u-r-o-s Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 pred 6 minutami, vandrovec pravi: Imam take Mitaske gor in kakšni so občutki? Letos bom menjal ali na e-08 ali pa novo terraforce pred 19 minutami, motolover pravi: cca 113€ Mitas nima dimenzij 170/60 17. Dobra cena, kaj pa 110/80 r19, boš kaj naročeval v kratkem?
vandrovec Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 pred 13 minutami, u-r-o-s pravi: in kakšni so občutki? Letos bom menjal ali na e-08 ali pa novo terraforce Za makadam in suh asfalt je zelo dobra. Dvakrat mi je zadnje kolo zdrsnilo v ovinku in to zvečer na mrzlem asfaltu ali rosi na cesti. Obakrat v Šk. Loki, morda imajo tam tudi posebno gladek asfalt? Prednja guma je dobila trikotno obliko, na sredini je nastal rob...morda se preveč po ovinkih vozim? Zvozil jih bom do konca, potem bomo pa videli
u-r-o-s Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 Pri novi terraforce me je "strah" da je preveč cestno usmerjena, deluje kot trailattack
vandrovec Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 pred 4 minutami, u-r-o-s pravi: Pri novi terraforce me je "strah" da je preveč cestno usmerjena, deluje kot trailattack Je to nova Mitas? Kaj pa cena, je primerljiva z E-08?
u-r-o-s Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 Tako je, nov model, cena je višja kot e-08 in nižja od contija 175€ komplet http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=10598303&show=1 vandrovec 1
ftp Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 (popravljeno) On 28. 2. 2016 at 11:24 AM, motolover said: Škatlo za orodje. Notri sem dal orodje, komplet za krpanje gum, prvo pomoč, cevko za bencin in še kaj pride. Fino je, da je za zakleniti in vodotesna. http://www.touratech-usa.com/Store/PN-045-5610/Toolbox-for-BMW-OEM-Pannier-Rack-R1200GS-ADV-All-Years Kako pa kaj opozorilo, da lahko blatnik udari v škatlo? Ker se vozim večinoma v dveh in polno prtljage se je že zgodilo da smo šli "do dna", ne vem ali nabaviit tega ali kaj drugega. Popravljeno Februar 29, 2016. Popravil ftp
Lipstick Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 Tako resen proizvajalc je sigurno amortizer ven odšravfal in preizkusil, al kako ? Motollever odšraufi .......
motolover Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 (popravljeno) 5 hours ago, u-r-o-s said: Dobra cena, kaj pa 110/80 r19, boš kaj naročeval v kratkem? 49,20. Čez en mesec. Popravljeno Februar 29, 2016. Popravil motolover
u-r-o-s Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 pred 13 minutami, motolover pravi: 49,20. Čez en mesec. Huh tole je pa hudo ugodno, 163€ komplet, ceneje kot terraforce in malo bolj offroad naravnana Ti javim kako se bom odločil, od kod pa si?
ftp Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 3 hours ago, Lipstick said: Tako resen proizvajalc je sigurno amortizer ven odšravfal in preizkusil, al kako ? Motollever odšraufi ....... Ja, zato pa to opozorilo... Samo ne vem kolikšen je to problem. Ali samo podrsa ali kar udari in še kaj polomi?
motolover Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 (popravljeno) Lahko se celo polomi. Niso redki primeri, da se je polomil tudi pri motorjih brez te torbice. Američani jih na veliko snemajo, menda je edina funkcija preprečevanje špricanja nazaj in zadovoljitev EU zakonodaji. BMW na motorjih za GS Challenge nima tega blatnika, ker se rad zatakne na štofeljce pri terenskih gumah. Popravljeno Februar 29, 2016. Popravil motolover
u-r-o-s Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Lastniki zračno hlajenih r 1200, katere svečke uporabljate?
