Ruf Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Mene zanima,kam spravite torbico za prvo pomoč in orodje, ter kaj pripada v torbico za orodje, kakšni ključi in še kaj. Prva pomoč gre tudi pod sedež
kasti Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Mene zanima,kam spravite torbico za prvo pomoč in orodje, ter kaj pripada v torbico za orodje, kakšni ključi in še kaj. V torbico ki pride pod nosilec centralnega kovčka: http://www.bmwgsemotion.com/borseesting.html Kmet2 1
matjazg Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Tele torbe pa super zgledajo, samo ka nebi ble tako nesramno drage.
matjazg Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Mene zanima,kam spravite torbico za prvo pomoč in orodje, ter kaj pripada v torbico za orodje, kakšni ključi in še kaj. Si pa res en firbec Ruf 1
Ruf Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Tele torbe pa super zgledajo, samo ka nebi ble tako nesramno drage. tukaj imaš cenejšo varianto http://shop.touratech.com/auxiliary-bag-below-the-luggage-rack-bmw-r1200gs-cordurar.html
Kmet2 Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 tukaj imaš cenejšo varianto http://shop.touratec...s-cordurar.html Ja tut ta je super,sam tisti ki imamo plastične kovčke ta varijanta ne gre skoz,ker grejo od podesta zgornjega kovčka ravno tam nosilčka,zelo priročn pa se mi zdi tudi predlog od Kasti vsaj za mene ki imam plastične kufre,pa cena se mi res ne zdi pretirana če upoštevaš,da je tank torba gs 1200a 168€.
Ruf Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Ja tut ta je super,sam tisti ki imamo plastične kovčke ta varijanta ne gre skoz,ker grejo od podesta zgornjega kovčka ravno tam nosilčka,zelo priročn pa se mi zdi tudi predlog od Kasti vsaj za mene ki imam plastične kufre,pa cena se mi res ne zdi pretirana če upoštevaš,da je tank torba gs 1200a 168€. ta torbica je namenjana ravno za varianto s plastičnim kufrom, kakršnega imaš ti, to vem ker sem jo imel na prejšnjem GS-u namontirano
lasagna Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Sicer bom , bom pa vesel razglednice iz Ushuaije
Kmet2 Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 Ja tud tašča se zaveda dobrega zeta in stroja SLVR 1
Bambi61 Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 prodaja GS(A) - ja še ne bo upadla. Nova "reklama" s Čarlijem v glavni vlogi (Charly Boorman). link na Charley-jevo stran: http://www.charleyboorman.com/ pa še video : [media=] (se bodo zdaj KTM-ovci še mal žrl, ko jim takrat niso dal motorjev :grim ) Ja, samo potem ne rabiš pet "človekov" da motor zdigneš !
netopir1930 Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Ja tud tašča se zaveda dobrega zeta in stroja Katere stranske torbe imaš to na zaščitah?!
Ruf Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Katere stranske torbe imaš to na zaščitah?! tukaj jih imaš http://www.wunderlich-bmw.com/shopart/1250506-2-2287/shop/Parts-pool/1/Wunderlich-Buegeltaschen-R-1200-GS-Adventure.htm
netopir1930 Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 tukaj jih imaš http://www.wunderlic...S-Adventure.htm Hvala...
sayo Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Katere stranske torbe imaš to na zaščitah?! To mu jih je tašča sešila, k ji je enkrat dal za pelat Kmet2 in SLVR 2
MariborBMW Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 dve temi za diskusijo; ali kakšen servisni interval zajema tudi "štelanje" vetilov? To opravilo vzame kar nekaj časa. Ali imate kakšne izkušnje? drugo pa me zanima, kdaj ste, če sploh zamenjali zadnji amortizer ali fedro. Na ovinkih, sploh, če so na cesti flike, me je začelo prav neprijetno "guncat". Nastavitve imam na amortizerju do konca - 6 klikov, tam kjer je H-S pa do konca na H pol pa 1/2 obrata proti S...
