Skoči na vsebino

BMW R1200 GS a do 2013

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Lipstik, sem te vprašal že v eni drugi temi, ampak je zgleda moderatorju spet kliknilo v glavi, da me ne mara(tako kot nekaj izbranih in mi je pobrisal post( potem ko je sam nehal smetiti :slap: :BUA:-   priznam "jokcam")) 

Zakaj gre "tvoj" motocikel v prešo, ko ga "obdelaš"? Meni se zdi zeloo škoda, da se tak motocikel uniči.

PS: Moderatorček, preden zbrišeš, lipstik vozi BMW GSA 1200, mislim, da paše v to temo :jezik:

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno (popravljeno)

Nisi edini, kateremu se zdi škoda, ampak tako ta svet-scena deluje.

Motocikli so izdelani "malo ped rokom izdelave", nimajo homologacije, številk okvirjev, označeni kot naprimer:

SEMPLE ( only for internal use ), Damy, ....

Popravljeno . Popravil Lipstick
Objavljeno

Vem, da sm mal siten. Ampak tudi ti moraš imeti registriranega za na cesto.

Ok. Če kasnejša reg. ni možna, bi ga lahko vsaj komu prodali za simbolično ceno, da bi ga imel v dnevni sobi za okras.

PS: verjamem, da BMW-ju 100 motociklov v smislu financ nič ne pomeni. Zame pa motor ni le kos plastike in kovine, in mi je vsakega škoda. Sploh pa novega tako dobrega.

Objavljeno

Še enkrat:

Nisi edini, kateremu se zdi škoda, ampak tako ta svet-scena deluje. Žal, pa če je to nama še tako ......

Saj tudi paradižnikov, solate, kruha, ........ ne pocenijo ( zavrže se na miljone ton ), samo, da jim ne padejo cene.

Motorji so registrirani, če ne, se vozijo na preizkušnjo, o detaljih pa .....

Objavljeno (popravljeno)
Ob 21. 3. 2016 at 21:40, KyoKon pravi:

Za BMW GS 1200 2005 - XX, če ima kdo kodo/part number za kabel pri bencinski pumpi, v primeru da izdahne kontroler, da direktno vežeš pumpo. Če je nekaj EUR, bolj ko da cvikaš kable na licu mesta.

Po domače iščem original briko, lahko tudi kakšen link, če mate situacije naštuderane.

Jaz sem ta kabel izdeloval toliko časa, da me je pustil na cesti. No, potem sem ga lahko izdelal. Kar iz ostankov odsluženega kontrolerja. Nekaj v tem stilu: http://www.motorcycleinfo.co.uk/index074c.html?fa=contentGeneric.nvxszdkebklxuaer&pageId=428065

Kolikor sem takrat raziskoval, nekih dobrih bypass kablov za razumno ceno ni bilo.

Na Servisu povprašaj, če vejo iz glave. Sicer pa pravega poišči v seznamu rezervnih delov. Najdeš ga npr. tule: http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/DiagramsMain.aspx?vid=51732&rnd=04282014

Pravi konektor je mislim da na sliki Diagram #61_24841pixel.gif pod številko 8. Preveri...

Zraven imaš tudi cene. Sicer so v USD, vendar kar sem do sedaj potreboval, je bilo tudi pri nas enako.

Lahko pa na servisu vprašaš za kakšen pokvarjen kontroler in si bypass narediš sam...

Popravljeno . Popravil Joker
Objavljeno

Te dni zase naročam olje Castrol Power 1 Racing, primerno za GS, RR in praktično vse ostale BMWje. V Nemčiji ga dobim za 8€ liter.

Če se kdo želi pridružiti naročilu, naj mi pošlje PM. 

81B%2Bgy-HqpL._SY355_.jpg

Objavljeno
pred 9 minutami, motolover pravi:

Te dni zase naročam olje Castrol Power 1 Racing, primerno za GS, RR in praktično vse ostale BMWje. V Nemčiji ga dobim za 8€ liter.

Če se kdo želi pridružiti naročilu, naj mi pošlje PM. 