HyperJack Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Ko domišljija ne pozna meja solorider, KilleRBee, DAMI34 in 1 other 4
robinhood Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Resno razmišljam o menjavi svojega gs za gs adventure. A mi lahko prosim tisti, ki ste bili lastniki obeh na kratko poveste najbolj občutne razlike v vožnji? Najbolj me skrbi, da gsa ni tako okreten in dinamična vožnja odpade. Ali se motim?
motolover Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 (popravljeno) 21 minutes ago, HyperJack said: Ko domišljija ne pozna meja Iron Butt Edition. Popravljeno Marec 2, 2016. Popravil motolover
HyperJack Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 pred 15 minutami, motolover pravi: Iron Butt Edition. V kovčku treba met en agregat da potegne vse te lampe. Na cesti ga srečaš, misliš, da se ti približuje kamion DAMI34 in solorider 2
motolover Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 (popravljeno) 26 minutes ago, robinhood said: Resno razmišljam o menjavi svojega gs za gs adventure. A mi lahko prosim tisti, ki ste bili lastniki obeh na kratko poveste najbolj občutne razlike v vožnji? Najbolj me skrbi, da gsa ni tako okreten in dinamična vožnja odpade. Ali se motim? Sta kar tam, tam. Imaš GS LC? Poglej ta filmček! 7 minutes ago, HyperJack said: V kovčku treba met en agregat da potegne vse te lampe. Na cesti ga srečaš, misliš, da se ti približuje kamion Za ponoči po prazni cesti je najbrž super. Pri teh Clearwater lučeh https://www.clearwaterlights.com/ se da naravnati svetilnost po odstotkih, da ni za nasproti vozeče preveč moteče. Všeč mi je funkcija, da povežejo luči s hupo (seveda ne originalno, ampak hudo močno), ko pohupaš, še posvetiš, da mislijo, da jih je zadel UFO. Popravljeno Marec 2, 2016. Popravil motolover
robinhood Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Ne, imam starega gs...letnik 2007. Vzel bi pa tudi prejšnjega gsa (zračno hlajenega). Imajo tile novi še mal divjo ceno
motolover Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Stare sem vozil, nisem ga pa imel, zato nisem pravi naslov za nasvete. Pri novem ni neke razlike, razen po izgledu in malo pri teži, če na polno napolniš. Ko enkrat pelješ (po cesti) se to ne opazi več.
cb1300 Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 10 hours ago, robinhood said: Resno razmišljam o menjavi svojega gs za gs adventure. A mi lahko prosim tisti, ki ste bili lastniki obeh na kratko poveste najbolj občutne razlike v vožnji? Najbolj me skrbi, da gsa ni tako okreten in dinamična vožnja odpade. Ali se motim? imel navadnega, vozil tudi adv-adv izgleda bolj masivno, ima daljši hod vzmetenja, posledično malce več zibanja na cesti, pri polno napolnjenemu se pozna pri manevriranju, sploh če zapelješ na makadam ali kaj slabšega imaš bistveno več dela in strahu -jest osebno nebi kupil adv. Kar se tiče dinamičnosti vožnje pa ne skrbi, z obema se da zelooooo hitro peljat....dokaz-evo slikca za kolegovim adv, kako riše nove črte....pa še slikca mojega nekdanjega-oblekel tank v folijo, nalepil nalepke kot ima adv....hotel še dokupit zgornjo zaščito kot ima adv-pa sem prej prodal Wakasaki 1
Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pred 10 urami, robinhood pravi: Resno razmišljam o menjavi svojega gs za gs adventure. A mi lahko prosim tisti, ki ste bili lastniki obeh na kratko poveste najbolj občutne razlike v vožnji? Najbolj me skrbi, da gsa ni tako okreten in dinamična vožnja odpade. Ali se motim? Motiš!
RobiRoberto Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 (popravljeno) Cesta Godovič - Idrija ??? pred eno uro, cb1300 pravi: dokaz-evo slikca za kolegovim adv, kako riše nove črte.... Popravljeno Marec 3, 2016. Popravil RobiRoberto
HyperJack Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Motiš! Kmet zakaj zavajaš! :D, ko si se ti vozil dinamično, bi vsi prisotni lahko čike prižigal na tvojem centralnem stojalu :D, tist ni blo več varno sploh
solorider Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pred 2 minutami, HyperJack pravi: Kmet zakaj zavajaš! :D, ko si se ti vozil dinamično, bi vsi prisotni lahko čike prižigal na tvojem centralnem stojalu :D, tist ni blo več varno sploh objestnež
u-r-o-s Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pred 12 urami, HyperJack pravi: Ko domišljija ne pozna meja Cena teh clearwaterlights so pa tud bolane, tale ma tak za švoh 2k€ lamp gor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se