Skoči na vsebino

BMW R1200 GS a do 2013

Priporočene objave

Objavljeno

Rešeno. Zmontiral dodatne luči. Kupil sem jih preko Aliexpressa. Stikalni relr pri lokalnem električarju, aux konektor Avtoval in nosilec Louis. Skupaj cca 150 evrov. Sestavil s pomočjo vas na forumu in luči delajo. Zmontiral tudi zaščito motorja. Samo še natankam in gas skozi vas.

20180126_181719.jpg

20180126_181705.jpg

Objavljeno
Ob 5. 1. 2018 ob 11:18, krisko pravi:

Pozdravljeni,

če koga  zanima prodam amortizer MUPO GT1 , prejšnji lastnik ga je imel zadaj na 2009 letniku, zdaj je gor  original. Je pa potreben obnove, ker je baje spustil olje. Evo link do strani proizvajalca: http://www.mupo.it/product/2/0/97/gt1

LP1.thumb.jpg.40b7e5c5d7055a1d60c6118dd53eb0b4.jpg

Na tvojem mestu bi obdržal, ker tole je vrhunski amortizer. Zakaj pa prodaš?

Objavljeno

Dobil sem ga zraven motorja, baje je spustil olje pa bi ga bilo potrebno obnovit.  Pa če bi se vedno sam peljal bi blo ok, spreminjat napetost s ključem  vsakič k bova dva mi pa ni.  Sej če ga prodam bo šel denar nazaj na motor :)

Ob Friday, January 26, 2018 ob 20:25, tomash pravi:

Rešeno. Zmontiral dodatne luči. Kupil sem jih preko Aliexpressa. Stikalni relr pri lokalnem električarju, aux konektor Avtoval in nosilec Louis. Skupaj cca 150 evrov. Sestavil s pomočjo vas na forumu in luči delajo. Zmontiral tudi zaščito motorja. Samo še natankam in gas skozi vas.

20180126_181719.jpg

20180126_181705.jpg

Kaj to si od HEED zaščito gor namontiral ?

Objavljeno
pred 32 minutami, krisko pravi:

Kaj to si od HEED zaščito gor namontiral ?

Da.

Objavljeno
pred 17 minutami, tomash pravi:

Da.

Isto za svojega gledam, si nabavil preko e bay ali direktno od njih? Montaža in izgled je OK?

Objavljeno
pred 2 urami, krisko pravi:

Isto za svojega gledam, si nabavil preko e bay ali direktno od njih? Montaža in izgled je OK?

Nabavil direktno od njih. Montaža preprosta, izgled mi je Ok. Kolikor sem uspel prečekirat ponudbo, mi je bil Heed še najboljši. Skratka vse ok.

Objavljeno
pred 4 minutami, tomash pravi:

Nabavil direktno od njih. Montaža preprosta, izgled mi je Ok. Kolikor sem uspel prečekirat ponudbo, mi je bil Heed še najboljši. Skratka vse ok.

Hvala za info, lp

Objavljeno
pred 5 urami, krisko pravi:

Dobil sem ga zraven motorja, baje je spustil olje pa bi ga bilo potrebno obnovit.  Pa če bi se vedno sam peljal bi blo ok, spreminjat napetost s ključem  vsakič k bova dva mi pa ni.  Sej če ga prodam bo šel denar nazaj na motor :)

Sam se vozi pa je :D Motor je itak sam za enga :) 

• Haha 2
Objavljeno

Je kdo probal montirat širše pnevmatike? Recimo spredaj 120 in zadaj 170. Je to sploh izvedljivo? Je kdo zasledil na tujih forumih kaj o tem?

Objavljeno (popravljeno)
pred 11 urami, tomash pravi:

Je kdo probal montirat širše pnevmatike? Recimo spredaj 120 in zadaj 170. Je to sploh izvedljivo? Je kdo zasledil na tujih forumih kaj o tem?

Mislim da ima lc sirsa platisca preveri.

Ce je platisce preozko bo radius gume spremenjen kar pa zna biti motece med voznjo ali pa ne samo moje mislenje

Ma kdo na zalogi kontra matice katere se odvija pri nastavitev ventilov....strokovnjak ki je nazadnje nastavljal je bil premocan.

