motolover Objavljeno Marec 24, 2016 Opozori Objavljeno Marec 24, 2016 (popravljeno) 2 hours ago, HD-Dyna said: Kje si naročil gume, saj tukaj na delti.com so drage, v MB je Gumax najcenejši ... Gume naročam pri: https://www.fritzreifen.de/, pri Delticom, oziroma Autoteile-meile samo olje. 2 hours ago, MariborBMW said: Bemti, kaj si mislil s tem delticom? Jaz sem včeraj plačal in naročil letne gume za avto... Prvič. A me mora skrbeti?? To sem napisal pametnjakoviču Snecerju. Delniške družbe niso vaški diler in ni kaj skrbeti. Zakaj imajo Nemci nižje cene? Ja, zaradi velikosti trga, zakaj pa! Popravljeno Marec 24, 2016. Popravil motolover
u-r-o-s Objavljeno Marec 24, 2016 Opozori Objavljeno Marec 24, 2016 Res dobra cena za olje, samo sem prešaltal iz Castrola na Motorex, pa ne bi spet šel nazaj...
dejcpob Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 GS-ovci kakšne čelade oz vetrne zaščite (mra) imate ker men pri hitrostih večji od 90 km/h začne trest čelado. Imam nolan n103, pa ni kaj dost boljše če nastavljam položaj vetrobrana. Visok sm 185cm. Prosim za komentarje
Kmet2 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 11 minutami, dejcpob pravi: GS-ovci kakšne čelade oz vetrne zaščite (mra) imate ker men pri hitrostih večji od 90 km/h začne trest čelado. Imam nolan n103, pa ni kaj dost boljše če nastavljam položaj vetrobrana. Visok sm 185cm. Prosim za komentarje Imam 187 in sem imel na GSA povišano original BMW šipo ,ni bilo nobenih problemov z turbolenco okrog čelade brez MRA .
motolover Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 25 minutes ago, dejcpob said: GS-ovci kakšne čelade oz vetrne zaščite (mra) imate ker men pri hitrostih večji od 90 km/h začne trest čelado. Imam nolan n103, pa ni kaj dost boljše če nastavljam položaj vetrobrana. Visok sm 185cm. Prosim za komentarje Za novi vodni GS priporočajo tudi povišano šipco od Puiga. Za razliko od BMWjeve, ki stane 240€, stane ta pol manj. Dobiš jo pa pri Pintarju.
u-r-o-s Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Jst mam 190cm in na GSu vozim original šipo, s Puigovim deflektorjem do 130 km/h BP, pri več se pa po navadi malo sklonim
KNNMS Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 3 urami, u-r-o-s pravi: Jst mam 190cm in na GSu vozim original šipo, s Puigovim deflektorjem do 130 km/h BP, pri več se pa po navadi malo sklonim A vodno ali oljno hlajen?
