Skoči na vsebino

BMW R1200 GS a do 2013

Priporočene objave

Objavljeno
15 minutes ago, map said:

Finta je v tem, da skoraj ne verjamem, da bi BMW to slabo zrihtal, samo to.

Si pogledal filmček, ki sem ga prilepil, kako kradejo BMW avte? Pri avtih je izgleda zelo slabo zrihtano.

Objavljeno
pred 18 urami, motolover pravi:

Si pogledal filmček, ki sem ga prilepil, kako kradejo BMW avte? Pri avtih je izgleda zelo slabo zrihtano.

po tvojem je, če človek izgubi jakno ostane tudi brez benđota! Tako, da se bodo lopovi osredotočili na jakne in ne takoj na motorje. :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Nabavil Abus ketno. V kombinaciji z alarmom in kasko zavarovanjem proti kraji sem t2211.gifmiren. Skoraj!

IMG_20161211_140904927.jpg

Nabavil tole Givi sx308. Ne paše na GS

Bom moral zamenjat za SW-motech EVO CITY ali pa EVO GS 

IMG_20161211_141955929.jpg

11-15 litrov

gs_DSC_7207.jpg

16-22 litrov

DSC_1424.JPG

t1841.gif Katero je vprašanje?

Popravljeno . Popravil Quest
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Jaz bi zadnjo 16 - 22 litrov. Lepo sede in še večja je - na motorju ni nikoli dovolj prostora :). Ni pa bistveno večja on prve.

Scarabeo

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, Quest pravi:

Nabavil tole Givi sx308. Ne paše na GS

Bom moral zamenjat za SW-motech EVO CITY ali pa EVO GS 

Jaz imam 308 na svojem GSA. Spodaj, kjer mehanizem torbe nalega na podkvico, je potrebno odbrusiti cca 10 x 5 mm plastike, ker jo ovira zatič predala na tanku. 

GjNzWl.jpg

Popravljeno . Popravil nemo
Objavljeno

Tile vijaki so dobil pa prav "lepo barvo".

Objavljeno
pred 3 urami, MiNa pravi:

Tile vijaki so dobil pa prav "lepo barvo".

popeskani z rjo

Objavljeno
pred 21 urami, Quest pravi:

Katero je vprašanje?

Na tank bi jaz dal majhno, samo toliko, da gre osebna ali potni list not, drugo bi raje nekam zadaj spravil.

Objavljeno
17 minutes ago, vandrovec said:

Na tank bi jaz dal majhno, samo toliko, da gre osebna ali potni list not, drugo bi raje nekam zadaj spravil.

Osebna in potni list grejo lahko v žep, zadaj pa tudi hitro zmanjka prostora ko sta dva.

Objavljeno

Jaz mam 2 torbi, pa uporabljam po potrebi, quick lock sta obe. Ena je 5 litrska 

givi3_d603_tanklock_tankbag_zoom.jpg

vanjo gre vse kar rabiva, 2 očala, denarnica, 5 škatel čikov, dokumenti, vsi ponilci, selotejp in še par drobnarij

ter, zgoraj opisano, ki prode v poštev res na velkih potovanjih.

Objavljeno

Šel k trgovcu in je vzel Givi torbo nazaj brez problemov in naročil malo 11-15 l Sw-motech city evo torbo. Mislim, da sem se prav odločil. Upam, da še letos pride. 

gs_DSC_7207.jpg

Objavljeno
pred 9 minutami, ftp pravi:

Osebna in potni list grejo lahko v žep, zadaj pa tudi hitro zmanjka prostora ko sta dva.

Edino to me moti na mejnih prehodih, ker moram vlačit iz žepov, iz tank torbe je veliko lažje potegnit osebno z rokavicami na rokah. drugače mi je bolj všeč, da nimam velike "bule" na rezervoarju, ker se mi zdi to nerodno. Nekateri imajo tako veliko, da komaj vidijo preko nje...

Objavljeno
pred 2 minutami, vandrovec pravi:

Edino to me moti na mejnih prehodih, ker moram vlačit iz žepov, iz tank torbe je veliko lažje potegnit osebno z rokavicami na rokah. drugače mi je bolj všeč, da nimam velike "bule" na rezervoarju, ker se mi zdi to nerodno. Nekateri imajo tako veliko, da komaj vidijo preko nje...

mau off .. js mam na rokavu kombinezona žep za take stvari ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

SW-MOTECH micro, je top!

20160830163026.jpg

Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

Meni je iz kateregakoli žepa to nerodno. Najlažje je iz tank torbe...

Objavljeno

Za začetek ne bom rabil za pasoš al osebno. Se bom kar v Sloveniji držal. Imam tolk za pogledat od črt polnih pri Vrhniki pa do vseh mogočih rid, pa Vikija obiskat pa še ne vem kje sploh je lociran. Bo pa v torbi en kup orodja. 

Ka pa če mi kardan dol pade. Bom imel lahko vse s sabo.

:lol1:

Objavljeno
pred 6 minutami, maus pravi:

jst tud, sam vceri mi je en nadobuden policaj na Jelšanah zahteval, da jo dam ven, pol jo je poskeniru pa neki bulu u ekran pa še mal tipku preden mi jo je vrnu. :angryrant1: očitno je bil mal zafrustriran, ostalim ki so mu jo molil pod nos pa ni povohu.

Objavljeno
pred 1 minuto, Quest pravi:

Za začetek ne bom rabil za pasoš al osebno. Se bom kar v Sloveniji držal. Imam tolk za pogledat od črt polnih pri Vrhniki pa do vseh mogočih rid, pa Vikija obiskat pa še ne vem kje sploh je lociran. Bo pa v torbi en kup orodja. 

Ka pa če mi kardan dol pade. Bom imel lahko vse s sabo.

:lol1:

edino kar rabš pri BMFLuUje asistenca :P

sj je res najlažje iz tank torbe .... še rokavice daš lahko notri in se odpelješ iz meje in se pol naštimaš ...

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

SW-MOTECH micro, je top!

Ko imaš quick lok al kaj podobnega lahko menjaš večja manjša itd... Dobra torba. 

Popravljeno . Popravil Quest
Objavljeno

Na Gsu, ki nima nosilcev za kovčke kot GSA je mal problem s tem. Sem našel rešizev, ampak ne vem če grejo vario kovčki potem gor. 

92878.jpg

Objavljeno
28 minutes ago, Quest said:

Na Gsu, ki nima nosilcev za kovčke kot GSA je mal problem s tem. Sem našel rešizev, ampak ne vem če grejo vario kovčki potem gor. 

Najbolje je, da daš gor nosilce alu kovčkov od GSA in tudi take kovčke. Z Vario kovčki ne bo šlo.

Objavljeno

Moral bi dobit enga z vario kovčki in premert ali gre zraven-izpod kovčkov še plac za orodje. Važen je prostor med kovčkom in gumo. Če je dost potem naredit nosilce ni problem. Ne najdem pa slike odzadaj z montiranimi kufri, da bi ocenil prostor. 

Objavljeno
pred 9 minutami, Kawl pravi:

Še mal pa boste rabl en spremljevalen avto s sabo, ko imate toliko krame na teh kamelah za tistih 200km ki jih naredite v enem dnevu...

Jst se z mojim še pelav nisem. Sem pa vse lepo prebral tukaj mnenja od vseh. Po naravi sem ziheraš, zato bo v kufrih orodje, po Dhl ju bom pa na destinacijo vožnje par dni v naprej poslal pa cote za preoblečt. 

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!