Popravljeno . Popravil Wakasaki
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, Wakasaki pravi:

Ma kdo na zalogi kontra matice katere se odvija pri nastavitev ventilov

11 33 1 340 636 (3) je koda za original matice, cena pa cca pod 1€, vprašaj na najbližjem uradnem servisu.

Image1.jpg.762471e51cdd05284cc306bf2fc6ff66.jpg  Image2.jpg.798135ef997c324a4ef77049d1822ce3.jpg

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno
pred 16 urami, tomash pravi:

Ti bom maja povedel kako se obnese. :OK:

Objavljeno
pred 1 uro, MiNa pravi:

11 33 1 340 636 (3) je koda za original matice, cena pa cca pod 1€, vprašaj na najbližjem uradnem servisu.

Image1.jpg.762471e51cdd05284cc306bf2fc6ff66.jpg  Image2.jpg.798135ef997c324a4ef77049d1822ce3.jpg

Hvala.

Ma lih to mi je muka k je najblizji avtoval v grosuplju..

No ni ni kej bo treba se zapelat do ke.

Objavljeno
pred 17 urami, tomash pravi:

Malo teorije (video)...

Pojavi se pa še problem, ker je v homologaciji zapisana predpisana širina, presek in hitrostni razred (Točka Z1 - dovoljene pneumatike in platišča(2)).

Ob kakšnem nebodigatreba se radi ob to spotaknejo zavarovalničarji...

Objavljeno
2 hours ago, Wakasaki said:

Ma lih to mi je muka k je najblizji avtoval v grosuplju..

No ni ni kej bo treba se zapelat do ke.

Saj obstaja tudi Pošta  :)

Objavljeno
pred 4 urami, ftp pravi:

Saj obstaja tudi Pošta  :)

fak tut pomislu nism

Objavljeno
Ob 31. 1. 2018 ob 10:27, MiNa pravi:

In v čem je ta matica tako posebna?

Objavljeno
pred 11 urami, poggy pravi:

In v čem je ta matica tako posebna?

Navoju.

Sam se vešč stroke"sicer avto" pa sem videl veliko vijakov,ampak ta ma pa res fin navoj...

Objavljeno
Ob ‎31‎.‎1‎.‎2018 ob 13:30, MiNa pravi:

Malo teorije (video)...

Pojavi se pa še problem, ker je v homologaciji zapisana predpisana širina, presek in hitrostni razred (Točka Z1 - dovoljene pneumatike in platišča(2)).

Ob kakšnem nebodigatreba se radi ob to spotaknejo zavarovalničarji...

Imam izkušnjo, ki potrjuje zgoraj navedeno.

Na hrvaškem sem imel prometno nesrečo, z GS-om, nič kriv, izsiljen, motor totalka, jaz počeno medenico, od preleta avtomobila. Pri popisovanju prometne je hrvaški policist, natančno popisal pnevmatike, znamko, model, dimenzije, dot in pazi, meril globino profila, vse vnesel v zapisnik.

Zapisnik je dobila naša zavarovalnica, in ob obisku cenilca je tudi preverjal pnevmatike in pazi tudi ujemanje podatkov iz zapisnika in dejansko stanje na licu mesta. Vse je štimalo B.P

Nočem strašit ali pametovat, pa vendar imam občutek, da so precej pozorni na te stvari.

Kaj bi pa sploh pridobil z drugačno dimenzijo???

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 11 urami, Wakasaki pravi:

Navoju.

Sam se vešč stroke"sicer avto" pa sem videl veliko vijakov,ampak ta ma pa res fin navoj...

Dvomim, da bi uporabljali nestandardne matice... 

Objavljeno

Koliko olja gre v diferencial?

Objavljeno

Final drive oil:

180ML 75W-140 GL-5
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 12 urami, poggy pravi:

Ti poslikam ko bom rihtal

Objavljeno
Ob 2. 2. 2018 ob 9:26, poggy pravi:

Matica s finim navojem je še vedno standardna ima le fini (standarden) navoj. Res pa je da se ne uporablja prav pogosto.

Objavljeno
pred 21 urami, MiNa pravi:

Matica s finim navojem je še vedno standardna ima le fini (standarden) navoj. Res pa je da se ne uporablja prav pogosto.

Točno tako

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!