81B%2Bgy-HqpL._SY355_.jpg

5W-40?

Objavljeno
Just now, KNNMS said:

5W-40?

Yep, lahko tudi kakšnega drugega, če želiš. Tega se daje v vodnega GS in RR.

Objavljeno (popravljeno)
pred 43 minutami, motolover pravi:

Yep, lahko tudi kakšnega drugega, če želiš. Tega se daje v vodnega GS in RR.

A, vodnega. Pri nas na krasu ni vode. :)   Burja zapiha in pohladi.

A je dobra cena tudi za mineralca Castrol Power 1 4T 20W-50?

Popravljeno . Popravil KNNMS
Objavljeno
26 minutes ago, KNNMS said:

A, vodnega. Pri nas na krasu ni vode. :)   Burja zapiha in pohladi.

A je dobra cena tudi za mineralca Castrol Power 1 4T 20W-50?

4l kanta 21€, litrske pa po cca 7€. 

Objavljeno

Imajo Motorex Boxer 15w-50? Cena?

Objavljeno
27 minutes ago, u-r-o-s said:

Imajo Motorex Boxer 15w-50? Cena?

Te, pri katerih kupujem ne držijo Motorexa. Kolegu, ki ima starejšega bokserja, sem prinesel Castrol Power 1 4T 15w 50 ,4 litre za 25€.

Objavljeno
pred 4 urami, motolover pravi:

4l kanta 21€, litrske pa po cca 7€. 

20/50 2x kanto  :worship:

Objavljeno

Pri tako nizki ceni je treba biti previden, ker je baje veliko ponaredkov... to sem tu na MS prebral.

Objavljeno (popravljeno)

Sami menjujete olje ali je za dolivanje?

Popravljeno . Popravil vandrovec
Objavljeno
pred 13 urami, Joker pravi:

Jaz sem ta kabel izdeloval toliko časa, da me je pustil na cesti. No, potem sem ga lahko izdelal. Kar iz ostankov odsluženega kontrolerja. Nekaj v tem stilu: http://www.motorcycleinfo.co.uk/index074c.html?fa=contentGeneric.nvxszdkebklxuaer&pageId=428065

Kolikor sem takrat raziskoval, nekih dobrih bypass kablov za razumno ceno ni bilo.

Na Servisu povprašaj, če vejo iz glave. Sicer pa pravega poišči v seznamu rezervnih delov. Najdeš ga npr. tule: http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/DiagramsMain.aspx?vid=51732&rnd=04282014

Pravi konektor je mislim da na sliki Diagram #61_24841pixel.gif pod številko 8. Preveri...

Zraven imaš tudi cene. Sicer so v USD, vendar kar sem do sedaj potreboval, je bilo tudi pri nas enako.

Lahko pa na servisu vprašaš za kakšen pokvarjen kontroler in si bypass narediš sam...

Izčrpno, hvala, že iščem pokvarjen kontroler, da me ne ujame situacija kot je tebe.

Objavljeno
pred 14 urami, motolover pravi:

Vse delniške družbe prodajajo ponaredke :)

http://www.delti.com/

Bemti, kaj si mislil s tem delticom?

Jaz sem včeraj plačal in naročil letne gume za avto...

Prvič. A me mora skrbeti??

Objavljeno
pred 2 minutami, MariborBMW pravi:

Bemti, kaj si mislil s tem delticom?

Jaz sem včeraj plačal in naročil letne gume za avto...

Prvič. A me mora skrbeti??

Kje si naročil gume, saj tukaj na delti.com so drage, v MB je Gumax najcenejši ...

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, HD-Dyna pravi:

Kje si naročil gume, saj tukaj na delti.com so drage, v MB je Gumax najcenejši ...

No, zdaj pa še to... :twak:

Popravljeno . Popravil MariborBMW
Objavljeno
Pravkar, MariborBMW pravi:

No, zdaj pa še to... :twak:

Yp, kar primerjaj, pa z Markotom - lastnikom se da še kak dodaten Euro dobit popusta ...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!