Bremzer Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 dve temi za diskusijo; ali kakšen servisni interval zajema tudi "štelanje" vetilov? To opravilo vzame kar nekaj časa. Ali imate kakšne izkušnje? drugo pa me zanima, kdaj ste, če sploh zamenjali zadnji amortizer ali fedro. Na ovinkih, sploh, če so na cesti flike, me je začelo prav neprijetno "guncat". Nastavitve imam na amortizerju do konca - 6 klikov, tam kjer je H-S pa do konca na H pol pa 1/2 obrata proti S... Če te gunca kot praviš ni problem v fedru ampak BLAŽILEC (amortizer) je slab verjetno sploh nereagira na nastavitev (H-S) po vsej verjetnosti ga bo potrebno dat obnovit še bolje pa,da ga zamrenjaš z novim ! Jaz ta motor toliko nepoznam ampak za sprobat trdoto blaženja bi moral dati na H (hard-trdo).Kar se tiče nastavitve ventilov naj bi se nastavljali na 20K kil. najkasneje pa vsaj na 40K kil. MariborBMW 1
biker77 Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 drugo pa me zanima, kdaj ste, če sploh zamenjali zadnji amortizer ali fedro. Na ovinkih, sploh, če so na cesti flike, me je začelo prav neprijetno "guncat". Nastavitve imam na amortizerju do konca - 6 klikov, tam kjer je H-S pa do konca na H pol pa 1/2 obrata proti S... pri 102.000 km
royal Objavljeno Avgust 15, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2012 pri 102.000 km Zanima me, zakaj se večina znebi oz. proda bmw -je med 40 do cca 70tkm ...predvidevam, da po teh km narastejo stroški servisiranja ali zaradi garancije???
biker77 Objavljeno Avgust 15, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2012 Zanima me, zakaj se večina znebi oz. proda bmw -je med 40 do cca 70tkm ...predvidevam, da po teh km narastejo stroški servisiranja ali zaradi garancije??? al pa majo dost denarja in si kupijo drugega.. solorider in Kmet2 2
bmwslo Objavljeno Avgust 15, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2012 BMW je pri 70 K km šele ulaufan BelaStrela, MariborBMW, Kmet2 in 1 other 4
solorider Objavljeno Avgust 15, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2012 BMW je pri 70 K km šele ulaufan moj še pri 92.000 ni ulavfan sploh to sezono :closedeyes: če mi pa da royal kaj € ga pa takoj zamenjam
royal Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 moj še pri 92.000 ni ulavfan sploh to sezono :closedeyes: če mi pa da royal kaj € ga pa takoj zamenjam Kdaj pa se pol ulaufa, jaz iščem takšnega...da ne bi imel podobnega problema ( )
Cartman Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Kdaj pa se pol ulaufa, jaz iščem takšnega...da ne bi imel podobnega problema ( http://www.motosvet....n/page__st__135) bmw je uberstroj, ni kot navadni japonci. ko japonc zaćne žret olje je konc z njim. Tuki je drugače. Ko ,kupiš nowga boksera kupiš tud pravljico da bo olje nehal pit ko se ulaufa. malakai, ciciban in suntrace14 3
zverca Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 med servisnim intervalom dolivam olje,seveda ker je BMW ampak med 2 in 2.5 deci na interval.Malo ali veliko?Kakor za koga,zame je poleg ostalih stroškov ki jih imam z motoriranjem to zanemarljivo,motor pa ima 75 K km
MariborBMW Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Če te gunca kot praviš ni problem v fedru ampak BLAŽILEC (amortizer) je slab verjetno sploh nereagira na nastavitev (H-S) po vsej verjetnosti ga bo potrebno dat obnovit še bolje pa,da ga zamrenjaš z novim ! Jaz ta motor toliko nepoznam ampak za sprobat trdoto blaženja bi moral dati na H (hard-trdo).Kar se tiče nastavitve ventilov naj bi se nastavljali na 20K kil. najkasneje pa vsaj na 40K kil. Ta teden grem do Čarmana. Bo najbolje, da mojster pregleda....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se