dejcpob Objavljeno April 4, 2016 Opozori Objavljeno April 4, 2016 pred 13 urami, KNNMS pravi: A vodno ali oljno hlajen? Oljno hlajen. 2006 letnik,
KNNMS Objavljeno April 4, 2016 Opozori Objavljeno April 4, 2016 pred 49 minutami, dejcpob pravi: Oljno hlajen. 2006 letnik, A lahko kakšno slikco prilimaš? Oz. kje se da zadevo pogledat v živo. Sicer me zanima bolj izgled na GSA šipi, ampak si bom vsaj predstavljal. LP
KyoKon Objavljeno April 4, 2016 Opozori Objavljeno April 4, 2016 pred 22 urami, dejcpob pravi: GS-ovci kakšne čelade oz vetrne zaščite (mra) imate ker men pri hitrostih večji od 90 km/h začne trest čelado. Imam nolan n103, pa ni kaj dost boljše če nastavljam položaj vetrobrana. Visok sm 185cm. Prosim za komentarje pred 22 urami, Kmet2 pravi: Imam 187 in sem imel na GSA povišano original BMW šipo ,ni bilo nobenih problemov z turbolenco okrog čelade brez MRA . He he, jaz pa 188cm, mam na GS-u (oljni), podaljšek, višino lahko reguliraš, sem ravno sprobal v petek do Obrovca pa nazaj. Glavo nič več ne trese, končno, posledično tudi vrat ne boli. Imaš slike na dnevne vožnje 2016. Kmet2 1
poggy Objavljeno April 4, 2016 Opozori Objavljeno April 4, 2016 pred 23 urami, dejcpob pravi: GS-ovci kakšne čelade oz vetrne zaščite (mra) imate ker men pri hitrostih večji od 90 km/h začne trest čelado. Imam nolan n103, pa ni kaj dost boljše če nastavljam položaj vetrobrana. Visok sm 185cm. Prosim za komentarje Zamenjaj čelado. N103 naj bi bila zelo slaba napram 102 in predvsem napram 104 in novejšim
u-r-o-s Objavljeno April 4, 2016 Opozori Objavljeno April 4, 2016 pred 20 urami, KNNMS pravi: A vodno ali oljno hlajen? Star, oljno hlajeni, slike pri roki nimam nobene, bom ob priliki slikal
HyperJack Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 Made in Korea... se splača včasih kakšno uro viset na netu da najdeš moram rečt kr vrhunske izdelke...Wunderlich, sw motech, puig, itd nimate za burek! DAMI34, skoda, Kmet2 in 1 other 4
HyperJack Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 4 minutami, siks pravi: prosim takoj KLIK http://www.ebay.com/sch/espritmotorcycle/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= , KTM.ja ne poznajo...
HyperJack Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 22 minutami, Kmet2 pravi: Si pozabil a ne kako si brbljal ko smo mi GS vozili ......je nekaj na Snecerjevi filozofiji! Lep dan Kozovc...sej še vedno je...sicer pa tist tvoj adventur je zdej že star...tehnologija je šla naprej...pa še lepši so zdele...ta stari modeli so še vedno za bruhat.. Dej raj povej kej bolj pametnega, kot samo KTM, KTM, KTM, ja sem prav, mas dva doma, OK, super. Verjamem da je KTM ok, sam men recimo vizualno ni potegnil, dopadel se mi je tavelik adventure, samo je za mene malo prevelik kos mesa, pa še cena je previsoka za novega. In KTM je glih tak delovni stroj kot GS. Noben ni za offroad, pa ne mi spet limat KTM.ja offroad...najlažje je s tujim kurcem po koprivah toučt...nevem koliko ljudi bo moped za 20k€ zlorabljalo na offroad terenu.. mah sej škoda.. ke vidm da ne bomo nikam pršli... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 6 minutami, HyperJack pravi: Kozovc...sej še vedno je...sicer pa tist tvoj adventur je zdej že star...tehnologija je šla naprej...pa še lepši so zdele...ta stari modeli so še vedno za bruhat.. Dej raj povej kej bolj pametnega, kot samo KTM, KTM, KTM, ja sem prav, mas dva doma, OK, super. Verjamem da je KTM ok, sam men recimo vizualno ni potegnil, dopadel se mi je tavelik adventure, samo je za mene malo prevelik kos mesa, pa še cena je previsoka za novega. In KTM je glih tak delovni stroj kot GS. Noben ni za offroad, pa ne mi spet limat KTM.ja offroad...najlažje je s tujim kurcem po koprivah toučt...nevem koliko ljudi bo moped za 20k€ zlorabljalo na offroad terenu.. mah sej škoda.. ke vidm da ne bomo nikam pršli... Jack s KTM si ti začel kar je odebeljeno pa jaz govorim že dolgo in se povsem strinjam ! Sem pa še vedno mnenja da do zdaj še niso naredili motorja ki bi imel boljšo ciklistiko in zavore v tem segmentu ,zato ne ti men KTM,KTM ... Da ti bo ego na mestu, kupil si odličen motor sam kakšno hudomušno pripombo pa lahko vzameš manj resno ,včasih ko še nisi imel tanajtabulšejšega motorja si to znal Pa pridi ga pokazat, ko bo pri vas konec zime, ti ga bom jaz poslikal ...... lp siks 1
pik1 Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 . ... doma se mi valja prtljažnik za GS adventure ... če koga zanima, lahko na ZS ... sayo 1
HyperJack Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Ob 7. 4. 2016 at 7:59, HyperJack pravi: Made in Korea... se splača včasih kakšno uro viset na netu da najdeš moram rečt kr vrhunske izdelke...Wunderlich, sw motech, puig, itd nimate za burek! Zadaj sem namestil tole zadevo, privijačena je v vijak, ki je v notranjosti kardanskega ohišja. Zdej pa nevem, ali naj to zaščito stisnem povsem ob ohišje ali pustim nekaj lufta. Ker kolikor gledam se ta zadnji del premika, nevem pa kaj je z vijakom v notranjosti.
