tomash Objavljeno Januar 26, 2018 Opozori Objavljeno Januar 26, 2018 Rešeno. Zmontiral dodatne luči. Kupil sem jih preko Aliexpressa. Stikalni relr pri lokalnem električarju, aux konektor Avtoval in nosilec Louis. Skupaj cca 150 evrov. Sestavil s pomočjo vas na forumu in luči delajo. Zmontiral tudi zaščito motorja. Samo še natankam in gas skozi vas. Quest, pik1, DAMI34 in 6 others 7 2
Kawl Objavljeno Januar 27, 2018 Opozori Objavljeno Januar 27, 2018 Ob 5. 1. 2018 ob 11:18, krisko pravi: Pozdravljeni, če koga zanima prodam amortizer MUPO GT1 , prejšnji lastnik ga je imel zadaj na 2009 letniku, zdaj je gor original. Je pa potreben obnove, ker je baje spustil olje. Evo link do strani proizvajalca: http://www.mupo.it/product/2/0/97/gt1 LP Na tvojem mestu bi obdržal, ker tole je vrhunski amortizer. Zakaj pa prodaš?
krisko Objavljeno Januar 28, 2018 Opozori Objavljeno Januar 28, 2018 Dobil sem ga zraven motorja, baje je spustil olje pa bi ga bilo potrebno obnovit. Pa če bi se vedno sam peljal bi blo ok, spreminjat napetost s ključem vsakič k bova dva mi pa ni. Sej če ga prodam bo šel denar nazaj na motor Ob Friday, January 26, 2018 ob 20:25, tomash pravi: Rešeno. Zmontiral dodatne luči. Kupil sem jih preko Aliexpressa. Stikalni relr pri lokalnem električarju, aux konektor Avtoval in nosilec Louis. Skupaj cca 150 evrov. Sestavil s pomočjo vas na forumu in luči delajo. Zmontiral tudi zaščito motorja. Samo še natankam in gas skozi vas. Kaj to si od HEED zaščito gor namontiral ?
tomash Objavljeno Januar 28, 2018 Opozori Objavljeno Januar 28, 2018 pred 32 minutami, krisko pravi: Kaj to si od HEED zaščito gor namontiral ? Da.
krisko Objavljeno Januar 28, 2018 Opozori Objavljeno Januar 28, 2018 pred 17 minutami, tomash pravi: Da. Isto za svojega gledam, si nabavil preko e bay ali direktno od njih? Montaža in izgled je OK?
tomash Objavljeno Januar 28, 2018 Opozori Objavljeno Januar 28, 2018 pred 2 urami, krisko pravi: Isto za svojega gledam, si nabavil preko e bay ali direktno od njih? Montaža in izgled je OK? Nabavil direktno od njih. Montaža preprosta, izgled mi je Ok. Kolikor sem uspel prečekirat ponudbo, mi je bil Heed še najboljši. Skratka vse ok.
krisko Objavljeno Januar 28, 2018 Opozori Objavljeno Januar 28, 2018 pred 4 minutami, tomash pravi: Nabavil direktno od njih. Montaža preprosta, izgled mi je Ok. Kolikor sem uspel prečekirat ponudbo, mi je bil Heed še najboljši. Skratka vse ok. Hvala za info, lp
Kawl Objavljeno Januar 28, 2018 Opozori Objavljeno Januar 28, 2018 pred 5 urami, krisko pravi: Dobil sem ga zraven motorja, baje je spustil olje pa bi ga bilo potrebno obnovit. Pa če bi se vedno sam peljal bi blo ok, spreminjat napetost s ključem vsakič k bova dva mi pa ni. Sej če ga prodam bo šel denar nazaj na motor Sam se vozi pa je Motor je itak sam za enga Wakasaki in krisko 2
tomash Objavljeno Januar 30, 2018 Opozori Objavljeno Januar 30, 2018 Je kdo probal montirat širše pnevmatike? Recimo spredaj 120 in zadaj 170. Je to sploh izvedljivo? Je kdo zasledil na tujih forumih kaj o tem?
