Skoči na vsebino

BMW R1200 GS a do 2013

Priporočene objave

Objavljeno
52 minutes ago, HyperJack said:

P*** mater nimam sreče s tem zadnjim podblatnikom. Me kličejo iz Selmarja, da je Wunderlichov blatnik (puig) prišel in da ga lahko prevzamem. Se vsedem v avto in odpeljem v celje. 

Mi prodajalec da blatnik iz vrečke, jaz pa samo :eek: , odlitek nosilca faliran tako, da je imel luknjo a kljub temu so ga pobarvali..barva je na dveh koncih stekla po cirka 7 cm... in jaz naj dam 204 € za kos, ki ga sam lepše naredim?

Zdej nevem al so PUIG taki šalabajzerji, da dajo tako robo sploh naprej, nemci pa še toliko bolj, da se grejo neko high quality, potem dobiš pa, da ne rečem kaj...svaka čast kitajcem, plačaš pol manj, za 2 x boljšo kvaliteto...

In tko človek naredi 240 km in se pobriše pod nosem.

Ima kdo predlog kje dobit PUIG podblatnik?

SLO Zastopnik za Puig

PINTAR RACING SERVICE
Jaka Pintar s.p.
Prebačevo 63a
4000 Kranj

Razstavni salon: 
Prebačevo 63a, Kranj

Tel.: 04/235 48 90
Faks: 04/235 48 91
Gsm: 031/470 819

E-pošta:pintar.racing@siol.net

http://www.racing-service.net/prodajni_program/dodatki/

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 urami, Nearrain pravi:

SLO Zastopnik za Puig

PINTAR RACING SERVICE
Jaka Pintar s.p.
Prebačevo 63a
4000 Kranj

Razstavni salon: 
Prebačevo 63a, Kranj

Tel.: 04/235 48 90
Faks: 04/235 48 91
Gsm: 031/470 819

E-pošta:pintar.racing@siol.net

http://www.racing-service.net/prodajni_program/dodatki/

Od njih sem kupil podblatnik in dobil popraskanega...samo enega imajo na zalogi...toliko o zastopstvu...

So pa vzeli blatnik nazaj brez kompliciranja, to moram pa vsekakor pohvalit.

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Koliko je pa bil popraskan? Dobro izhodišče za pogajanja o ceni, saj bo na motorju tudi hitro dobil kako praskico.                  Glede zalog pa: ko bodo Slovenci več kupovali, bodo tudi zastopniki imeli zaloge. do takrat pa naročajo po povpraševanju.

Objavljeno
pred 19 minutami, motolover pravi:

Koliko je pa bil popraskan? Dobro izhodišče za pogajanja o ceni, saj bo na motorju tudi hitro dobil kako praskico.                  Glede zalog pa: ko bodo Slovenci več kupovali, bodo tudi zastopniki imeli zaloge. do takrat pa naročajo po povpraševanju.

Na dveh delih je bil popraskan do aluminija..dva fleka...samo lej, dnarja ne serjem. Od mene ljudje kupijo lučko za 2 € pa hoče imet 10 let garancije, pa more bit narejena v nulo... ne jebem scene. Za 200 € ima da je v nulo.

Objavljeno
pred 11 urami, HyperJack pravi:

P*** mater nimam sreče s tem zadnjim podblatnikom. Me kličejo iz Selmarja, da je Wunderlichov blatnik (puig) prišel in da ga lahko prevzamem. Se vsedem v avto in odpeljem v celje. 

Mi prodajalec da blatnik iz vrečke, jaz pa samo :eek: , odlitek nosilca faliran tako, da je imel luknjo a kljub temu so ga pobarvali..barva je na dveh koncih stekla po cirka 7 cm... in jaz naj dam 204 € za kos, ki ga sam lepše naredim?

Zdej nevem al so PUIG taki šalabajzerji, da dajo tako robo sploh naprej, nemci pa še toliko bolj, da se grejo neko high quality, potem dobiš pa, da ne rečem kaj...svaka čast kitajcem, plačaš pol manj, za 2 x boljšo kvaliteto...