Kmet2 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Jack jaz sem imel stisnjeno ob ohišje pa ni bilo problemov ,sem imel pa od Wunderlicha .
skalaprava Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Jack, pa kaj misliš ti motor vozit al ga po tleh metat - saj ga je ena sama zaščita Sicer pa imam jaz zadaj Wunderlich, stisnjen čisto do konca. Samo Wunderlich ima vmes še gumu, ki dovoljuje gibanje. Tukaj jo pa ne vidim. Za sprednjo zaščito pa mislim da ni variante, da se kdaj dotakne tal, razen če v prepad zletiš...se vse prej ustavi na cilindrih in balanci. MiNa, notranc in Kmet2 3
HyperJack Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 1 minuto, skalaprava pravi: Jack, pa kaj misliš ti motor vozit al ga po tleh metat - saj ga je ena sama zaščita Sicer pa imam jaz zadaj Wunderlich, stisnjen čisto do konca. Samo Wunderlich ima vmes še gumu, ki dovoljuje gibanje. Tukaj jo pa ne vidim. Za sprednjo zaščito pa mislim da ni variante, da se kdaj dotakne tal, razen če v prepad zletiš...se vse prej ustavi na cilindrih in balanci. Ne, kr tak sem dal, malo za foro =), ker pač lahko dam. Sej načeloma lahko tudi jaz gumo dam. Zato pa sprašujem, ker se mi zdi, da se tisti del giblje. Uglavnem, bom za vsak slučaj dal nekaj vmes. Puno vama hvala.
mtko Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 3 urami, HyperJack pravi: Ne, kr tak sem dal, malo za foro =), ker pač lahko dam. Sej načeloma lahko tudi jaz gumo dam. Zato pa sprašujem, ker se mi zdi, da se tisti del giblje. Uglavnem, bom za vsak slučaj dal nekaj vmes. Puno vama hvala. Jack, Tud jaz mam to not brez česarkoli, samo v vijak notr prvijačeno. Malenkost sicer zeva, kar me malenkost moti, in tud zdaj pr novejših sem opazu, da nabijejo gor o-ring pa še lepš zgleda. Moram pa priznat, da mi je že tale majhen del za takrat 25 eur rešu kardan, da zgleda še zmer k nov. Mam pa tud spredaj na trikotniku zaščito oz. omejilc belance, da ti v najslabšem primeru ni treba menjat križa.
motolover Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Jaz sem se odločil za to zaščito za kardan. Pride prav tudi v primeru, ko ga na tleh obračaš in ni potem spodaj vse spraskano. Tu se malo bolje vidi, ker je črna na srebrni podlagi: Touratech DAMI34, HyperJack, skalaprava in 1 other 4
HyperJack Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Tkole pa zgleda nameščena zaščita cilindrov, paše ko ata na mamo, vredno svojega denarja. skalaprava, MiNa, builder in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se