kasti Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 (popravljeno) Ujel sem informacijo, da naj bi se GS-i, letnik izdelave 2016, pri obratih nad 6k nekoliko raje "zavrteli". Zdajšnji LC-ji namreč suvereno vlečejo tam do cca 6k obratov, nad tem pa vse skupaj malo zamre. Letnik 2016 pa naj bi suvereno vlekel vse tja do slabih 9k. Mogoče ve kdo kaj več? Popravljeno December 24, 2015. Popravil kasti
John2005 Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 Nebi blo slabo če bi blo tko Kmet2 1
motolover Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 (popravljeno) Najvišjo moč ima ori 7.750 obratih. najvišji navor pri 6.500. Ne vidim razloga zakaj bi ga vrtel do 9.000. Popravljeno December 30, 2015. Popravil motolover
jany Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Če še kdo nima okrašene jelke,... Kmet2, pik1, Ferrarist in 1 other 4
motolover Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Yep. By Wunderlich: http://www.visordown.com/motorcycle-news--general-news/the-two-wheel-drive-r1200gs/30632.html#ixzz3vir7LYmu jany 1
Gušter Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Živjo Kakšne imate kaj izkušnje z letnikom 2008? Ali so kakšne posebnosti, na katere je treba biti pozoren. Ker letos bo treba kupt, enga GS, sam za novo petardo sem še malo presuh
cb1300 Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 10 hours ago, Gušter said: Živjo Kakšne imate kaj izkušnje z letnikom 2008? Ali so kakšne posebnosti, na katere je treba biti pozoren. Ker letos bo treba kupt, enga GS, sam za novo petardo sem še malo presuh ko ga prodal je imel 80.000km....zagrizeni bemvejaši bi ga hvalil v nebo, jest bom pa rekel samo: menjana zadnja feltna (šprikle), menjana esa, zajebaval senzor tlaka pnevmatik....motor kupljen nov v sloveniji. Pelje se pa fajn, pa mala poraba :-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se