In tko človek naredi 240 km in se pobriše pod nosem.

Ima kdo predlog kje dobit PUIG podblatnik?

http://www.rumenestrani.si/si/ms-production-zornik-48824  tu sem kupil vse karbonske dele za BMW in Ducati,bil zadovoljen !

Objavljeno (popravljeno)

"moj" tretji blatnik (drugi po vrsti od Wunderlicha)... sem jaz prezahteven?

201512110950151.jpg

Objavljeno

Ti se še vozit nisi začel pa si ob živce na bemfli :)

Sicer pa imaš prav, poškodba je vidna in očitna. Vrni in zahtevaj neoporečen izdelek.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 4 minutami, Snecer pravi:

Ti se še vozit nisi začel pa si ob živce na bemfli :)

Sicer pa imaš prav, poškodba je vidna in očitna. Vrni in zahtevaj neoporečen izdelek.

Bemfi super...zdej sploh k je kardan še gor :P

Ga nisem niti prevzel..moje živciranje izhaja iz tega, da sem tudi sam prodajalec in perfekcionist. Potem pa rečem, da za to 200 € ne bom dal, pa te debelo gledajo...kao "pa sej je samo blatnik"...no pa smo tam kjer smo...:slap:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Wunderlich pod svojim imenom prodaja neke poceni kitajske polizdelke!?

Objavljeno
pred eno uro, MiNa pravi:

Nevem..mogoče tudi..

tole je zadnji blatnik od proizvajalca PUIG. Wunderlich ga pa trži pod svojim imenom. zadnja dva videna mi izgledata, bolj kot škart roba.

Je pa za moje pojme nesprejemljivo, da da to sploh kdo iz rok, tako PUIG kot tudi Wunderlich

Objavljeno
pred eno uro, MiNa pravi:

ja, gor piše Wundedlight......no pa smo tam, sploh ne lažejo

• Všeč mi je 2
Objavljeno
5 hours ago, HyperJack said:

Bemfi super...zdej sploh k je kardan še gor :P

Ga nisem niti prevzel..moje živciranje izhaja iz tega, da sem tudi sam prodajalec in perfekcionist. Potem pa rečem, da za to 200 € ne bom dal, pa te debelo gledajo...kao "pa sej je samo blatnik"...no pa smo tam kjer smo...:slap:

Jaz sem imel Puigovega na svojem,pa je bil brez napak,ampak direkt puig ne wunderlich,narocen v BS centru v Lj.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Ujel sem informacijo, da naj bi se GS-i, letnik izdelave 2016, pri obratih nad 6k nekoliko raje "zavrteli".

Zdajšnji LC-ji namreč suvereno vlečejo tam do cca 6k obratov, nad tem pa vse skupaj malo zamre. Letnik 2016 pa naj bi suvereno vlekel vse tja do slabih 9k.

Mogoče ve kdo kaj več?

Popravljeno . Popravil kasti
Objavljeno (popravljeno)

Najvišjo moč ima ori 7.750 obratih. najvišji navor pri 6.500. Ne vidim razloga zakaj bi ga vrtel do 9.000.

Popravljeno . Popravil motolover
Objavljeno

Živjo

Kakšne imate kaj izkušnje z letnikom 2008?

Ali so kakšne posebnosti, na katere je treba biti pozoren. Ker letos bo treba kupt, enga GS, sam za novo petardo sem še malo presuh :)

Objavljeno
10 hours ago, Gušter said:

Živjo

Kakšne imate kaj izkušnje z letnikom 2008?

Ali so kakšne posebnosti, na katere je treba biti pozoren. Ker letos bo treba kupt, enga GS, sam za novo petardo sem še malo presuh :)

ko ga prodal je imel 80.000km....zagrizeni bemvejaši bi ga hvalil v nebo, jest bom pa rekel samo: menjana zadnja feltna (šprikle), menjana esa, zajebaval senzor tlaka pnevmatik....motor kupljen nov v sloveniji. Pelje se pa fajn, pa mala poraba :-)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!