Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 Vezalka,pa se da to sploh homologirat ? pred 1 minuto, motolover pravi: Slip on je za okras. Nekaj pripomore pri glasu, ni pa ne vem kaj. Pri GSu, ki ni nek dirkaški motor je tudi to v redu. To ni res ! Na oljno hlajenem so men kazali razpredelnice pri kateri je slip on dal 3hp pa še nekaj ,z kolektorji pa slabih 7hp ,če so me zavedli zavajam tudi sam! Glas pa res ni omembe vreden ,sploh sem bil razočaran na KTM ,nobene razlike ! Vezalka poglej pod št.: 5 Z malo muje odviješ vijake in ....... A vidiš KTM sploh nima teh vijakov ampak je db kiler dobesedno privarjen v slip on !
sivi Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Vezalka,pa se da to sploh homologirat ? To ni res ! Na oljno hlajenem so men kazali razpredelnice pri kateri je slip on dal 3hp pa še nekaj ,z kolektorji pa slabih 7hp ,če so me zavedli zavajam tudi sam! Glas pa res ni omembe vreden ,sploh sem bil razočaran na KTM ,nobene razlike ! Vezalka poglej pod št.: 5 Z malo muje odviješ vijake in ....... A vidiš KTM sploh nima teh vijakov ampak je db kiler dobesedno privarjen v slip on ! pred 3 urami, motolover pravi: Slip on je za okras. Nekaj pripomore pri glasu, ni pa ne vem kaj. Pri GSu, ki ni nek dirkaški motor je tudi to v redu. ....pri GS-u WC, slip on doprinese 4,7Nm v razponu grafike funkcije navora. Glede homologacije pa, lansko leto v Švici bil vprašan s strani policije o certifikatu homologacije in na srečo ga imel seboj. l.p. Kmet2 1
Lipstick Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 (popravljeno) pred 4 urami, Kmet2 pravi: Vezalka,pa se da to sploh homologirat ? Konfiguracija kot je na sliki se da: https://d2wb124y84b8aj.cloudfront.net/akrapovicbppmultimedia/31afbf2f38514b3aa37aa693efc26c94.pdf https://d2wb124y84b8aj.cloudfront.net/akrapovicbppmultimedia/993973465716493c97544671c1df1b51.pdf Popravljeno Januar 19, 2016. Popravil Vezalka Kmet2 1
motolover Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 Dobil odgovor kako je s homologacijo. V Cosmosu (kjer sem kupil) mi morajo izdati izjavo o skladnosti v katero vnesejo serijske številke izpuha in potrditi Akrapovičeve homologacijske kartončke. S tem grem na Viator in uredim. Brez vpisa v homologacijski dokument od motorja mi ne svetujejo vožnje, predvsem v zahodni Evropi ne.
FrigoFrops Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 Torej, je postopek popolnoma enak kot je bil pri meni, ko sem izpuh kupil pri akrapovičevem posredniku in ne direktno od Bmw - ja. DAMI34 1
S1000R Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 sej je edina razlika v napisu. torej homologacija obvezna samo čakam kdaj bo policist rekel za dbkiller ko pa ga sploh ni
motolover Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 19 minutes ago, FrigoFrops said: Torej, je postopek popolnoma enak kot je bil pri meni, ko sem izpuh kupil pri akrapovičevem posredniku in ne direktno od Bmw - ja. Ja, osebno niti nisem pričakoval, da ne bi bilo treba homologirati. Estetsko mi je bolj všeč BMWjev. Za tistega z nalepko namesto gravure bi se odločil zgolj v primeru dovolj nižje cene. Pri novem cenovno ni neke omembe vredne razlike. Akrapovičev je dražji in dajo več, BMWjev cenejši in dajo manj popusta.
Borutt Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 pred 26 minutami, quattroooo pravi: sej je edina razlika v napisu. torej homologacija obvezna samo čakam kdaj bo policist rekel za dbkiller ko pa ga sploh ni Si mogoče pomislil, da je pri odstranljivem "db kilerju" vidna luknja za vijak ? dore in Kmet2 2
S1000R Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 jaz sem, upam da bodo tudi tvoji kolegi
DAMI34 Objavljeno Januar 19, 2016 Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 pred eno uro, Borutt pravi: Si mogoče pomislil, da je pri odstranljivem "db kilerju" vidna luknja za vijak ? Daš vijak nazaj, pa je Kmet2 1
HyperJack Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 Evooo pa ga imamo! Slovenskega proizvajalca pri SW-motechu =) Samo 1800 € z DDV, že kdo razmišlja da bi nabavil? gas gas, Ferrarist in PrimozC 3
PrimozC Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 Si eno nulo prevec napisal HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 (popravljeno) pred 36 minutami, PrimozC pravi: Si eno nulo prevec napisal Ko bi bog uslišal tvoje besede :D, prav lepo bi se potem ta črn karbon skladal z mojim črnim okvirjem na motorju =) p.s. Primož vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu! =) Popravljeno Januar 21, 2016. Popravil HyperJack PrimozC 1
Ferrarist Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 Nova tržna niša: Cevne zaščite za motechove karbonske zaščite cilindrov Ps: sam so pa lepe za popiz... gretzky, Cartman, Kmet2 in 3 others 6
robinhood Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 1800 evrčkov za karbon, ki je namenjen temu da ga (bog ne daj) vlečeš ene 50m po asfaltu? Pa imam, može se!
PrimozC Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred 24 minutami, Ferrarist pravi: Nova tržna niša: Cevne zaščite za motechove karbonske zaščite cilindrov Ps: sam so pa lepe za popiz... Hahhahahahaha dobra ta....so pa res hude za videt.
Joker Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 (popravljeno) Po mojem, cela glava ne stane toliko. Kaj šele pokrov ventilov. Aja, napačno razmišljam. Po petih letih se še vedno ne znam prav vživeti v vlogo lastnika ibermašine... Popravljeno Januar 21, 2016. Popravil Joker vandrovec 1
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred 26 minutami, Joker pravi: Po mojem, cela glava ne stane toliko. Kaj šele pokrov ventilov. Aja, napačno razmišljam. Po petih letih se še vedno ne znam prav vživeti v vlogo lastnika ibermašine... Plačuj s kartico, baje pomaga, pa manj boli PrimozC 1
PrimozC Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred 2 urami, Joker pravi: Po mojem, cela glava ne stane toliko. Kaj šele pokrov ventilov. Aja, napačno razmišljam. Po petih letih se še vedno ne znam prav vživeti v vlogo lastnika ibermašine... Pokrov ventilov kar gledam na ebayu pride nov 150€...tko da maš kar prav
Snečer Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 Raje bi naredili motor tako kot je treba, ne pa da se cilindre oblači gift 1
vandrovec Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred 5 minutami, Snecer pravi: Raje bi naredili motor tako kot je treba, ne pa da se cilindre oblači Polizdelek, neprimeren za vožnjo... Kmet2 1
vandrovec Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred 7 urami, HyperJack pravi: Evooo pa ga imamo! Slovenskega proizvajalca pri SW-motechu =) Je ta slovenski proizvajalec by HyperJack?
HyperJack Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred eno uro, vandrovec pravi: Je ta slovenski proizvajalec by HyperJack? Tudi tvojih besed naj se bog uslisi. Ne bi mel nic proti ce bi zacel delat in prodajat tele zascite za jurcka osemsto
ftp Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 kaj obstajajo kakšni plastični čepki za lukne v okviru za GSA-ja, pa da ne stanejo kot da so zlati?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se