Wakasaki Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 (popravljeno) pred 11 urami, tomash pravi: Je kdo probal montirat širše pnevmatike? Recimo spredaj 120 in zadaj 170. Je to sploh izvedljivo? Je kdo zasledil na tujih forumih kaj o tem? Mislim da ima lc sirsa platisca preveri. Ce je platisce preozko bo radius gume spremenjen kar pa zna biti motece med voznjo ali pa ne samo moje mislenje Ma kdo na zalogi kontra matice katere se odvija pri nastavitev ventilov....strokovnjak ki je nazadnje nastavljal je bil premocan. Popravljeno Januar 31, 2018. Popravil Wakasaki MiNa 1
MiNa Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 (popravljeno) pred 2 urami, Wakasaki pravi: Ma kdo na zalogi kontra matice katere se odvija pri nastavitev ventilov 11 33 1 340 636 (3) je koda za original matice, cena pa cca pod 1€, vprašaj na najbližjem uradnem servisu. Popravljeno Januar 31, 2018. Popravil MiNa Wakasaki 1
solorider Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 pred 16 urami, tomash pravi: Je kdo probal montirat širše pnevmatike? Recimo spredaj 120 in zadaj 170. Je to sploh izvedljivo? Je kdo zasledil na tujih forumih kaj o tem? Ti bom maja povedel kako se obnese. Wakasaki 1
Wakasaki Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 pred 1 uro, MiNa pravi: 11 33 1 340 636 (3) je koda za original matice, cena pa cca pod 1€, vprašaj na najbližjem uradnem servisu. Hvala. Ma lih to mi je muka k je najblizji avtoval v grosuplju.. No ni ni kej bo treba se zapelat do ke.
MiNa Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 pred 17 urami, tomash pravi: Je kdo probal montirat širše pnevmatike? Recimo spredaj 120 in zadaj 170. Je to sploh izvedljivo? Je kdo zasledil na tujih forumih kaj o tem? Malo teorije (video)... Pojavi se pa še problem, ker je v homologaciji zapisana predpisana širina, presek in hitrostni razred (Točka Z1 - dovoljene pneumatike in platišča(2)). Ob kakšnem nebodigatreba se radi ob to spotaknejo zavarovalničarji...
ftp Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 2 hours ago, Wakasaki said: Ma lih to mi je muka k je najblizji avtoval v grosuplju.. No ni ni kej bo treba se zapelat do ke. Saj obstaja tudi Pošta MiNa in Wakasaki 1 1
Wakasaki Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 pred 4 urami, ftp pravi: Saj obstaja tudi Pošta fak tut pomislu nism
poggy Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 Ob 31. 1. 2018 ob 10:27, MiNa pravi: 11 33 1 340 636 (3) je koda za original matice, cena pa cca pod 1€, vprašaj na najbližjem uradnem servisu. In v čem je ta matica tako posebna?
Wakasaki Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 11 urami, poggy pravi: In v čem je ta matica tako posebna? Navoju. Sam se vešč stroke"sicer avto" pa sem videl veliko vijakov,ampak ta ma pa res fin navoj...
RSM Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 Ob 31.1.2018 ob 13:30, MiNa pravi: Malo teorije (video)... Pojavi se pa še problem, ker je v homologaciji zapisana predpisana širina, presek in hitrostni razred (Točka Z1 - dovoljene pneumatike in platišča(2)). Ob kakšnem nebodigatreba se radi ob to spotaknejo zavarovalničarji... Imam izkušnjo, ki potrjuje zgoraj navedeno. Na hrvaškem sem imel prometno nesrečo, z GS-om, nič kriv, izsiljen, motor totalka, jaz počeno medenico, od preleta avtomobila. Pri popisovanju prometne je hrvaški policist, natančno popisal pnevmatike, znamko, model, dimenzije, dot in pazi, meril globino profila, vse vnesel v zapisnik. Zapisnik je dobila naša zavarovalnica, in ob obisku cenilca je tudi preverjal pnevmatike in pazi tudi ujemanje podatkov iz zapisnika in dejansko stanje na licu mesta. Vse je štimalo B.P Nočem strašit ali pametovat, pa vendar imam občutek, da so precej pozorni na te stvari. Kaj bi pa sploh pridobil z drugačno dimenzijo??? MiNa in Rdeči 2
poggy Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 pred 11 urami, Wakasaki pravi: Navoju. Sam se vešč stroke"sicer avto" pa sem videl veliko vijakov,ampak ta ma pa res fin navoj... Dvomim, da bi uporabljali nestandardne matice...
solorider Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 Koliko olja gre v diferencial?
tomash Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 Final drive oil: 180ML 75W-140 GL-5 MiNa in solorider 2
Wakasaki Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 pred 12 urami, poggy pravi: Dvomim, da bi uporabljali nestandardne matice... Ti poslikam ko bom rihtal MiNa 1
MiNa Objavljeno Februar 4, 2018 Opozori Objavljeno Februar 4, 2018 Ob 2. 2. 2018 ob 9:26, poggy pravi: Dvomim, da bi uporabljali nestandardne matice... Matica s finim navojem je še vedno standardna ima le fini (standarden) navoj. Res pa je da se ne uporablja prav pogosto. Wakasaki in poggy 1 1
poggy Objavljeno Februar 5, 2018 Opozori Objavljeno Februar 5, 2018 pred 21 urami, MiNa pravi: Matica s finim navojem je še vedno standardna ima le fini (standarden) navoj. Res pa je da se ne uporablja prav pogosto. Točno tako Wakasaki 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se